HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 14154 užívateľov

Užívateľ > XNoise > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Samozrejme ze dvojka je takisto skvela...lenze oproti skvelej jednotke skoro ziadne vylepsenia...takze hodnotenie automaticky klesa...ale urcite takisto odporucam!!!
Začiatok úžasnej série tejto skvelej taktickej vojnovej strielačky...uz od prvých chvíl ma dostal hlavne dej,realnost bojov a hratelnost...iste nedostatky samozrejme su ale pri tej uzasnej atmosfre ich hrac ani nezaregistruje...naozaj odporucam a pre tych co nevedia po anglicky odporucam cestinu...inak je to o dost mensi zazitok ked tomu clovek nechape!!!
Táto hra si zaslúži vysoké hodnotenie pretoze je jednoducho úžasná! Pútavý dej, skvelý doprovod hudby, nádherná grafika ktorú podfarbuje neuveritelné prostredie, parádna zápletka v ktorej nesmela chýbat krásna z mexika, ktorá opantala obe hlavné postavy bratov Raya a Thomasa McCallovcov. Herná doba celkom ujde pokial to nehráte v celosti ale po castiach no a pištolnícke súboje nemajú ani chyby a plus sa ešte dej prekrýva z jednotkou a vraciate sa aj na miesta ktoré ste už v nej videli! Jednoducho pre mna hra PAR EXCELANS!!!
Takze konecne nieco prevratne...jednoduch sa tato hra velmi vydarila ... skvele a ohromujuce prostredie...vyborna prelinajuca sa linearita a aj vcelku slusna umela inteligencia protivnikov. Aj dej nenechal nikoho chladnym a preto si odomna Faith zasluzi cez 90% vrele odporucam.
Fakt parádna brutalitka od Activision... Autori dali do hry neuveritelnú fantáziu a obroskú volnosť navyše hrozne vela schopností (všetky snáď ani nevyužijete) takže sa jedná o hru pri ktorej sa určtite nudiť nebudete... Dej je celkom dobrý, grafika tiež obstojná takže HW nárokov sa netreba báť no a ešte musím podotknúť že v hre si vyskúšate aj bombardovanie ulíc a všetkého čo vám príde do cesty pretože budete obhospodarovať prostriedky ako TANK či HELIKOPÉRU naozaj efektné spestrenie hry !!! Kto nehral nech skúsi!
Práve som hru dohral a môžem konštatovať, že to nebola strata času! Pekný príbeh, na danú dobu skvélá grafika a hlavne Vin Diesel a jeho neuveritelne mrazívý hlas... hra sa sice dlhšie rozbieha ale to patrí k tomu.
Jednoducho úžastná Hororovka!!! Mna osobne bavila najma v noci :D... Skvelá atmosféra, doprovod hudby ani netreba komentovat uplne skvelý a kopec rôznorodých monštier .. navyše z hlavnej postavy za ktorú hráte sa tiež dokážete premieňať na monštrum ... ale aj tak ma najviac uchvátil dej ten je strašne super! Pri tejto hre som mal vzdy tep nadmerne zvýšený, srdce mi tlkotalo jak besné. Super!!!!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |