HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 4622 užívateľov

Užívateľ > Dzejna27 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Nebyť zbytočne dlhého jazdenia v aute, krátkej hracej doby (chcelo by to ešte tak 5 misií) a trochu menej pútavého deju ako v jednotke, povedala by som, že je omnoho lepšia ako jej predchodkyňa.
Výborná hrateľnosť, skvelý dabing a dej zaradzujú Mafiu k tým najlepším hrám svojho žánru. Pri niektorých misiách sa človek naozaj zapotí. Rozhodne odporúčam.
Toto je stratégia, pri ktorej sa človek naozaj nenudí. Vždy sa ku nej po čase rada vraciam. Odporúčam prejsť do konca a potom vyskúšať ešte lepší Stronghold Crusader.
Najlepšia stratégia, akú som kedy hrala. Dokonca je lepšia od svojho predchodcu. Dajú sa pri nej stráviť desiatky hodín. Vrelo odporúčam.
Niektoré levely mali naozaj vysokú obtiažnosť, a pamätám si, že som hru poriadne dohrala asi až po dvoch rokoch, pretože som sa konečne dostala k návodu :) Vytknem jej slabé ozvučenie a niekedy dosť pochmúrne poňaté prostredie, ale inak je to super hra!
Tento diel Tomb Raider ma úplne dostal. Výborná hratelnosť, super grafika a zvuk (hrala som to na PS1) a dĺžka času potrebného na prejdenie celej hry (ktorá sa vlezie na 1CD!) ju predurčujú k tým najlepším častiam Tomb Raidera.
Žiadny veľký skok oproti štvorke. Až na niektoré zlepšené prvky ovládania. Mňa aj tento diel dosť dostal, páčilo sa mi, že Lara sa konečne ocitla aj v úlohe špiónky, túto misiu považujem za najlepšiu. Bolo super, že som ju nemusela hrať vždy odznova, ale na PS-ku som vždy dala cheat a už som bola v misii, ktorú som chcela. Ale z celkového pohľadu trochu zaostáva za štvorkou, a to sa týka aj náročnosti hry. Preto dole tých 5% :)



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |