HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 13972 užívateľov

Užívateľ > Sherwood > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Je to fajn hra, pekne spracovana grafika, aj ked chyba mi moznost nastavenia AAcka, ci kvality textur. Vcelku dobre ma zabavila na par hodin, aj ked postupom casu je trochu stereotypna. Inak treba pochvalit hlavne menej nasilny princip hry spolocne s "detskou" grafikou, nie su to ziadne krvaky a tak je hra vhodna aj pre mensie deti. Moj osobny tip: ked hrate pustite si na youtube 10h verziu "Taking the hobbits to isengard". Mne sa to na do tej hry vcelku hodi :)
Hra ma pozitivne prekvapila, hlavne AI je konecne na slusnej urovni a hlavne policia je na slusnej urovni. Trochu kritizujem grafiku na to ze hra je z roku 2010, ale na druhej strane hru vdaka tomu spustite aj na slabsom kompe. Mrzi ma, ze auta sa neda tuningovat, no ja osobne toto NFS povazujem za tak trocha ine od ostatnych, viac mi to pripominalo nejaky simulator nez prave NFS. Netvrdim ze je zle, mne osobne sa paci, ale proste nekopiruje styl doterajsich NFS. Aby som to zhrnul: Hra je vcelku dobra, mate moznost pojazdit si na vselijakych autach, simulacia jazdy je vskutku verna, grafika dostacujuca, policia na jednotku, takisto AI, konecne obmedzena vydrz auta bez moznosti vypnutia, takisto celkom pochvalujem power upy, aj ked nie kazdemu pridu do gusta. Mne osobne sa hra paci, davam jej preto 90%
Velmi dobra hra, chybalo mi len viac fyziky a zaskocila ma prakticka skusenost s Lancerom Evo X - v tejto hre nie je vlmi dobry. Naopak, potesilo ma prevedenie a rychlost BMW M-iek. Doporucujem zahrat, nechapem co maju ostatny proti tejto hre.
Zaujimavy napad, vela tankov no siklo by sa popracovat nad fyzikalnym engine a takisto by som uvital viac map. Inak velmi dobre technicky spracovane, ale dost velke poziadavky na PC. Takisto ak chcete textury na high musite mat 64 bit OS. Mna vsak hra zaujala a preto ju kladne hodnotim.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |