HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 14283 užívateľov

Užívateľ > Watcher > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Som fanúšikom AvP a táto hra ma nesklamala.Hrateľnosť a grafika je úplne prepracovaná a čo sa týka dľžky kampane,tak je to síce krátke,ale v žiadnom AvP nebolo viac misií ako 6-7 takže to je pre túto hru asi typické.Kto obľubuje AvP tak si príde na svoje a ja hlavne s predátorom :)
Toto je rozhodne hra roka 2011!! Dokonale spracovaná, zábavná a sú tam všetci moji obľúbení zloduchovia (Joker rulezz XD). Len že Joker sa už nevyskytuje tak často ako v AA.
100%Crysis
Výborná hra pri ktorej máte pocit, že je to úplne reálne a vďaka nanoobleku sa stávate neporaziteľným bosom, teda nie vždy xD. Príbeh je originálny a ďungľové prostredie je super.
Je to výborne spracovaná hra a najviac sa mi páči, že príbeh nadväzuje na Heroes of Might and Magic 5. Jediné čo ma mrzí je, že je príliš krátka a koniec je slabo dotiahnutý.
Je to výborná hra so slušným príbehom dobrou hratelnosťou a grafikou. Takých hier ako je Dark Sector nie je veľa takže neomrzí. Je tam dobrá hororová atmosféra, dobrí bossovia, ktorí v nových hrách už veľmi nie sú v takomto štýle, kupovanie zbraní a hlavne glaive xD.
Je to jednoducho hra roka 2011 :) Nemám čo tejto hre vytknúť, vidno že tvorcovia si dali veľkú námahu pri jej tvorbe a vytvorili majstrovské dielo.
Tak táto hra si rozhodne zaslúži 100%. Je to konečne hra pri ktorej sa zabávam a neprešlo nikdy ani 10 min. aby som sa nesmial. Smrteľne vážnych hier už je tu dosť !. Tých čo kritizujú grafiku hry nechápem však grafika nieje všetko a keď im to tak vadí tak nech si idú dať Crysis 2 alebo Mass Effect 2. Inak Duke splnil všetko čo sľúbil: je to poriadna kopa zábavy a masakrovania xD a kto má zmysel pre humor tak to tiež ocení. HAIL TO THE KING !!
Je to jedna z najlepších hier aké som hral. Grafika,hrateľnosť,príbeh aj atmosféra sú výborne spravené. Je to hra ktorú si môžem prejsť aj 10x a nikdy ma neomrzí.
Je to to jednoznačne jedna z najlepších hier aké som kedy hral. Dalo by sa povedať že je jediná svojho druhu pretože naozaj takých ako Mass Effect niet. Má dokonalý príbeh,hrateľnosť, výbornú grafiku. Síce hlavných príbehových misiií nie je až tak veľa ako by niekto čakal no plne to vynahrádza ich prepracovanosť a je tam kopec dobrovolných úloh. Ja som sa pri tejto hre bavil od začiatku až do konca a verím že každý kto si to zahral.
Jednoznače najlepšia hra po všetkých stránkach od grafiky až po hrateľnosť. Vôbec neľutujem že som si ju kúpil a od vtedy si ju prechádzam možno aj piaty krát. Kto chce dobrú hru pri ktorej sa nikdy nebude nudiť,tak rozhodne odporúčam Mass Efect 2.
Metro som dohral akurát dnes a musím povedať že ruskí vývojári sa znova predviedli. Táto hra splnila všetky moje očakávania a je do detailov prepracovaná. Každá drobnosť je tu úplne vymakaná, no najviac na mňa zapôsobilo prostredie a atmosféra.
Ja som milovník hviezdnych vojen a táto hra ma naozaj ohromila.Už dľho som nehral žiadnu stratégiu, ale toto je naozaj super. Síce má drobné nedostatky no pre mňa je to zanedbatelné. Kto má rád hviezdne vojny tak si určite príde na svoje.
Pre fanúšikov hviezdnich vojen je táto hra určite správna voľba. Oproti jednotke je tu viac možností a vylepšení, ikeď príbeh je o trochu slabší no rozhodne je dobrý. Ja som to už prešiel 3x a stále si to po čase prechádzam od znova a neľutujem.
Oproti prvému dielu je to veľké sklamanie. Krátke, príbeh dosť od veci a proste je to odfláknuté. 50 percent dávam len kvôli dobrej grafike, hrateľnosti a preto že som fanúšik Star Wars inak by to bolo oveľa menej.
Toto je najväčší prepadák aký som kedy videl. S jednotkou sa toto ani nedá porovnávať. Ani si to radšej nezháňajte lebo vám bude zle z toho.
Konečne nejaká nová RPG ktorá ma baví a je super. Nieje tam síce až tak prepracovaný príbeh a chýbajú tam videá no hrateľnosť je výborná a nieje ani veľmi obtižná a ktomu to má iba okolo 500MB.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |