HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21181
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 20178 užívateľov

Užívateľ > Scout > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Je to dobrá hra, zaujimavy pribeh, sice je to cela zabugovana hra, nedorobena, niekedy možno aj odflaknuta ale neni to nuda určite, celkom zaujímavy pribeh, podla mna najlepšia zo serii BoS a taktiež ma nasralo že v Blood Of Sahara su 1 alebo 2 misie, nepametam si to presne. Ale v všetkých dieloch je velmi zaujimavy pribeh, a hlavne v tomto.

+pribeh
+nie špatná grafika na ten rok vydania
+su tam všetky zbrane, v Blood Sport nie su všetky (napr. Intesive care, automaticka pistolka a pod.)
-bugy
-na niektorych miestach sa prepadnete pod mapu

Grafika - 8
Zvuk - 7
Dej - 10

Aj tá Blood of Sahara je good ale to mate za extremne kratky čas prejdene, pretože sú tam len dve misie. Ale aj tie dve misie ma docela pobavily.

Mna nezaujíma čo baví druhých ale čo baví mňa. A taktiež hodnotím podľa seba (samozrejme do určitej miery. 80 percent

EDIT: Ubehlo už niekoľko rokov, veľa sa toho zmenilo, vrátanie môjho pohľadu na túto hru a dospel som k záveru, že 80 percent je veľmi nadsadené, príliš optimistické hodnotenie. Táto hra si fakt nezaslúži viac ako 60 percent, napriek tomu, hlavne vďaka tomu že som skalný fanúšik BoS aj keď nebol veľmi úspešný (myšlienka úžasná), dávam tomu 65% percent.
No tak ja hodnotím hru Euro Truck Simulátor dá sa povedať pozitívne, je to veľmi zaujímavá hra, dá sa to hrať ale len na chvíľové pobavenie, nedá sa to proste hrať pol dňa vkuse takže stručne v bodoch ohodnotim:

+grafika (nič moc ale na SCS to je dobré)
+rôzne krajiny (Anglicko, Francúzko, Holandsko, Belgicko, Česko, Poľsko, Rakúsko a iné)
+fyzika (mohla by byť lepšia, velmi veľká akcelerácia na trukoch ale to až tak nevadí)

-Max. 1-2 mestá pre každú krajinu
-časom stereotypne
-málo tovarov na prevážanie

Dá sa to považovať za dobrú, zábavnú kratochvílnu simuláciu tzv. Truckárčenia alebo ako to mám povedať. Proste odporúčam si to zahrať všetkým milovníkov kamiónov.
Je to v celku podarený diel. Oproti FIFE 13 neprináša takmer žiadne grafické zmeny, ale prišli nové super vychytávky, ako vylepšené vedenie lopty, či systém presnej strely. Taktiež realistickejší diváci, zaručujú oveľa krajšiu atmosféru. A nesmieme zabudnúť na kariéru, celý GUI zmenený, pridaná funkcia Globálneho vyhľadávania hráčov, kde už nebudete si môcť kúpiť iba tak talentovaného hráča, že otvoríte prestupové okno a dáte ponuku, ale musíte si ho nejakú dobu sledovať pomocou vášho skauta. Je tam ale pár veľmi fatálnych, stále nedorobených chýb, a to sú karty, fauly ale hlavne ofsajdy... Lopta sa ešte ani nedostane na druhú polku ihriska ale rozhodca už píska, niekedy úplne odveci čo ani ofside proste nieje... Preto dávam 75% :)
Hral som to krátko, a to z jedneho dôvodu. Nedalo sa to hrať pretože mi to strašne lagovalo a nechapem prečo ked takmer skoro všetky požiadavky splnam. Aj na viaceri ludia hovorili, že aj na silnejšich mašinách to ledva rozbehli. Ale inak sa mi to docela páčilo čo som si z toho užil, napr:

+možnosť si zahrať bowling
+máte mobilný telefón ako menu, kde si možete zavolať kamošovi, frajerke, ked si chcete zistiť pesničku aku prave hraju, len zavolate a oni vam povedia nazov alebo dávať cheaty
+skvele animacie behu, padania a ineho
+nom nehovorim že ten je dej premakany, ale celkom ujde, v San Andrease je podla mna strašný, po par misiach už ma nebavil
+velka krajina

-zle ovladanie auta
-vysoke HW naroky
-nie su tam lesy a dedinky (ale to tam ani nemusí, pretože Liberty City sa týka len mesta a SA je celý štát, tam su lesy, dediny aj velke mestá všetko, nehovorim že to idem teraz porovnavam ale len to k dačomu prirovnavam, teda San Andreas na neho určite nemá teda)
-sere ma že je to na Windows LIVE (nemožem hrať multiplayer, lebo neni na Slovensku podporovany)

80%


Je to dobrá hra, v celku, ani Mafia 1 nebola zlá ale moc ma nechytila. Prekvapili ma tie HW naroky na tak vynikajuce graficke spracovanie ako má táto hra, akurát jediná vec čo ma zarazila, že ked v maximalnej snahe prechadzate misie, že sa nezdržujete tak prejdete tú hru aj za 1-2 dni, v pohodičke, ale inak aj ten dej ma strašne zaujal, myslim si že aj tá fyzika, hlavne auta ale aj chodza, bugy, ale nechápem aj to že niekto može dať 40 percent aj menej za to že má hra vela bugov, pretože tí vyrobcovia robia čo robia a ty betatesteri zas nedokážu tam všetko opraviť nájsť a tak. Je to moj názor na tieto (hlavne nové hry ako Mafia 2, Skyrim a pod.). Stále ma to baví, ten zážitok je tam skvelý, takže nemám čo riešiť. Dúfám že Mafia 3 bude parádna pecka ako dvojka. Dávam tomu 99 percent.
Najlepší diel spolu s MostWanted. Na tejto hre nieje čo komentovať. Popravde, MW mi prišiel o trochu viac prepracovaný, no Carbon si získal moje srdce a preto mu dávam vyššie hodnotenie než MW (72%).


5% z ľútosti, konieckoncov je to NFS, ale -3% za to, že tento diel vážne poškodil reputáciu tejto legendárnej, dlhoročnej série. Nemám ani chuť komentovať do podrobna, prečo je to taký prepadák, lebo keď si spomeniem, ako som to vôbec dostal do kompu, nie to ešte hral, tak sa mi robí zle. Ale chlapci z IGN apod. to určite zvládli :)
No v krátkosti, neviem, nechápem tu poniektorých že čo tu pišu za sprostosti že CS je lepšie jak skyrim, ved to sa preboha živého ani nedá porovnať. Hrám CSko ale len občas ked sa chcem odreagovať a mám chuť na poriadnu akciu, ale tí čo dokážu tvrdiť že je to najlepšia hra a skyrim je odpad. Ale k teme, skyrim ma strasne zaujal, ja som nevedel o tychto TESkach, ale potom mi to kamoš raz ukazal Morrowind, ale ten ma niak moc nezaujal neviem prečo, ale len tak som vyskušal skyrim, a neolutoval som. Fakt ma to chytilo a je to uplna pecka, zaujimavy dej, dlhy (to je kktina ked dakto povie že to prešiel za 12 hodin). Akurat -3 percent za chybne NPCčka a ine bugy v hre, napriklad že sa na mna pozeraju ako vykradam vrecka a nikdo nič, ale inak moja jedna z najoblubenejšich hier ktoru som kedy v živote hral to zaručujem a vrele odporúčam, ale nekupujte si ju, možno za 1-2 roky ked sa to trochu zlacni, stiahol som si to a doteraz nelutujem



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |