HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 20032 užívateľov

Užívateľ > erver > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Sranda game. Je to skoby super simulátor na druhú svetovú vojnu. Tu začína budúcnosť asi tak ako začala pred niekoľkými rokmi u NFS. Akurát je tu veľmi veľa chýb v grafike. Hodnotím to iba na 80% pretože sa mi ani zďaleka nepáči grafika.
Toto je najsuper hra medzi COD-mi. Každý to potvrdí a každý to vie že slávna hra, ktorá sa preslávila druhou časťou má zasa dobré pokračovanie, ktoré má výborne spracovaný dej a ktorá má úžasnú grafiku. Akurát sa tam hrozne ťažko strieľa, preto dostáva 90%.
Normálny názov: Call of Duty 4: Modern Warfare
Slovenský názov: Volanie z povinnosti 4: Novoveký vojenský stav
Je to fajna hra...ale nedostane 100%, pretože nie je taká ako ostatné super časti. Niektorý ju majú radi len preto, že tam môžte odstreliť končatini. Preto dostane odo mňa a aj od môjho časopisu ERVER 80% v kategórii Akčné.
Normálny názov: Call of Duty 5: World at war
Slovenský názov: Volanie z povinnosti 5: Svet vo vojne
Limited Edition sa rovná hovadina prvého stupňa. Je to iba trošilinka vylepšená jednotka nič viac...navyše je to datadisk...preto iba 20%!
Hra je úžasná, s dobrým dejom, kvalitou zvuku, veľmi dobre sa mi hrala- zabavila ma, ale preto jej nemôžem dať 100%. Je tam veľmi zlá grafika, ovládateľnosť, hra veľmi buguje, ale za pokus to stojí- radím vám ju.
Táto hra sa preslávila jednotkou a aj dvojkou. Konečne tu nemáme nie jaké demo (Alpha Demo). Alpha bola tak blbá, že som sa išiel až s prepáčením posrať od smiechu...mali ste tam iba pištoľ, baterku a guľomet. No narozdiel táto hra je celkom fine...dá sa zniesť akurát na tú blbosť, že tam zablúdi asi každý. To je na tom úplne blbé. No nič vrátim sa k plusom. Je tu dostatočne veľa zbraní. Je ich presne 12. Super grafika na rok 2004 a proste úžasný dej hry!
80% by ERVER
anglicky- DooM
slovensky- záhuba
Ja to poviem normálne...proste je to taká šupakovina, že až to bolí. Dosrali to na plnej čiare. Nie že sú tam iba tri zbrane, ale aj tá grafika aj proste všetko!!!
10% by ERVER
Dobrá hra, celkom dobre sa ovláda a sú tam moje najobľúbenejšie autá, teda staré, väčšinou američany. Fajne sa ovláda a je to niečo ako GTR, lenže zo staršej doby. Je tu pomerne dosť áut a má to super grafiku...ale má to aj nedostatky. Napr. ten interiér auta je hrozne zle urobený a niekedy sú tam grafické nedostatky a chyby. Prevážne na tej druhej trati, preto dávam 90%!
Je tam úžasne blbá grafika, úžasne sprostý dej, úžasne sprosté skoro všetko...sú tam fine zbrane a pekné útoky zo strany zombíkov...odo mňa dostáva iba 70%.
Myslím si, že táto je oproti jednotke oveľa, ale oveľa lepšia...zase zombíci...ale aký!!! Tentokrát sa im to fakt vydarilo. Jednotka má odo mňa iba 70% kvôli velikánskym nedostatkom a nezmyslom...táto dostáva 100%. Je v nej veľmi veľa levelov...hral som ju zatiaľ ibha pri kamošovi ale je to super! Takže 100%!
Super hra čo sa týka grafiky na rok 1995. Je to úžasný zážitok sediet v aute prvého dielu super série hier. Je tu skoro všetko dobré až na ten nezmysel chytania ťa policajtmi. Je to blbé, že im tak strašne rýchlo ujdeš. Preto 90%.
Dávam 70% iba preto, že je to reálnejšia hra, je tam dobrá umelá inteligencia, ale aj na rok 1999 má príšernú grafiku a hrozné ovládanie. Leveli su trocha viac nudné (hlavne prvý), ale sedí z dejom ktorý má ísť v poradí:
-Prince of Persia 3D (1999)
-Prince of Persia (2008)
-Prince of Persia: The Sands of Time (2003)
-Prince of Persia: The Forgotten Sands (2010)
-Prince of Persia: Warrior Within (2004)
-Prince of Persia: The Two Thrones
Je to celkom fajná závodná hra s tými RC autíčkami, ale aj tak jej dávam 60% kvôli horšej kvalite grafiky, blbému ovládaniu a už nehovorím o editore tratí...ale zase na rok 1999 to nie je až tak zlé....akurat to čo som spomínal...je to srandovná hra a hlavne ma pobavila keď som bol ešte malý a kamarát ju mal!
60% by ERVER
anglicky- Re-volt
slovensky- Re-volt



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |