HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 17455 užívateľov

Návody > SiN Episodes: Emergence


Zobrazení:22671
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Úvod

Ste John R. Blade, pracujete ako komandér skupiny HardCORPS, elitnej jednotky, ktorej úlohou je chrániť občanov mesta Freeport City. Elexis Sinclaireová, sexy a nemilosrdná vedkyňa je vašou úhlavnou nepriateľkou, s ktorou sa vaše cesty skrížili pred štyrmi rokmi. Tá je riaditeľkou firmy SinTEK Industries, zodpovedná za výrobu drogy U4. Vašimi spolupracovníkmi sú Jessica Cannon, špeciálna dôstojníčka HardCORPS, odborníčka na infiltrácie a JC, veľmi schopný hacker. Teraz vás však dostali, ležíte na operačnom stole a Elexis s jej kumpánom Viktorom Radekom stoja nad vami. Rozhodujú o vašom osude, kde Elexis má s vami isté plány, hoci Radek by vás najradšej zabil. Plány im trochu naruší Jessica, ktorá vás našťastie zachráni.

John R. Blade Jessica Cannon J.C. Viktor Radek Elexis Sinclaire
John R. Blade Jessica Cannon J.C. Viktor Radek Elexis Sinclaire



Misie

0. Emergence
Keď získate kontrolu, tak len nasledujte Jessicu von z budovy a tam nastúpte do auta (E). Niečo vám pichli a Jessica je presvedčená, že musíte nájsť Radeka, aby ste zistili, čo to bolo. Po nasadnutí do auta len sledujte jazdu, vaše vízie a debatu so JCom, až kým vás Jessica nevysadí pri dokoch. JC síce chcel, aby ste išli do centrály, no Jessica je presvedčená, že najprv musíte dostať Radeka. Tu si môžete obzrieť prostredie, trochu sa rozhýbať, zžiť sa s ovládaním, pokecať s ľuďmi. Napokon choďte popri vysokozdvižnom vozíku do dokov.


1. Docks - Trapped
Pristúpte k bráne, kde vám Martin uvoľní silové pole a povie vám, že Garrison vás už čaká. Zájdite jedinou možnou cestou za Garrisonom, ktorý vám povie, že máte spoločné záujmy, pretože aj on chce, aby ste dostali Radeka. Váš rozhovor preruší Martin, ktorý je zradca. Zablokuje kontajnerom cestu a spustí na vás výbušný barel. Ten urobí dieru do móla. Rozbehnite sa ku kontajneru a skočte ňou dole. Nikde sa nezdržujte, pretože hoci nevidíte svoj život, zabiť vás môžu. (Keď dopadnete dole, skočte do vody a plávajte pod mólom smerom ku Garrisonovi. Tam vo vode nájdete zlatú rybu - Secret 1/3. Potom plávajte na opačnú stranu a vylezte rebríkom na miesto, kam ste dopadli cez dieru v móle). Bežte po doskách. Prvú preskočte (medzerník), zabočte napravo a tam ďalšiu podlezte (Ctrl). Prebehnite až do potrubia (prípadne preplávajte vodou a na konci pred potrubím vylezte po rebríku). Tam utekajte až do haly, kde vidíte hore na ochodze Jessicu. Vylezte k nej po rebríku. Hore vám dá pištoľ, no bez nábojov. Máte aj nestrelný útok (Q) pažbou zbrane. Rozbite okno pri zamknutých dverách a preskočte ním do kancelárie. Na poličke nájdete pár nábojov a kanister liečivého spreju, ktorý chyťte a vložte do stroja na stene. Tak ho sfunkčníte a môžete sa vyliečiť (ak nemáte po ruke stroj, ale máte kanister, môžete ho tiež rozstreliť a inhalovať unikajúci plyn). Jessica sa pokúsi privolať pomoc, ale márne. Keď odíde, dvaja vojaci vyrazia dvere na chodbe. Zabite ich a máte konečne trochu viac munície. Vyjdite na zadnú ulicu a choďte najprv doprava k prívesu kamióna, kde si počkajte, kým sa po ulici vyrúti nákladiak, ktorý tu nabúra v snahe prejsť vás. (Otvorte si odzadu príves a vnútri máte Secret 2/3). Prejdite ulicou do skladu a cestou likvidujte nepriateľov. Za ním vyjdite do malej zadnej uličky, kde vás čaká pár nepriateľov priamo v uličke a dvaja za oknom budovy oproti (doneste si pod tie okná nejaké predmety, napríklad dve krabice zo skladu, vyskočte na ne a do okna. V miestnosti za oknom je Secret 3/3). Z uličky vstúpte bočnými dverami do chodby, v ktorej je na stene uzdravovací prístroj a v miestnosti napravo (v ktorej si zapáľte a obzrite noviny na stene) máte kanister s liečivým sprejom. Ak sa liečiť nepotrebujete, tak len vybehnite hore schodmi.


2. Docks - Lighthouse
Vyjdite hore schodmi a dverami na terasu. Pod vami streľte do výbušného suda pod lešením. Vybuchne, zničí lešenie a jeho pád prerazí dvere. Skočte dole a prejdite nimi. Pobite vonku pár vojakov. Jeden je v miestnosti naľavo pri generátore (zájdite tam. Rozstreľte svetlú časť generátora. Potom skúste otvoriť zamknuté dvere. Prepnite ovládací panel na stene medzi dverami a generátorom a rozsvieti sa na ňom svetlo. Znovu naň klikajte, kým na ňom nesvietia tri zelené svetielka. Potom sa vám dvere otvoria. Za nimi je Secret 1/3). Pokračujte popri plote, prejdite dverami na ochodzu, ktorá sa však pod vašou nadváhou prepadne. Vo vode preplávajte do haly napravo, v ktorej vylezte rebríkom hore. Prejdite cez susedný sklad vonku na mólo. Využívajte presnejšie mierenie (Z) na vzdialenejších nepriateľov. Dojdite na koniec móla a skočte do vody (plávajte naľavo medzi oba sklady, z ktorých ste práve vyšli. Tam plávajte pod spojovacie mólo medzi oboma skladmi a pod ním nájdete zlatú rybu, ktorá je Secret 2/3) (z konca móla plávajte naľavo k rohu budovy s nápisom Pier 57. Tam sa ponorte a nájdete potopený čln s dvoma krabicami, ktorý je Secret 3/3). Preplávajte k rebríku oproti mólu a vylezte k majáku. Vybehnite hore majákom, dvermi von a prejdite po rímse na dvor, kde vrazia dve dodávky s vojakmi. Potom choďte k dverám skladu, ktoré sa otvoria a za nimi vás čaká ďalšia hromada vojakov. Zo skladu prebehnite Exitom do ďalšieho skladu, kde nepriatelia roztočia rameno žeriavu, ktoré začne odhadzovať všetko okolo seba. Najprv sa schovajte za stĺp, aby vás netrafila nejaké letiaca krabica. Likvidujte nepriateľov nad vami. Keď je trochu kľud, prebehnite na opačnú stranu miestnosti, odkiaľ máte výhľad na chlapíka pri ovládacom paneli, tak ho zabite a postrieľajte aj zvyšok nepriateľov. Druhá možnosť je rýchlo vbehnúť do haly a zabiť chlapíka pri ovládacom pulte ešte než to spustí. A tretia možnosť je rozstrieľať rameno žeriava, čím ho poškodíte a zastavíte. Keď máte v hale čisto, tak choďte k zamknutým dverám. Cez nepriestrelné okno si všimnite za dverami hromadu výbušných sudov. Pri dverách na zemi sú otvory, tak sa zohnite a streľte do nich. Ich výbuch vyrazí dvere, ktorými prejdite. Za nimi zabite ešte pár vojakov a vybehnite hore schodmi.


3. Docks - Generators
Prestrieľajte sa do miestnosti so zavretými dverami. Tam je malá bezpečnostná miestnosť, na ktorej môžete rozbiť okno a vnútri si doplniť život. O chvíľu vyrazia nepriatelia dvere. Vybehnite na dvor a pobite ich tam. Choďte napravo od dverí a vylezte hore po rebríku a vybehnite hore po požiarnom schodisku až k oknám, za ktorými sú v kancelárii vojaci. Môžete sa kryť za oknami a tak ich likvidovať, prípadne im tam hodiť granát. Napokon vlezte dnu a vyjdite na schody (zbehnite schodmi úplne dole a pod nimi je krabica s výbavou, ktorá je Secret 1/2). Vybehnite schodmi nahor. Prejdite do druhej miestnosti, kde vás čakajú dvaja vojaci (na pravej stene sú tri okná. Posledné rozbite, vyskočte von a choďte naľavo po potrubí až ku krabici, ktorá je Secret 2/2). Pokračujte do konferenčnej miestnosti, kde rozbite okno a vyskočte na ochodzu za ním. Z nej skočte na striešku pod vami. Choďte na jej ľavú stranu a po potrubí prejdite nad schody, na ktoré zoskočte. Zbehnite nimi dole. Cestou vás kontaktuje Jessica, že JC je opäť pripojený, tak sa s ním môžete spojiť (tabulátor). Dole vstúpte do haly s troma generátormi. Zničte ich streľbou do svetlých rotujúcich častí. Pozor na hromadu vojakov nad vami. Môžete najprv vybehnúť hore, postarať sa o nepriateľov a zhora zničiť generátory. Pokračujte hore chodbou. Ak v chodbe bude prestrelené potrubie, začne z neho unikať para, ktorá vás zraňuje. Na vašej strane potrubia je však ventil, ktorý v takom prípade použite na jej zastavenie. Zbehnite dole točitými schodmi. Dole vbehnite do haly s veľkým generátorom. Postrieľajte pár vojakov nad vami a skočte do vody. Prejdite na koniec haly tak, že najprv podplávate potrubie, druhé preskočíte a tretie znova podplávate. Na konci vylezte hore rebríkom a pripravte sa na ďalšiu prestrelku s vojakmi nad vami. Teraz sa po plošine, na ktorej sa nachádzate, vydajte na jej opačný koniec (smerom odkiaľ ste prišli) a na počítači tam vysuňte most. Prejdite po moste a otáčajte ventilom naľavo, kým sa vám neotvoria dvere pred vami. Prejdite nimi a pokračujte ďalej.


4. Docks - Trainyard
Vyjdite na dvor (ak vyjdete, tak hneď zahnite doľava. Prejdite za roh budovy, popri zábradlí až na koniec, kde je krabica predstavujúca Secret 1/6). Prejdite popod most, vylezte hore rebríkom a popri transformátoroch choďte na koniec pletiva, kde zaň prejdite dverami. Prebojujte sa cez vojakov pomedzi transformátory a na konci vstúpte do dverí. Prejdite halou ku schodom, vybehnite nimi hore a rebríkom vylezte ešte vyššie. Vyjdite na ochodzu vonku a bežte až ku kontajneru visiacemu zo žeriavu. Skočte do neho a pozor na lietajúcich vojakov. V žeriave je Jessica a prenesie vás na druhú stranu. Tam zoskočte na vlaky a z nich na zem (otočte sa smerom k transformátoru za pletivom. Otvorte si dvere v plote a za transformátorom sú krabice - Secret 2/6). Prejdite popri nich k poslednému vozňu, ktorý je otvorený. Cezeň prejdite do haly a z nej von k ďalším vlakom (držte sa po pravej stene a prejdite na koniec. Tam je jeden z vozňov otvorený a v ňom je Secret 3/6). Od vlakov prejdite bránou na schody, ktorými zbehnite na pláž a z nej na druhej strane menšími schodmi nahor (na pláži skočte do vody a plávajte k mólu naľavo. Pod ním pri stene je zlatá ryba - Secret 4/6) (na pláži, keď pôjdete druhými schodmi nahor, tak si ich najprv obíďte. Za nimi je krabica - Secret 5/6). Keď vybehnete schodmi nahor, tak choďte k bráne naľavo, ktorú si otvorte (napravo od brány je medzi stenou budovy a múrom úzky prechod s potrubím. Podlezte pod toto potrubie a na konci skočte do otvorenej rúry. Prepadnete sa na hornú časť budovy, pri ktorej ste, kde máte nejaké krabice s výbavou - Secret 6/6). V hale za ňou vybehnite po schodoch do riadiacej miestnosti, kde na ovládacom paneli spustite rampu. Tým ste si otvorili prechod ďalej, tak sa vráťte do haly a prejdite ním. Tam si nastúpte do výťahu a zvezte sa ním dole do laboratórií.


5. U4 Lab. - Infiltration
Vstúpte do chodby pred vami a uzavrú vás silovými poľami. Ozve sa vám JC, že to spraví, vy akurát umiestnite na ovládací panel hackovacie zariadenie. O chvíľu sa otvoria okná po bokoch, za ktorými sú nepriatelia. JCovi niečo nevyšlo. Môžete sa uhýbať pred streľbou, alebo likvidovať nepriateľov za oknami. Po chvíli to JC spraví. Okná sú zatvorené. Odstráňte hackovacie zariadenie z ovládacieho panela a silové pole je preč. Pokračujte chodbou, no po pár metroch vstúpte do miestnosti napravo. Tam sa vám ohlási JC, aby ste našli ovládací terminál bezpečnostného systému. Nie je to nevyhnutné, ale vyradíte tým pár automatických vežičiek. Je to druhý počítač pred oknom (napravo). Použite ho a deaktivujete bezpečnostný systém. Potom zbehnite dole schodmi a vstúpte do malej miestnosti označenej kuchyňa (Kitchen). Za ňou vstúpte do haly, kde pobite vojakov a otvorte si ventilom dvere do zatopenej nádrže s potrubím. Ponorte sa a potočte ventilom pod vami, čím naplníte nádrž vodou viac, čím stúpne hladina. Dole choďte k stene oproti ventilu (pri stene s ventilom by ste sa hore nedostali cez potrubie) a vyplávajte až hore, kde vylezte k dverám. Za dverami máte dva generátory, ktoré môžete zničiť (hneď od dverí choďte napravo za roh a tam máte krabice s výbavou - Secret 1/2). Pri generátoroch zlezte dole rebríkom, pobite vojakov pod vami (môžete prejsť dverami na ochodzu, z ktorej vás predtým ostreľovali pobrať muníciu) a druhým rebríkom zlezte ešte nižšie. Tu si na podlahe otvorte ventilom poklop a skočte dole do vody.
Prejdite do polozatopenej haly a v nej sa držte stále ľavej steny. Po chvíli dorazíte k zatopeným dverám. Prejdite nim a v miestnosti za nimi vylezte po rebríku na ochodzu k vojakom. Prejdite do chodby, kde na vás budú útočiť automatické strieľne, pokiaľ ste nedeaktivovali bezpečnostný systém na začiatku. Prejdite chodbou, otvorte si ventilom dvere a vstúpte do ďalšej chodby. V nej zahnite doprava. Dvere na konci chodby zazvárajú, aby ste nemohli prejsť. Otvorte si dvere napravo označené "Mechanical" a za nimi rozbite poklop na ventilačke. Skočte do nej. Prepadnete sa do polozatopenej časti. Prejdite šachtou popri potrubí a ponáhľajte sa, lebo tam uniká jedovatý plyn. Keď prejdete do ďalšej časti s vodou, tak choďte doprava a cez dvere, ktoré sú pod vodou, podplávajte do ďalšej časti. Tam vyskočte na plošinu a vylezte hore po rebríku.
Hore vybehnite vyššie po schodoch a zbavte sa vojakov. Prejdite k dverám, za ktorými vidíte sálajúce teplo radiácie. Na paneli pod oknom potiahnite páku úplne dole, čím zastavíte proces zohrievania. Ten sa o chvíľu opäť spustí a vtedy by ste nechceli byť vnútri, takže vbehnite dnu a prebehnite po ochodze (preskočiť a podliezť potrubia) k dverám na druhej strane, ktorými prejdite. Za dverami choďte k hromade potrubí. Za nimi, ak potrebujete, máte doplňovačku života. Inak povyskakujte po potrubiach až na plošinu s dverami nad vami. Za nimi je radiácia (ste v hornej časti miestnosti, ktorou ste šli pred chvíľou), tak rýchlo prebehnite mostom do dverí oproti, aby ste stratili čo najmenej života. Za dverami zbehnite dole schodmi a ďalšími dverami vstúpte do haly s veľkými bielymi nádržami.
Zbehnite k nim schodmi a choďte k rebríku. Vylezte ním hore (najprv ním zlezte dole, otočte sa a pod potrubím sú krabice - Secret 2/2) a po ochodze prejdite k dverám.


6. U4 Lab - Laboratory
Po vstupe do haly sa pred vami prepadne časť ochodze. Choďte doľava, zlezte dole rebríkom a prejdite popri potrubí k rebríku oproti, ktorým vylezte na zvyšok ochodze a prejdite dverami ďalej. Zbehnite dole schodmi a v hale prejdite dverami napravo (Laboratory). Za nimi vybehnite hore schodmi na terasu, z ktorej vás ostreľovali a odtiaľ rebríkom na vyššie podlažie (tu choďte naľavo od rebríka a na koniec ochodze, kde je v rohu krabica s výbavou - Secret 1/3). Hore otvorte dvere a vstúpte do tmavej šachty. Prelezte ňou na druhú stranu k nejakej výbave a vyjdite von dverami. Na pitevnom stole si všimnite mutantíka. Zbehnite dole schodmi. V pokusných komorách vidíte zavretých dvoch vojakov. Ak aktivujete prepínače pri nich, tak uvidíte, ako sa zmenia a zmutujú. Prejdite ďalej labákmi jedinou možnou cestou a dole schodmi (cestou si všimnite naľavo za sklom ako mutant zabije dvoch vedcov). (na poschodí sú pri vedcoch tri počítače. Nastavte na všetkých troch rovnaké zobrazenia /správne zobrazenia sú zakaždým iné/ a dvere pod schodmi sa vám otvoria - Secret 2/3). Dole v hale prejdite dverami a za nimi choďte do riadiacej miestnosti naľavo, kde je silové pole. Na JCovu radu položte na ovládací panel pri dverách hackovacie zariadenie a počkajte si, kým pole odstaví. Za ten čas likvidujte vojakov, ktorí vás tu prepadnú. Keď je JC hotový, tak zložte zariadenie a pole zmizne. Prejdite dverami a choďte do tých oproti vám (Shipping). Tu ste už boli, no teraz sú tu noví nepriatelia a dvere označené "Cargo Bay" sú otvorené. Za nimi použite počítač na otvorenie poklopu do nákladného priestoru. Tým ste v v hale otvorili poklop, tak sa len vráťte tých pár metrov naspäť a skočte dole.
Tu choďte k vozíku a prepnite v ňom tlačidlo, čím sa vozík rozbehne a prerazí dvere na konci. Vstúpte do haly, kde sa zbavte vojakov (skočte do vody za mini ponorkou a plávajte naľavo, kde je na šikmej ploche nad vodou pri stene krabica. Alebo tam rovno bežte po ľavej strane po tej šikmej ploche - Secret 3/3). Vybehnite po schodoch hore do ovládacej miestnosti, kde máte pred oknami tri virtuálne šípky, ktorými riadite zdvihové rameno pred vami. Nastavte ho tak, aby ste naň doskočili cez okno pri vás a z neho potom na plošinu na druhej strane, kde ste pobili pár vojakov. Na druhej strane len vybehnite hore schodmi k zavretým dverám, za ktorými je Radek. Za vami spustil silové pole, takže ste tu uväznený. Keď skončí svoj prejav, tak utečie. Dvere sa otvoria, tak vstúpte. Objaví sa hologram Elexis. Uistí vás, že to, čo vám pichla, nie je mutagén, ale je to špeciálny dar, ktorého potenciál môžete objaviť. Keď zmizne jej hologram, zmizne aj silové pole. Vráťte sa naspäť dole, odkiaľ ste prišli.


7. U4 Lab - Catastrophe
Vrátili ste sa síce naspäť, ale začal sa ďalší level. Musíte sa urýchlene dostať preč z lode a cestou naspäť vám budú krížiť plány nielen vojaci, ale už aj mutanti ( to mi pripadá, že hrám Half-Life 2, ktoré pomaly prechádza do Far Crayu). Vojaci s mutantami bojujú medzi sebou, ale všetci tiež idú po vás. Na plošine, na ktorej ste, choďte k dverám, ktoré boli v minulom leveli zamknuté. Teraz nimi prejdete. Za nimi choďte stále rovno do haly, kde ste skočili do otvoru v podlahe. (v predošlej miestnosti s automatickou strieľňou na strope vybehnite hore schodmi, prejdite dverami a po ochodze choďte na jej koniec. Za rebrík a za dverami naľavo v rohu je krabica - Secret 1/1). Tu ste v podstate na začiatku minulého levelu. Len prejdite do susednej haly, schodmi nahor a hore chodbou na koniec. Ste vo vstupnej hale minulého levelu. Zlezte dole rebríkom, na druhej strane zase hore rebríkom na ochodzu a dverami preč.


8. U4 Lab - Hunted
Prejdite na konci chodby dverami a zlezte rebríkom na plošinu pod vami (nie úplne dole). Choďte ku schodom (vyjdite schodmi hore a z miestnosti nad nimi ďalšími schodmi ešte vyššie. Tu je horiaca miestnosť. Za pultom medzi plameňmi je krabica - Secret 1/3) a prejdite dverami pod týmito schodmi. Pokračujte jedinou možnou cestou až do haly, ktorá je sčasti zatopená vodou a sčasti v plameňoch (preplávajte vodou cez zatopené dvere. V hale za nimi sa držte stále ľavej steny a v rohu vo vode nájdete zlatú rybu - Secret 2/3) (Pri druhom Secrete sa dajte chrbtom k rybe a plávajte vpred. Po pár metroch máte dvere, ktorými prejdite a za nimi je na ploche nad vodou krabica - Secret 3/3. Po získaní oboch sa vráťte vodou naspäť do miestnosti s požiarmi). Pri potrubí neďaleko ohňa je vylomené pletivo, tak ním popri potrubí prejdite. Prejdite šachtou popri tomto potrubí až na koniec k točitým schodom.


9. Pursuit - Descent
Zbehnite dole schodmi, prejdite k rebríku a vylezte ním hore. Pokračujte ďalej jedinou možnou cestou k dverám s modrým nápisom napravo "Ear protection must be worn in this area", prejdite nimi a zbehnite dole schodmi (len čo otvoríte tieto dvere, uvidíte nad schodmi potrubie. Poniže sú vylomené dvere. Prineste si ich, oprite ich k potrubiu, vyskočte na ne a z nich prelezte zohnutý na potrubie, za ktorým je Secret 1/2). Dole odstráňte vylomené dvere a prejdite do kanálov. Prejdite nimi až do poslednej miestnosti, kde z dvoch malých zahnutých rúr preskočte na veľké biele potrubie. Z neho prejdite na plošinu nad ním a z nej na ochodzu vyššie, z ktorej na vás skákali malí mutanti. Prejdite až na koniec cesty k zamknutým dverám (od nich preskočte zábradlie a skočte na potrubie za ním. Z neho skočte na visiacu plošinu s mŕtvolou. Z nej skočte naľavo na potrubie, z neho na ďalšie napravo a po ňom prejdite až do otvorených dverí. Za nimi prejdite chodbou na koniec, kde sú zamknuté dvere. Nad nimi je v strope diera. Odneste si k dverám krabicu, na krabicu dajte smetný kôš a pod krabicu dajte kanister s plynom. Vyskočte na kanister, z neho na krabicu, z nej na smetný kôš a z neho hore do diery v strope. Tam vás čaká Secret 2/2 - Obr. 1, Obr. 2).
Skočte dole do haly s vodou a mutantami. Zdola vylezte rebríkom do chodby nad vami a prejdite ňou do haly s mutantami. V hale sú schody a dvere, no tie sú zamknuté. Choďte doľava, kde je ďalšia chodba, z ktorej vybiehajú mutanti. Nedoskočíte do nej, tak si prineste nejaké trosky (potrubia, krabice) a po nich vyskočte až do tejto chodby. Prejdite ňou a na konci vylezte hore rebríkom. Hore pokračujte až na koniec k zamknutým dverám. Pri nich máte na stene ozdravovač a nejaké krabice s výbavou. Rozbite ich a za nimi si všimnite tunel. Rozbite dosky, ktoré ho blokujú a prelezte ním. Dostanete sa na nádvorie, kde sa na vás vrhne obrovský mutant. Proste súboj s Bossom. Použite na neho všetko, čo máte, uhýbajte sa jeho úderom (ako bullete time môžete využiť plyn z kanistrov, samozrejme v malých dávkach, aby vám neuškodil). Po bokoch môžete nájsť nejakú výbavu. Keď ho napokon dostanete, vybehne pár vojakov, ktorých sa ešte zbavte (aby ste si doplnili muníciu). Na stene pri dverách, ktorými prišli, je doplňovačka života. Potom prejdite tými dverami.


10. Pursuit - Emergence
Toto je krátka, aj keď náročná pasáž. Prejdite do veľkej chodby, v ktorej sa prebojujte cez pár mutantov a vojakov. Na konci vyjdete na dvor, kde sú naskladané hromady dosák. Pomedzi ne sa prebojujte jedinou možnou cestou cez hromadu vojakov. Keď vyjdete spomedzi týchto hromád, dorazíte na dvor, kam dofrčí na aute Jessica. (neďaleko jej auta je odparkovaný nákladiak. Choďte zaň a príves má otvorený. Postavte k nemu kanister s plynom, vyskočte naň a z neho skočte do prívesu. V ňom zájdite ku krabiciam, čo je Secret 1/2). Nasadnite k nej do auta.
Prerazíte bránu a obídete si druhý dvor. Zastanete pred zavretými dverami, ktoré musíte otvoriť, takže vystúpte. (postavte sa chrbtom k autu a choďte naľavo k stĺpu, konštrukcii mostu. Tam pri plote za naskladanými doskami je na zemi liečivý kanister - Secret 2/2). Vybehnite do búdky nad vami a v nej pomocou počítača otvorte dvere. Vráťte sa do auta. Môžete sa vykloniť a strieľať po nepriateľoch, no stačí sedieť a počkať, kým vás Jessica dovezie do ďalšieho levelu.


11. Supremancy Tower - Entry
Prebojujte sa do vstupnej haly. Tam choďte do malej miestnosti napravo a na stene prepnite tlačidlo, čím vo vstupnej hale otvoríte dvere. Prejdite nimi a prebojujte sa s Jessicou až na vrch podzemných garáží, kde sa rozdelíte (ani v budúcnosti nevedia, že v jednote je sila, tupci).
(Keď ste išli do vyššej časti garáží, tak v jednej dodávke boli výbušné sudy. Pár ich po vás mohli hodiť. Napravo od tejto dodávky sú dvere. Keď vychádzate hore zo spodnej časti parkoviska, tak sa na chvíľu otvoria. Prebehnite nimi, skôr než sa zatvoria /zrejme duch/. Pri behu nahor si pomôžte skákaním, čo vás trochu urýchli. Keď nimi raz prejdete, duch ich už nechá odomknuté. Za nimi len zbehnite dole schodmi a tam za dverami je Secret 1/5).
(Druhý Secret je hneď neďaleko prvého. Na hornej časti podzemného parkoviska choďte k odstavenej bielej dodávke. Za ňou je stĺp a za ním trám vedúci ponad rovnakú dodávku parkujúcu pod vami. Skočte na zábradlie a z neho na ten trám. Prejdite po ňom na opačnú stranu, tam po kovových rúrkach za roh na rímsu a z rímsy skočte na terasu. Mohli ste ju vidieť už od dodávky. Na terase je krabica a Secret 2/5).
Hore prejdite dverami pri automatoch na nápoje (za dverami preskočte zábradlie a skočte dole ku krabici - Secret 3/5) a za dverami choďte po vrchnej časti doľava. Na konci vybehnite hore schodmi a prejdite dverami. Tu choďte na koniec popri policiach a k zamknutým dverám doprava. Za nimi sú výbušné sudy. Streľte do nich, alebo im tam hoďte granát a ustúpte. Výbuch vyrazí dvere.
(Než pôjdete k dverám, ktoré vyrazíte výbuchom, tak choďte doprava, pomedzi poličky k plotu. Popri plote choďte k potrubiam, zohnite sa a prelezte na koniec potrubí, kde je tlačidlo. Stlačte ho a vráťte sa k dverám, ktoré ste výbuchom vyrazili. Za nimi sa vám v stĺpe pred dverami, ktorými budete pokračovať, otvoril tajný panel - Secret 4/5).
Prejdite tými dverami ďalej a po schodoch nahor. V hornej časti choďte k bráne so spustenými mrežami a kliknite na ovládací panel na ľavej strane mreží. (napravo od mreží je pletivo. Odneste si k nemu niečo, napríklad smetný kôš, vyskočte naň a preskočte pletivo. Za ním podlezte potrubia a prejdite dverami za ktorými okrem krabíc objavíte bar s tancujúcimi mutantíkmi - Secret 5/5. Vráťte sa pred dvere a naľavo vyskáčte po potrubiach a na policu za plotom. Tak sa dostanete naspäť). Vypadnú poistky, ktoré sú zničené. Musíte nájsť nové. Presnorte bočné miestnosti, v ktorých sa povaľuje viacero poistiek. Na každú na chvíľu zamerajte a JC vám povie, či je dobrá. Keď jednu schváli, tak ju odneste do ovládacieho panelu, čím ho sfunkčníte. Otvorte mreže a vybehnite hore schodmi. Prebojujte sa hornou časťou k ďalším schodom a vybehnite nimi hore.


12. Supremancy Tower - Search
Tu sa pripravte na naozaj tuhé súboje. Prejdite popri ponorke a vybehnite hore schodmi na poschodie. (Na poschodí, hneď ako vyjdete z dverí, sa otočte doľava. Preskočte zábradlie a po uzučkej rímse prejdite na druhú stranu. Tam si po rímse ešte obíďte prvý stĺp a prejdite na plošinu s dvoma dverami. Za tými naľavo je Secret 1/4). Prejdite na druhú stranu tohto podlažia a schodmi vyjdite na druhé poschodie (tam choďte na jeho úplný koniec a v rohu za kvetináčom je krabica - Secret 2/4). Jedny dvere tu vyrazia nepriatelia. Prejdite nimi. Za nimi pokračujte až do haly, kde sa vám zjaví hologram Elexis. Uzavrie vám cestu a pošle na vás menšiu armádu. Čakajte a likvidujte nepriateľov. Postupne prídu zo všetkých bočných výťahov a napokon z dverí oproti. Prejdite tými dverami do časti s kanceláriami.
(Ako vstúpite do časti s kancelárskymi stajňami, tak máte dve cesty pomedzi stajne. Choďte tou napravo a rozstreľte zadnú stenu na tretej kancelári po vašej ľavej ruke. Za stenou je výbava a teda Secret 3/4).
Prestrieľajte sa cez kancelárie a vyjdite hore schodmi (hore vstúpte medzi ďalšie kancelárie. Cesta pokračujte dverami naľavo. Vy choďte k jasne viditeľným dverám napravo a za nimi je jeden z mála bezproblémových secretov - Secret 4/4) a prebojujte sa aj horným podlažím s kanceláriami smerom naľavo. Tam už len prejdite krátkym úsekom na terasu, kde preskočte zábradlie a skočte do haly s výťahmi pod vami.


13. Supremancy Tower - NOC
Prejdite dverami napravo k centrálnym terminálom. Tam napojíte JCho a Jessica vám spustí výťahy. (Vyskočte na stôl s počítačom, na počítač a za plot. Tam napravo máte krabicu a hýbajúci sa plagátik s postavami - Secret 1/5). Vráťte sa k výťahom, Jessica musí dokončiť transfer dát. Vráťte sa na začiatok a nastúpte si do výťahu.
(Vyvezte sa na poschodie č. 20, vystúpte a za kvetináčmi máte krabicu - Secret 2/5).
(Vyvezte sa na poschodie č.10. Potom navoľte poschodie č.15. Keď sa výťah pohne, skočte na pravé okno a o poschodie vyššie vyskočte na spojovací trám, kde je panel s nápisom Maintenance Controls, ktorým môžete manuálne otvoriť dvere. Urobte to a skočte na jedenáste poschodie, ktoré samo o sebe je Secret 3/5. Z vnútra si potom normálne privolajte výťah).
(Vyvezte sa na poschodie č.24, tam si prestúpte do susedného výťahu a zvezte sa na poschodie č. 12. Tam rozbite okno oproti dverám a po rímse prelezte za roh, kde je Secret 4/5).
Vyvezte sa výťahom na poschodie č. 24. Tam prejdite otvorenými dverami a chodbou až k schodom, ktorými vybehnite hore. Hore prejdite na balkón. Z neho skočte na susednú rímsu. Po rímse prejdite na koniec, kde preskočte na ďalší balkón s dvoma vojakmi. Tam vylezte hore rebríkom. Hore prejdite po spadnutom tráme na plošinu oproti. Tam vylezte na rímsu a po nej choďte až k zábradliu, za ktoré vyskočte. Prejdite na koniec tohto balkónika a použite záchytné zariadenie na stĺpe, čím zhodíte ďalší trám, po ktorom prejdite na plošinu oproti. Tam vylezte hore po rebríku a vstúpte do budovy.
(Naľavo je na stene doplňovačka života, pri ktorej sú zamknuté dvere. Napravo od nich je stĺp, na ktorého zadnej strane je tlačidlo, ktorým dvere otvoríte. Prejdite nimi a našli ste Secret 5/5).
Prejdite jedinou možnou cestou opäť vonku. Pokračujte k rebríku, ktorým vylezte hore. Hore opäť cestujte na opačnú stranu po rímse a plošinách, až napokon vstúpte do otvorených dverí.


14. Showdown - Finale
Vyjdite von, kde stretnete Radeka a Jessicu. Potom len postupujte po obvode veže.
(Keď pôjdete po obvode veže, tak za jedným stĺpom je secret. Prejdite popri troch stĺpoch od Jessici a zahnite za roh. Tam prejdite k tretiemu stĺpu a skočte zaň. Je tam neviditeľná plošina, ktorá sa ráta ako Secret 1/3. Po získaní tohto Secretu sa vám za rohom otvoria zamknuté dvere. Za nimi môžete skočiť do diery a objavíte sa v bonusovej oblasti. Je to level 12. Supremancy Tower - Search, akurát je postavený dolu hlavou, takže sa keď sa chcete dostať na jeho spodok, budete postupovať nahor po rímsach a plošinách. Keď sa dostanete tesne pred koniec, pôjdete po rímse naľavo k dverám, ktoré vás teleportujú opäť na vežu. Tu pôjdete popri plošine, na ktorej sa vznáša ryba - Secret 2/3).
Na konci pri zavretých dverách vyskočte na rímsu a prejdite ňou za roh. Vylezte k otvoreným dverám, za ktorými máte nejaké zásoby a potom vylezte hore schodmi. Tu vás čaká finálny Boss boj. Najprv je to obrí mutant, akého ste už stretli. Rozpumpujte ho, čím sa dá a napokon bojujte s Radekovým vrtuľníkom.
Keď ho zničíte, tak len dobehnite k vášmu malému vrtuľníku a sledujte záverečnú animačku, z ktorej neviete prakticky nič podstatného, až na to, že v ďalšom dieli pokračuje SinTEK v tom, čo započal. Mutanti napadli mesto, bolo vyhlásené stanné právo a môžeme tipovať, kto to bude musieť dať do poriadku.



Bonus

Môžete si vyskúšať vyťukať tieto čísla cez verejné komunikačné linky (Com Station), ktoré sú v rôznych leveloch. Je to len zopár čísel, čo som si všimol pri hraní. Je to len pre zaujímavosť, nič tým nezískate.
0809
2896
0119
0907
0518
0114
0212
4215
0630
2372
0901
1026

Súvisiace hry SiN: Reloaded
SiN: Wages of Sin
SiN



Diskusia Príspevkov: 12 Hodnotenie
642 hlasov

100
60
20

80
40
0
58
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |