HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 1796 užívateľov

Užívateľ > Evelin > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Jedna z mojich prvých adventúr a na neskúseného začiatočníka ma hra, ba čo už len zo zaujímavosti k takémuto žánru hier a opojená dobrodružstvom Julesa Verna v úplne inom ponímaní, brala.
Posel smrti = najlepšia adventúra, akú som kedy hrala! Bravúrnosť zachytenia temnej, mystickej, tajomnej atmosféry, ktorá hráča vcucne do deja i s bačkorami! Skvelá dejová línia podfarbená zaujímavými dych- berúcimi lokáciami, postavami, dialógmi, hudbou vytvárajúce spolu jeden plnefunkčný sugestívny celok! Som zvedavá, či niekedy niečo vo mne prekoná pocit z tejto hry!
Hru nemôžem hodnotiť vyšším percentom z dôvodu porovnávania s Poslom Smrti, ktorý si zaslúži právoplatnú 100ku! Ak by sa ale hra mala brať samostatne, ohodnotenie by bolo vyššie, ale z dôvodu, že Black Mirror v podstate len ťažil z bravúrnosti jednotky a do toho zamiešal - pre mňa nanajvýš klišé hracie roviny, ma nevytrhne z objektívneho ohodnotenia. Musím hre ale poďakovať za znovuoživenie starých známych postáv a lokácií a starých udalostí očami obyvateľov Willow Creeku po 12 rokoch! Atmosféra z jednotky bola postrádeteľná, aspoň pre mňa, od prvej až po poslednú kapitolu, možno práve tie dve prvé kapitoly spôsobili naladenie mojej osoby na úplne inú vlnovú dĺžku, ako som očakávala. Takže z tej atmosférou nabitej, temnej, mystickej, tajomnej víchrice, ktorú so sebou priniesla jednotka ostal už len jemný vánoček ... Taktiež som sklamaná záverom, lebo sa asi núka pokračovanie pokračovania... nuž, sami usúďte ako to znie - z originálnej a excelentnej hry sa idú miešať ďalšie odvary!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |