HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 212 užívateľov

Užívateľ > Haluza659 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Je to perfektná hra veľký výber zbraní,výborná grafika no jednoducho super.Doporučujem tým čo ju ešte nehrali aby si ju zahrali.
Perfektná hra najlepšia z celej série Call of Duty. Super grafika zvuky,efekty proste všetko super. Infinity Ward ma ešte nikdy nesklamal.
Tato hra nemá chyby grafika super,príbeh super,proste skvelé boje ,skákanie, lietanie, super schopnosti a 100% brutalita a krv na takuto hru som už dlho čakal a konečne ju mám :):):)
95%SAW
Táto hra ma veľmi zaujala slušná grafika,hororová hudba a jigsawové hádanky jediné čo musím vytknúť je to že to neni až také strašidelné jak som očakával ešte ani raz som sa neľakol ale inak super hra hlavne pre milovníkov temných a hororovích príbehov,hier a prostredí.
The Elder Scrolls 5: Skyrim je prvé Elder Scrolls ktoré som hral a ktoré sa ku mne vlastne dostalo a nikdy toho že som toto rpg okúsil neoľutujem je to perfektná hra nieje jej čo vytknúť . Od prvého okamžiku som sa odnej nevedel odtrhnúť príbeh vás úplne pohltí a nepustí teda aspoň v mojom prípade. Hra je to naozaj očarujúca je to kúsok ktorý by mal mať doma každý milovník skvelích rpg-čok . Vrelo odporúčam si to zahrať :)
Mna hra velmi zaujala uz na prvy pohlad som vedel ze sa my bude pacit dobra grafika aj ked tie obcasne chibycky tam su je tam docela hojny zbrojny arzenal pekne auta aj ked ich ja tam trochu malo ale inak dost dobra hra
The saboteur je vyborná hra slusna grafika ja ked niekedy som zaznamenal malé chybičky ale to je v pohode.Hraťeľnosť tiež dobrá.Len to čo mi trošku vadilo bolo tích strašne veľa vôľnych cielov.
perfektny simulator stihaciek taky som este ani nevidel.Je tam na vyber velmi vela stihaciek a dost levelov.Vyborna grafika.Moznost vyberu rakiet do stihacky proste hry od Toma Clancyho super
No proste super grafika. Wolverinovy su vidiet kosti je tam vela akcie a dost krvi. Nemam co dodat proste super hra.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |