HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21181
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 24587 užívateľov

Užívateľ > kastartos > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Super hra. Dá sa nastaviť na kolkých ťahoch skončí hra a či sa hrá na ťahy klasické alebo simultánne.Kúzla sú výborné, niekedy dokážu zvrátiť vývoj bitky.Jediné čo mi chýba je lepšia grafika a trochu rýchlejšie načítanie ukončenia ťahu.A ešte neviem vôbec prejsť kampaň za zlo.Ale dobrá hratelnosť a vela rás všetko vynahradia. Môžem iba odporúčať.
Super hra najviac sa mi páčia kúzla ako DEKRET alebo VOLáNí DIVOčINY privolá to medveďa len škoda že sú len 3 rasy.Ale ináč super stratégia!!!
velmi dobre ale zatial to hram iba chvilu...dobra grafika,dobre spracovanie,na zatackach sa musi brzdit,len dost mala moznost tunitu.inac super
super skvela hra len skoda ze ked som mal prejdenych nejakych 70 percent tak uz som mal uplne vsetko prejdene.
Velmi dobrá budovatelská hra ale skoro vôbec sa tam nebojuje. Zatial ju hrám len týžden takže stále som v bludnom kruhu: nedostatok robotníkov ale málo jedla:(. Grafika nie je bohviečo ale hratelnost je slušná. Túto hru odporúčam hlavne hráčom stratégii a budovatelskych hier.
Skvela strategia.Dobre je schovavanie v lese,ked je nejaky kopec tak je z neho vidno zhora dole ale zdola hore uz nie,zapalne sipy,rozne formacie napriklad ,,zelva",pred utokom legionari hadzu ostepy...Jednoducho super!
Velmi dobra strategia hram ju uz pol roka...skvele bitky len niekedy vysledok nechapem.skoda ze nie su bitky namornictva.ale inac je velmi realna a super spracovana.trochu slabsia grafika ani nevadi
Mne sa Oblivion veľmi páči, kým som urobil všetky questy na cechy a hlavnú líniu a liečbu upírstva prebehli minimálne 3 týždne :) Ale určite neľutujem, je to super hra, grafika je super na svoju dobu a myslím si že aj na dnešnú to nie je také hrozné, potom to, že sa môžem s kýmkoľvek porozprávať a presviedčať ho. V Oblivione je veľká voľnosť pri tvorbe postáv a tvár sa dá upravovať úplne do podrobností, je tu na výber až 10 rás a celkovo je to podľa mňa jedne z troch najlepších hier :) Tých 5% dávam dole za občasné bugy a to, že sa cca každé 2-3 hodiny vypína hra pri načítavaní, ale možno to je mojim starým železom.
Oblivion odporúčam každému, určite nebudete sklamaní :)
Veľmi dobrá hra odporúčam. Super grafika ale mam staršu grafiku takže seká v noci. Veľmi veľa povolaní ktoré vzniknú spojením dvoch povolaní.
Kúziel nie je veľa ale stačia. Veľmi sa mi páči multiplayer tam je to sranda.
Hnevá ma iba slabá inteligencia počítača.
Skvelá hra a najlepší sú arcimág a paladin. Podla mňa je NAJ rasa ľudia. Ma dobru grafiku a dobra je online hra. SKVELA HRA!!!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |