HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 24257 užívateľov

Užívateľ > EDDIES > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Super hra...Tie mytologicke bytosti su tam najlepsie a tie ich schopnosti :D napriklad je tam meduza kyklop minotaurus a titani :D:D proste super..
hra je super grafika je fine multiplayer je dobrý aj misie auta buračky atd... pozitok dobry a dodnes ma to baví odporucam
Je to skvelá hra ktora ma bavi už viac ako 2 roky a stale ju hram ani nemam čo zle na ňu povedať... Tí čo ju kritizujú ju ešte asi poriadne nehrali alebo su retardovaní :D
je to dobra hra ale je tiez dobra ako flatout..nwm ale asi flatout je lepsia hra ale aj toto je velmi dobraaa hra grafika ale tie havarie :D:D tie nemaju chybu ale ajtak asi sa mi viac paci flatout
Toto je skvela vojnová hra!Misie su tam vyborne velmy dobrá grafika atd..A ten tréning červenej armady (na začiatku) nemá chibu! Niet co dodat...Vynikajúca hra..


dobra hra,najznamejsia na svete a su tam dobre mapy,dobre sa to hra...je to klasika ale je to brutalna hra...
Nechápem ako táto zaostalá hra môže niekoho baviť! Hra z roku 2012 by mala mať hodnú grafiku na tento rok... Aj FarCry 1 má krajšiu grafiku. Hral som to zhruba 15min. a hňeď som to VYMAZAL! neodporúčam ani stiahnúť!
Táto hra je asi najlepšia racinovka akú som kedy hral.Prostredie mapy grafika rozbijanie áut všeliaké kola a aj autá...Ale preto som nedal 100% lebo mi vadia tie akrobatické sračky ale inač v pohode hra.
no taa dost vymaknuta hra! hlavne tie auta jak sa vedia spucit :D:D: odkúúúr hra ako 100% no a o grafike ani nehovorim! juhuu brutal hrÁÁÁ!
Je to bomba hra, v hre máte veeeľa možností a mapa je tam naozal veľká a aj misie su vynikajuce a vylepšovanie CJ-a (hlavní hrdina hry) je velkou novinkou ktora ma milo prekvapila no všetko je tam dobré az na to že grafika je tam slabá ale mne to az tak nevadí a v hre máte veeeeeeeeeeeľa možností
no tha celkom ok hra... akurat ma sere ze sa neda plavat a male mesto...a neni to zas taka vymaknuta hra...noo po dlhsom case to ta uz prestane bavit lebo jak vravim; male mesto atd...no ale su tam dost dobre misie az na jednu! ta pri****na s helikopterov :(( a nehovorim o tom ze na notebooku je to velmi tazké!
Dobra hra...Skvelá grafika,dej hry aj tie misie su výborne!Preto dávam 98% lebo není to uplne ze naj ale skoro...Je to asi moja najoblúbenejsia hra a to som hral asi viac ako 60 hier.Tak odporúčam ´tuto hru..
je to najsamlepšia hra aku som kedy hral... ten multyplaier je skvelý výber hráča grafika síce možnosti tam není niak veľa ale je to pecka... odporúčam
Toto su šmejdy ktore sa kopiruju uz 4 roky... jedine čo pribudlo je mod ktorý je uplne odveci... nekupujte nestahujte ani nepozerajte screeny.
Je to dobrá hra v ktorej máte možnosti všeliaké triki slaidy atd. Odporúčam tím ktorí majú radi extrémne športy v elektronickej podobe...Grafika je dobrá pohyby hráčov možnosti trate...Ale ma aj určite aj svoje nevíhodi ako: keď ideš rýchlo tak to tak nevizerá a na ďalšie som zaťiaľ ešte neprišiel :D no je to sranda a ma baví nič iné namam k tomu povedať.Odporúčam (je tam aj multiplayer)
Najlepšia hra roku 2006 a myslím si, že aj bude do roku 2009. Krásna rozsiahla krajina, grafika, textúri, AI, aj cheatou je tam veľa. Hlavní quest je zaujímavý a aj tie vedlajšie misie sú vynikajúce. A ani som zatial neprišiel na źiadne bugy v hre. Odporúčam kúpte si túto hru neoľutujete.
NAJ RPG EVER!! grafika, boj, UI je na lepšej úrovni oproti oblivionu, engine, datadisky, príbeh, možnosti,... hra sa veľmi vydarila...
Tato hra je vinikajca perfektna grafika vojni a aj vypracovanie tej hry,kampane a obyčajne boje,no je to skvela hra!
Táto hra sa EA podarila.Je tam veľa možností v hre (všeobecne) a da sa tam skoro všetko.Sims 2 double deluxe je moje najoblubenejšie Sims aké som kedy hral.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |