HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 34934 užívateľov

Návody > Midtown Madness


Zobrazení:16863

Ak su už vydlabávate nechty od zlosti z nejakého závodu v Midtown Madness, možno vám pomôže tento návod. Takmer žiadnu trať nevyhráte hneď na prvý pokus. Keď nejaká taká existuje, tak je to tá prvá. Nebudem popisovať v akom poradí máte prechádzať jednotlivé checkpointy v checkpoint závodoch (checkpoint race). Alternatíva zvolená počítačom je vo viacerých prípadoch správna, ale nie vždy. Takže tu sú nejaké rady :

A. TIPY

1) V prípade, že len začínate s checkpoint race, tak sa najprv prejdite po meste v móde Cruise a zoznámte sa ovládaním auta.

2) Na ovládanie hrou s klávesnicou sa dosť ťažko zvyká, najlepšou voîbou pre riadenie je samozrejme force feedback volant, v horšom prípade joystick alebo gamepad. Dobre sa rozhodnite, či si trúfnete prejsť všetky závody na "professionala" klávesnicou.

3) Hneď, ako máte možnosť skrátiť si cestu cez park (alebo iný povrch ako je cesta), neváhajte a prejdite cez neho. Jazdu auta to vo väčšej miere neovplyvní a zaručujem, že rýchlosť, ktorou idete sa nezníži.

4) Znížte si v menu options -> graphics options niektoré zbytočné detaily ako tiene (...) (aj keď vlastne žiadny detail nie je zbytočný a skrášîuje hru), alebo v horšom prípade aj rozlíšenie - zrýchli to hru a vy budete môcť lepšie manévrovať s vašim autom. Oplatí sa zvýšiť dohîadnosť - dku viditeînosti na úkor spomínaných detailov.

5) Na dialnici okolo mesta využívajte piaty pruh úplne vpravo. Vôbec v ňom nejazdia žiadné autá, ale sú tam nejaké značky a sty, ktoré vo veîkej rýchlosti môžu úplne zničiť vaše auto (hlavne tie sty).

6) Ak máte rýchlejší počítač, voîte jednoznačne pohîad úplne spoza auta. V žiadnom prípade nevoîte pohîad z kokpitu - v tejto hre je len na pozeranie.

7) V pozdejších častiach hry dostanete k dispozícii Ford Mustang Cruiser. Je to vlastne policajný Mustang GT, ale využívajte ho, polícia vám dá pokoj a vy sa môžete pokojne sústrediť na jazdu.

8) Ideálne sa dá vyhrať závod tak, že hneď na začiatku závodu sa tlačte dopredu. Ak vám nevýjde štart zabaîte to a zvoîte restart race (klávesa F4). Ak sa vám podarí vybojovať prvé miesto hneď na začiatku závodu, tak si len držte a kontrolujte pozíciu, pritom využívajte spätné zrkadlo (backspace).

9) Vrele doporučujem po čase vypnúť chodcov (hide pedestrians). Narážať sa nedajú, a tak sa žiadny Carmageddon nekoná. Je ich zbytočne veîa, i keď v menu kde si nastavujete počasie sa dá nastaviť ich hustota, hrozne spomaîujú hru. Samozrejme neskôr doporučujem vypnúť hudbu (najmä pri zvuk. kartách do zbernice ISA, ktoré pri "výrobe" zvuku zbytočne zaťažujú procesor - je to niečo ako softwarové a hardwarové modemy - ak viete o čom hovorím, ale to platí viac-menej u všetkých počítačových hier).

B. VYUŽITIE JEDNOTLIVÝCH ÁUT :

VW New Beetle - toto autíčko má len jednu výhodu - je veżmi malé a zmestí sa takmer všade; inak nevidím dôvody, prečo by ste ho mali používať.

City Bus - vhodné do závodov s veîkou hustotou dopravy (hustotu dopravy si totižto nemôžte v súťažných závodoch nastaviť), kde vám prekážajú ostatné automobily; bez problémov s ním prerazíte "precpanou" križovatku; velmi dobre sedí na ceste, len tá rýchlosť.

Cadillac Eldorado - toto auto si veîmi neužijete, v porovnaní s Mustangom vydrží málo, a ani akcelerácia nie je na dobrej úrovni.

Ford Mustang GT - tak toto auto využijete asi v 50% všetkých závodov; vydrží omnoho viac než Cadillac alebo Panoz Roadster a má navyše dobrú rýchlosť a akceleráciu.

Ford Mustang Cruiser - policajný Mustang GT.

Ford F350 - vydrží veîa, ale inak dosť pomalý.

Ford Mustang Fastback - stabilne sedí na vozovke, rýchlejší než F-350.

Panoz Roadster - druhé najrýchlejšie auto v hre, vydrží veîmi, veîmi málo.

Freightliner Century - tento kamión by ste rozbíjali asi dvadsať minút a k tomu je dosť rýchly, ale autori urobili jednu veîkú chybu - pridali k nemu vlek a je s ním v zatáčkach takmer neovládateîný.

Panoz GTR-1 - najrýchlejšie auto hry, môžete ho získať iba na obtiažnosti professional; musím sa priznať - ja som musel použiť so sklopeným zrakom trainer, aby som si s ním mohol zazávodiť.

C. NAJVHODNEJŠIE AUTÁ K TRATIAM:

Budem priradzovať autá iba k checkpoint race; k rozdielnej obtiažnosti rôzne autá (pretože v îahšej obtiažnosti sa stačí umiestniť na prvých troch miestach, zatiaż čo v ťažšej obtiažnosti na prvom mieste).

(A - obtiažnosť Amateur, P - obtiažnosť Professional)

Beginners Luck - A: Mustang GT, P: Panoz Roadster Tough Turns and Tunnel - A: Mustang GT, P: Panoz Roadster alebo Mustang GT North River Run - A: Mustang GT alebo F350, P: Panoz Roadster Soldier Snaker - A: Mustang GT, P: Mustang GT Nocturnal Navigator - A: Mustang GT, B: Mustang GT, Panoz Roadster Freeway Flyer - A: F350, P: Mustang GT Beat the Bridges - A: Mustang GT, P: Mustang GT Crosstown Switchback - A: Mustang Cruiser, P: Mustang Cruiser Perimeter Perils - A: F350, P: F350, Mustang Cruiser Aptitude Test - A: F350, P: F350 Beetle Blast a Thorn - A: Mustang Cruiser, VW New Beetle B: Mustang Cruiser, Panoz Roadster Frosty Finále - A: Mustang Cruiser, F350, P: Mustang Cruiser

Súvisiace hry Midtown Madness 2
Midtown Madness: Volkswagen Trial Version
Midtown Madness: Chicago Edition
Midtown Madness 2: Russian



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
1437 hlasov

100
60
20

80
40
0
42
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |