HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 38453 užívateľov

Užívateľ > esperanto > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Možno ste vydeli na túto hru špeciálny trailer, kde bola hudba od Guns N Rosses- Paradise city. Kludne by názov mohli zmeniť na Paradise Game. Proste nemám slov. výborná grafika, hratelnosť, autá, motorky, všetko super. Vrelo odprúčam. :-)
Ďalšie pokračovanie ,,CALL OF DUTY" si zaslúži potlesk, ba aj plač. Začnem prvým nedostatkom a to tým, že zase VOJNA z obdobia prvých televízorov. Tým chcem povedať, že nič nové pod slnkom. Skrátka CALL OF DUTY 1, 2, 3, s premakanou grafikou. Ako efekty a ostatné veci klobúk dole. Za dej dávam 50%, za hrateľnosť 80%, za grafiku 90% a za CALL OF DUTY 5 75%. Tým chcem povadať, že Activision by si malo dávať pozor, čím nás prekvapí v CALL OF DUTY- MODERN WARFARE 2. Na záver Multiplayer iba v tom prípade že Vás omrzeli ostatné.
Ako by na záhorí povedali ,,Pome orac"! Landwirtschafts-Simulator 2009 prinesie zábavu nielen pre vymakaných farmárov, ale aj pre obyčajných smrtelníkov. Tým chcem povedať že, hrateľnosť celkom dobrá, akurát sa stroj niekedy nespráva tak ako má, a ľudí to prvádza do šialenstva. Ale na druhej strane grafika u mňa +, premakanosť strojov a neviem ako Vás, ale mňa to pršanie v hre vie dobre ukľludniť. 80%, to už lichotím ale predsalen uznajte, že si to zaslúži.
Ak ste fanúšikom Indiana Jones nepochybujem, že túto hru máte vo svojej zbierke. Iste viete z predchádzajúcich dielov, ako táto hra logicky trápi Váš rozum. Musím však zdôrazniť na ovládanie, kde niekedy indy neposlúcha. Niekedy sa Vám kamera stratí, inokedy neviete kde ste, a niekedy sa Vám stane taká vec, že nevydíte na miesto napríklad hodenia banána opici ktorá Vám hodí nejaký ten predmet. No ale to ostatné je na ,,jedničku"! Avšak drobné chybyčky si u mňa vydolovali 80%.
Táto hra mi pripomína spomienky s minulosti. Rozbíjanie klávesnice atd.... však niektorý vedia o čom hovorím. Klasika, na ktorú budeme spomínať ešte dlho. Aj ked výjde jeho brat 2. čo dodať na tú dobu úžasná grafika, hratelnosť ani nehovorím a dabing no proste RáJ. Super hra čo dodať jedine otrepané Vrelo Odporúčam túto gamesku.
Good gameska, aj ked sú tam nedostatky vrelo doporucujem. PhysX na jedničkuu :-DDD. A príbeh ktorý stojí za to. Doporučujem. 8-)
Shift priniesol nové poznatky o ,,ZÁNIKU" parádnej racingovky od EA. Táto hra by sa dala prirovnať ku RACE: THE WTCC GAME. Grafika je obstojná, ale HW požiadavky hovoria za všetko. Keby som mal zhodnotiť túto hru jednoznačne si nezaslúži tolko, ako sa na ňu tešilo a čakalo. 20% za grafiku, 10% za tunning, 5% za hrateľnosť.
Na túto gamesku som sa tešil jak hovadiščo :-D. Samozrejme nedostatky sú. Však nikto neni dokonalý, a to platí aj o hrách. Ale príbeh, hrateľnosť, proste všetko je supeeeer. Doporučujem, aj tým čo s princom nemajú žiadne skúsenosti. :-) 8-)
No hra je dosť bohatá na triky, skoky atď. Ale ten soundtrack....to sa do hry vobec nehodí. Preto 90% je viac než dosť
Hmm tak táto hra ma moc neoslovila. I keď je to dosť chytľavé má to strašné nedostatky. Akoby okopírované GTA IV s horšou grafikou a nudnejšími misiami.
Zo štatistík vyplýva že EA si tentoraz nedalo pozor na ovládateľnosť hry. Musím sa k tomu prikloniť aj ja. Dej to má celkom dobrý, avšak chybičiek by sa tam našlo ,,habadej"! Čo k tej hre dodať, další nepodarok od EA ktorý vyvolá priazeň fakt u iba hráča ktorý ,,jakš takš" hral jednotku. Ozaj aby som nezabudol 60% je za grafiku, takže hra ,,NIČ MOC"!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |