HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 33637 užívateľov

Užívateľ > Laserdance17 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hra kde mozme sledovať 2 fronty. Frontu kde sa bije nudne stereotypne questy zo skvelim napinavým príbehom. Na druhom fronte konzoloidne ovladanie zo skvelím pohybom hlavnej postavy.

+ grafika, pohyb, originálny príbeh
- ovládanie, počase stereotypné misie
Miestami som mal pocit že nie ja hrám, ale hra si zahrá sama zo sebou. Rozhodnutia ktoré maju ovlivňovať dej si ani neuvedomujem že robím ja. A ovládanie postavi ani neviem že ju ovládam ja.

+ možno príbeh, grafika, postavy
- zbitočne dlhé, ovladanie, neprehladné, tmavá deprimujúca atmosfera, prevedenie
Jeden z najlepších dielov CoD. Skvelá atmosféra. Vinikajúco nascriptovane akčné scény. Len škoda že je single player tak krátky.

+ grafika, atmosfera, scripty v misiách, fizyka zbraní, multiplayer
- dĺžka
Myslim si ze tejto hre nie je co vycitat. Je to proste bezkonkurencny kral online akcnych strielaciek, ktori uz 14 rokou vladne pevnov rukov hram svojho zanru. 14 Rokou a stale najhranejsia online hra neni o com odomna dostava CSko zasluzeny plny pocet bodou :-)
Uprimňe moc ma GOčko nechytilo. Na moj vkus je az moc hra smerovaná na novodobých hračov. Osobne ostávam pri 1.6ke ;)
Crysis nesklamal a priniesol skvelu zabavu, ale jak sa hovori nič čo sa tvari dokonalo nie je dokonale a to s atyka aj crysisu nadsenie s hry casom upadne ked hracovi hra ponukne uzasne nudne pasaze ktore si vyvojari fakt mohli odpustit

+ grafika, engine, pribeh, nano oblečenie, atmosféra
- niektoré misie nudné,
Po dohraní Cyberpunku som mal zmiešané pocity, ale vo výsledku to bola skvelá jazda po krásnom Night city.

+ grafika, postavy, atmosféra, prepracované rpg prvky, vedlajšie úlohy, hratelnosť, Night City
- bugy, krátky hlavný príbeh, umelá inteligencia, policajti
Mal Romero ostat s Carmacom si vzdy pomyslim ked sa povie Daikatana. Kym carmack si uzival s Id softvare vdaka Quake 2a 3 arene slavu, Romero si zo svojov casto odkladanou daikatanou vybil riadne zuby. Daikatana je proste na svoju dobu graficky zastarala, nudna zalezitost. Bohuzial dobry napad zo zlym prevedenim. Daikatana je priklad hry ktoru dlhsia doba odkladov a natahovaciek s datumom vydania zruinuje.
Uprimne takto visoké hodnotenie som dal za poskakujuce cecky. Celkovo vela toho tu obsahovo nie je. Jediný zmysel hry je zbierať oblečenie, nič viac hra neponuka. Ale suboje a pohyby a model postav su super to musim uznať.

+ ovládanie, súboje, grafika, model postáv,
- málo obsahu, prehnané ceny mikrotranzakcií
Vynikajúco spracovaná hra kde vôbec neide o hranie, ale hlavne o príbeh.Pri hraní som si nepripadal ako hráč, ale skvôr ako scenarista a režisér filmu. Čo je skvelá zábava vlastne.

+ príbeh, viac koncov, prelínani sa deja medzi postavami
- niekedy nejasné možnosti pri odpovediach, ovládanie
95%DOOM




11 rokou cakania na hru a vykluje sa stoho obycajna nicim vynimocna strielacka. Nehovorim ze je to zla hra ale je to sklamanie. Mam pocit ze ta obrovska kopa odkladov bol len marketingovy tach. Slaba grafika, miestami hrozny stereotyp. Jedine stastie tejto hry je ze atmosfera z 3Dcka ostala a bola okorenena novymy Dukovymy hlaskami. Skratka zastrielat si clovek zastriela miestami sa aj pobavy ale netreba od forevera cakat nic vynimocneho.








Tak vzdy som tvrdil ze neexistuje hra co si zasluzi 100%. No Halfik 2 je jasnou vynimkou. Hocijak rozmýšlam neviem prist na ani len jednu vec čo by sa tejto hre dalo vytknúť. Po každej stranke hry si vývojári od Valve dali záležať a naservírovali nám asi prvu a poslednú dokonalú hru od čias Dooma 2 :-)
Skvelá zábava na dlhsie vecere. Skratka Blizzard nam práve dokázal že v jednoduchosti je sila. Jediné čo sa tejto hre da vytknúť je asi len to že na TCGames je tu velmy málo kariet čo časom hráča začne nudiť.
Skvelý príbeh a prepracované postavy na skvelý film stačí, ale na hru je to málo.

+ Príbeh a postavy
- Ovládanie, kamera, hratelnosť
Hra ktorá milo poslúži na vybúrenie sa s kamosmy po sieti. Plinulá neustála akcia ktorá hráča nechá len málokedy vydýchnúť. Ale to je asi všetko nič viac nič menej. Od L4D1 sa toho vela nezmenilo. Skvor my to pripada ako rozširenie a nie pokračovanie.
Mnoo premna trochu sklamanie. Po uzasnej a 1000 krat prejdenej mafii som sa po rokoch dockal konecne 2ky bohuzial musim povedat uz to nie je ono. Po pribehovej stranke stale vynikajuca hra, graficky tiez a atmosfera nadherna. Proste to najlepsie z jednotky ostalo zachovale, ale hrozne mi 2ka pripomina seriu GTA a malo originalnych prvkov. Bohuzial obtiaznost dostala riadne cez hubu, je strasne jednoducha a pre trosku narocnejsich strielacov az odpudzujuca. Ale inac skvela akcia, ktora urcite pobavy velmy vela hracov. Pre tych co 1ku milovali trosku sklamanie.
Tomas Angelo by sa v hrobe obracal kebyze vydi co sa vyprodukovalo z tretieho pokracovania dokonalej jednotky a velmi dobrej dvojky. Nudna hlavna postava ( som zvedavy co nato hovori Cosa nostra, černoch mafian...). Nezáživný príbech co bolo vzdy to ikonickou castou mafie. Proste velmi malo dobreho a je to len slaby priemer, kde autori sa viac spoliahju na to ze znacka predava, ako na kvalitu.
Bola to dobrá jazda, ale originál je originál.

+Grafika, niektoré vedľajšie postavy dostali viac priestoru, postavy, vynovený scenár

- niektoré vedľajšie postavy dostali menej priestoru, nevystihnutá pôvodná atmosféra, ovládanie,moc priamočiare
Mafia je moja srdcova zalezitost. Cesky illusioni ukazali zahranicnym vyvojarom jak ma vyzerat poriadna hra. Si velmy dobre pametam po prvom dohrani mafii som GTA3ku rovno odinstaloval z disku a znovu sa pustil do mafie. Skvela grafika, dokonala atmosfera 30tich rokou, este dokonaljesi pribech, proste hraca tato hra do konca nepusti. Jedine co mozem vytknut tejto hre je absencia multiplayeru a miestami umela inteligencia dost pokulhava. Ale to su len chybicky krasi ktore si hrac v tom uzase jaku skvelu hru hra ani nevsimne.
Tak bioware prislo o logo SW Kotor, tak prisie s vlastným vesmirnym svetom, ktory zarucene nesklamal. Zakladne prvky funcnosti enginu ponechane z kotor 1ky ktory zarucuje istý úspech, pravdaze vylepsený a zavedený do dokonale funčneho Scifi sveta kde kazda postava ma svoj pribech a po ktorom cestujete vo svojej lodi so svojou druzinou a nehorazne vas to bavy. Boje prevedene do real timu tvoria dokonale funkčnu RPG strielačku kde to oproti Deus Ex 2ke aj dokonale funguje. Bioware dokazali ze su kralmi vývojarov tohto štýlu RPG.
Tak dokonalé pokračovanie úspešnej 1ky. Neviem čo ktomu dodať. Vlastne ono je to presne jak jednotk a, len spra vylepseniami co zapricinuje aj o nieoc vysie hodnotenie. Presne takto ma pokračovanie vypadať. Pravdaze ensmiem zabudnuť dodať že možnosť prenesenia postavy z jednotky spolu z rozhodnutiami co ste v 1ke urobili, umna na plnej čiare zabodovalo. :-)
Po hernej stranke hra skvela presne jak jeho predchodcovia graficky uz novom kabate. tak isto pocas hrania vas nepusti a stoho dvovodu nemozem tomu vycitat nic, ale... Je tu jedno ale preco umna 3ka nedosiahla hodnotenie jak jeho predchodcovia. Prisnych 75 som mu dal za strasny koniec hry. Koniec ktory po scenaristyckej stranke uplne zlihal a mne ako hracovi ktoreho tato seria drzala dlhe noci pred PC uplne znicil pocit scelej serie. Bolo to premna obrovske sklamanie jak trapne to bolo ukoncene a nezavisle od vasho rozhodovania pocas celej serie hra vas zavedie kdvom moznostiam rozhodnutia na konci kde ani jendo rozhodnutie mi nepripada ako velkolepe ukoncenie hry a ako pribehova odmena za tolke hodiny stravene pri tejto serii. Ak sa niekomu ten koniec pacil tak si priratajte 15% k mojmu hodnoteniu.


Vážne tomu viac nemôžem dať. Ono ani chvílu som sa nebavil. Presne toto je prípad keď hru ani dobrá grafika nezachráni.

+ grafika, engine
- stereotyp, atmosféra, priblblé úlohy,nezáživné postavy


Asi najlepsi NFS zo serie. Nadherna grafika, na pretekarsku hru slusny pribech, skvela a napinava nahanacka s policajtmi, nizke hardwerove poziadavky, skvela hudba proste takto ma vyzerat pretekarska hra na dlhe veceri. oproti prechadzajucim seriam vela novych prvkov. Jedine co asi mozem tejto hre vytknut je bohuzial casom miestami sa vyskitujuci hrozny stereotyp kvoli casto sa opakujucim tratiam ktoremu sa ani jeden NFS zo serie nevyhol. Netreba cakat od tejto hry nejake realne prvky alebo nejaku realnu fyziku o tom need for speedy nikdy neboli :-)
Perfektne zakompovane akcne sceny do pretekov ktorych je malo nato aby z The Run spravili dalsi skveli NFS. Bohuzial myslienka dobra prevedenie zle. Graficky je to sice pekne, a krasna krajina ale bohuzial otrasne caste a dlhe loadingi cloveka poriadne rozculia. Zo zaciatku som sa dokazal vzit do hry ale od polky som uz cakal kedy to konecne dohram uz to bolo dost nudne bez fantazie az som si pomyslel este ze je ta hra tak kratka. No co uz dalsi NFS co som si zahral a vraciam sa naspet k Most Wanted.








Skvelá zábava na dlhé víkendy. Vinikajucá gtafika a prostredie. Nie raz som sa prichytil že miesto robenia misií si len hodiny behám svetom :D

+ grafika, atmosféra, príbeh, ovládanie, multiplayer, obrovský otvorený svet
- málo interakcie medzi postavami, epilogová časť už trochu nudnejšia


Dohrať túto hru bolo utrpenie. Najslabší počin od Supermasivu.

+Grafika, hudba a filmové spracovanie
- Príbeh, charakteristyka postáv, atmosféra, hratelnosť, nulová interakcia
Presná kópia Until down, čo v tomto prípade je dobré.

+Grafika, postavy, hratelnosť
- predvídatelný príbeh, málo interakcie s okolím
Tak po vela kladných ohlasoch som sa do Witchra pustil a musim povedať že ma hra velmi ale velmi sklamala. Aj ked som si to zahral az ked davno 3ka je vonku, stale enchapem co hracov vedie k tak vysokym hodnoteniam. Zaklinač mi pripada ako primityvne a vela prvkami okopirovane RPG. Smiešne a zastarale questy, zbitocne zdhavy a obmedzený pohyb po svete, velmi priamociari pribech. A aj natu dobu co hra vysla graficky dost zastarala je. Pre mna osobne Zaklinač je len ťažký priemer medzi RPGčkami a lutujem aj tych 2,50 co som zaplatil na steame. Po dohrani som sa rozhodol ze do 2ky a 3ky sa radsej ani nepustim.


Jednotka a dvojka witcher ma nijak moc nezaujali obsahovali vela chýb na moj vkus čo si očividne autori uvedomily a tak priniesli tretie pokračovanie už v dokonalej forme.

+ grafika, príbeh, postavy, dĺžka, otvorený svet, gwent
Dokonalý herný zážitok, plný akcie a zvratov. Takýto restart séria potrebovala

+ Grafika, príbeh, atmosféra, ovladanie, hudba a Lara
- nič ma nenapadá
Prvé traileri na watchdogs spravili pomerne velké oči u hráčov. Stať sa hackerom v PCV hre to tu ešte nebolo. Hra nas zavedia do obdobia blizkej buducnosti kde mesto je ovladane počitačovým systémom ktorý vy ako hlavná postava nemáte proeblem preburať. Ono zozačiatku to vyzera zaujimavo ale časom ten system hackovania prepadne do trapneho az nečakaneho stereotypu. Je tam toho velmy málo čo stým vašim čarovným pristrojom možte robyť. Ale ináč slušná akcia ktorá má nato aby hráčov rozdelila na 2 tábory na GTAčkárov a na Hackerov.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |