HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 38041 užívateľov

Užívateľ > Komplex > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Skvelá hra ma prekvapila hratelnosť výborna prostredie tiež dobré. Prekvapivo ma hra bavila viac ako film.
Jedna z mojich najobľubenejších hier vôbec. Sa pamätám ako som ju stále hrával skvelý príbeh. Vždy si ju rád zahrám znova.




Neviem prečo som fanúšik F1 má táto hra trošku sklamala ale asi preto, že ma to nebavilo hranie. Grafika bola výborná len hratelnosť nie moc dobrá.
GTA San Andreas je dobrá hra, ktorá má mnohé zlepšenia od GTA Vice City. Hra ma spočiatku bavila ked som bojoval proti gangom a podobne ale neskôr ma už začala nudiť čo sa my napr. u Vice City nestalo. Ešte raz by som si ju asi nezahral Saints row 2 je podobná hra pri ktorej sa nudiť nebudete.
Asi najlepší GTA čo som hral. Prešiel som to niekoľkrát a vždy ma to bavilo. GTA Vice City jedna z najlepších hier čo som hral.
Tak porovnať napr. s 6 dielom sa to dá ťažko je to úplne iná hra. V niektorých momentoch my to pripadalo ako GTA ked mam neobmedzenú muníciu. Ale dej bol docela dobrý aj ma to bavilo. No čakal som trochu viac od toho niektoré časti boli odfláknuté.


Krátky príbeh ale docela sa my to ľúbilo. Narozdiel od 5 ti mala lepšie hrateľné. Dal sa metlobal aj súboje v celku dobrá hra ale iba na jedno zahratie.
Jedna z najlepších hier roku 2010. Skvelý príbeh, misie, ovládateľnosť a proste si ju zamilujete. Len veľké mínus, že je to veľmi krátka hra čo ma dosť sklamalo a boli chvíľe ked´ma to nudilo.
Neviem prečo ale narozdiel od nových CODov má táto hra bavila. Misie boli zaujímave grafika tiež docela dobrá aj hratelnosť. Len ako je zvykom veľmi rýchlo som to prešiel to ma štve.
Mix Assassins Creed a Batmana v lepšom prostredí v lepšej grafike skvelá hra a dobrá ťažká obťiažnosť.
Táto hra patrí medzi moje najoblúbenejšia ale asi preto, že už viem všetky triky a tak a prešiel som to na všetkych ťažkostiach.
Asi posledná NHLka na Pc ma dosť skalamala oproti napr. 06, ktorú si vždy rád zahrám. Ale inak dá sa to hrať ale po chvíli vás to prestane baviť.
Túto hru som hral striedavo asi 6 rokov patrí medzi moje najobľubenejšie. Ale veľké riziko ako u WOWka, že na Rsku budete závisly čo som ja bol ale naštastie uz nie som. Odporúčam pre tých, ktorý sa nudia a chcú nolifovať kto hral WOWko sa mu možno nebude páčiť hratelnosť ale zato skillovanie je tu o dosť lepšie.
Tak táto hra ma dostalo skvelé misie sú lepšie jak v GTA ale hrateľnosť je trochu nahovno ale ked si zvyknete tak vám to až tak nevadí.
Jedna z najlepších hier čo som hral. Strašne sa my páčila grafika. Začiatky boli ťažké sa to naučiť hrať dobre ale potom si to užijete. Pre milovníkov sniperov doporučujem.




Najlepšia hra čo som kedy hral čo iného by som dodal. Skvelý príbeh zaklínača Geralta si obľúbite v niektorých častiach musíte robiť ťažké rozhodnutia Triss alebo Shani :) Tejto hre sa nedá nič vytknúť ked ju žačnete hrať je ťažké s ňou prestať.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |