HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 22517 užívateľov

Užívateľ > Necrobis > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Táto hra ma celkom zaujala, je tam dobrá grafika, a páči sa mi aj rýchlosť aut aj motoriek... Ale čo ma zarazilo bolo par chyb. Ked narazíte motorkou do steny tak vás to v tej stotine hodi na cestu z čoho som bol dosť sklamaný. Keď narazíte do auta s motorkou tak pri páde nevydno postavu čo bola na motorke :D. A ešte ma trocha sklamali závody, stačí sa raz pomýliť v ceste a môžte ísť odznova. Ale i napriek takýmto zbytočným chybám je to fajna hra a odporúčam ju každému zahrať. U mna jednoznačne uspela aj nad NFS - Undercover.
Je to perfekná hra s dobrým ovládaním a autami. Tento raz nechapem prečo to Tiscali hodnotili na 40.
Engine z Flatout 2, úplna kopia akurát sa tam strieľate, je to o ničom. Keby autori dali do popredia viac závody ako tie zbrane možno by to bolo zo štvrtiny ako Flatout 2. Nedoporučujem.
Oproti San Andreas zmizlo dost funkcíi napr. potápanie, holič, tetovania.. No ale i napriek tomu je to lepšie! Boli pridané mnohé možnosti a hlavne dobrá fyzika.
Táto hra ma dosť pochytila, nedá sa od nej odtrhnúť, je to proste pecka. Keby som mal porovnať L4D a Killing Floor, tak jednoznačne vyberiem Killing Floor..
Jednoznačne najlepšia zo séríi NFS. Ale mohla mať aspoň taký rozšírený tuning ako v Underground 2, ale na druhej strane je lepšie optimalizovaná.
Oproti predošlým dielom (ProStreet a Undercover) je to jednoznačne lepšie. EA si dala teraz záležať. Vyvážený engine, veľkosť cca 5gb. Ale myslím že je to už skôr simulátor ako hra.
Sklamanie na plnej čiare. Po otrasnom ProStreet ešte otrasnejší Undercover. Fyzika je nedomyslená, zlé vykresľovanie tieňov (aspoň u mňa). Celkovo najhorší NFS. Neodporúčam.
Underground 2 patrí medzi najlepšie NFS. Je tu veľa závodov, veľká mapa, rozsiahly tuning, množstvo áut, výborná grafika a mnoho ďalšieho. Doporučujem vyskúšať, oplatí sa.
V poslednej dobe najlepšia závodná hra. Nemá skoro žiadne chyby, kvalitný engine, dobrá fyzyka. Ku dokonalosti chýba už len tuning:)
Najlepšia akčná hra toho roku. Perfektný dlhý dej, skvelý engine. Grafika na tú dobu až moc dobrá....
Som celkom prekvapený z tejto hry. Páči sa mi že sa dajú ničiť budovy. Misie sú na spôsob GTA. Chcelo by sa ale ešte pohrať s fyzikou áut. HW nároky sú mierne prehnané. Grafika priemerna.
Warcraft 3 je Matkou všetkých stratégíi, Na tu dobu to bola skvelá hra, a stále aj je! Všetky nové stratégie maju niečo odkukane z tejto..
Od tejto hry som očakával viac, má strašne veľa nedostatkov ale za to ma dobrý príbeh ale s GTA IV sa to ani z daleka nedá porovnávať.
Dúfam že to bude čítať ten kokot z tiscali. Kurva ty prijebanec jeden, či koľko vás tam vlastne je, pochopte že wow datadisky nemôžte hodnotiť hneď ako výdu, ale až na konci keď je posledná sezóna. Cataclysm nám nepriniesol ani 30% z toho čo ešte príde patchmi.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |