HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 14895 užívateľov

Užívateľ > 7ALVADOR > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Podľa mňa je to asi najlepšia hra od UbiSoft okrem FarCry, Rayman 3: Hoodlum Havoc a ostatných AC. Má všetko čo som chcel, všetky veci, grafiku, ovládanie, fyziku a takú dobrú nereálnosť. Skvelý dej trocha pohoršuje to, že neviem plávať a zlé misie.
Je to úžasná hra od Talianov, akože tých pár chýb a podobných vecí robia dole 5% a tie ďalšie tri dajte za následok nereálnosti a hra je trocha "uletená". Veľmi pekné oblečenie, zbrane, brnenia, zaujímavý príbeh, postavy, misie a všetko okolo toho vrátane nových možností a tak...
Myslel som, že do tohto už zasadia dabing po Česky, ale vlastne keď ho nemala ani dvojka, tak ani toto. Nové postavy, možnosti, veci, mesto - síce len jedno, príbeh, vojaci a všetky veci sú naozaj na správnom mieste, to nie sú excelentné.
Jedine čo ma na tejto hre sklamalo je asi príbeh, zďaleka sa nepodobá tomu z dvojky. V bratstve to už bolo slabé, bez atmosféry a teraz to je naprd. Koniec o ničom, postavy sú už úplne vymenené, žiadna dynamika, proste toto už nie je ten dobré Florentsko-benátsky príbeh Ezia...




Čo dodať, hra ako sa patrí aj s niečim naviac - pravou atmosférou z druhej svetovej vojny od Rusov, Francúzov, Britov aj Američanov. Ťaženie na Berlín, vylodenia, skvelé zbrane, vozidlá, prostredie, grafika, budovy, mestá, príroda...
Úžasná hra ako za Američanov, tak aj za Rusov. Ako sa patrí, napínavý dej, super zbrane, kvalitné vozidlá, reálny dym a kopec iného.




Nechcem horoviť že to už nieje ako jednotka a pdoobnel lenže to už ani neni jak jednotka a hra sama o sebe robi hambu tejto značke trojka bude snad lepšia lebo totot...
Veľmi rýchlo som to vypol ,asi tak po hodine. Keď som zistil, že je to štýlu choď z bodu A do bodu B, zachráň toho, zabi toho, uteč, porozprávaj sa s tým a tak, tak ma skoro o zem hodilo.
Podľa prvého videa som myslel, že to bude perfektné, podľa E3 som myslel, že to už inač nepôjde a teraz som sa sklamal, nádherné všetko...len hra nie.
Zas revolúcia, jeden diel lepší ako druhý. Kopec nových aut, pretekov, síce veľmi reálne ovládanie, ktoré na klávesnicu nesedí, ale zvyknete si. Grafika, mestá, prostredie...
Je to nádherný dodatok, všetko čo chcete máte v popise takže niet čo riešiť. Nové pretekárske režimy, autá a iné veci...
Zas to sú staré zlé časy, DRIFT2 to nie je bežný ale to je doslova DRIFT2 - šmýka sa tam na druhú, takže na amerických pásoch a nereálne. Nové autá prekvapili len po technickej stránke, má dobrý dej, inač nič.
Najlepšie NFS zatiaľ, od čias MW1 prišli len o niečo slabšie PS a Shift, no a teraz sú staré dobré časy s "fízlami" opäť tu. Príroda, autá, trocha mi chýbajú mestá a pochopiteľne tvrdé závody a jednoduchosť...
Je to slabšie ako predošlý diel, no okrem neho zatiaľ najlepšie NFS. Rok 2002 pochopiteľne ponúka množstvo možností nových aut, no tvorcovia využili klasiku 90. rokoch.
Konečne dobré NFS, ja som hneď vedel, že tu niečo bude. Má to perfektné autá, kopec možností, veľmi dobrý dej a úpravu aut, množstvo pretekov, pekné mesto a policajtov.
Akože toto je nič, kde je dobrý starý underground 2?? zasa žiaden tuning, len luxusne auta, a to ovládanie pre boha...

+ grafika

- ovládanie
- rozloženie na klávesnici(gamepad som si musel nastavovat sam, aj tak sa to nedalo normálne spravit)
- priebeh hry
- zase nie je tuning

spravili to na štýl burnout paradise...nič nové, nič lepšie!!
"Moje prvé a posledné NFS" - povedal som si keď som to hral tak pol hodiny, keďže v tých dobách všetci hrali NFS a ja som chcel tiež a potom BUM, veľké sklamanie. Ale potom so zistil, že toto je staré NFS a vtedy hrali ostatný hráči už UG1 pomaly UG2, takže som skúsil potom tie.
Je to o podstatný kus lepšie ako ostatné- doterajšie NFS a právom. Má to pekné autá, no iba porsche a porsche. Graficky sa mi to páčilo na rok 2000.
Zas je tu skvelé NFS, sú to staré zlé časy v podobe nových dobrých časoch. Moje šieste NFS je podľa mňa klenot medzi nimi, síce má trocha viac obmedzení, no autá, úpravy, dej, závodné dni a všetko - super.
Skvelé NFS, opäť závody z PS v novom podaní S1. Viem, že nové internetové NFS už takú super nebude, no aspoň sa máme na čo tešiť na jeseň, lebo plánujú niečo super. K hre - má dobré autá, grafiku, náročnosť, úpravy, síce kopec obmedzení a zlé ovládanie.
Opäť raz dobrá hra ako sa patrí, je to také nové MW1, no je nové a mnohý tomu nepochopili. Tam nejde o tie preteky, tam ide o niečo čo stojí na konci hry, vláda v nočných uliciach. Sú tam veľmi zaujímavé misie, dej, postavy a predstavte si aj grafika a autá...
(Tento text, ak nerátam toto v zátvorke, som napísal za 29 sekúnd)
Super práca, čo mi vadí je tá deštrukcia aut a pár chýb. Ďalšie herné mínus je policajti, žiadny tam nie sú a ani voľná jazda.
Je to najlepšie NFS do roku 2004. Je mi jasné, že teraz nové MW1 to určite predbehne, no keď si túto hru zoberiem z každej strany...asi ho už predbehlo, lebo nie je to dobrá hra.
Očakával som oveľa menej, prekvapenie ! Ako internetovú hru by som to bral, ako hru pre viac hráčov z počítača by som to bral ako celkom dobré, ako MP by som to bral zlé a ako hru to ani neberiem. Pekné NFS, no boli aj lepšie aj horšie.
Keby to má lepšie ovládanie aut, pár vecí navyše, no a menšiu náročnosť od PC tak si táto hra zaslúži aj 99%. Parádna grafika, misie, celkom dobrý dej, zábava, zbrane, autá, budovy, mesto...
Najhorší diel spomedzi základných hier TS a to právom. Neponúka ani z polovice to čo TS2 a už vôbec to čo TS3.
Túto hru neznášam, už od šiestich rokoch keď hrával starší brat a sestra jednotku, od vtedy neznášam túto sériu t.s TS1 a TS2.
Túto hru neznášam rovnako ako TS2 a TS1, dodatky a kolekcie, nástroje a veci na stiahnutie mám rád, no základné hry neznášam, sú také stereotypné a obyčajné.
Je to úžasné aký pokrok od základnej hry to urobilo. Keby to pridalo len tie nové veci a mesto, tak tomu dám 44%, ale teraz si to zaslúži o 50% viac.
Musím povedať, že tento závod na tvorbu výzoru Simov by som privítal aj na TS3 v širšom podaní a priamo v hre.
Je to slušný dodatok, no párty má svoje hranice. Buď si to hráte po svojom alebo si do domu "nasáčkujete" milión ľudí.
Je to slušná kolekcia, no očakával som niečo naozaj veľkolepé a sklamalo ma to. Určite odporúčam len pre tých pár vecí.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |