HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 30087 užívateľov

Užívateľ > Fischter > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Táto hra mi bola veľmi milým prekvapením. Predtým som nič nevedel o sérii DMC a už ten názov mi hovoril že to nebude nič moc. Ale predsa som si to spustil a už som sa od toho neodlepil. Grafika je vynikajúca hratelnosť tiež, dej je spracovaný do poslednej botky a držal ma v napätí až dokonca.


Ako tu už odznelo graficky to nie je nič moc ale čo stráca na grafike to dobieha v deji. Kampaň je veľmi pútavo spravená. Tak isto sa mi páčili vedľajšie postavy ktoré boli charakterovo prepracované a množstvo vtipných scén. Ja si myslím že je to dobrý konkurent GTA 4 ale aby bol lepší tak na to táto hra žiaľ nemá.
Pre fanušíkov Starwarsoviek najlepšie rozhodnutie. Hra je stavaná na štýle questov (misií) ktoré su rozdelené na vedľajšie a hlavné. Tak isto dôležité sú dialógy v ktorých si vy vyberáte odpovede a tie vas približujú k temnej alebo svetlej strane sily. Je na vás či si vyberiete svetlé riešenie úloh alebo temné. Sprevádzať vás budú postavy s rôznymi schpnosťami a charaktermi. V skratke je to hra pri ktorej som sa sa nenudil a jej dej je do detailov prepracovaný s hudbou ktorá vždy vystihne pravú atmosféru.
Konečne originálny nápad ktorého sa chopilo EA a vytvorilo po dlhej dobu v celku kvalitnú hru. Najviac sa mi pozdávalo prostredie v ktorom pomocou čierno-bieleho vykreslenia vystihli atmosféru okupovaného Paríža v ktorom sa odohráva dej hry. Ocitnete sa v úlohe íra Seana, ktorý sa pridal k odboju proti fašistickým vojskám. Podľa vlastného uváženia sa rozhodnete či misie budete plniť spôsobom ala Splinter Cell (špiónským) alebo akčným štýlom ktorý spustí alarm a tým viac to budete mať ťažšie. Vrelo odporúčam túto hru fanúšikom Stealth alebo akčných hier.
Podľa mňa veľmi podarená hra ktorú sa oplatí zahrať si. Aj keď nie som milovníkom stratégii tak táto hra ma dosť oslovila, hratelnosť je lepšia ako som očakával. Jediná chyba pre mňa je, že mapy sú dosť malé často sa vraciate na tie isté lokácie. V globále je ale táto hra veľmi vydarená.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |