HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 4725 užívateľov

Užívateľ > Expertix > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Skvelá stratégia niet čo dodať. Stojí za to si ju zahrať aj vďaka možnosti vybrať si z viacerých národov. A grafika aj keď na tú dobu tiež nie je na zahodenie :-)
Skvelý doplnok k AoE II bez ktorého si radšej ani nespúšťajte základ hry Age of Kings pretože toto je super datadisk s veľa užitočnými doplnkami aj keď nájdu sa aj veci ktoré by som nepridal a hlavne kôli nim je hodnotenie také aké je teda 84%. Veľké + je pridanie národov, nov. jednotiek a hlavne máp :-)
Fajn stratégia na voľný čas. Nevidím síce moc výrazných zmien od II. ale domovské mesto a Indiáni stačia na hodnotenie 4/5. Grafika hry je takisto dobrá. Odporúčam.
Solídna grafika, politika, špióni a mnoho iného. Zaujímavá strategická hra ktorá u mňa má = 75% ... Odporúčam stratégom.
Fajn hra na pobavenie a to že bojujete proti pokémonom a šmolkom tomu len pridáva. Odporúčam pri nudných chvíľach.
Naozaj skvelá hra so skvelým príbehom, skvelou akustikou, zbraňami a príhodami! Odporúčam naozaj všetkým! Jedna z mála hier kde to vyzeralo naozaj ako v 2. svetovej!
Od slávneho Transport tycoonu sme tu mali len SimCity a prichádza konečne ďalšia stavebná stratégia! Po vraj neúspechu predchádzajúceho dielu (ktorý som nehral) prišla s menšími obmenami "2." 2011 verzia. Grafika nie je najlepšia ani najhoršia ale keď si uvedomíte že máte obrovskú metropolu s takou grafikou tak budete spokojný. Čo sa týka ovládania mi chýba lepšia ovládateľnosť myši a klávesnicu takisto veľmi nevyužijete takže tu menšie sklamanie. Fantazírovať ako čo postaviť však môžete bohate takže v kreativite sa vybúrite avšak hra je veľmi háklivá na zbytočné míňanie a tak si dávajte veľký pozor čo kde postavíte inak skončíte veľmi rýchlo v mínuse! S cestami a celkovo s cestnou dopravou sa natrápite. Zápchy sa budú tvoriť čoskoro a jediná možnosť je rozšíriť cesty o pruhy alebo urobiť jednosmerky takže možností nie je veľa. Obyvateľstvo musíte dostatočne "zásobovať" službami (zdravotníctvo, školstvo, polícia) inak pôjdu od vás kade ľahšie. Suma sumárum dávam hre 74%. Veľa šťastia v hre!
Ak by som mal objektívne hodnotiť túto hru oproti iným strielačkám , CS 1.6 by nedostal viac ako 70% ale keďže táto hra je taká nenáročná a rozšírená tak ju proste musím milovať :-) Grafika je tiež slabá ale o to lepšia je hrateľnosť a keďže ju doteraz -aj keď má veľa slabín- hrá milióny ludí tak si proste zaslúži pochvalu. Tolko módov do multiplayeru sa len tak nevidí či už Zombie mod, Gungame, Deathmatch alebo módy ktoré majú už ďalej od strielačky ako Surf či Soccer Jam. Nezahrať si túto hru je hriech :-)
Veľa do môjho ohodnotenia tejto hry zahral jeho predchodca a to CS 1.6 keďže Source je taká všeobecná moderná multiplayerová strielačka v ktorej sa nachádza všetko a takmer nič k rýchlej akcii nechýba tak cca 80% je akurát. Od 1.6 sa odlišuje pravdupovediac ..... ničím samozrejme až na grafiku ktorá nie je vôbec na zahodenie.
Ako každý rok i tento sme čítali , počúvali aká bude oproti predchádzajúcemu roku tá tohtoročná FIFA 11 skvelá... a naozaj je! Pro Evo Soccer ktoré za minulé roky míľovými krokmi predbiehalo FIFU tento rok možno prehrá(uvidíme)! NextGen na PC je naozaj vidieť a hra je veľmi dobre či graficky alebo technicky spracovaná i vďaka Personality +. Pohyb hráča je realistickejší oproti minulému ročníku nehovoriac o peknej grafike hráčov a zlepšeniu grafiky divákov. Zlepšila sa taktiež obtiažnosť a AI hráčov. Brankári už konečne nie sú Supermani a po peknej strele často padne aj pekný gól. Taktiež ďalšie novinky ako rýchly voľný kop či hádzanie autov do behu. Český dabing samozrejme zaostáva za svojím anglickým kolegom avšak potešia nahrané mená množstva Slovákov. Slovenská reprezentácia i liga ako inak chýbajú a tak si za našich krajanov budeme môcť zahrať jedine po vydaní patchu. Plusom je taktiež dobrá hudba a možnosť hrať za brankára. Odporúčam hlavne konzolovým hráčom! Tí na PC musia očakávať isté obmedzenia či nedostatky. 88%!!
Nová FIFA je pre nás PC hráčov niečo naozaj výnimočné. Zlepšila sa najmä hra na ihrisku, už to niesú len panáčikovia ktorí sa často do seba "zabrodia" už nebránime držaním dvoch tlačítok, a súper nejde proti vám ako tank ale snaží sa postupne kombinovať. Vďaka tomuto všetkému a ďalším veciam je nová FIFA hrateľne náročnejšia a určite aj lepšia. Rýchle auty či rozhodcovská lopta sú už len čerešničkou na torte. Pre vyznávačov multiplayeru je tu skvelý Ultimate Team a pre off-line hráčov trošku prerobený manažérsky mód, ktorý má však aj tak menšie nedostatky. Nová FIFA ma sklamala jedine tvárami hráčov na ihrisku s ktorými si veľmi nelámali hlavu a naďalej aj na milimeter presnými off-side-mi. I tak je tu stále čo obdivovať keďže konzolové verzie a PC sú konečne rovnaké. Takže pekne krásne naspäť k štadiónu, hra sa začína!
65%FUK
Skvelá hra keď už vás všetko iné omrzí :) Musíte si dávať pozor čo zostrelíte + musíte mať čo strielať teda vaše "plyny" :D 65% je akurát.
San Andreas je fajn odreagovačka. Nič viac netreba k hrám ako GTA s veľkou škálou možnosti v meste. určite sa nebudete nudiť a keď aj áno zahrajte si Multiplayer.
Som milo prekvapený. Prečo? No zvyčajne takéto one tournament hry nedopadnú dobre (česť výnimkám). Výrobca sa len priživí na známom turnaji a chce na tom iba zarobiť. No musím povedať že Olympiáda 2012 Londýn od SEGA sa podarila. V hre sa nachádza asi 15 športov čo nie je veľa a ani zďaleka to nie je všetko ale nájdeme tam aj také, ktoré nie každý očakáva. Ide najmä o stolný tenis, plážový volejbal či vodný slalom ktorý poteší hlavne Slováka (keďže v tomto športe sa nám darí). Duplovane ma prekvapilo ,že nevynechali Slovensko spomedzi 36 krajín. Grafika je takisto štandardne dobrá. Čo mi vadí sú fiktívne mená pre všetky krajiny. A tak neuvidíme Phelpsa plávať ani Bolta bežať, no aspoň je možné týchto hráčov premenovať a trošku aj pozmeniť ich vzhľad. 76%
+grafika
+atmosféra(mesto atď.)
+ AI ľudí
+ zábavné hlášky
+ obchody, reštaurácie, opravovne
+ hudba
______

- chýbajú zbrane blízko
- je to viac film ako hra...
- voľná jazda (nie je)
- strielanie z auta(nie je)
- zlá čeština
- vedlajšie misie(nie sú)
- príbeh (krátky a príliš zamotaný bez jasného konca)
- taxislužba,nadzemka, električka (nie je resp. nefunguje)
- nesmrteľní kolegovia
- AI polície
- zbytočné veci (zatváranie okien,svetlo, púšťanie vody)
- stereotypnosť (animácia,jazda autom, strielačka a dokola...)

Hra nemá ani zďaleka na skvelú Mafiu 1 stále je to však dobrý kúsok, ale len dobrý pretože po odohratí toho krátkeho "filmu" nemáte čo robiť...
Sľuby, ktoré nám boli predložené neboli splnené ani na polovicu.

Najlepšia hra akú som kedy hral...
++ príbeh
++ čeština
+ hudba
+ voľná jazda (podobné GTA)
+ celkovo hra (autá, zbrane, misie)
----
- málo interiérov vo voľnej jazde
Skvelá oddychovka s fajnovou kreslenou grafikou u ktorej sa aj zasmejete :-) Viac ako 70% som proste nemohol dať -aj keď si zaslúži viac- pretože som mal taký panický strach aby ma ten haj*el nechytil, no proste hrôza :-)
Nevidím nejakú výraznú zmenu od 2 ale graficky je to niečo úplne iné. A to je asi tak jediné originálne inak by som musel dať o dosť nižšie hodnotenie keďže zmien sa 3. moc nedočkala.
Skvelá RPG hra, graficky nároční ľudia si ale neprídu na svoje aj keď už rok a pol funguje HQ. Osobne hrávam ale klasicky na Štandard móde. Je to kvalitná hra čo je vidieť aj na hodnotení percent na rozdiel od iných RPG hier ako WoW alebo Lineage nemusí tvoriť základ hry len boj ale kludne môžte len ťažiť, rúbať drevo alebo chytať ryby a zarobíte milíony :-) Je možnosť si kúpiť aj member účet kde máte viacej skillov ako stavanie si vlastného domu alebo farmárčenie. Pre väčšinu starších hráčov však už hra upadla kôli výrazným zmenám pred rokmi, včetne mňa. Pre tích ktorí túto hru ešte nehrali tak určite aspoň skúste ak však chcete toho dokázať viac musíte pritom stráviť veľa času.
Skvelá hra s ktorou som sa voľakedy dosť zabavil na staršom kompíku :-) Odporúčam zahrať v priebehu Vianoc :-)
Skvelá hra vo svojom obore ktorá ešte "možno našťastie" nenašla premožiteľa :-) Naozaj sa oplatí si ju zahrať keďže zabaví dá sa povedať každého. Síce graficky je v dnešnej dobe už zlá to je akurát tak jediné čo by som jej vytkol :-)
Skvelá hra vo svojom obore ktorá ešte "možno našťastie" nenašla premožiteľa :-) Naozaj sa oplatí si ju zahrať keďže zabaví dá sa povedať každého. Síce graficky je v dnešnej dobe už zlá to je akurát tak jediné čo by som jej vytkol :-)
Očakávaný dodatok k hre FIFA 12 sa dá jemne ohodnotiť aj ako fiasko. Vstup do tohto povedzme datadisku vyzerá veľmi lákavo a grafika menu je pekná ale tu to asi končí. Vývojári z EA Canada si naozaj nedali veľmi záležať. Oproti WC 2010 South Africa nie je licencovaných asi polovica týmov vrátane Slovenska a usporiadateľských krajín. Chýba takisto originálny soundtrack. Mód Expedition je len slabou náplasťou za chýbajúcu kvalifikáciu ktorá je len v online móde a chýbajúci Be a Pro mód. Českí susedia môžu ďakovať aspoň za licencovaný tým, ikeď súpiska je 2 roky stará a dabing je takisto v porovnaní s inými hrozný. Nehovoriac o zápasoch len v noci či chýbajúcej možnosti upravovať súpisky týmov. Žiaľ tento datadisk by sa neoplatil ani za polovicu aktuálnej ceny, kúpa tohto braku je pre Slováka chybou. 35%
70%Vlak
Skvelá a ešte raz skvelá hra na tú dobu... proste BOMBA! Túto hru hrávala aj celá rodina a bola to naozaj zábava pri starších počítačoch. Je to vlastne ako Snake ale namiesto hada je vlak čo žerie jablká,stromy,koruny,zmrzliny ale aj kravy :-D z ktorých sa potom vyvárajú rôzne vagóniky. Pri tých ďalších kolách už musíte aj potrápiť hlavičku tak hor sa! si zaspomínať s nostalgiou!! :-) Dávam preds aale iba 70%



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |