HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21172
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12920
1687

Online 28860 užívateľov

Užívateľ > susen2807 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Táto hra nieje bohviečo. Krátka, hlúpa, grafika nanič, ťažšia už na začiatku... Hral som demo. Zdalo sa mi že aká výborná hra! Tú si musím kúpiť! Kúpim si hru, nainštalujem, spustím--- veď to je úplne iná hra! Kde je to Demo ktoré som hral! Kde je tá úžasná hra! Bol som veľmi sklamaný.
Táto hra dokáže naozaj uchvátiť!
+hra za kapitána nakazených
+nové brnenia a zbrane
+hra za obra! (a ostatných druhov nakazených)
+dobývanie mesta
+nové kúzla a schopnosti
-trocha nudné a zdĺhavé úlohy (ale naozaj iba trocha)
-musí sa to dokúpiť

Táto hra je úplný blud! Je to hlúposť najvyššieho stupňa! Prosím vás ľudia keď nechcete mať skazený deň tak to vôbec nesťahujte a už vôbec nekupujte!!! Všade píšu že óóó aké je to vynovené, nová grafika--- blud! -Hrateľnosť je vážne nanič a tá grafika je tiež oničom! Toto je počítačová mora!!!!
Tak toto je veľmi dobrá stredoveko-fantastická hra! Zbožnujem túto hru! Proste je to jednodúchá ale úžasná hra! Odporúčam kúpiť(stiahnuť)
No, táto hra nieje bohviečo, ale zabaví. Príbeh sa dá ale nič veľké, áut je celkom hojne aj tuning ujde. Grafika je perfektná, no len tá fyzika a poškodenie je na prd . 8.
Táto hra nieje nič moc ale inač fajn. Musím povedať že trainz je o niečo lepší. Nie grafikou ale editorom, počtom vlakov a najme hrateľnosťou.
Jediné čo tejto hre chýba je to že keď sa stretnú 2 (alebo viac) nepriateľské jednotky tak ten boj.. prosťe HROZNÉ! Ale inač je skvelá.
Musím povedať že ma táto hra prekvapila a zapáčila sa mi. Celkom pekná grafika aj hrateľnosť. 6 percent ktoré chíbajú je to, že hra je celkom zložitá. Ale inač fajn.
To je veľmi super hra! Táto hra ma baví aj bez datadiskov! Ale ajtak dúfam že tých datadiskov urobia čo najviac!
Táto hra ma sklamala na plnej čiare. Celý čas od oznámenia vydania datadisku som sa tešil, že konečne môžem hrať aj za policajta a zatýkať ľudí, za hudobníka a hrať kvarteto v opere atď. Nič z toho v hre nebolo. Veľké sklamanie. To znamená, že aktívne hrať povolanie ako napr. za hasičov (byť na stanici, čakať na poplach, hasiť ohne atd.) nemôžete za staré povolania ako je zlodej a ďalšie. No dobré veci na tejto hre sú: Nové povolania ako je: Maliar, Sochár, Rybár... , nové oblečenie a nový nábytok, nové životné odmeny a vlastnosti. Preto 7.
Tento mini prídavok do hry je oničom. Málo nábytku, proste nič nové. Za tú cenu si kúpim niečo lepšie než je toto.
+nové mesto
+rozľahlá krajina

-málo nových vecí
-cena
-nanič
Tak toto je fakt veľká zbytočnosť. Toto je len pre tých ktorý nemajú The Sims 3 a chcú si vyskúšať výrobu Simíkov, ktorých si následne môžu importovať do The Sims 3 keď si ju kúpia. Tí, čo vlastnia The Sims 3 je to zbytočnosť na 1111111111 percent.
Konečne dobrý pokrok od autorov. Tento editor ktorý je zadarmo je veľmi dobrá vec, pretože si konečne môžete vytvoriť krajinu podľa vlastných predstáv. pekných 8.
Hrôza! To sa nedá! Neviem čo tým chceli povedať autori Simsa že stvorili toto, no, to je proste... Asi 8 áut, tucet nábytku, 2 druhy oblečenia pre ženy aj mužov. Neoplatí sa kúpiť. No žhaví hráči Simov 3 si to môžu kúpiť, pretože oni sa tešia z každej novej veci. Nič iné než 5.
Je to celkom pekná kolekcia do The Sims 3, a zatiaľ najlepšia. Veľa drahých a luxusných vecí, za túto cenu odporúčam kúpiť!
Toto sa im vydarilo. Všetci sa určite najviac tešili na upírov, ale určite nevedeli že môžete opäť žiť v byte! Takže je to niečo ako spojené Nočný život a Život v byte z The Sims 2. (tu možete dokonca žiť aj v mrakodrapoch!) Môžete sa stať hviezdou a papparazi sa budú na vás nepochybne lepiť. Len škoda že nepribudli nové autá. Dávam 8.
Je to veľmi dobrý datadisk. Môžete ísť do francúzska-mesto Champs Lés Sims
Egypta-mesto Al Simhara
Číny-mesto Shang Simla
Povedal by som že The sims 3 Bon Voyage je o niečo málo lepšie. No celkom fajn hra. Dávam 9.5



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |