HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 8512 užívateľov

Užívateľ > appoloyd > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Ach jaj...začnem tým dobrým. Grafika proste vyzerá skvele. Kampaň hry je dlhá dostatočne, niektoré misie sú proste epické a s geniálnym soundrackom a výbornou výpravou len zlepšujú zážitok z hry. Tak prečo som nedal viac? Od pasáži za Desmonda som určite čakal viac ale ich väčšia časť nieje skoro vôbec nudná. Príbeh je oproti minulým AC lepší ale stále to nieje úplne ono. Oveľa viac ma však trápi otravný hlavný hrdina. Áno je to tak indián Connor nesiaha vtipnému Eziovy a tajomnému Altairovy ani po členky, niekedy proste máte pocit že sa zle rozhodol a vlastne idete proti sebe. A ešte trošku ma sklamali naháňačky...niekto vás odhalí a idú po Vás snáď všetky stráže v meste ale to nieje až také hrozné no dosť mi to znížilo dojem z hrania. Tak potom prečo som nedal menej? Vedľajšie misie sú proste geniálne. Predlžujú hernú dobu a najmä Námorné bitky ktoré sú proste epické. Hľadania pokladu kapitána Kida má tiež proste dostalo. V skratke napriek všetkým záporom sa jedná o jednu z najlepších hier roku ale nemal som také dobrý pocit z hrania ako pri AC2.
Proste ďalší kúsok do AC zbierky. Pre fanúšikov série nieje o čom, síce trošku dlhší úvod ale po tom sa do toho dostanete. Hudba je skvelá a atmosféra výborná. No určite by som to nenazval plnohodnotným pokračovaním ale nenazval by som to ani datadiskom. V Skratke nieje to sklamanie je to seriózne pokračovanie série
Najlepšie CoD od CoD4:MW a napriek tomu že som fanúšik série tak je to jediné CoD pri ktorom som po dohratí okamžite hru spustil od začiatku. Pre fanúšikov série jasná voľba. Hateri série by to tiež mohli skúsiť ale ako pozerám na niektoré hodnotenia tak na nich by to asi nezabralo. Grafika je lepšia ako doteraz no stále je to asi v roku 2009-2010 ale mne to nevadí. Príbehové rozhodnutia, štyri konce, pasáže s autami, Strike Force, výber zbraní a vylepšení na každú misiu, výber vybavenia ktorým môžete získať bonus ktorý vám uľahčí misiu (napr. pasca na medvede) a Menendez ako ukážkový a "nadprirodzený" záporák pohladí nostalgické srdiečko každého fanúšika. A dokonca som narazil na niečo na čo nie som v sérii zvyknutý našiel som cesty ako obísť vojakov alebo niekoľko ciest (cez budovu, obchádzka, cez cestu). Budúcnosť na mňa zabrala pritom je to obdobie ktoré najviac neznášam. A potešili ma aj Strike Force misie kde vlastne ani niesu scripty takže niektorých fanúšikov to mohlo vystrašiť... sú síce nepovinné ale ak si ich zahráte zmení to príbeh.
Najväčšia slabosť tejto hry je fakt že je to len tunelovitá strieľačka bez nejakej voľnosti, ale temný a dobre napísaný príbeh, neokúkané prostredie, sympatické postavy, a celkové tempo a dynamickosť tejto hry vás proste prinútia to prehliadnuť a keď už vám nebude vadiť toto tak ani slabšia grafika a fakt že že využívanie piesku ako zbraň sú len scripty.Prefanúšikov akčných strieľačiek to určite odporúčam.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |