HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 19363 užívateľov

Užívateľ > 258247JA > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Vám totalne preskočilo! ... Aion mal veľké očakávanie, pretože malo z trónu zosadiť WoW. Čož sa mu aj podarilo. Tejto hre sa nedá nič vytknúť. Na MMORPG vynikajúca grafika, veľa dobrých questov, lietanie je úžasne taktiež ako tvorba postavy. Jediné čo by som vytkol su menšie výpadky textúr, ale tie budú vždy. Aion je teraz na tróne, ale už mu na päty šliape neprekonateľná FF séria. www.infiniteaion.com = najlepší server na hranie.
Pre man najlepsia hra roka po Assassins Creed II ............. grafika takmer neprekonatelna, hratelnost skvela a dej vynikajuci...... SPOILER-dobre ze si nechali volny koniec. Uz sa tesim ako v dvojke budem na planete emzakov(xenomorfov,alienov). Trochu ma zarazilo ze treba minimalne 3 GB RAM inak hra seka ale to je zanedbatelny detial. Hru som presiel dva krat za vsetky rasy..... Co DODAT Neprekonatelne
Ak jednotka bola uzasna.....Dvojka je totalne najlepsia hra na svete....Pribehovo skvele,skvela grafika,uzasny styl boja....Takto ma vyzerat moderna hra 21 storocia a hra roka.........
Jednoznačne pre mňa FPS roka. Perfektne si rozdelili tituly. Tento rok CoD a budúci Crysis 2. Čo sa týka Black Ops, nemám čo vytknúť. Osobne som si zahral hru na najvyšších detailoch s HD rozlíšením 2560 x 1600 na 30 FPS, čím som dosiahol filmový zážitok. Pri posledných misiách ma netrafila ani jedna guľka, pretože adrenalín v krvi robí svoje (čo oceňujem, že v takomto zážitku pokračujú ďalej) :)
Hra je vybavená zamotaným príbehom, ktorý je ako vždy rozviazaný až na konci. Chvíľami som trpel myšlienkou "Ako v skutočnosti vyzerala Studená vojna?" Skutočne to mohlo nejako takto vyzerať?
Netrpí ani po zvukovej stránke, vrátané prepracovanosti maličkých detailov ako "odpadávanie omietky, odstrelenie nohy, miestami pohľad zo smeru guľky atď.."
Niekde som sa dočítal, že mnohý ľudia trpia sekaním. Mne osobne sa nič z týchto nežiadúcich vecí nestalo a to mám verziu od Skidrowa. Keď som neskôr aktivoval FIX, FPS sa iba zvýšilo na 45. Takže pre mňa tento rok neporaziteľná hra. Dal by som viac ako 100%, ale bohužiaľ som obmedzený.

P.S. Dej je tak isto ako tak dlhý xD
Hra na plnej urovni......nic jej nechyba maximalne tak kratky dej ale ten je vyvrateny uzasnym dejom spolu s filmovym nadychom a hudbou ktora vas nuti neprestavat..........uzasne .... keby taketo hry boli kazde tak asi kazdy bude strajkovat :D:D
Po WoW tu bol Aion a teraz je tu FFXIV. Nehral som zatiaľ žiadnu hru z FF série, pretože som čakal na, kým bude na pc slušná grafika (keby len slušná, neuveriteľná).
Po Assassins Creed 2, prišla pre mňa konečne hra, ktorá "stojí" za to. pozn. Nebola kupovaná xD
Dlhú dobu som na niečo takéto čakal a teraz mám možnosť ohodnotiť moje očakávania. Na začiatok by som povedal, že kto si túto hru nezoženie, príde o všetko! Hra sa vyvíjala dlhé roky a na svet prišla s obrovskými očakávaniami. A samozrejme všetko čo vývojári sľubovali, splnili. Hra je excelentne brutálna po grafickej stránke, to sa týka aj jej optimalizovania, vonkajšie prostredie tvorí nepostrádateľnú úlohu, tz. filmové Cut scény sú do deja vložené solídnym spôsobom a český dabing je niekedy miestami zvláštný, ale to mi neuberá na titul Najlepšia hra roku 2010. Uvidíme, čo prinesie Brotherhood, Call of Duty 7 alebo nový diel zo série NFS.
SLABEEEE::::::::::ODFKLAKNUTE::::::::::PROSTE NIC PRE MNA::::::::HROZNE OVLADANIE,SKAREDA GRAFIKA:::::::::::
Urcite dalsi favorit na hra roka....Grafika je uplne prevratna, taka bude este v Crysis 2. Konecne si niekto moze vychutnat realisticky zazitok z chovania postav po zasahu, tiene a svetla. Kto ma dobry komp odporucujem si zahrat :D



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |