HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 26617 užívateľov

Návody > BloodRayne 2


Zobrazení:40370
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. Zeranski Mansion
Prejdite chodbou do haly, v ktorej preskočte zábradlie a dopadnite o poschodie nižšie. Tam zabite dvoch nepriateľov. Prejdite dverami, pred ktorými stáli a v chodbe si vyskúšajte jedenie, takže vysajte bežiacu dievčinu. Učiac sa tutoriálne jednotlivé prvky sa prebojujte jedinou možnou cestou až do sály so štyrmi nosorožími hlavami na stĺpoch, na ktoré môžete harpúnou nahadzovať nepriateľov. Keď všetkých pobijete, vybehnite hore schodmi a pokračujte ďalej do poslednej miestnosti, v ktorej likvidujte nepriateľov. Keď všetci padnú, tak získate Aura Vision, pomocou tohto pohľadu uvidíte veci, ktoré nevidno bežným pohľadom. Tu konkrétne uvidíte upírí portál. Než ním prejdete, môžete skočiť do vedľajšej miestnosti, do kúpeľne a vo vani s krvou si doplňte energiu. Potom použite Aura Vision a prejdite portálom. V sieni, do ktorej vstúpite, vás čaká miniboss. Použite Blood Rage a zabite ho. Po boji vybehnite hore schodmi, použite Aura Vision a prejdite portálom preč.

Zerenski´s Mansion: Courtyard
V miestnosti, v ktorej ste, pohádžte harpúnou nepriateľov do krbu. Po niekoľkých zhorených obetiach sa krb zrúti. Skočte doň a dostanete sa o podlažie nižšie. Tu sa prebojujte jedinou možnou cestou až na dvor. Cestou stretnete pár nepriateľov s väčšími zbraňami. Tých len tak nemôžete vysať, takže ich odzbrojte vykopnutím zbrane, jej zničením čepeľami, alebo harpúnou, alebo ich vysajte odzadu.
Na dvore povyskakujte hore po tyčiach. Sledujte ich umiestnenie a občas sa otočte, aby ste neskočili do prázdna. Popreskakujte po nich až na zvislú tyč. Vylezte po nej hore, preskočte na vedľajšiu, aj po nej vylezte hore a skočte na tyč nad balkónom, z ktorej zoskočte dole na balkón. Z neho sa zošmyknite po drôte na balkón oproti. Tam vyskočte na tyč, z nej na zvislú oproti, po nej hore a na najhornejší balkón. Vstúpte dovnútra a už len prebehnite pár chodbami na strechu.

Zerenski´s Mansion: Roof
Prejdite na koniec balkónu, vyskočte na lano a prejdite po ňom na vežičku. Na jej plošine prejdite na kraj a skočte na zvislú tyč. Po nej vylezte hore a zoskočte na vyššiu plošinu. Z nej sa spustite po lane na balkón pri stene. Z neho cez tyče preskáčte na balkón oproti. Na jeho konci sú dvere zamknuté, tak sa spustite po lane pri zábradlí na lešenie. V ňom povyskakujte pomocou pletiva nahor a po tyčiach preskáčte na vrch lešenia. Stade preskočte na susednú vežičku. Z nej lanom na ďalšie lešenie a tam pomocou tyčí na balkón pred vami. Tam rozbite dva generátory, čím otvoríte zamknuté dvere na balkóne. Rovnakou cestou, ako ste sem prišli, sa vráťte na balkón s dverami a prejdite nimi. Získate Dragon Pistols.

Zerenski´s Mansion: Ballroom
Pobite nepriateľov v miestnosti. Môžete si na nich vyskúšať nové zbrane. Potom prejdite chodbou na dvor a vyskočte na tyč. Preskáčte na zvislú tyč, z ktorej skočte na balkón. Rovnakým spôsobom sa dostaňte na balkón povyše a vstúpte opäť do budovy. Už sa len prebojujte chodbami a miestnosťami až k Zerenskemu.

Zerenski´s Mansion: Zerenski
Choďte k prvej veži oproti. Pri nej v lešení povyskakujte po pletivách hore a dvojskokmi vyskáčte až na vežu. Tam sa presuňte po lane na balkón k Zerenskemu, použite Blood Rage a odoberte mu zo života. Keď začne unikať, dajte si Aura Vision, aby ste videli označené netopiere a po tých strieľajte. Presunie sa dole. Zájdite za ním a zopakujte postup. Presunie sa na druhý balkón, tak sa vráťte na vežu, z ktorej ste šli predtým na prvý balkón, no teraz vylezte po zvislej tyči vyššie a tam sa spustite po lane k nemu a dorazte ho. Ak to prežil, tak sa za ním znova presuňte a zopakujte postup, kým ho nedorazíte.


2. The Meatpacking District: O´Leary´s Cow
Vybehnite na poschodie baru a hoďte šesť nepriateľov do ventilátora, čím ho zničíte a vytvoríte si tak cestu, ktorou prejdite von.

The Meatpacking District: Alleys and Rooftops
Vyskáčte na lešenie pomocou odskokov od pletiva a hore sa po tyči spustite na rímsu. Na nej pomocou tyčí popreskakujte ku koľajniciam, po ktorých jazdí vlak. Prejdite do susednej časti a tam vo vedľajšej miestnosti sa efektne spustite po skrútenej tyči až dole. Dole zničte dve podpery a stena pred vami sa zrúti na nepriateľov. Vonku ešte môžete harpúnou zhodiť kontajner na zvyšných nepriateľov. Vyskočte na tento zhodený kontajner a z neho na neďalekú rímsu. Na nej povyskakujte po tyčiach na tú najvrchnejšiu a z nej na lešenie s dvoma chlapíkmi. Z neho sa spustite tyčou na nižšie lešenie a tam cez dve tyče preskočte na lešenie oproti, v ktorom povyskakujte úplne hore. Z neho sa spustite po tyči poniže k nepriateľom. Pri spúšťaní majte stlačené ľavé tlačidlo a rozsekáte ich cestou. Dole vám východ blokuje smetiarske auto, tak do jeho zadnej časti, drviča odpadkov, nahádžte pár nepriateľov. Auto následne vybuchne a uvoľní vám cestu.
Prejdite tade a v ďalšej časti padnete do menšej pasce. Zlikvidujte všetkých nepriateľov a Kestrel na vás zhodí pár krabíc. Pomocou nich vyskočte na tyč a z nej skočte na rímsu pri budove. Prejdite dookola, cez lešenie, cez kontajner, na zvislú tyč, po nej hore a skočte na miesto, kde bola Kestrel. Na konci na krabicu a po tyči sa šmyknúť na balkón. Na jeho konci hore po pletive a opäť bojovať. Použite Blood Rage a likvidujte Kestrel. Ku koncu zhodí anténu a utečie. Šmyknite sa po anténe za ňou. Tu vyskočte po krabiciach k druhej anténe, ktorú zhoďte a šmyknite sa aj po nej. Vstúpte do dverí a prejdite na ďalšiu strechu. Tu pri billboarde preskočte na strechu oproti a na nej zhoďte ďalšiu anténu ktorou sa spustite na ulicu. Na ulici sa prebojujte na koniec, kde stretnete Kestrel. Použite Blood Rage a zabite ju.


3. Union Station: Train Bay
Vstúpte do stanice a bojujte s druhou Kestrel. Keď má minimum života, utečie. Pobite zvyšok nepriateľov a vybehnite po spadnutej plošine na vlak. Z neho sa po kuse kovu šmyknite na druhý vlak. Prejdite na jeho koniec a skočte na tyč. Vylezte po nej hore a cez ďalšie tyče preskáčte na plošinu ku Kestrel, kde ju zabijete.
Potom prejdite dverami na druhej strane stanice a pokračujte chodbami. V nich pozor na vodu z protipožiarneho systému. Rayne sa stále neumýva, pretože sa bojí vody a dúfa, že nepriatelia nezačnú používať vodné pištole. Jednoducho popreskakujte krabice, na ktoré neprší a na konci vybehnite hore schodmi. Dostanete sa do hornej časti stanice. Vybehnite na plošine na jej najhornejšiu časť a po tyčiach preskáčte na ďalšiu plošinu. Na nej zbehnite kúsok dole po schodoch a v mieste, kde chýba zábradlie, preskočte na schody vedľa. Vybehnite hore na plošiny a po tyčiach preskáčte na plošinu úplne na konci. Tu skočte do ventilačky.

Union Station: Abandoned Shopping Plaza
Budú na vás stále prichádzať nepriatelia, tak ich hádžte do dvoch generátorov. Každé telo, ktoré je tam chvíľu elektrizované, vám o kúsok pootvorí mreže. Hádžte tam ľudí, kým nebudete môcť prejsť. Teraz už len pokračujte jedinou možnou cestou, chodbami, hore schodmi, na konci do výťahovej šachty, zdola opäť chodbami a hore schodmi. Tu bude miniscénka, v ktorej Rayne rozsekne chlapíka. Vyhoďte zvyšných von oknom, skočte do haly a likvidujte nepriateľov, kým nebude scénka, v ktorej vybehne pár chlapíkov. Zabite ich a prejdite dverami, ktorými vošli. Dostanete sa na povalu susednej budovy, tak len prejdite na jej koniec a skočte do diery.

Union Station: Club Strages
Zbehnite dole schodmi a zhoďte neónový nadpis klubu, čím zničíte kovový vchod a môžete prejsť. Vstúpte do diskoklubu, kde vás čaká trochu nepríjemnejšia časť. Ste na parkete a nemôžete odísť kvôli vlnám, ktoré vysielajú reproduktory. Sú štyri, v každom rohu jeden. Do každého musíte hodiť jedného nepriateľa. Chvíľu trvá, kým elektrizujúce telo z reproduktora spadne. Musíte takto stihnúť hodiť na každý jedno telo, aby proste naraz boli telá na všetkých štyroch. Keď jedno spadne, tak ho treba nahradiť.
Keď zničíte reproduktory, pokračujte. Na nepriateľov za barovým pultom môžete pozhadzovať reproduktory, ktoré sú nad nimi. Inak vybehnite hore schodmi až na posledné poschodia a vstúpte do dverí. Za nimi strhnite stenu na konci, ktorá zasype nepriateľov. Vy po troskách vyskáčte hore. Prejdite strechou do diery na konci a ste na vrchu vo vstupnej hale. Ak spadnete dole, tak sa cez parket vráťte tak, ako ste sem prišli pred chvíľou. Hneď po vstupe vyskočte na plošinu pred/nad vami. Z nej na rímsu vedľa. Prejdite po strednom tráme na druhú stranu. Na konci skočte na rímsu naľavo. Prejdite na jej koniec a pomocou pletiva v stenách povyskakujte hore. Skočte na lešenie. Dvakrát sa spustite po tyčiach na lešenia pod vami a pomocou tyčí preskočte na posledné lešenie. Už len dobehnite k točitým schodom, po ktorých vyjdite hore.
Hore vylezte po tenkej tyči a skočte na koleso pred vami. Popreskakujte až na tretie, posledné koleso. Z neho dvojskokom doskočte na tyč. Už len po tyčiach vyskáčte úplne hore a tam na koleso pri vás. Skočte na tyč v strede kolesa, vyšplhajte po nej a počkajte si, kým sa k vám zosunie závažie. Skočte naň a nechajte sa ním vyviezť hore.
Hore budete bojovať s Ephemerou. Respektíve nebojovať. Stále sa bude liečiť, tak ani nestrácajte čas s bojom a len utekajte dookola veže. Alebo vyskočte na tyč a točte sa na nej dookola, aby vás nemohla zasiahnuť. Po chvíli vás rozpadajúca sa veža donúti ukončiť súboj.


4. The Sewers: Access Tunnels
Prejdite chodbou až k horiacej časti. Oproti nej vyskočte na zvislú tyč a vylezte po nej. Preskočte na vedľajšiu zvislú tyč a cez ďalšie tyče preskočte na plošinu nad ohňom. Pokračujte chodbami k dverám, nad ktorými je kamera. Pobite všetkých nepriateľov pri vás a dvere sa otvoria. Pokračujte nimi. Cestou môžete zničiť drevenú podperu a spustiť nejaké potrubia na nepriateľa. Dôjdete do haly, v ktorej majú guľomet. Ponáhľajte sa k nemu a zhoďte časť potrubia nad ním, aby ste sa zbavili nepriateľov, čo po vás strieľajú. Dorazte ich a použite guľomet. Zničte ním žlté nádrže po bokoch mreží pred vodopádom. Potom tam zájdite. Po stenách pri vodopáde je pletivo, pomocou ktorého vyskáčte hore.
Pokračujte chodbami až k mostu, ktorý zničia výbušninou. Po troskách sa spustite dole a zničte všetkých nepriateľov. Choďte ku guľometnému hniezdu a od neho preskočte pomocou dvoch tyčí na zvislú tyč, po ktorej vylezte hore a cez ďalšiu tyč preskočte na hornú plošinu. Tu pokračujte ďalej, až do haly, kde vám prechod odpália výbušninami. Choďte ku guľometu, použite ho a odpáľte dve žlté nádrže na stĺpoch. Následná explózia vám vytvorí dieru v podlahe, do ktorej skočte.
Budete sa šmýkať po dlhej rúre. Na jej konci sa pripravte a skočte na tyč pred vami, inak spadnete do vody. Cez druhú tyč doskočte na plošiny pod vami. Pokračujte do haly, kde práve napustia do centrálnej časti vodu.
Zídite dole a zlikvidujte všetkých nepriateľov s bombami. Otvoria sa dvere hore, tak sa tam vráťte (po lanách, alebo po pletive v strede) a prejdite otvorenými dverami k západnej pumpe. Tam pumpu vypnite pákou a vráťte sa naspäť do hlavnej haly. Tam na vás čaká osobne Kestrel, tak ju zabite. Potom prejdite novootvorenými dverami k východnej pumpe. Tu odpália páku, takže ju len tak ľahko nevypnete. Sú tu tri čerpadlá, tak do každého z nich hádžte nepriateľov s výbušninami, aby ste ich zničili. Keď sú všetky tri čerpadlá odstavené, tak sa vráťte do centrálnej miestnosti, kde skočte do otvoru v strede, z ktorého je už voda vypustená.

Sewers: Smuggling Route
Po vstupe sa na vás začne valiť príval vody, takže radšej použite Super Speed a utečte pred vodou na koniec tunela. Keď dopadnete na plošinu, tá sa s vami prepadne do vody, ale pláva na povrchu. Preskočte ku guľometu, použite ho a zlikvidujte nepriateľov. Taktiež pozhadzujte do vody ďalšie plošiny, ktoré sa dajú. Popreskakujte po plošinách na vode k druhému guľometu. K nemu nemusíte ísť, stačí odtiaľ harpúnou odtrhnúť nepriateľa. Z plošiny pred guľometom skočte na zvislú tyč napravo a po nej vylezte hore. Hore popreskakujte zase po plošinách, ktoré zostali visieť. Popreskakujte po nich na druhú stranu a pokračujte chodbou.
Pokračujte chodbami až do haly, kde sa na vás budú rútiť nepriatelia s výbušninami. Hádžte ich do puknutej steny, pokým v nej nevznikne diera. Prejdite ňou ku guľometu a použite ho. Zničte ním žltú nádrž oproti vám za vodou. Potom vyskáčte pomocou pletiva medzi stenami vedľa vás, zhora skočte na pletivo mosta a odtiaľ sa zošmyknite po tyči na druhú stranu. Tam povyskakujte medzi stenami nahor. Hore skočte do diery, ktorá zostala po výbuchu.
Spúšťate sa po potrubí dole. Môžete preskakovať medzi potrubiami, ak vám v ceste prekáža prúd vody. Taktiež si môžete zoskočiť na medziplošiny a najesť sa. Inak sa zošmyknite až na koniec a pokračujte tunelom do haly, kde odpália most. Hoďte nepriateľov s výbušninami do generátorov pri vode, ktoré keď zničíte, voda zaplaví druhú komoru a vyzdvihne most, po ktorom prejdite.

Sewers: Slezz
Tu vás čaká obrovský boss Slezz. Občas na vás vybehnú aj normálni nepriatelia, aby ste si mohli doplniť život a manu. Slezz po vás strieľa kyselinové gule, tak sa im vyhýbajte – nič ťažké. Taktiež po vás hádže nepriateľov s výbušninami. Vtedy použite páku na plošine oproti nemu, čo na chvíľu vypustí vodu a Slezz sa na tú chvíľu prestane kryť. Zároveň použite spomalenie času, zachyťte harpúnou nepriateľa letiaceho na vás a hoďte ho odrazom harpúny do Slezza. Ak by ste nevypustili vodu, Slezz by sa kryl krídlami a nemalo by to efekt. Takto ho výbuch zasiahne priamo do hrude. Toto opakujte, pokým mu neprerazia výbuchy hrudník. Potom len skočte dole, popreskakujte k nemu, vlezte do Slezza a zničte mu harpúnou srdce.


5. Wetworks: Electrification Silos
Tu zistíte, že Rayne je nejaký nedokojenec, pretože aj keď je Dhampir, tak jej vadí denné svetlo. Preto sa držte len v tieňoch (načo je potom Dhampir?) a zájdite do budovy. Chlapíka za guľometom zachyťte harpúnou a hoďte dozadu do výbušnín. Takto sa ich zbavíte, keďže sa k nim zatiaľ priamo nedostanete. Potom choďte doľava a na konci pri mrežiach zachyťte harpúnou nepriateľa za mrežami a hoďte ho do tlačidla na stene. To otvorí mreže, ale z druhej strany. Tak sa vráťte na začiatok, k vstupu do budovy a choďte tentokrát napravo. Prejdite na koniec chodby a vstúpte k obrovskej cievke.
Bojujte, až kým vás animačka nepresunie. Vstúpte do miestnosti s krvavým bazénom a bojujte s veľkou potvorou. Používajte špeciálne sily a využívajte tiež, že keď sa rozbehne na vás a udrie hlavou do steny, tak na chvíľu znehybnie a môžete do nej sekať. Keď ju porazíte, otvorí sa prechod.
Vstúpte doň, vybehnite hore schodmi a prejdite po moste na druhú stranu. Prejdite touto časťou k zničenému mostu a po jeho troskách sa zošmyknite do dverí oproti, poniže vás. Tu prejdite opäť hore schodmi a hore popreskakujte po tyčiach na zvyšok mosta, po ktorom prejdite ďalej.
Pokračujte jedinou možnou cestou, až k ovládaciemu pultu veľkej cievky. Ním z nej zložíte kryt. Vráťte sa poniže, na plošinu okolo cievky a hoďte do odokrytej cievky nejakého nepriateľa, čím ju zničíte. Vráťte sa hore, na poschodie, kde bol ovládací pult a prejdite dverami, ktoré ste videli otvoriť v scénke. Za nimi je len jedna miestnosť s ovládacím pultom k druhej cievke. Ním na nej zložíte kryt. Tak ako do predošlej, aj do tejto hoďte nejakého nepriateľa, čím ju zničíte. Automaticky sa presuniete do tunela pod zničenými cievkami. Už len prejdite touto chodbou a nastúpte do výťahu.

Wetworks: Mess Hall
Postupujte k ľavému rohu budovy, ktorá je oproti. Guľometného hniezda, ktoré je na slnečnej ploche, sa zbavíte strelením do výbušného kanistra za ním. Na rohu budovy vyskočte na tyč a cez ďalšie povyskakujte až hore. Tu skočte na zvislú tyč na rohu budovy. Tá je na slnku, tak sa rýchlo otočte a skočte na tyče po prednej strane budovy. Po nich popreskakujte, až za plot. V podstate skáčte smerom naspäť, ako ste prišli, ale dostanete sa za plot, pred ktorým ste začínali.
Tu vylezte na lampu a z nej preskočte na vedľajšiu, za plotom. Tak ste sa dostali za oba ploty na susedný dvor. Zájdite k ďalšiemu plotu. Popredeň vedie tieň, ktorým sa dostanete k dverám a za tento plot. Takže si ho len obídete. Tu zájdite k tieňu nákladiakov a v tieni sa presuňte až do budovy.
Prejdite chodbou a na jej konci zničte nádrž, ktorej výbuch vám otvorí cestu ďalej. Prejdite k ďalšiemu minibossovi s veľkým kladivom. Používajte sily a buďte rýchly. Vhodné je ho preskočiť, odzadu mu dať pár rán a stiahnuť sa. Keď je po ňom, tak prejdite otvorenými dverami k výťahovej šachte. Vyskáčte pomocou pletiva o poschodie vyššie a tam skočte na tyč, po ktorej vyšplhajte ešte vyššie. Vybehnite von a zabite dhampira.

Wetworks: Chemical Processing
Tak ako predtým, zabite obra s kladivom. Pokračujte ďalej cez halu ku schodom. Vybehnite po nich hore až k zavretým dverám, kde bude krátka scénka. Potom zhoďte šesť nepriateľov do veľkej kade s krvou. Tým upcháte odtok a dôjde k výbuchu, ktorý vám otvorí tie zavreté dvere navrchu. Prejdite nimi.

Wetworks: Turbine
Pokračujte jedinou možnou cestou, likvidujte nepriateľov a dôjdite až k obrovi s kladivom. Zabite ho, zbehnite dole schodmi a zabite ďalšieho. Môžete ho nalákať úplne dole, k veľkej turbíne, ktorá je schopná vsať do seba nepriateľov, jeho aj vás. Potom príde výťah s nepriateľmi, tak sa ich zbavte a nastúpte do neho. Teraz vás čaká súboj s dhampirkou, ktorá je ako vy. Používa čepele a strieľa z pištolí. Blood Rage je dobrý. Zvoľte si, či použijete streľbu, čepele, alebo kombináciu. Dobiehajú aj nepriatelia, aby ste si mohli doplniť energiu. Je to trochu zdĺhavé, ale dá sa to. Po boji len prejdite novootvorenými dverami.

Wetworks: Bone Crusher And Furnace
Objaví sa vám pár nepriateľov, aby ste si mohli doplniť energie. Potom použite super rýchlosť a prebehnite po páse, pomedzi drviče. Dostanete sa do centrálnej časti haly, kde sú ďalší nepriatelia, aby ste si mohli doplniť energie. Opäť použite rýchlosť a prebehnite po druhom páse, pomedzi drviče a na konci skočte do otvoru napravo. Dole už len prebehnite do výťahu.
V hale vybehnite hore schodmi. Hore je päť ventilov z ktorých šľahajú plamene. Do každého z nich hoďte jedného nepriateľa, čím ich zničíte. Keď zničíte všetkých päť, následný výbuch otvorí kryty na kotloch pod vami. Skočte teda dole a do kotlov hoďte päť nepriateľov, čo spôsobí výbuch, ktorý vám hore otvorí dvere. Prejdite nimi a pokračujte ďalej, až do výťahu.
Vonku je guľometné hniezdo a dvaja démoni. Môžete použiť guľomet na ich likvidáciu, ale problém je v tom, že je na slnku. No nemusíte sa s tým zdržiavať a môžete rovno prejsť do budovy za hniezdom. Prebojujte sa budovou na koniec.

Wetworks: Loading Bay
Vybehnite hore schodmi a na plošine sa dopravníkom, ktorým sa k vám presunul nepriateľ, presuňte na plošinu na druhej strane. Prejdite na jej koniec a hore do ovládacej miestnosti, kde si prisuňte druhý dopravník. Vráťte sa na plošinu a presuňte sa týmto dopravníkom na plošinu oproti, do ovládacej búdky. Tým si v hale pod vami otvoríte prechod. Skočte teda dole a prejdite ním.
Cestou po páse si môžete skočiť za okná napravo k dvom nepriateľom. Inak pokračujte cestou a na konci pásov skočte na tyč pred vami a z nej za stroj. Zdola vybehnite hore schodmi. Tam stretnete Ferril. Len bežte stále nahor.


6. Shroud Tower: Ascent
Postupujete len hore vo veži, takže toho nie je veľa. Na každej plošine sa zbavte nepriateľov a výťahom sa vyvezte vyššie. Na plošine s obrom s kladivom môžete na jeho zničenie využiť výbušniny. Odtiaľto povyskakujte po tyčiach o plošinu vyššie. Z nej sa vyvezte výťahom a z druhej opäť povyskakujte po tyčiach. Tu vyskočte medzi dve potrubia, na ktorých je pletivo a pomocou neho povyskakujte na plošinu vyššie. Na nej zlikvidujte nepriateľov za oknami a skočte k nim. Vyvezte sa výťahom. Tu sú zavreté dvere, tak vyskočte na krabicu a z nej na strechu búdky pred vami. Otvorom skočte dovnútra a vstúpte do výťahu. O plošinu vyššie opäť skočte na krabicu a po tyči sa šmyknite na susednú plošinu. Už sa len vyvezte výťahmi na vrchol veže. Tu sú dve tyče, z ktorých občas šľahá para. Nahoďte nepriateľov, aby sa napichli na tie tyče a keď vyšľahne para, tak ich vrhne priamo do stroja (niekedy teda minie, treba skúšať). Takto hádžte nepriateľov do stroja, kým ho nezničíte. Potom sa vyvezte výťahom.
Hore opäť bojujte s ďalším kladivárom. Po boji z helikoptéry zničia vrch jedného potrubia, tak tam pomocou pletív v tuneloch povyskakujte hore do vrchnejšej časti veže. Tu sa vyvezte výťahom. Hore povyskakujte pomocou pletiva a tyčí vyššie. Z pletiva na zvislú tyč. Po zvislých tyčiach okolo potrubia na vodorovnú tyč, z ktorej skočte na potrubie pred ňou. Tu opäť pomocou pletiva skočte na zvislú tyč. Po nej vylezte hore a natočte sa smerom, odkiaľ ste prišli a skočte na tyč, po ktorej sa zošmyknete. Nie je ju dobre vidieť. Tu je výťah poškodený, tak skočte na pletivo nad výťahom a odrazmi povyskakujte až hore. Odtiaľto pokračujte hore pomocou výťahov. Na poslednej plošine už výťahu niet, no všimnite si nepriateľa, ktorý po vás strieľa z potrubia. Skočte k nemu a pokračujte na koniec potrubia, kde povyskakujte hore pomocou pletiva. Hore už len skočte na tyč, vylezte vyššie, zoskočte na plošinu a pokračujte výťahmi.
Dorazíte k srdcu stroja. Sú tu štyri generátory. Každý je chránený štítom. Útočí tu na vás obor s kladivom. Nestrácajte čas jeho zabíjaním. Nalákajte ho na generátory, aby rozbil ich štíty. Potom do každého odokrytého generátora hoďte harpúnou jedného nepriateľa, ktorých sa tu stále dosť moce. Osobne to radím medzi tie náročnejšie pasáže hry. Keď stroj zničíte, jeho výbuch zabije aj obra. Vyskáčte do stredu stroja a v ňom skočte na tyč, po ktorej vylezte hore. Hore sa vyvezte výťahom. Popreskakujte vyššie pomocou tyčí. Tu to nie je nič zložitého. Pokračujte až hore, kde na vás čaká ďalší kladivár. Sú tu aj normálni nepriatelia a dosť málo miesta na manévrovanie, ale už ste ich mali dosť, tak ho zvládnete. Po jeho likvidácii príde výťah. Už sa len výťahmi povyvážajte hore a tento stupídny level je konečne hotový.

Shroud Tower: Ferril
Vybehnite hore na strechu veže a tam vás čaká Ferril. Nebojujte s ňou, je to strata času. Vašou úlohou je zničiť všetky energetické cievky. Po bokoch je dvojo točitých schodísk. Nad oboma sú cievky. Z plošín pri nich preskáčte pomocou tyčí na plošinu v strede a z nej po lane vybehnite na tretie poschodie plošín a tam sú posledné cievky na oboch stranách. Celkovo môžete využiť množstvo poskrúcaných tyčí, po ktorých môžete chodiť nahor a spúšťať sa nadol. Proste len utekajte a keď máte chvíľku času, tak ničte cievky. Zničením všetkých cievok zničíte aj vežu. Ferril ste síce nezabili, ale skoncuje s ňou Kagan, ktorý je na vaše prekvapenie živý a späť.


7. Twisted Park: Zoo Entrance
Postupujte vpred, až na priestranstvo, kde vám cestu blokuje havarovaný vrtuľník. Choďte popri ňom za dom a nalákajte do rotujúcich vrtulí štyroch nepriateľov, čím ich zničíte. Potom preskočte vrtuľník a pokračujte ďalej. Dorazíte na ďalšie priestranstvo, kde sú dvaja tieňoví bojovníci. Zabite ich. Nie sú tak silní, ako sa zdajú. Rotujúce čepele sú na nich dosť vhodné. Po ich porážke vstúpte do budovy.
Postupujte, kým Rayne v animačke nestrelí do jednej z mŕtvol na stenách. Objaví sa nejaké hmyzie monštrum. Nebojujte s ním, len pred ním uskakujte, pokým v animačke neuvidíte, ako pár nepriateľok priláka jeho pozornosť. Pokračujte, likvidujte nepriateľov a prejdite dverami, ktoré v animačke vybuchli.
Pokračujte do haly, kde ženské bojujú s hmyzím monštrom. Je tam tiež tieňový bojovník, tak si ho podajte. Potom zabite obe ženské (keď bojujú s hmyzom, môžete ich odzadu vysať) a objaví sa Dhampir, ktorý spáli hmyzákov. Bojujte s ním a jeho pomocníkmi. Veľmi účinné sa mi na neho zdali kopy. Tak ho dokopte a keď padne, automaticky sa presuniete ďalej.

Twisted Park: Aquarium
Objaví sa pri vás hmyzie monštrum. Chvíľu pred ním utekajte a objavia sa nepriatelia. Budú s ním bojovať a tak to môžete využiť, aby ste sa z nich napili. Taktiež ich odzadu zachyťte harpúnou a hádžte postupne do stroja pred bránou. Hoďte tam troch, stroj vybuchne a vyvalí mreže, takže prejdite ďalej.
Na priestranstve, na ktoré sa dostanete, zabite troch tieňových bojovníkov. Potom vstúpte do budovy akvária. Vnútri pozor, všade je voda, tak sa jej vyhnite. Preskáčte doľava na ostrovček, tam na zvislú tyč, z nej na vrch konštrukcie v strede miestnosti a odtiaľ sa šmyknite po tyči za mreže. Pokračujte až do centrálnej časti, ktorá je celá zatopená. Dostaňte sa cez vodu až ku schodom. Trochu sa namočiť môžete. Vybehnite hore a odtiaľ skočte na veľrybu zavesenú na strope. Odseknite na nej tri laná a hlavná reťaz povolí. Zvalí sa dole a prerazí podlahu, vďaka čomu voda vytečie. Skočte do diery, ktorú to vytvorilo.
Ste v kanáli pod akváriom. Prejdite na jeho koniec a vonku sa dostaňte za jazierko pomocou konárov. Dole uvidíte pred sebou na budove zničený nákladiak. Zachyťte ho harpúnou a zhoďte dole. Jeho výbuch vám otvorí cestu ďalej. Vstúpte, pobite všetkých nepriateľov a použite guľomet. Rozstrieľajte ním všetky stĺpy. Prepadne sa k vám cez strechu kladivár. Môžete na neho použiť guľomet, ale nezdržujte sa pri ňom, kladivo je veľké (môžete si spomaliť čas a dostrieľať ho). Keď padne, prejdite chodbou ďalej.

Twisted Park: Ephemera
Konečne sa môžete porátať s tieňovou potvorou Ephemerou. Tá tu má šesť zdrojov svojej sily. Pri každom vidíte tieňové plamene. Najprv zničte štyri kamene v záhrade. Zničte ich úplne. Potom zájdite k jazierku. Na kopci nad ním je kamenný stĺp, ktorý zachyťte harpúnou a zhoďte ho do jazierka. Spoza neho sa vyvalí voda, ktorá uhasí tieňový zdroj. Posledný zdroj je altánok. Zničte mu stĺpy a strecha spadne na zdroj. Potom zničte svojimi silami už len samotnú Ephemeru.


8. Kagan´s Tower: Xerx´s Laboratories
Vstúpte do haly a zničte päť diel. K trom sa dostanete jednoducho po schodoch. Dve sú na vežičkách. Postavte sa medzi ne a pomocou pletiva a tyče vyskáčte až k nim. Po ich zničení Xerx utečie. Prejdite otvorenými dverami a skočte do šachty. Po tyčiach povyskakujte o poschodie vyššie. Sú umiestnené veľmi pohodovo, takže to nie je problém.
Hore pokračujte ďalej chodbami do veľkej pracovne, kde vás napadne démon. Môžete s ním bojovať, ale tiež ho môžete nalákať k oknu a keď sa na vás rozbehne, tak vypadne von. Potom už len pokračujte jedinou možnou cestou chodbami a schodiskami do ďalšej časti.

Kagan´s Tower: Llewelyn Corporation
Prejdite pár dverami a čaká vás nový typ nepriateľa. Je to taký chápadlový obor, ktorý nie je taký hrozný, ako vyzerá. Akurát to chce trocha času ho doraziť. Pokračujte ďalej jedinou možnou cestou až do miestnosti, kde je za oknom drevená plošina. Vyjdite na ňu a preskáčte po tyčiach, až na poslednú zvislú. Po nej vylezte hore, o poschodie vyššie a tam cez tyč preskočte na ďalšiu plošinu. Vstúpte cez okno do- vnútra. Tu vás čaká miniboss, prastarý vampír. Porazte ho klasickými spôsobmi, nezabudnite využívať sily. Po jeho porážke si všimnite za bočným oknom potrubia ventilačky. Skočte na ne, z nich na potrubie povyše, po ktorom sa zošmyknete do ďalšej miestnosti. Tu pokračujte až do veľkej haly, kde na vás bude čakať asi šesť veľkých chápadlovcov. Budú našťastie chodiť postupne. Tiež sa budú pravidelne objavovať ľudskí nepriatelia, aby ste si mohli dopĺňať energiu. Na pomoc tu máte tri guľomety, ktorými sa chápadlovcov zbavíte raz-dva. Dávajte si však pozor, aby vás od nich neodkopli pankáči, ktorí ich taktiež môžu použiť proti vám. Keď všetkých pobijete, prejdite ďalej.

Kagan´s Tower: Unraveller
Celý tento level je len boj s bossom. Unraveller je potvora, ktorá sa pohybuje len po svojom slizovom stĺpe uprostred haly. Používajte špeciálny mód streľby, Blood Hammer. Má to dostatočnú silu, aby ste mu tým ublížili. Nezabudnite si striehnuť muníciu, inak budú pištole miesto munície používať vašu krv. Keď si budete potrebovať dobiť, nejakí, ľudskí nepriatelia budú stále na blízku. Týmto spôsobom strieľate do Unravellera, kým ho nezabijete.
Druhý spôsob ako ho zabiť, je zničiť mu stĺp, po ktorom sa pohybuje. Z toho stĺpu vychádzajú úplne hore, pri strope štyri výčnelky a každý obsahuje akýsi váčok. Tieto váčky zachyťte harpúnou a zhoďte ich obsah dole. K prvým trom sa dostanete jednoducho. Vybehnite po schodoch úplne hore a behajte okolo, po najvyššom podlaží a pôjdete okolo nich. K poslednému je to trochu ťažšie. Všimnite si odspodu, kde je. Choďte o dve poschodia podeň. Tam vyskočte na zvislú tyč, vylezte po nej a zoskočte na kúsok podlahy, ktorý tu zostal z tohto podlažia. Z nej skočte na kúsok pri stene a z nej na tyč, cez ktorú skočte na zvislú tyč v rohu. Po nej vylezte o poschodie vyššie. Tu už len doskočte na podlahu a ste pri poslednom váčku. Zničením všetkých štyroch váčkov spadne stĺp aj s potvorou.

Kagan´s Tower: Media Center
Zídite dole schodmi a pod schodmi udrite do vypínača, aby ste spustili tlačiarenský stroj. Potom do neho hoďte niekoľko nepriateľov, aby ste ho zničili. Treba hodiť troch, jedného do každej časti stroja. Následný výbuch vám otvorí cestu ďalej. Prejdite teda dverami naľavo od stroja a pokračujte ďalej, až k ďalšiemu dhampirovi. Zabite ho a pokračujte do štúdia s dvoma prastarými vampírmi. Hra už takmer končí, takže je samozrejmé, že prituhuje. Porazte ich a prejdite otvorenými dverami.

Kagan´s Tower: Skybridge
Vybehnite na terasu s bazénom. Okolo bazéna sú štyri podstavce s kovovými guľami. Postupne tie gule z podstavcov zhadzujte. Spadnú do bazéna a odkotúľajú sa do jeho centra, kde – keď budú všetky štyri – prerazia dno a vypustia vodu. Skočte za nimi do diery, ktorú stvorili. Dole porazte prastarého vampíra a vybehnite von. Na moste zabite Dhampirku. Tu už je to len číročistý boj a keď ste sa dostali až sem, nemá význam ho nejak rozpisovať.

Kagan´s Tower: Rooftop
Tu sa konečne zrovnáte s Xerxom. Má super bojový oblek, ktorý je schopný privolať slnko. Názorne vám to predvedie, keď ním zlikviduje Ferril. Všimnite si štyri spojovacie články jeho obleku. Dva v nohách a dva v rukách. Musíte do nich streliť z pištolí (mód Blood Hammer) a tie po úspešnom zásahu zozelenajú. Takéto zelené články potom zachyťte harpúnou a vytiahnite z obleku. Na tie na nohách stačí behať po streche. Aby ste mali vhodný prístup k tým v rukách, tak si vylezte na modré pozostatky kovovej plošiny, ktorá obchádzala strechu. Na nich ste v lepšej pozícii pre zameranie článkov v rukách. Keď vytiahnete všetky štyri, oblek to nevydrží a zrúti sa aj s Xerxom.

Kagan´s Tower: Throne Room
Posledný level, posledný boss. Zájdite do trónnej sály a bojujte s Kaganom. Uprostred je fontána krvi, v ktorej sa vám dopĺňa mana, aj život. No zároveň aj Kaganovi, tak ho k nej veľmi nepúšťajte. Využite všetky svoje schopnosti a sily (ktoré môžete zúročiť, ak ste vo fontáne) a porazte Kagana. Už si len vychutnajte záverečnú animačku.


Po prejdení hry sa ešte môžete pozabávať v ponuke „Extra“. Môžete si tam pozrieť animačky a obrázky. Môžete si tiež zvoliť ktorýkoľvek level a taktiež dať Rayne iné oblečky (kovbojský, brnenie, školská uniforma, atď.). Proste sa ešte vyzabávať, kým nebude tretie pokračovanie, na ktoré si koncom hry pripravili schopnú pôdu.

Súvisiace hry BloodRayne Betrayal: Fresh Bites
BloodRayne: Terminal Cut
BloodRayne 2: Terminal Cut
BloodRayne: Betrayal
BloodRayne



Diskusia Príspevkov: 23 Hodnotenie
836 hlasov

100
60
20

80
40
0
52
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |