HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 12182 užívateľov

Návody > Restricted Area


Zobrazení:27852
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Úvod | Misie


Misie

Začiatok
Zájdite k neďaleko stojacemu Markovi a pohovorte si s ním. Môžete sa dozvedieť niečo o meste. Potom si môžete obehnúť ostatné postavy v meste a pohovoriť si s nimi, prípadne niečo nakúpiť. Potom si pohovorte s Mr. Jonesom, ktorý stojí v hornej časti mapy. Najme si vaše služby a ponúkne vám prvú, testovaciu úlohu. Keď budete pripravený, tak zájdite do dolnej časti mesta a oslovte pilota Jasona. Súhlasí, že vás bude voziť, no požaduje 25% zo sumy, ktorú získate po každej misii. Môžete súhlasiť, alebo to zjednať na 20%, pod 20 nepôjde. U Jasona si inak môžete nechávať predmety, ktoré nechcete predať, ale ani všade vláčiť so sebou. Zatiaľ zrejme žiadne nemáte, ale časom ich budete mať dosť, takže sa pojazdný trezor Jason hodí. Keď budete pripravený, tak mu povedzte, že môžete vyraziť.



1. Starý Bunker (Old Shelter).
Máte získať krabicu s mikročipmi zo starého bunkra. Odmena: 500 kreditov.
Po pristátí v púšti sa prebojujte cez nepriateľov a nájdite vchod do bunkra. Vstúpte dovnútra a tam sa prebojujte na posledné poschodie, kde nájdete a vezmete požadované mikročipy. Potom sa vráťte naspäť do mesta. Získate 2 body reputácie.

Mesto: V meste sa môžete povenovať nákupom a opravám. Keď budete pripravený, tak si pohovorte s Mr. Jonesom a dostanete ďalšiu úlohu. Zájdite za Jasonom a vyrazte na misiu.



2. Továreň (Factory Site)
Musíte vyčistiť továreň, ktorú zamorili mutanti a zabiť ich vodcu, aby ste sa ich nadobro zbavili. Odmena: 1000 kreditov.
Po pristátí v púšti sa prebojujte cez nepriateľov k vchodu do továrne. Vstúpte dovnútra a tam sa prebojujte na posledné poschodie, kde vstúpte do veľkej haly. Po vstupe sa za vami zatvoria dvere a čaká vás súboj s prvým bossom.
Giant Creeper je v celku jednoduchý. Proste behajte okolo neho a postupne ho likvidujte. Občas sa zastaví a vyvolá malých creeperov. Pre istotu sa o nich hneď postarajte a venujte sa ďalej Bossovi. Aj boss, aj creeperi útočia nablízko. Keď zabijete bossa, misia je splnená. Potom sa vráťte naspäť do mesta. Dvere sú stále zatvorené, tak si zobrazte tabuľku s questami (Q) a kliknite na nej na návrat do mesta. Získate 2 body reputácie.

Mesto: Po návrate sa môžete povenovať nákupom a opravám. Odteraz sa v meste objaví ďalšia postava, Mr. Smith. Môžete pre neho plniť vedľajšie misie, čo sa hodí na získavanie ďalších skúseností a kreditov. Keď budete pripravený, tak si pohovorte s Mr. Jonesom a dostanete ďalšiu úlohu. Zájdite za Jasonom a vyrazte na misiu.

Ak hráte za Jessicu, tak pokračujte v návode k bodu 3. Ak hráte za Johnsona, Victoriu, alebo Takahashiho, tak preskočte k bodu 4.



3. Väzenie Oxygeneticu (Oxygenetic Prison) - len pre Jessicu
Máte nájsť tajné informácie o spoločnosti Oxygenetic. Odmena: 5000 kreditov.
Po pristátí sa prebojujte k vstupu do komplexu a vstúpte. Vnútri sa prebojujte na druhé podlažie, kde pohľadajte terminál, cez ktorý vstúpte do kyberpriestoru. Pohybujte sa v kyberpriestore ako obvykle a sťahujte dáta z terminálov. Všetky terminály tu obsahujú tajné informácie o Oxygeneticu. Keď stiahnete dostatočný počet dát, spustí sa animačka, v ktorej vás zatknú. No vzápätí vás zachráni Takahashi a utečiete spolu do kanálov. Po animačke ste v kanáloch a Takahashi je vašim spoločníkom. Spoločne sa prebojujte cez kanály k východu. Takahashi vás opustí a získate 2 body reputácie.

Mesto: Po návrate sa môžete povenovať nákupom a opravám. Keď zájdete za Mr. Jonesom, tak vám povie, že musia zhromaždiť informácie, tak musíte počkať, než budú pripravení. Splňte si zatiaľ jeden ľubovoľný quest pre Mr. Smitha. Keď sa potom vrátite do mesta, tak môžete prijať ďalšiu úlohu od Mr. Jonesa.

Keď hráte za Jessicu, tak po návrate z misie pre Mr. Jonesa bude stáť pri Jasonovom vznášadle Victoria. Oslovte ju, povie vám, že vás zháňa Takahashi. Stojí neďaleko Shakiera, tak za ním zájdite a oslovte ho. Prezradí vám, že zistil, že je kyborg a chce vedieť, kto ho zostrojil. Za to, že vám zachránil život, požaduje, aby ste to zistila. Takže sa napojíte na jeho kybernetický mozog. Vstupujete do kyberpriestoru. Než sa vám minie pomaly ubúdajúci život, tak stiahnite dáta z 10 terminálov. Po stiahnutí dát z posledného sa prenesiete naspäť do normálnej reality. Tam oznámite Takahashimu, že jeho stvoriteľ je Dimitry Zaffinov a že ste tiež odstránila blok, ktorý mu mal pomáhať ovládnuť Takahashiho. Po rozhovore Takahashi odíde.

Mesto: Keď hráte za Jessicu a keď splníte vedľajší quest pre Mr. Smitha, tak sa vráťte za Mr. Jonesom a prijmite od neho ďalšiu úlohu. Chce, aby ste zničili jednu továreň Oxygenu. Dostanete štyri výbušniny. Keď budete pripravený, tak zájdite za Jasonom a vyrazte na misiu.



4. Väzenie Oxygeneticu (Oxygenetic Prison)
Musíte nájsť a zachrániť Jessicu a bezpečne ju dostať z väzenia. Odmena: 1200 kreditov.
Po pristátí vstúpte rovno do väzenia. Vnútri sa prebojujte na posledné poschodie, kde vstúpte do veľkej haly. Po vstupe sa za vami zatvoria dvere a čaká vás súboj s dvoma bossmi.
Jeden Gemini útočí s mečom nablízko a druhý po vás strieľa. Sú podstatne silnejší než prvý boss. Dobré je hneď zo začiatku odlákať toho s mečom naľavo, aby sa rozdelili. Bojovať s oboma naraz je ťažšie. Tam s ním bojujte. Pri stene naľavo sú naskladané krabice, ktoré využite. Boss totiž popri nich neprejde, takže keď sa pred nimi zasekne, tak len pokojne do neho strieľajte spoza nich. Keď je po ňom, tak sa pustite do druhého. Strieľajúceho môžete obiehať, vyhýbať sa jeho strelám a strieľať zároveň do neho. No skúste si ho tiež nalákať ku krabiciam naľavo. Keď je tesne pri stene a zablokovaný krabicami, tak po vás nemôže strieľať, takže si s ním poraďte tak, ako s predošlým.
Po súboji prejdite do ďalšej miestnosti, kde nájdete Jessicu. Na chvíľu sa k vám pridá. V animačke si zvoľte, kadiaľ pôjdete z väzenia; či po streche, alebo cez kanály. Voľba je na vás. Dozerajte na ňu, aby ju nezabili, bude vám trocha pomáhať s pištoľou. Prebojujte sa spoločne až k vznášadlu. Vrátite sa do mesta a získate 2 body reputácie.

Mesto: Po návrate sa môžete povenovať nákupom a opravám. Keď zájdete za Mr. Jonesom, tak vám povie, že musia zhromaždiť informácie, tak musíte počkať, než budú pripravení. Splňte si zatiaľ jeden ľubovoľný quest pre Mr. Smitha. Keď sa potom vrátite do mesta, tak môžete prijať ďalšiu úlohu od Mr. Jonesa.

Ak hráte za Johnsona, tak po návrate, po splnení vedľajšieho questu pre Mr. Smitha, nájdete neďaleko Jasona postávajúcu Victoriu. Oslovte ju a spomeniete si, že ste ju stretli pred 12 rokmi. Prenesiete sa do spomienok, keď ste vtedy zaútočili na Laboratóriá Oxygenu. Nemáte tu prístup k vlastnostiam, ani k inventáru. Máte samopal a keďže sa to už stalo, tak nemôžete zomrieť - ste preto nesmrteľný, takže v pohode likvidujte nepriateľov. Prebojujte sa na nižšie podlažie, kde nájdete malú Victoriu. Oslovte ju a v animačke vám prikážu ju zabiť. Rozhodnite sa potom, či ju zabijete, alebo nie. Takže jej buď pomôžete utiecť, alebo vám utečie sama, ak sa ju rozhodnete zabiť. Nemá to žiadny vplyv, akurát na váš nasledujúci rozhovor. Potom ste znova v meste, tak ju opäť oslovte. Získa od vás informácie, kde sa nachádza laboratórium Oxygenu a odíde.

Ak hráte za Takahashiho, tak po návrate, po splnení vedľajšieho questu pre Mr. Smitha, nájdete neďaleko Jasona postávajúcu Victoriu. Oslovte ju a pri rozhovore spomenie, že ste kyborg, necíti totiž pri vás žiadnu auru. Neveríte tomu, tak vás pošle overiť si to k doktorovi. Zájdite teda za doktorom a spýtajte sa ho na to, potvrdí vám, že ste kyborg. Aby ste o sebe niečo zistili, tak vás pošle za techničkou Jessicou. Stojí pri Mr. Jonesovi. Oslovte ju a požiadajte o pomoc. Keďže ste ju predtým dostali z väzenia, tak súhlasí a vnikne vám do mozgu. Potom ju oslovte opäť. Zistí, že vás zostrojil vedec menom Dimitry Zavinoff a odstráni blok, ktorým vás mohol ovládať. Rozhodli ste sa ho vyhľadať, takže máte nový quest. Zájdite za Jasonom, nech vás odvezie do laboratória. Po pristátí sa prebojujte cez nepriateľov k vchodu a vstúpte. Vnútri sa prebojujte na posledné podlažie, kde po vstupe do miestnosti nájdete Dimitryho. Oslovte ho. Povie vám, že zajal skutočného Kenjiho a vás zostrojil, aby ste zabili jeho otca, vodcu yakuzy menom Ginyuu Takahashi, čo sa aj podarilo. Teraz sa rozhodol vás zničiť a nahradiť novším modelom, ktorý má zaujať Kenjiho miesto v skutočnom svete. Pripravte sa na bossa. Zaútočí na vás nový model, Takahashi 2.0. Je vyzbrojený katanou a je celkom rýchly, takže streľba z diaľky by bola robota na príliš dlho. Preto je najjednoduchšie sa mu postaviť zoči-voči, dopĺňať si život lekárničkami a sekať ho. Potom zabite aj Dimitryho. Ten s vami nebojuje, takže to nie je žiadny problém. Po boji nájdete v animačke skutočného Kenjiho. Teraz sa musíte rozhodnúť, čo ďalej. Môžete sa rozhodnúť zabiť Kenjiho, aby ste boli jediný a pokračovať v hre ako kyborg. Tiež sa môžete rozhodnúť ho oslobodiť. Poviete pravému Kenjimu čo sa stalo a že za záchranu vďačí Jessice. Potom sa ako kyborg sám zničíte. Pravý Kenji vám vzdá poctu a ďalej pokračujete v hre za neho.

Ak hráte za Victoriu, tak po návrate, po splnení vedľajšieho questu pre Mr. Smitha, nájdete neďaleko Smitha postávajúceho Johnsona. Oslovte ho a spomeniete si, že ste sa stretli v minulosti - mal za úlohu vás zabiť v laboratóriu, kde vás skúmali ako dieťa. Telepaticky mu vytiahnete z hlavy informáciu o lokácii toho laboratória. Chcete sa tamojším vedcom pomstiť, takže máte nový quest. Zájdite za Jasonom, nech vás odvezie do laboratória. Po pristátí sa prebojujte cez nepriateľov k vstupu do laboratória a vstúpte. Vnútri sa prebojujte na posledné podlažie, kde vás okrem nepriateľov čakajú aj zmätene pobiehajúci vedci. Zabíjajte ich. Likvidujte tam všetkých, až kým nájdete vedca, ktorý vás osloví. Nepamätáte sa na neho. Prosí vás o milosť. Je to na vás - rozhodnite sa, či ho ušetríte, alebo nie. Po rozhovore s ním je misia kompletná. Vráťte sa do mesta.

Mesto: Keď splníte vedľajší quest pre Mr. Smitha, tak sa vráťte za Mr. Jonesom a prijmite od neho ďalšiu úlohu. Chce, aby ste zničili jednu továreň Oxygenu. Dostanete štyri výbušniny. Keď budete pripravený, tak zájdite za Jasonom a vyrazte na misiu.



5. Továreň Oxygenu 1 (Oxygenetic Fabric)
Musíte v továrni umiestniť štyri výbušniny. Odmena: 2000 kreditov.
Prebojujte sa cez nepriateľov k vchodu do továrne a vstúpte do nej. V nej sa prebojujte na posledné podlažie, kde máte na mapke označené štyri body. Tie predstavujú štyri stĺpy, na ktoré umiestnite výbušniny. Keď umiestnite poslednú, misia je splnená a získate 2 body reputácie.

Mesto: Po návrate do mesta si pohovorte s Mr. Jonesom. Dá vám ďalšie štyri výbušniny a pošle vás zničiť druhú továreň. Tiež vás upozorní, že v tejto továrni nie je možné odpáliť výbušniny na diaľku, takže ich musíte aktivovať sami.



6. Továreň Oxygenu 2 (Oxygenetic Factory)
Musíte v továrni umiestniť štyri výbušniny. Po umiestnení prvej máte na jej opustenie 2 minúty. Odmena: 3000 kreditov.
Po pristátí sa prebojujte cez nepriateľov k vstupu do továrne. V nej sa prebojujte na posledné podlažie, kde sú na mapke označené štyri body, ktoré predstavujú štyri stĺpy, na ktoré máte umiestniť výbušniny. Než to spravíte, tak si najprv vyčistite celé podlažie a pozabíjajte všetkých nepriateľov, aby vás potom nezdržovali. Zájdite si k stĺpu, ktorý je najvzdialenejší od východu z podlažia. Pripravte si cestu, ktorou sa budete najrýchlejšie vracať. Po umiestnení prvej výbušniny sa vám spustí časový odpočet. Než dôjde, musíte umiestniť zvyšné tri výbušniny a vybehnúť von. Stačí vybehnúť len z tohto podlažia.
Keď opustíte oblasť, továreň vybuchne a v animačke uvidíte, ako vaše vznášadlo zasiahne raketa. Havarujete. Jason potrebuje pár minút na opravu vznášadla. Za ten čas ho musíte chrániť a samozrejme aj seba. Budú vás napádať nepriatelia. Je ich neobmedzene a budú prichádzať prakticky stále, takže si nájdite vhodnú pozíciu a likvidujte ich. Keď Jason opraví vznášadlo, tak automaticky v animačke utečiete pred hordou nepriateľov a vrátite sa do mesta. Získate 3 body reputácie.

Mesto: Po návrate si pohovorte s Mr. Jonesom. Musíte zničiť tretiu továreň. Na túto úlohu dostanete partnera. Ak hráte za Johnsona, tak vaším partnerom bude Victoria a ak za Victoriu, tak Johnson. Ak hráte za Takahashiho, tak vaším partnerom bude Jessica a ak za Jessicu, tak Takahashi. Keď budete pripravený, tak zájdite za Jasonom a vyrazte na misiu.



7. Továreň Oxygenu 3 (Oxgenetic Factory)
Po pristátí sa prebojujte cez nepriateľov k vstupu do továrne. V nej sa prebojujte na posledné podlažie, kde zájdite k označenému miestu. Tam na stĺp umiestnite výbušninu. Spustí sa alarm, tak aj so svojím partnerom skočíte do kanálov. Nimi sa prebojujte k východu, kde v animačke ujdete na aute. Získate 4 body reputácie.

Mesto: Po návrate si pohovorte s Mr. Jonesom. Objavili tajné laboratórium Oxygenu, takže ho musíte zničiť. Keďže je to náročná úloha, pôjdu dnu oba teamy. Takže vy s vaším partnerom budete jeden team a zvyšné dve postavy budú predstavovať druhý team. Ak hráte za Johnsona, tak vaším partnerom bude Victoria a ak za Victoriu, tak Johnson. Ak hráte za Takahashiho, tak vaším partnerom bude Jessica a ak za Jessicu, tak Takahashi. Keď budete pripravený, tak zájdite za Jasonom a vyrazte na misiu.

Zájdite si pohovoriť s vaším partnerom. Ak hráte za Johnsona, alebo Victoriu, tak si pohovorte s vaším partnerom stojacom pri Jasonovi. Victoria Johnsonovi odpustí a obaja sa uzmieria. Jessica a Takahashi si pohovoria o tom, že Jessica by chcela skončiť s touto prácou a reč sa dostane na jej matku, s ktorou nemá dobrý vzťah. Kenji jej dohovára, aby jej odpustila.



8. Tajné Laboratórium Oxygenu (Oxygenetic Secret Lab)
Po pristátí sa prebojujte cez nepriateľov k vstupu do laboratória. V ňom sa prebojujte na posledné podlažie, kde vás čaká ďalší boss. Vormod je obor s plameňometom. Nie je veľmi odolný a život mu ubúda celkom rýchlo, takže stačí byť obratný, pretože na druhej strane, jeho plameňomet tiež spôsobuje značné poškodenie. Behajte okolo neho, vyhýbajte sa plameňometu a vo vhodných okamžikoch ho ničte.
Po boji zistíte, že je to pasca. Na úteku sa váš partner obetuje, aby ste sa zachránili. Takže to prežijete len vy a získate 5 bodov reputácie.

Mesto: Po návrate do mesta zistíte, že Mr. Jones zmizol. Na jeho mieste nájdete zvyšné dve postavy - takže, ak hráte za Johnsona, alebo Victoriu, tak tam nájdete Takahashiho a Jessicu (a naopak). Chcete sa pomstiť Osakimu, za to, že ste prišli o partnera a že vás zneužil. Požiadate o pomoc obe postavy, no odmietnu. Posledný level je naozaj tuhý, takže, ak chcete, splňte si pár questov pre Mr. Smitha, aby ste si zvýšili level a získali lepšie vybavenie. Lekárničky budú vaším dobrým priateľom, takže, ak ich máte málo, nejaké si zakúpte. Keď budete pripravený, zájdite za Jasonom. Nechce sa mu ísť, ale presvedčíte ho, aby vás odviezol k Osakimu.



9. Osakiho palác (Osaki´s Palace)
Objavíte sa priamo v paláci. Prebojujte sa na posledné podlažie. Kyberdémoni a Minotauri sú naozaj silní protivníci, takže by ste mali byť dobre pripravený. Viac než predtým využívajte výbušné sudy na likvidáciu protivníkov. Na poslednom podlaží vstúpte do miestnosti, kde vás uzamkne Mr. Jones. Vybehne na vás Behemoth.
Tento boss je nie je ani tak silný, ako presný. Vyhýbať sa jeho ranám je naozaj náročné, väčšinou vás zasiahne a aj keď neodoberá príliš veľa zo života, odoberá o to častejšie. Preto sa ho snažte zabiť čo najskôr.
Keď je po ňom, tak prejdite do vedľajšej miestnosti, kde môžete zabiť zradného Mr. Jonesa. Za ním prejdite na ďalšie podlažie. Tu vás čaká už len samotný Osaki.
Osaki je niečo ako samuraj a kúzelník. Ako finálny boss je samozrejme najťažším protivníkom. Snažte sa na neho útočiť z diaľky, aby ste sa vyhli jeho katane. Ak útočíte zblízka, tak využívajte vaše dodatočné schopnosti a investujte body do zvýšenia života. Občas vás paralyzuje, tak buďte pripravený rýchlo sa vyliečiť, pretože keď sa nemôžete hýbať, dobehne k vám a jeho útoky zblízka odoberajú dosť zo života. So šikovnosťou, šťastím a zásobou lekárničiek ho porazte.

Záver: Keď porazíte Osakiho, nasledujú titulky a získate hodnotenie za prejdenie hry. Potom sa opäť objavíte v meste. Zostanú vám všetky vaše veci v inventári, aj uložené u Jasona. Taktiež zostanete na tom leveli, na ktorom ste skončili. Môžete si teraz prejsť hru znova na vyššej obtiažnosti.


Úvod | Misie




Diskusia Príspevkov: 6 Hodnotenie
631 hlasov

100
60
20

80
40
0
54
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |