HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 42725 užívateľov

Užívateľ > nizerx > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Na Assassins Creed 3 dávam jednoznačne 100% už len kvôli tomu že je to moja najoblubenejšia hra. Páči sa mi tam všetko:
-grafika
-príbeh
-vedľajšie misie
-obrovsky svet
-bojový režim a triky
-lezenie po stromoch a vylepšené lezenie po strechách
-lodné boje
-dialógy
-viac hrania za desmonda

Samozrejme žiadna hra nieje dokonalá tak som sa musel zmieriť z menšími vadami ako sú:
-bugy
-dĺžka hlavného príbehu (bez vedľajších misií)
-divná povaha hlavného hrdinu

Trochu mi je ľúto že v trojke už skončil Desmondov príbeh ale čo sa dá robiť.

BF 3 je výborná hra či už po grafickej alebo príbehovej stránke. Bohužiaľ už to nieje to staré Bad Company 2. Hra v kampani je ako Call of Duty (málo misií, veľa animácií,dej vidíte z očí troch postáv). Našťastie narozdiel od CoD má hra lepšiu grafiku a Engine. Príbeh je dobrý, pútavý a v niektorých častiach aj dojímavý. Keby som mal hodnotiť iba multiplayer tak by som dal jednoznačne 100%. Mp vám ponúka veľmi veľa možností ku ktorím patrí hlavne jazdenie na rôznych dopravných prostriedkoch, vylepšovanie a odomykanie zbraní, levely a charaktery a najmä užasne vojnové prostredie (okolo vás padajú bomby, musíte si dávať pozor na každého jedného nepriateľa, keď ide napr. vrtuľník tak sa musíte skryt aby vás nezbadal alebo si len tak kráčate v diaľke vidíte výbuchy a stíhačky a zrazu sa pri vás zrúti vrtuľník)
hre dávam 90 % už hlavne za ten multiplayer.
Takže ja by som so všetkými CoD modern warfare urobil rázny krok. Všetky by som ich spojil do kopy. A to už len preto pretože sú všetky na jedno kopyto(dizajn,umieranie nepriatelov...proste všetko) v podstate sú tam iné len misie a pár zbraní. Po úžasnom CoD black ops MW 3 mna osobne dosť sklamalo. V predošlom BO bola ovela realistickejšia krvavosť(iné pády, krvavé flaky na zosnulých ale pri explózii prípadné odtrhávanie končatín ale tu ho iba strelite a on jednoducho padne stále takým istým spôsobol ako v predošlích CoD MW.Jediné čo sa mi na tomto CoD páčilo bol príbeh(ktorí samozrejme nebol taký mega ako v CoD BO) Activision prekvapil úžasnou MW 1 ale potom to išlo dolu vodou
GTA 4 je veľmi dobrá hra. Istý čas bola aj moja najobludnejšia. Bola výnimočná už len svojou originálnosťou.
+ veľký svet a veľa možností
+ dobrý bojový režim (keď niekoho zastrelíte padne vždycky inak, strieľanie na slepo...)
+ krvavosť
+ príbeh

+/- umieranie-niekedy realistické niekedy nie (nebúrate preletíte cez predné sklo do 10 m výšky a 20 m ďaleko a iba sa celý zakrvavený postavíte dáte si burger a svet ide ďalej :) )

- logika polície (vystrieľate celú nemocnicu strasiete policajné auta a oni vás už nechajú na pokoji)
- nedá sa tam robiť tolko veci ako v gta SA (holič, tetovania, tuning..)
- nieje tam tolko dopravných prostriedkov ako v gta SA (lietadlá,bicykel,tank...)
Mafia 2 je výborná hra aj po grafickej stránke ale aj po príbehovej stránke. Na hru som sa veľmi tešil ale bohužiaľ som zažil aj sklamania teraz budem hodnotiť vzhľadom na Mafiu 1.

+V mafii II sa dá chodiť do rôznych obchodov a je tam veľa možností v meste( tuning auta,nakupovanie jedla a pitia, predávanie aut)
+na rozdiel od Mafia I je vylepšené páčenie aut
+máte dom do ktorého môžte ísť aj počas príbehu, v ktorom sa môžete prezliekať alebo si vybrať jedlo z chladničky (v jednotke ste mohli isť maximálne do salieriho baru.
+bojový režim (krytie za steny ničenie stien alebo lepšie mierenie)
+grafika (z mafia I sa nedá ani porovnať)
+oveľa akčnejšie bitie

- dĺžka (mafia I bola o dosť dlhšia)
- v Mafia II už nieje možnosť ísť na vidiek
- v Mafia II už nieje žiadna volná jazda (či už jazda alebo extrémna jazda)
- v Mafia II sa už nedá použiť na rozdiel od jednotky hromadná doprava (električka ,nadzemka)
- Už sa nedajú použiť žiadne ručné zbrane (nôž,baseballová palica, kosa ,boxer...)

Toto DLC na Mafiu II ma moc nezaujalo. Hra je do cela krátka a do kopy sú tam tri animácie.Hra nemá taktiež dobrú príbehovú líniu. Misie na seba nijakým spôsobom nenadväzujú a príbeh je asi iba v prvej a poslednej misii. Celkom sa mi páči že je to urobené v takom viac GTA štýle a predstavuje to skôr simulátor mafiána. Toto DLC sa mohlo zlepšiť aspoň graficky alebo mohli pridať viac zbraní.Jediné čo tam bolo pridané je jedno auto. Je to ako extrémna jazda v Mafia I.
Medal of Honor je iná káva nes predchádzajúce časti. Táto hra má konkurovať slávne Call of Duty ale vkročil do toho trochu zlou cestou. MoH doslova niektoré veci kopíruje z CoD aj keď to nieje nič zlé. V MoH sa mi páči že hráte za 3 postavy a to za snipera, špeciálne jednotky a za normálneho amerického vojaka. Taktiež sa mi páči dokonalé vžitie sa do roli amerického vojaka v Afganistane. Po grafickej stránke je to bohužiaľ trochu sklamanie (nedorobené detaily-mrtvol vyzerajú otrasne). Príbeh je oproti CoD nič. Taktiež niekoho zamrzí že v MoD sa v animáciách (z pohladu prvej osoby) vôbec nedá hýbať hlavou na rozdiel od CoD. Ale to vynahradzuje skvelé prostredie, ničivosť, dym a veľa prístrojov ktoré používa moderná americká armáda. Na koniec by som chcel dodať že sa mi veľmi páči realistické mierenie so odstrelovačkou (vypukli obraz a sem tam zahmlené mieritko). Preto dávam 75%.
Táto hra by sa mala volať skôr zabijak nudy. Táto hra nieje pre hráčov ktorí si potrpia na reálnosti ale pre hráčov ktorí majú radi zábavu a svet plný možností. Grafika je veľmi dobrá a hratelnosť ešte lepšia. Ohľadne strieľania ma zamrzelo že sa tam nedá kryť ale to vynahradzuje veľa zbraní či už vymyslených alebo skutočných (bazuka ktorá strieľa nafetované chobotnice :)). Taktiež treba spomenúť použitie nepriatelia ako kryt alebo vylepšovanie skillov. Bohužiaľ ma zamrzelo malé mesto a občas jednotvárnosť mesta. Medzi kledné vlastnosti hry taktiež jednoznačne patrí množstvo dopravných prostriedkov a nezvyčajné tunenie aut. Túto hru mám rád hlavne kvôli množstvu vedľajších misií alebo tvoreniu postáv. V hre je vela možností a hlavne množstvo zábavy. Túto hru odporúčam každému gamerovi :).
Neviem že či je to tým že som velký fanúšik TWD alebo tým že Deril Dixon bola moja najoblubenjsia postava zo serialu ale mne sa táto hra celkom páčila(niesom nijak moc náročný). Hral som prvé tri misie a pri nich ma hra dost chytila no potom to šlo dolu vodou. Ale aj tak si myslil že priemer 20% je dost málo. Najskôr idú tie dobré veci. Na hre ma velmi zaujalo ze môzete prezivcim zzo svojej skupini dat nejaku zbran zo svojho inventara alebo im prikazat co maju robit. Taktiez je celkom fajn ze si môzete vybrat kam chcete cestovat, podla toho kolko mate paliva. Survival systém mohol byt lepší ale aj tak nieje najhorší(Musíte hladat vodu,jedlo palivo). Taktiez to nieje tak linearne ako CoD je tam niečo ako menší otvorený svet a aj par vedlajsich uloh(vymienat jedlo za municiu atd.)Stealth system tiež nefunguje zle.A teraz minusy. Grafika tak na rok 2008(trosku komixova), Bugy. Keby tôto hru robilo iné studio napr. Ubisoft mohlo to byt o mnoho lepsie. Ale hrat sa to dá. Keby ste si mohli vyrabať predmety, upgradovat zbrane alebo by zlepšili príbeh mohlo to dopadnúť inak. Polovične odfláknutá hra.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |