HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 9248 užívateľov

Návody > Wolfschanze 1944: The Final Attempt


Zobrazení:23784
Autor návodu:bammargera7

Toto je návod na hru menom WOLFSCHANZE (vlčia diera), ktorá kebyže ju vyrába lepšia firma, tak by bola na úrovňi Medal of honor alebo Call of duty (ale to je samozrejme od veci). Takže hra má do kopy 20 levelov a bojujete oproti nacistom, ktorí vás chcú eliminovať, preto že ste ako tajný agent spáchali na Hitlera atentát, ktorý vám samozrejme nevyšiel a Hitler mal len pár odrenín nňižšie som vám článok rozdelil na 4 časťi!



Príbeh

Hráš za staršieho colonela Clausa Schenk von Stauffenberga, ktorý prišiel vo východnej Afrike o oko a je spolu s Werneron von Haeftenom zapleťený do atentátu na Hitlera, ktorý bol spáchaný 20.júla 1942. Nanešťasťie Hitler atentát prežil a okamžite upozornil nemeckých vojakov na tvoju prítomnosť v ich Treťej ríši. Takže musíš zmeniť minulosť a dostať Hitlera (kedže sa to v reáli Clausovi nepodarilo a bol popravený.)



Tipy

  • doporučujem rozbíjať bedne (do nich kop a nestrieľaj, kopeš stlačením klávesy [Q]), pretože v nich velakrát nájdeš lekárničky, zbrane a muníciu
  • jedlo sa dá použiť ťiež ako lekárnička
  • keď na teba pustia nacisti psa, tak ho odoženieš hodením klobásy (klobása má číslo klávesnice [9]), ale pozor - klobásu musíš najprv zobrať
  • určiťe keď zabiješ vojaka, tak si hru SAVEni, lebo nikdy nevieš, odkial na teba vybehnú
  • vojakov strieľaj do prilby, lebo vtedy im spadne - ty ju môžeš zobrať a potom sa ti pravdepodobnosť HEADSCHOTu zníži 63-krát
  • dávaj si pozor na vojakov, ktorý útočia zozadu a bez varovania
  • nenechaj sa oklamať nacistmi, ktorý ti hovoria, že sú tvoji kamaráti a že ti nič neurobia


Rozloženie kláves

Q = kop
W = ideš dopredu
A = ideš doľava
S = ideš dozadu
D = ideš doprava
E = použi, otvor, zober a mnoho ďalších funkcíí
R = nabíjaš
P = pauza
F = zapneš lampáš, samozrejme ho musíš najprv zobrať!
V = zohínaš sa
N = pribľíženie
PRAVÉ TLAČÍTKO MYŠI = pribľíženie
LAVÉ TLAČÍTKO MYŠI = streľba
MEDZERNÍK = skok
1 = schovaj zbraň
2 = P38 pistol
3 = mp40 machinegun
4 = mp42 machine gun
5 = mouser rifle
6 = K43 sniper rifle
7 = handgranate
8 = panzerfaust
9 = sausage
0 = flamethrower



Misie

Tento návod je dosť podrobný (aspoň si to myslím ja). A ešťe ak ho niekto z vás použije, tak mi prosím napíšťe na bammargera7@azet.sk. Vopred díky (aby som vedel, že som ho nepísal zbytočne).

1. level - wolfschanze
Choď do bunkru, ktorý je pred tebou (dvere si otvoríš [E]), Po schodoch dolu a doprava, naľavo je miestnosť, v ktorej je tvoj spolupáchateľ Werner. Počúvni si jeho kecy a počkaj dokým ti nedá kufrík. S kufríkom viňdi z bunkru a choď po ceste dolu, na konci cesty máš dvere a do nich vlez a choď dolu po schodoch, doľava a rovno dokým neprídeš ku vojakovi, ktorý ti otvorí dvere. V miestnosti je sám Hitler! Postav sa naľavo od Hitlera tak aby Claus položil kufrík. Potom rýchlo vindi z bunkru a chod za Wernerom. Ked za ním prídeš, tak uvidíš ako ho zabije nacista, Pred ním uťeč do spodnej časti bunkra.Tam doprava, cez vodu doparva. Príd za vojakom, ktorý ta nebude chcieť pusťiť (toho kopni: stlač [Q]), zober mu pištoľ, vojdi do brány, ahod doľava a do otvorenej chodby. Na druhej strane zabi nemca a prejdi cez vodu, prestrieľaj sa až do bunkru. V bunkri zídi po schodoch a misia je ukončená.

2. level - lake
Choď na schodisko, potom doprava a naľavo. Pákou otvor dvere a vojdi. Cestou pobi pár náckov, pokračuj po ceste, dokým neprídeš na koniec. Vlez do dverí bunkru a daj sa doprava. Poprechádzaj chodbami a keď nájdeš rebrík, tak po ňom vylez. Choď doľava cez jazero až ku dverám (samozrejme do nich vojdi). Prehľadaj všetko a ked nájdeš na steňe koleso, tak s ním pokrúť (stlač [E]). Utekaj po schodoch, ktoré sú oproťi. Vonku sa daj doľava a rovno po ceste až ku dverám.

3. level - chapel
Prejdi až ku rebríku, Po rebríku vonku až do dverí domu. Prejdi cez dom, choď von z domu a zabi vlčiaka, ktorý ti prekáža. Vonku nájdi dvere do domu. Chod za knazom, ktorý ti ukáže cestu (von ti povie, že Hitler žije). Vojdi do dverí a misia končí.

4. level - garrison
Zo stola zober klobásu a hod ju psovi, čo na teba zaútočí (vojaka čo má psa, zasteľ a zober mu pušku). Cez dom prejdi až do tunelu, V tuneloch sa poprechádzaj. Nakoniec dôjdeš ku schodom, ktoré sú zabarikádované debnami, ktoré musíš rozkopať (stlač [Q]). Ked vojdeš do domu, tak sa popozeraj po kľúči. Choď na poschodie a prejdi na druhú stranu. Vyndi vonku s tej "pevnosťi", choď doprava do dverí a zober si granáty a muníciu. Utekaj na druhú stranu a vylez po schodoch.

5. level - oporowo castle
Vyjdi z domu a choď do prava, potom doľava do tunela. Ked výdeš, tak rozbi všetky bedňe, vidaj sa cestou na most a prejdi cezeň až do tunela. Z tunela vyndi po rebríku a vojdi do dverí naľavo a dostaň sa do vezänia a osloboť kapitána. Trochu sa porozprávaj a utekaj do otvorených dverí.

6. level - enveopment
Daj si kura, vojdi do miestnosi rozborenou podlahou, po rebríku zlez dole a tam ťa čaká kapitán, počúvaj ho a vyber sa po kanáľi pod mostom a zabi nemcov čo ťa budú otravovať. Potom urob to isté až kým neprídeš ku miestu, kde není dalšia cesta (tam vylez po rebríku a zabi toho ostreľovača), vráť sa po kapitána, doved ho na koniec a chod do domu, kde není rebrík, tam ťi otvorí taký kryt a doňho skoč. Zabi pár nemcov a počkaj dokým ti ta misia neskončí.

7. level - ruins
Keď sa dostaneš z domu, tak sa dostaň do domu s rebríkom, po ktorom vyšplháš hore (daj si pozor na Hitlerových stúpencov, ktorí útočia zozadu!). Prejdi až ku domom, pri ktorých je brána a za ňou tank. Zabi pár vojakov a potom sa z "panzerfaustom" pusti na tank (v priestore domov nájdeš aj nejakú muníciu). Pri tanku je kostol a v jeho okoľí je pár vojakov, v kostole sú dvaja s puškami "mouser rifle" a jeden z plamenometom "flamethrower". Keď ich vyriadiš, vlez do diery a prejdi chodbamami, vyšplhaj po rebríku do domu (tam všetkých zabi). V jednej stene je v kamennom múre malá diera (streľ do nej z "panzerfaustom" a skoč do nej a vystrieľaj každého nacistu (potom už iba nastúp na vlak a je to).

8. level - train
Tak toto je asi najľahši level, takže no vlaku používaj pušku "mouser rifle", dávaj si pozor na útoky lietadla, ktoré sú dosť časté a bolesťivé (pri nich sa schovávaj za bedne a iné predmety).

9. level - rail station
Vystrieľaj každého nemca, choď ku rebríku, po ňom hore a popreskakuj po vagonoch až na balkon (samozrejme si ako vždy dávaj bacha na útoky zozadu). Keď sa dostaneš na koniec, tak kúsok prejdi ku rebríku, ktorý je zavesený na stene (po ňom hore a do dverí v stene).

10. level - sewers
Choď cez chodby a ptom po kanáľi, nájdi točiaci kruh, s ním potoč a vojdi do diery. Zober si lekárňičku a vojdi tam, kde je hlboká voda, do nej skoč a plávaj tam, kde je na stene bazénu diera. Cez ňu preplávaj a popozeraj sa po rebríku (je hore a môžeš si zasvieťiť: stlač [F]), po ňom višplhaj a ocitneš sa v pivnici. Vydaj sa chodbami pivnice a dávaj si pozor na útoky zozadu. Keď sa dostaneš na koniec pivničných chodieb, tak vyndi hore po rebríku a dostaň sa do veľkých dverí vedľa kostola.

11. level - cathedral
Hned choď naľavo do kostolných dverí, kostol vyčisti a potlač tu páku na stene (stlač [E]),otvoria sa ti dvere a vojdi do druhej časťi kostola (dávaj si pozor na útoky zozadu). Za dverami ťa bude čakať tank a pár nacistov. Tých samozrejme pobi a vráť sa naspet tam kde si ešte nebol (pozor: tam sa vynorí zozadu nemec s puškou, nakrm ho olovom a pokračuj tam, kde si zničil tank). Skoč do kanáľa, ked sa dostaneš na súš, tak všetkých postrieľaj, úplne naľavo je páka, ktorú musíš potlačiť ([E]), otvoria sa ti dvere, vlez do nich, zabi náckov a vlez do čiernich dverí.

12. level - embassy
Zabi všetkých a skoč do kanála, vylez po schodoch, vojdi do domu a choď do dverí napravo za nejakou ženskou, ktorá ti povie informácie. Otvoria sa ti dvere, tak vylez z izby a ak potrebuješ lekárničku, tak rozbi bedne, potom choď po rebríku a misia je u konca.

13. level - olesko castle
Trochu si v dome zasrieľaj nemcov a keď dojdeš na miesto, odkial uvidíš náckov, ktorý hrajú karty, tých zabi a v miestosti nájdi páku, ktorú posuň (stlač [E]), otvoria sa ti dvere pri tej bráne, tam vojdi do kancelárie, zober zo stola knihu - tak sa ti otvorí brána, prejdi chodbami a keď nájdeš okno bez skla, vyskoč a choď doprava na menšiu strechu a z nej skoč na bedničky (keď skočíš na holú zem, tak ti to ubere život). Nájdi páku, potlač ju, vlez do dverí, ktoré sa ti otvoria, pozri si video a máš to v kapse (síce len tento level, ale to nevadí:-)).

14. level - apprehension
Zabi náckov a zo stola si zober samopal, prechádzaj sa budovou a keď vojdeš na záhradu, tak vylez po rebríku a skoč do otvoreného okna. Kúsok prejdi a nájdi páku, otvor s ňou dvere a vojdi. Bude ťa tam čakať - nazvem ho "BOSS", ktorého musíš zabiť. Môžeš po ňom hádzať granáty a strieľať ho z machine gunom (ale dávaj si pozor, má 2 samopaly, s ktorými vie dobre strieľať). Keď padne, tak si zober život a choď za ním, počúvni jeho slová a potom ho doraz (najlepšie sa doráža granátom). Potom keď ho dorazíš, tak vojdi do dverí, ktoré sa ťi otvoria.

15. level - town
Keď sa dostaneš von, tak si vyriaď účty z nemcami, čo tam oxidujú, vlez do otvorených dverí a prejdi domom a keď narazíš na praskľinu v stene, tak do nej hod granát (môžeš do nej streľiť aj panzerfaustom). Skoč do praskľiny a za rohom si daj pozor na chlapíka s guľometom, utekaj si doplňiť život a muníciu do skladu (sklad: ja myslím ten barák, čo nemá strechu). Potom choď rovno a vyšplhaj sa po rebríku rovno na strechu, popreskakuj zo strechy na strechu a dávaj si pozor na nemcov, čo sú na zemi. Vojdi do izby a spusť páku, choď dole a všetkých zabi a choď si po muníciu do skladov bez strechy, potom nájdi dvere, do ktorých sa dá vojsť a tak ti neostáva nič iné, než vojsť do suterénu.

16. level - wareho
Vyjdi von a zase všetkých zabi, vstúp do domu, v ktorom je rebrík, keď vylezieš hore, tak zasa všetkých zabi a vlez do domu, čo má v poslednej izbe puklinu v stene (do nej hoď granát a skoč do nej). Dostaň sa do dvora a choď do dverí, kde je páka (tu potlač stlačením [E]) a choď do dverí, ktoré sa ti otvorily. Zlez po rebríku a zabi troch náckov, odpáľ stenu a vyšplhaj po rebríku. Zasa všetkých zabi a vojdi do otvorených dverí (už tento level začínal byť úplne nudný !!).

17. level - side road
Vyjdi z domu a nastúp do tanku, alebo na motorku (lepšie je to na tanku, ale na motorke je to akčnejšie, keď chceš nastúpiť do vozidla stlač [E]), potom si už iba jazdi, strieľaj a nič nacistov.

18. level - valley
Rob to isté a na konci, kde je v tuneli neprejazdná mreža, tak sa vráť do domu a počúvaj informácie.

19. level - airfield
Prestrieľaj sa až ku diere v stene, ktorá je umiestená nad tvojou hlavou (pozor na útoky zozadu!), ale teraz je jeden problém - musíš sa vrátiť, drž sa pri lešení a keď prídeš ku schodom, tak po nich preskáč a prejdi do tej diery. V tých chodbách si trocha zastrieľaj a pozri si video. Po videu rýchlo bež a z otvorených dverí skoč na vzducholoď "ZEPELIN", týmto sa končí tento level.

20. level - the blimp
Najľahší level. Hneď keď vojdeš do dverí, tak vidíš Hitlerovho oficera, ktorý po tebe strieľa sedliackou pištoľkou "P38 PISTOL". Najlepšie sa oficer zabíja "panzerfaustom", takže ho zabi a pokračuj. Za chvíli sa stretneš zo samotným Hitlerom, ktorý utečie za dvere, tam sa ho ani nepokúšaj zabiť, lebo to vôbec nefunguje. Hitler sa zavrel, nedá sa zabiť a ty ho máš nejak zabiť, takže zober hocijakú automatickú zbraň a rozstrieľaj letové prístroje. vo videu uvidíš ako vzducholod padá k zemi (titulky tu nie su, ale to vobec nevadí !!).

GRATULUJEM, PREŠIEL SI NÍíZKO ROZPOČTOVÚ HRU "WOLFSCHANZE".

Súvisiace hry Wolfschanze 2



Diskusia Príspevkov: 461 Hodnotenie
615 hlasov

100
60
20

80
40
0
55
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |