HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12925
1687

Online 27215 užívateľov

Užívateľ > macik > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

100%Crysis
Je to úplne úžasná hra s krásnou grafikou. Prostredie je nadpriemerné a v podstate všetko sa dá zničiť. Zbrane, oblek, príbeh a okolie sa mi hrozne moc páčilo. Hrateľnosť super vo všetkých smeroch. Ovládanie obleku a zbraní je jednoduché a rýchle. Je to pomerne dlhá hra s množstvom úloh. Odporúčam túto hru všetkým.
Je to dobré FPS s dobrou grafikou. Len ma sklamalo, že tam nieje DX11 a sklamalo ma aj ovládanie obleku a zbraní. Keď budem porovnávať jednotku a dvojku, tak dvojka je veľké sklamanie. Ale keď nebudem porovnávať tak crysis 2 odporúčam zahrať. je to fajn FPS.
Hra s úžasnou grafikou a podporou PhysX. Príbeh bol dobrý, ale chýbali mi tam nejaké nepovinné questy aké boli v jednotke. Veľké plus dávam za spracovanie. V hre je veľa obchodov na oblečenie, zbrane a samozrejme aj bufety reštaurácie a bary. Dokonca aj telefónne búdky. Ale hru odporúčam, je to dobrá hra.
Mafia je podarená hra s rôznymi úlohami. Graficky je to dobre spravené. Chválim krásne spracovanie. Veľmi sa mi páčil celý príbeh s perfektným vyvrcholením. V ponuke bolo niekoľko krásnych áut. Odporúčam túto hru.
Takže je to dobrá hra s dobrým príbehom. Len ma sklamalo, že bola krátka. Grafika bola úžasná, Len môj PC moc nestíhal :D Sklamalo ma ovládanie ... nechápem prečo tam nedali aj izometrickú kameru ako bolo v jednotke, ale čo už, bolo to hrateľné. Questov tu bolo oveľa menej ako v jednotke. V dvojke sa zamerali hlavne na akciu. Ale to nemení nič na tom, že je to skvelá hra. Odporúčam túto hru.
Hra má úžasný príbeh, grafiku. Ovládanie je na výber izometrická kamera a pohľad tretej osoby. Veľmi chválim izometrickú kameru (je to kamera ako napr.: v NWN, kto nevie). Je to hra, ktorá vás osloví hneď od začiatku. Je to pomerne rozsiahla hra z množstvom questov. Hra je veľmi hrateľná a zabavíte sa na niekoľko desiatok hodín. Odporúčam zahrať
TQIT vrele odporúčam všetkým kto má rád RPG. MP je úplne úžasný a keď to hrá viac hráčov tak je to aj celkom sranda. Grafické spracovanie musím pochváliť. Je to úžasná hra s hromadou questov. Zaujímavý Bossovia, no proste kvalitná hra. Túto hru odporúčam.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |