HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21172
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12920
1687

Online 35950 užívateľov

Užívateľ > Basic > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hra nie je vyslovené zlá. Práve naopak. Narozdiel od toľko porovnávanému Counter-Strikeu tu máme príbeh. Konečne máme možnosť ukázať svoje vodcovské schopnosti a nastoliť na svete mier a poriadok. K tomu ale treba prejsť cez tie hordy nepriateľov pomocou množstva zbraní, bez ktorých by táto hra bola iba nudná. Navyše, chuťovky ako bomba na potkaňovi, laserové zbrane či plnenie vedľajších úloch dodáva tejto hre špecifický šmrnc. Pôsobí na mňa pekne spracovaný príbeh, fyzika, možnosť manipulovať s množstvom vecí a vymodelované prostedie. Žiaľ, v niektorých momentoch sa akosi AI vymyká kontrole a aj akosi vyladiť potrebuje. No môžem odporúčať. Pokiaľ maté radi FPS strieľačky štýlu a s poriadným príbehom, môžem odporúčať.


Il-2 je bezpochyby tým najlepším simulátorom svojej doby. Neobyčajne vysoká kvalita spracovania modelov lietadiel, chovania, fyziky a grafických efektov. Prepracovaná dynamická kampaň poskytujúca usadnutie do kokpitu množstvu lietadiel s precovanými kokpitmi. Konečne sa na scénu dostala hra, ktorá bola čisto vyvíjaná ako simulátor s poriadnou kampaňou trvajúca roky. Bezpochyby k dokonalosti jej chýbalo už iba malo napríklad kokpity všetkých strojov. Vytváranie vlastných misií a kampaní hre dodalo viac možností hrania. Il-2 je proste čo sa týka simulátorov lietadiel 2. svetovej vojny dnes už legenda.
Il-2 Sturmovik 1946 je bezpochyby to najhranejšie v súčastnej dobe čo zo série Il-2 vyšlo. A ja v tom vidím predovšetkým 2 dôvody. Hra za tých pár rokov prešla vývojmi a je skutočne prepracovaná za skutočne minimálne systémové požiadavky, pričom vývoj skutočne pokračuje ďalej či už formom módov, módpackom a patchmi dnes už zo súkromných dielní a jednak to, že v počiatku predaja Cliffs of Dover bola hra ešte dosť nehrateľná a mala vysoké nároky na hardware. Il-2 Sturmovik 1946 vidím ako ešte niekoľko rokov dlhotrvajúcu vlajkovú loď. Dodnes to hraje ešte obrovské množstvo hráčov, obrovské fandom základne a pretvávajúci záujem o patche, módy na hru, ktorá dnes už pobeží na slabšom počítači.
Forgotten Battles je niečo, čo citeľne chýbalo na trhu. Krásne prepracovaný pôvodný simulátor Il-2 dostáva konečne niečo netradičné. Zasadnúť dnes už môžeme do strojov, ktoré nie sú tak známe, či sú zatienené už zvučnými menami. Možnosť zahrať si autentické misie z rôzných kútov sveta, ktoré viac či menej tiež patrili ku bojom na fronte. Prepracované kampane, nové vymodelované mapy do najmenších podrobností a do detailov vypracované misie. Možnosť vyskúšať si aj druholíniové stroje, ktoré nemali toľko šťastia sa dostať do povedomia. Forgotten Battles je niečo, čo ešte nikto nikdy nevidal. Popri množstve Messerschmittov, Focke-Wulfov, Jakovlevov, Lavočkinov atď. máme niečo nové na vyskúšanie.
Il-2 Sturmovik máme teraz v celom jendom packu. Forgotten Battles, Pacific Fighers a esa datadisk. Skvelý pack, ktorý všetko rieši v jednom. V dobe čo som to kupoval za rozumnú cenu veľa muziky. V dobe, keď sa chystá príchod 1946-ky sa vypredávajú predošlé verzie.
Brutálny náklad. Excelentnosť priestorov, atmosféry, vyváženia interiérových a exteriérových priestorov. Lepšie než atmosféra krysacieho života z Terminatora či iných post-apokalyptických hier. Moskovské metro je rozsiahlé, plné života, ale predovšetkým biedy a otázkou ohľadom nádeje na lepší zajtrajší deň a budúcnosť ľudskej civilizácie. Niet žiadneho kontaktu zo zvyškom sveta, niet nádeje, nieto plánu. Pociťovanie stavu úzkosti, spomienok, psychickej vyčerpanosti hlavnej postavy a jej nezatienenosť a slobodná voľba na základe hráčových rozhodnutí. Tam, kde kniha naberá na psychike a tajuplnosti, tam hra zase prináša akciu a boj. Hry východného bloku vždy mali v sebe šmrnc a akési vyjadrenie sily a jednoty ako ľudstva samotného. A hra krásne poukazuje, ako si ľudstvo na základe jednotlivcov robí rakvu. Ako aj v tej najtemnejšej chvíli, ako na samom pokraji smrti civilizácie existuje stále boj o holý krk na úrovni jednotlivcov a ako je schopnosť zabíjať ďalšieho človeka pre kúsok priestoru, názoru či politického presvedčenia. Ako ten cenný náboj miesto obrany pred tvormi pekelnými strelíte do ďalšieho človeka, ktorý by inač zabil vás. Ako budete nabíjať dynamo, len aby ste videli aspoň kúsok bezpečne osvetleného priestoru pred sebou. A ako vyzerá ľudská myseľ, celý život zavretá na stanici metra.
Brutálne dobré. Netuším čím to bolo, ale hram na vtiahla a ja som ju hral. Veru, toto tu ešte nebolo. Šedosť celého herného svetu, to najčiernejšie z totality, príbeh prostých ľudí. Nostalgická grafika doplnená efektnými zvučkami. Chodia ich tisíce, podvodníci, vrahovia, obyčajný robotníci, turisti, novinári, obete režimu, utečenci. Snažia sa buď zachrániť si krk, ale ísť za lepším životom, či utiecť. Buď s pravými dokladmi, alebo falošnými. A vy len kontrolujete a razítkujete. Ako tu už odznelo, 100 ľudí, 100 chutí.
Hra pôsobí skvelým dojmom. Veľmi pohodová hra, so širokým spektrom možností v stavbe tratí, riadenia vlakov, obchodovania a financovania. Veľa scenárov, v ktorých máte možnosť ukázať svoje schopnosti ovládať želenice. Veľmi krásna a originálna blues hudba, ktorá dodáva hre skvelú atmosféru. Hra je fak skvelá. Chýbami mi napriek roku vzniku absencia prepracovanejšieho grafického prostedia, ktoré neponúka ani len nejaké väčšie nastavenia.
World of Tanks pokladám za skutočne nevidanú free2play hru. World of Tanks síce na prvý pohľad pôsobí solídne, no stále ide o arkádový typ hry, čo proste neviem prečo, ale tankom tak nevadí. Práve u World of Tanks tento arkádový štýl boduje na celej čiare a to je aj dôvodom jej vysokej popularity. Desiatky tankov, pútavé online bitky, výskum, posádky, skúsenosti a tak ďalej. Toto všetko s ľahkým ovládaním, krásne prepracovanými modelmi, grafikou, zvukmi hraje do kariet. Niet hry, ktorá sa dá hrať takto dvoma uhlami pohľadu. Na jednej strane môžete bojovať realistickým štýlom, na strane druhej bojujete s jednoduchým ovladaním. A skutočne to nie je na škodu! Od náhodných bitiek, cez týmové bitky až po klanové bitky. Hra, ktorá ponúka tak veľa zadarmo. World of Tanks nie je násilná hra, krvavá hra. Len sila, boj a stovky ton ocele! Už je len otázne či nezostane zatienený budúcim WarThunder-om Tanks.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |