HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 41875 užívateľov

Návody > Breed


Zobrazení:17972
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. Contact

Treba nájsť informácie o pevnosti Delta. Z materskej lode vyletíte na misiu. Ešte v transportéri sa chyťte dela, pri ktorom stojíte a zničte tri radarové veže, okolo ktorých poletíte. Obletíte celý ostrov s vežami, tak máte čas a pripravíte Breedov o varovanie o vašom príchode. Po pristátí ešte môžete delom skosiť Breedov v dohľade a potom vystúpte. Prestrieľajte sa k prvému WayPointu. Je tam tank, z ktorého si vyčistite okolie. K ďalšiemu WP sa presuniete cez kaňon, tak pozor na sniperov a veže na kopcoch po stranách. WP je pri tuneli. Máte ho preskúmať. Prejdite tunelom, je v ňom pár nepriateľov a doplníte si muníciu. Prejdite ním na druhú stranu a pokračujte popri vode smerom do kopca až k základni. Tam sa len prebojujte k výťahu. Vyvezte sa hore a smerom k WP vstúpte do budovy, kde nájdete raneného vojaka.


2. Three Towers

Z kopca postrieľajte nepriateľov v okolí a na vežiach a potom zbehnite dole k WP pri bugine. Tam sa vám prihlási transportér Alpha Bravo, ktorý práve zostrelia a vy sa vydáte zachrániť posádku. Vydajte sa cez ďalšie WP po pobreží, pozor na vežičky a tanky, zničte ich z diaľky. Pri moste privolajú nepriatelia posily. Pár rakiet ich schladí, sú to len pešiaci. Tam si potom cez WP obídete kopec a zo zadnej strany naň vybehnete. Hore dojdite k vraku transportéra, zistíte, že nikto neprežil, no aspoň si môžete doplniť muníciu a zdravie. Vráťte sa zase dole pod kopec a pokračujte k vášmu predchádzajúcemu cieľu. Od miesta, kde sa vám ohlásil havarujúci transportér, pokračujte do kopca a cez most. Za ním poza tank (ktorý môžete použiť) vybehnite na kopec a vniknite do pevnosti. Nešetrite nábojmi, vnútri už len vybehnite do veže, aktivujte zariadenie, ktorým sa otvorí brána a je koniec misie.


3. Eagles Nest

Novým členom tímu je inžinier, ktorého musíte ochraňovať a doviesť do cieľa, aby získal informácie. Zbehnite naspäť, dole k mostu, cez ktorý ste prišli a prebehnite ním. Vráťte sa po pobreží pod kopec, na ktorom ste začínali predošlú misiu a dobehnite k bráne, ktorú ste otvorili na konci predošlej misie. Za bránou postupujte k WP, kde je munícia a k ďalšiemu WP, ktorý vás vedie hore do kopca. Cesta je huste zarastená a husto posiata nepriateľmi. Keď vybehnete úplne hore na kopec, dostanete sa k mostu, za ktorým vás už čaká veža s požadovanými informáciami. Keď sa vydáte cez most, tak vám zostane len inžinier (velenie zrejme kvôli dramatickosti ostatných odvolalo). Pár Breedov,čo vás čaká, by ste ale mali hravo zvládnuť. Výťahom sa vyvezte až hore na vežu a tam len vstúpte do miestnosti v strede.


4. Signal

Leťte z materskej lode na orbite smerom na planétu Zem. Keď prekonáte atmosféru, ste pri ostrove, ktorý je vašim cieľom. Zničte nepriateľské stíhače. Najlepšie sú samonavádzacie rakety (Guided Rockets). Potom pristaňte na vyznačenom mieste. Nastúpte do tanku a postupujte ničiac všetko naokolo. Najväčší pozor na stíhače. Keď dorazíte k prvému tanku, ktorý bol zničený, postupujte doľava. Prebojujte sa cez ďalšie množstvo nepriateľov až k mostu, ktorý zabezpečte zničením nepriateľských tankov.


5. Liberation

Vyrazte cez most. Na ľavom aj pravom brehu ostrovu oproti sú SAM site. Zničte ich raketami. Pokračujte cez WP k ďalšiemu mostu. Len čo z neho budete vychádzať, na kopci oproti je ďalšia veža, ktorú hneď zničte. Postupujte doprava a v diaľke zničte štvrtú vežu. Radšej viackrát vystreliť a zničiť tieto veže z diaľky, ako sa priblížiť, kvôli streľbe, na istotu a schytať to. Majú silné strely. Pokračujte cestou a na kopci na ľavej strane vás čakajú za prvou zákrutou ďalšie tri veže. Prvá je dosť blízko, ale druhé dve sú ďalej, tak len raketami. Nemusíte šetriť raketami, lebo potom vás čaká už len posledná veža a po jej zničení je koniec akcie v tanku. Potom pokračujete ako osamelý hrdina v bojovom obleku. Stačí sa len dostať k prvému WP - prebojovať sa cez nepriateľov a zabezpečiť preživších z tunajšieho odporu. Keď k nim dobehnete, všetci sa automaticky nalodia. Na záver opäť pilotujete transportér. Smerujte k WP, no cestou vás napadnú nepriateľské stíhače. Zničte ich a keď je kľud a stratí sa vám WP, tak smerujte do atmosféry a na materskú loď Darwin.


6. Paveway

V tejto misii máte len snipera. Máte sa dostať k WP a potichu. Ak vás zbadajú, tak vyvoláte poplach, ale misia sa tým nekončí. Ale so sniperkou to nie je problém. Zastreľte dvoch vojakov vo veži pred vami. Priblíži sa skupina 4 breedskych pochôdzkárov. Ak sa im nechcete pravidelne vyhýbať, tak zložte z diaľky aj ich a tak isto aj štyri tie dvojnohé malé čudá, ktoré vybehnú z veže naľavo. Potom dobehnite ďalej a zbavte sa dvoch vojakov na stene v diaľke naľavo a dvoch v ďalšej veži pred vami. Potom kľudne dojdite k WP, kde máte aj náboje aj zdravie. Zmení sa WP a smeruje do budovy. Tu už kľudne strieľajte, čím chcete. Vstúpte dnu, v prvej hale si vezmite náboje a chodbou naľavo pokračujte. Na jej konci sa postavte na plošinu v strede miestnosti a aktivujte ju. Vyvezie vás hore. Pozor na nepriateľov na niektorých poschodiach. Keď budete vyššie, tak začnú po rampách nahor utekať Breedi. Ak dosiahnu vrchol (horný východ) skôr ako vy, tak spustia poplach, takže ich likvidujte. Vám veľa pozornosti nevenujú, preto to nie je problém a hore vás čakajú náboje. Keď sa vyveziete, vyjdite von.
Vonku choďte najprv napravo smerom k WP, na konci dorazíte ku konzole, ktorú aktivujte a spustíte tak most. Potom sa WP otočí, tak choďte na opačnú stranu. Cestou sa tam objavia Breed Stingeri, také lietajúce potvory. Nepokúšajte sa ich ničiť, len sa im vyhnite. Lietajú stále dookola po svojej trase, tak sa stačí schovať za niečo v okolí. Najprv si počkajte pri budove naľavo a potom, pred cieľovou budovou napravo si počkajte za skalou. Potom len dobehnite do budovy a aktivujte konzolu, čím vypnete radar.


7. Spyglass

Treba sa dostať do pevnosti, pri ktorej ste sa vylodili. Vedú tam dve cesty. Od miesta, kde ste, naľavo je hlavný vchod, ktorý je strážený a napravo vidíte stiahnutý most. Hlavným vchodom sa dosť nastrieľate. Ak pôjdete napravo, tak pobite pár nepriateľov pri budove pred mostom a vybehnite na jej strechu. Tam stlačte dve tlačidlá a vysunie sa most. Keď budete v pevnosti, tak sa priblížte k WP a opäť kvôli dramatickosti ovládate len inžiniera. Vstúpte s ním do budovy. Vnútri stlačte tri tlačidlá, na každom poschodí jedno. Môžete to obchádzať, alebo rovno pozoskakovať cez zábradlie o poschodie nižšie. Každý panel sa po stlačení uzavrie. Keď sa uzavrie tretí, tak je koniec.


8. Lockdown

Leťte k WP, ktorým je označený most napravo do začiatku. Zničte ho skôr, než ním prejde konvoj. Ak to nestihnete, skončili ste. Stačí na neho vystrieľať pár rakiet, ale priamo na most, nie na jeho vežičky. Keď je most zničený, konvoj sa vydá hľadať inú cestu. Zatiaľ zničte SAM Site. Len obleťte základňu párkrát a cestou zničte všetky veže, ktoré pália po vás. Po zničení poslednej sa objavia nepriateľskí stíhači. Po zničení štyroch letiek príde ešte veľký transportér a posledné dva stíhače. Transportér ignorujte a zničte len stíhače. Potom leťte za vašim kolegom cez vyznačené body do atmosféry a potom na Darwin.


9. Breakout

Opäť letíte. Zničte tanky, ktoré prechádzajú po moste a potom nepriateľské stíhače. Po ich likvidácii ste v pozemnom transportéri. Kolega riadi a vy máte na starosti delo, ktorým likvidujete všetko v okolí. Môžete si prepínať medzi vojakom na ľavej, aj pravej strane. Likvidujte nepriateľov, až transportér nedorazí do väzenia. Tam zničte ešte z vozidla toľko nepriateľov, koľko môžete a potom vás vysadia a spolu s ďalšími pešiakmi zničte nepriateľov. Je to tu dosť husté. Potom vstúpte do transportéra uprostred. Pozor, okolo vchodu sú vnútri nepriatelia. Vnútri zachránite Carlu, kvôli ktorej ste prišli. Potom ju ešte eskortujte na pristávaciu plochu, tak 200 metrov. No prišli ďalší nepriatelia, ale stačí sa prestrieľať do transportéra. Keď vzlietne, tak obsluhujete zadné delo. Likvidujte stíhače okolo, než sa dostanete do atmosféry.


10. Snowbird Down

Likvidujte nepriateľov opäť so zadného dela transportéra. Po pristátí ste pre zmenu v pozemnom transportéri. Likvidujte Breedov, najmä tých za delami a veľkých s raketometmi. Napokon dojdete pred stromy, ktoré blokujú cestu a Breedi vám tu zničia vozidlo. Sami pokračujte pešo pomedzi stromy k WP. Dojdite do havarovaného transportéra. Ponáhľajte sa a nezdržujte sa veľmi likvidáciou nepriateľov. Keď dojdete dnu, zistíte, že nik neprežil a že je to pasca. Dostanete rozkaz zachrániť sa, no vašim osudom je tu padnúť.


11. Phoenix

Padnúť do rúk nepriateľa. Preberáte sa v breedskej väznici, kde vás zachránil poručík Parker. Sledujte ho do ďalšej miestnosti, kde si doplníte muníciu. Bežte s ním až na miesto, kde vám v scénke povie, že Breedi zablokovali dvere a máte ich odblokovať. Výťahom v strede miestnosti sa zvezte o podlažie nižšie a tam aktivujte panel. Vráťte sa za Parkerom a opäť ho sledujte na ďalší výťah, ktorým sa vyveziete. Potom dobehnete k ďalším výťahom. Jedným sa zveziete dole a druhým ešte nižšie. Na medziposchodiach, kde výťah nezastaví, môžete vyskočiť po muníciu a zdravie. Keď sa Parker zastaví s tým, že mu došla munícia, tak sami vbehnite do veľkej šachty. Postrieľajte Breedov v dohľade a stlačte dve tlačidlá. Parker dobehne k vám a vyveziete sa spolu hore.


12. Stormchaser

Vyjdite von a všetkých postrieľajte. Keď sa Parker zastaví pri buginách, pošle vás otvoriť bránu. Prvé z troch tlačidiel je pri bráne, pri ktorej stojí Parker. Potom choďte ďaleko, k druhej bráne, pri ktorej je druhé tlačidlo. Animačka vám naznačí, kde je tretie. Je na strednej časti, odkiaľ ste vybehli na začiatku, oproti bráne s Parkerom. Potom len dobehnite k nemu. On si vezme jednu buginu, vy si vezmite druhú. Sledujte ho a utekajte zo základne. V celej tejto misii sa v bugine nesnažte zastavovať kvôli likvidácii nepriateľov. Je ich príliš, tak strieľajte len na tých, čo sú v ceste, ale inak len utekajte. Po úteku sa dostanete do starej opustenej ľudskej základne. Tu opäť len behajte za Parkerom. Občas vás napadne skupinka Breedov, ale nič hrozné. Keď vyšlete signál Darwinu, tak sa obaja opäť vráťte k buginám. Nasadnite na ne a vracajte sa pomedzi nepriateľov. Stačí unikať za Parkerom až k miestu, kde vám stromy bránia v ceste. Tam obaja zosadnete a budete pokračovať pešo. Pred ďalšou základňou je koniec.


13. Dustoff

Pri základni, kam ste sa dostali, vás napadnú Breedi odzadu. Keď ich porazíte, tak sa Parker rozhodne, že vám bude kryť chrbát a vy máte vyhladiť sám celú základňu. Postupujte z ľavej strany, cez nepriateľov. Na konci je zvažujúca sa cesta k bráne. Priblížte sa z boku tej cesty, odtiaľ sa vám bude lepšie ničiť strážny robot. Potom len dobehnite k bráne a tlačidlom ju otvorte. Ak sa nechcete zdržovať, tak si to obíďte od začiatku sprava, len dobehnite k bráne, otvorte ju a zvnútra ju zavrite. Vnútri už ale pobite nepriateľov. Vyvezte sa výťahom hore a tam aktivujte tlačidlo, ktorého panel sa potom uzavrie. Ešte tri takéto panely treba uzavrieť, na deaktiváciu SAM Sites. Potom sa vráťte dole a tunelom sa presuňte do susedného komplexu. Tam sa jedným z dvoch výťahov pri vstupe vyvezte hore a tiež aktivujte tlačidlo, aby sa panel uzavrel. Potom zostaňte stále hore, ale presuňte sa do strednej časti, pod radar. Tam sú dve tlačidlá. Jedno stlačte a radar sa zasunie. Potom tlačidlo rozstreľte (aby zmizla farba a znak na ňom) presuňte sa k druhému a kým sa nevysunie radar, rozstreľte aj to. Alebo ním radar opäť zasuňte a potom ho rozstreľte, neničte ich, keď je radar vonku. Potom sa vráťte do predošlého komplexu. Je tam novootvorená brána, ktorá vedie do novej časti, tak ňou prejdite. Pozor na automatické strieľne dobre umiestnené v bráne. Napravo od vstupu je medzi bedňami munícia. Keď tu zjednáte poriadok, tak sa vyvezte výťahom a na poschodí aktivujte posledné dve tlačidlá, pozor, pri každom je automatická strieľňa. Keď sa uzavrie štvrtý panel, SAMy sú deaktivované. Vráťte sa opäť dole a tlačidlom pred zavretou bránou ju otvorte, aby sa k vám dostal Parker. Potom odlietate preč. Ešte máte na starosti delo, na likvidáciu nepriateľských stíhačov. No priletí ich len pár a ste preč.


14. Home Delivery

Hneď po návrate zo zajatia ste nasadený do aktívnej služby. Vašou úlohou je zničiť vo vesmíre všetky míny, ktoré ohrozujú Darwin. Jednoducho si lietajte buď za WP, alebo ako míny vidíte a ničte ich. Obťažovať vás budú nepriateľské stíhače, ale nemusíte sa s nimi zdržiavať. Ak chcete, tak pamätajte, že riadené strely to majú sťažené gravitáciou zeme. Keď zničíte všetky míny, presuniete sa opäť na povrch planéty. Vaša loď má doplnené zdravie, aj muníciu. Zničte všetky breedske transportéry (pozor, keď na nejaký zaútočíte, začne unikať) a všetky breedske stíhače. Po ich zničení je koniec.


15. Safeguard

Prelietate nad nepriateľským územím. Máte na starosti obranu. Môžete si prepínať medzi bočnými delami a delom na streche. Dajte si najprv to horné a zničte dve veže (SAM). Potom si prepínajte bočné delá a a ničte nepriateľov, prioritne tanky. Napokon vám zahlásia, že prišli dva stíhače. Tak sa prepnite opäť na strechu a zničte ich. Potom už len pristanete a vylodia sa tanky. Máte s tankom zničiť breedske nádrže (navigujú vás WP) a tak isto aj tanky a stíhače. Bojovať s tankom je jedna radosť. Stíhačov vyradiť riadenými strelami a ostatných si už len vychutnať.


16. Nemesis

Kým ste boli von, napadli Darwin. Ste v lodi a máte ho chrániť. Leťte k prvému WP a zničte transportnú loď. Malých stíhačov a veže na meteoroch si všímať nemusíte. Pri druhom WP to isté. Potom sa vráťte na Darwin. V hangári bráňte Carlu. Likvidujte nájazdy nepriateľov, ale držte sa pri nej, aby ju nezabili. Keď porazíte dostatok nepriateľov, automaticky budete presunutý ďalej. Tam bráňte svoju pozíciu. Nič netreba robiť len ničte nepriateľov, kým sa neozve Carla, že potrebuje pomoc. Bežte teda dozadu a hore po rampách, cez WP. Medzi každým WP máte pár sekúnd na presun, inak ju zabijú a to je koniec misie. Keď dobehnete do miestnosti, kde je, tak si vezmite zdravie, skočte k Breedom a rýchlo ich likvidujte. Keď ju teda zachránite, tak ju sledujte. Bude bežať na veliteľský mostík. Cestou budete míňať hromadu bBeedov, ale všetkých sa ani nepokúšajte zlikvidovať, nestíhali by ste, lebo sa musíte držať Carly. Dorazíte k výťahu, kým príde, tak likvidujte nepriateľov tak, aby Carla prežila. Keď sa vyveziete výťahom, dorazíte do chodby, kde sú dva oproti sebe. Ona pôjde na jeden a vy sa vyvezte druhým. Ste na mostíku. Tu sú dvaja breedski generáli, ktorých treba zničiť. Najprv doporučujem toho naľavo. K nemu totiž môžete aj pribehnúť a schovať sa vo výklenkoch jeho chodby. Keď je po ňom, tak môžete prebiehať medzi výťahmi a páliť po druhom generálovi. Platia na nich aj obyčajné náboje, ak nemáte nič silnejšie. Keď uvidíte, že ich pri zásahu trasie, tak stojte na mieste a páľte. Keď im to však nič nerobí, tak sa stiahnite, lebo budú páliť oni. Po ich zničení ste pomohli tomu, aby ľudstvo prežilo a ukončili hru.




Diskusia Príspevkov: 1 Hodnotenie
971 hlasov

100
60
20

80
40
0
58
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |