HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 3503 užívateľov

Užívateľ > sharp65 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Je to slusne no ja mam radsei iny sposob boja nie takyto ,,sachovnicový"
je to podla mna horsie ako klasika no pre strategov je to super a v tejto oblasti je toho malo.
Táto hra je v celku v pohode svet je pekny . No nepáči sa mi že počase v niektorích misiách sú nudné miesta čo je dosť zle.Ovladanie sa mi nepáči pri dopravných prostriedkoch.Ale človeka to v celku dobre zabavý :D
Mne sa hra paci som s now spokojny hram hu po nete a nenudima aj ked hu hram dlhsie no ako plus aspon pre mna je doba v buducnosti a rezim titan
Upne pecka ja osobne som jednotku nehral skor som hraval left 4 dead a F.E.A.R ale toto je podla mna lepsia hra ako tie pretim menovane hratelnost skvela atmosfera takysto nemocnicne prostredie sa mi osobne paci to do hororových hier rozhodne patrý a ten skveli pocit pri hrani netrpezlivost co po vas skoci schopnosti postavy su tiez super hlavne pritahovanie predmetov nieco ako Bioshock no proste ak hru urcite si kupte dead space 2 a zazijete kopec stracu XD 100% neni o com.
Na mna dost zlozite rpg a s assasin s greed sa to porovnavat neda ani trochu to je uplne iny stil rpg ako toto, nevravim ze je to onicom ale ked akcne rpg tak racej zaklinaca no sak za skusenie to stoji ale zebi ma to chitilo nemozem povedat.
Mne sa páči mal som aj prvú časť a je to skvelá hra na ktorej zabijem vela času :D ktorí mi pri nej ubehne dosť rýchle.
Gothic 3 je to pecka .Hra ktora je dobre hratelná graficky nie najlepsia no dobra pribeh podla mna dobrý je jedna z naj rpg na svete premna len o nieco horsia ako The elder scrolls IV:Oblivion takze to treba skusit.
Strasne dobra hra prvý diel som nehral takze vsetky veci v hre boli pre mna novinkou ovladanie schopnosti svojich spolocnikou to je nieco bombove velitel na lodi ktoru mozno ovladat vyberat si ludi do timu skveli pribeh vylepsovanie brneni zbrani nielen svojich ale aj clenov timu no pecka sak toto je je nieco neuveritelne no akurat ze pri zaciatku tim ze som nehral jednotku nemam ani sajnu aku ulohu hrala spolocnost cerberus no neva som poklikal v dialogoch bar co ale no 100% zabavy.
Auta skvela kebi to bola kopia most wantedu so starymi autami bola by to naj hra na svete no bohuzial nieje to take dobre ako jej starsi brat.
Taktiez super hra od EA co sa mi na nej nepaci vlastne nic je skvela vo vsetkom az na to ze su tam len "New,, káry a mne sa pacia olds cars alebo stare muscle cars ako dodge charger alebo stare camar.
Uz som myslel ze virobcovia nfs zaspali a potom pride toto hra je skutocne dobra teda aspon podla mna graficky a ucite lepsia ako undercover.
V pohode hra rad som hu presel mno ale nfs pred touto boly o dost lepsie a keby tak by som chcel aby nfs most wanted skopirovali zmenili na nom auta a trate,príbeh a skvelí nfs by bol naspet. Ale ani toto ma nezabilo :D
Pecka pre mna naj hra od EA a ako vydim nfs: z novich i starich vidaní najlepsia graficky mozno nie ale zato hratelnost skvela.
Cool na tie roky skvela hra hram hu este stale celá seria princa je neuveritelná pravdaze ze ju pre istotu ani nevimazávam :D
No co dodat new triky pecka grafika ako prídavok obor v arene skvelí príbeh skvela hra dobrí zabiják času 100% pecka
Pecka je to super hra super tryky prisery a kopec zábavy keby som mal kupit len jednu hru tak si kupim urcite nejaký diel princa s persie :)
Hra Risen sa im podarila hratelnosť velmi dobrá graficky sa mi to pači no preferujm the elder scrolls,boj: uderi su konbinovane pomocou tlačidiel na myši lepšie ako gothic.Obrana je slušna ked sa bojuje z jedným protivníkom no ak je superou viac neochrani vas cize nie to najhorsie a ani dokonale musite nepriatela dostat do uskych priestorou pribeh v celku pekný urcite tuto hru treba skusit patri k najlepsim vo svojom zanry.
Slusna hra hram si ju obcas ked nehram rpg cka a tie nejake novinky alebo nfs sranda postavicky je fajn ze sa to da hrat aj po siti ja si myslim ze slusna simulator-strategia :)
Ja to hrávam stale este som to nepresial plnim casto vedlajsie questy fajn svet pravdaze ze 4 oblivion je lepsia no mna sa paci aj táto trojka. :D
Pecka tiez to drtievam no idem uz na trojku grafika fajn velky pokrok od jednotky :) ***** asi tak vela datadiskou ktore sice spomalujú hru no su super.
Je to haluska ja aj dvojka su tu aj nejake novinky no ale v tomto uz vela na vinovenie neostava skvelý simulátor života tak ako vsetky pretím
Hra je super mna osobne bavila aj jednotka no sak v poho ze niekomu jednotka nesdla ale dvojka preca musi mat vlastnosti aj s jednotky ako nebavi jednotka nebude prvavdepodobne ani diel druhy a porovnavat toto s mass efectom je sialen paneboze akcne rpg odohrajajuce sa v dobe kde nepoznali ani auta s hrou kde nepoznaju mece a a hadam jednim dopravnim prostriedkom su lietadla no je asi blbost takze hodnotenia predomnou nechapem a okrem to tes 5 skirim je na uplne inom pricipe ovladania ako zaklinac takze s touto rpg hrou by som tiez neporovnaval zaklinac ma svoje caro a tes ma svoje ale inac spolocne nemaju okrem doby nic.Zaklinac 2
+grafika
+hratelnost
+a mne to spustilo na sunke kompe
a ak akcne rpg urcite si ho kupte jednoznacne patri k najlepsim
Skvela hra neda sa jej takmer nic vytknut preto som jej dal takmer maximum no jeden -soví bod davam za par neprepracovaných misi ktore su dost narocne.Inak skvelá hra .
v podstate zmeni citit dost kdo hraval burning crusade ci wotlk tak vie v com podla mna zase az take zjednodusenie oproti wotlku nevidim pre mna dokonca stazenie.Mna to bavi stale ale to ze je postavi maju na 100k je dost blbe neviem postavi maju sili dost nevivazene a ja som hraval za hunta a to vo cataclism je poriadna zmena teda pre mna hlavne minus to sa ani na cataclism neda teraz ked mam ist na dk ktoremu dodava 50k heal na blood uder si ani hunta neprdne fakt stara mana na huntovi chýba survival sa neoplati ani hrat mozno nove patch opravi nieco vyvazi + ak ste hrali za maga ten ma vazne este lepsie spely ako pretim sila rovnaka holy pala je tez v poho.No blizzard tento krat pre mna az tak s wow neohromil no ani nesklamal 80%



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |