HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 5323 užívateľov

Užívateľ > robic > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Mne sa táto hra velmi páčila je tam krásna grafika ked maš dobry stroj len mam taky pocit,že je trocha krátka,ale určite sa oplati zahrať..
Uplne perfektná hra čo sa týka po každej stránke,má dej pointu a peknu grafiku treba si ju určite zahrať nikto neolutuje..Som zvedavý na 3..
Táto hra ma bavila iba na začiatku ,ale postupom času to stráca fazonu a to stále robenie dokolečka ma onudilo a tým aj cela hra ved koho baví iba stupidne zabíjanie ako na páse a nič nove..Má to slaby dej a bez pointy..Oplati sa iba stiahnuť kupiť nie..
Táto hra je velmi ťažká neodpúšťa žiadnu chybu,tak iba pre tuto náročnosť dávam tolko percent inač by to bolo viac.
V určitých veciach som bol v úžase a zase aj sklamaný..Mafia 2 je po grafickej stránke velmi pekná a zaujímavá,je tam velká výhoda dabingu a prvého dielu..Ale je dosť krátka a jednoduchá a to už ked poviem ja,to už niečo je..Je tam dosť vela nezmyselných presunov a vela zbytočného videa,čo mohli radšej vyplniť akciou a to chodenie sa vyspať domov ako vo Far Cry 2 mi to pripomínalo..Dosť sa nemotorne ovláda auto ako ožratému a koniec by som omnoho viac znáročnil a vyjadril..Ovšem na pobavenie je to pekná hra,ale ja som bol nou sklamaný,ked ju robili tolko rokov..
No hrôza..Je to absolutna nuda a dosť jednotvárne a nudné a ten velmi zlý dabing,neviem,či to robili na slepo,ale ten hlas sa mu absolutne nehodi trocha ako buzi..To sa neda porovnať z ang..Je to cele ako hra na slepo pre nič..Neoplatí sa...
Mne sa táto hra páčila i ked mala chybičky,ale určite to neni prepadák..Na pobavenie velmi dobre..Možno by som povedal trocha krátka treba si zahrať..
Uplne krásna grafika a zaujímavý dej,i ked sa hraje skoro stále v tme,ale ked je dobrý stroj,tak je človek unesený "krásnym" prostredím a grafikou..Je to grafický vrchol,ale uvidíme,čo ukáže Crysis , sa na to teším..Odporúčam je to genialna hra..



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |