HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 13777 užívateľov

Návody > Igor: Objective Uikokahonia

 Hra 
Návod

Zobrazení:10443
Autor návodu:CelModKom (berserk.sk)

Choď doľava a zo zo zeme vezmi (TAKE) NOTE. Pozri si (LOOK) NOTE. Choď na PATH na hlavnú mapu prezri si všetky lokácie na ktoré sa bude nívod odvolávať. Tam choď do PARK. Prezri TREE a zober RESIN. Choď do DORMITORY a na izbe si vezmi CD, tvor (OPEN) NIGHTSTAND, a vezmi ALARM CLOCK. Otvor WINDOW, choď von a vojdi do druhého okna. Zober BUTTERFLY NET. Otvor TRUNK, úplne napravo detekuje kurzor SHELF, LOOK SHELF, a dostaneš MATCHES. Na rebríku je svetelný bod ktorý detekuje ako NAIL. Prezri NAIL, prezri TRUNK, USE HAMMER WITH NAIL, prezri znova TRUNK, USE PICK WITH SMALL CRACK, prezri TRUNK, USE DYNAMITE WITH CRACK, USE MATCHES WITH DYNAMITE a cez dieru prejdeš späť do izby.

Choď do FACULTY. Pokecaj si z Laurou. Prejdi napravo a cez dvere do učebne (Physics C.). Prezri PAPERCASE a potom aj NOTE. Choď na chodbu a potom úplne do ľava. Je tam Caroline ktorej z lavice šlohni FOLDER. Vráť sa späť ku schodom a výjdi na druhé poschodie. Úplne naľavo je LABORATORY v ktorom prezri LAB. INSTRUMENTS a potom ich vezmi. V pravej časti chodby je zas CHEMISTRY C. kde vezmi zo stola PEN. Napravo je este LIBRARY kde prekecni Harrisona. Teraz rýchlo pred fakultu a prekecni Philipa. USE CAROLINE'S FOLDER WITH PHILIPS FOLDER, prezri si PHILIPS FOLDER. Rýchlo dnu a na prvom poschodí úplne doprava k skrinkám. Prezri LOCKERS a otvor PHILIPS LOCKER. Zober BOTTLES a USE FLASK WITH BOTTLES, CLOSE LOCKER.

Choď do CHURCH. Pri vchode je na stene STONE. USE RESIN WITH STONE. CHoď do kostola a doprava. USE MATCHBOX WITH CANDLES. Teraz môžeme opustiť CHURCH a ísť do PARK. Prekecni OLD WOMAN. Choď teraz do ADMINISTRATION BUILDING. Pred vchodom prezri TRASH CAN a USE HAMBURGER WITH LIZARD. Naľavo je v odkvape na spodu SLUG, ktorého treba vziať. Do diery pod oknom vlož sieťku na motýle - USE BUTTERFLY NET WITH HOLE. Choď do budovy a do dverí naľavo. GIVE BOTTLE OF WHISKEY TO DEAN. Choď von a zo sieťky na motýle vytiahni BOTTLE. Teraz sa vrátime späť do parku a GIVE FAT LIZARD TO OLD WOMAN. (What a Babe :-). Vyberieme sa späť k SPRING (hore v rohu ... potok). Prekecneme fotografa a GIVE FIRECRACKER TO PHOTOGRAPHER. Take CAMERA.

Teraz sa presunieme do FACULTY. Na druhom poschodí na ľavo je mužske WC. Tam USE SLUG WITH GRATE (mreža na podlahe) a USE EMPTY BOTTLE WITH FAUCET. Presne pod mužským WC je ženské WC ktoré je teraz prázdne. Presunieme sa tam a LOOK AT SINKS a USE VELLUM WITH HAIR DRYER. Presunieme sa na prvom poschodí doprava a pokecáme si s Margaret. USE PHILIPS NOTE WITH SANDWITCHES. Choď do LIBRARY za Harrisonom a GIVE NOTE TO HARRISON. Choď do LABORATORY (na druhom konci druhého poschodia) a ako správny vydierači sa vrátime do LIBRARY a GIVE PHOTO TO HARRISON. Prejdeme do ADMIN. BUILDING znova do ľavej kancelárie. GIVE BOTTLE OF WATER TO DEAN. Choďte von a vráťte sa späť. Zo stola vezmite NEWSPAPERS. LOOK NEWSPAPERS. Prezri BOOKS a zober BOOKS. Prezri BOOK a OPEN BOOK. LOOK KEYRING. USE INTERCOM. Choď do druhej kancelárie. OPEN FILE CABINET, USE BOBBY PIN WITH CLOSET, a zober MONKEY COSTUME.

Naspäť do FACULTY. V LIBRARY nájdi pomocou LOOK BOOKS policu ASTRONOMY a TAKE BOOK. Prezri knihu a zapíš si koordináry: dec. = 74, str. acs. 207. Pri schodoch na druhom poschodí sú zamknuté dvere. USE KEYRING WITH DOOR. USE CONTROL PANEL. Zadajte zapísané koordináty a ENTER. (ak chcete môžete to spraviť ešte raz a to 60, 090 :-). Teraz prejdeme do CHURCH, okolo sviečok, do kostolnej veže. Prezri BELL. Dole z veže a LOOK MOSAIC a postláčajte kameňe v poradí I, III, VI, vpravo II, vľavo II. Vojdite do PASSAGE. Preskumajte predmet VELLUM a v napise SOLUTION je tmavo vyznačená mapa bludiska do ktorého ste práve vošli. Dostaňte sa až na koniec tohoto bludiska. JE to najnudnejšia časť hry ... ale no. Keď výjdete von, dostanete sa na daľšiu hlavnú mapu.

Choďťe do CEMETRY. GIVE CD TO GRAVEDIGGER. Zober VASE. Choď do FORREST. Zober FLOWER. USE FLOWER WITH VASE. Choď ďaľej vlavo do lesa a prezri LIGHTNING BUGS. Teraz detekuje jedného z nich ako LEADER OF ... teda USE VASE WITH LEADER LIGHTNING BUG. Choď k LIGHTHOUSE a prekecni chlápka. GIVE VASE TO MAN. Znova na CEMETRY a prekecni chlápka. I WANTED TO VISIT A GRAVE a ... OLD JOHN O CALLAHAN. Vojdi dnu a z hrobu v strede vezmi SHINING THING. A teraz naspäť cez bludisko do školy :-(.

Choď do FACULTY a na prvom poschodí úplne doprava do JANITORS ROOM. Daj Tobiasovi REWARD aj BIOLOGY HOMEWORK. Prekecni CAROLINE. Choď pred fakultu a USE MONKEY COSTUME WITH CAGE. USE LATCH. Zober PARACHUTE (napravo). USE PARACHUTE a THE END ... ale počkajte aj do úplného konca - až na titulky ono to 2x vypíše THE END.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
575 hlasov

100
60
20

80
40
0
46
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |