HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21180
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 16973 užívateľov

Užívateľ > matkatereza > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Je mi ľúto, no The Sims 4 je bohužiaľ najhorší, a snaď posledný Sims. Toto, čo spravilo E. Arts, sa môžu hanbiť. Toto sa môže akurát porovnávať prvým dvom dielom! A tiež by dopadlo na poslednom mieste. V 4 je to čo v 2. Lenže 2 je lepšie. Žiaľ na túto hru sme sa tešili neuveriteľne, no výsledok je: ODPAD! Dávam akurát 5% za to, že je to The Sims, kvôli ničomu inému. Nie je tam nič dobré, páru nových vecí, no nie sú bohvieaké. Hry by sa mali postupne zlepšovať, no v tomto prípade je to opak..


K tejto hre nieje čo dodať. Hra má krásny zároveň aj smutný dej. Každý kto má rád zombie hry, tak viete čo máte robiť :)
+ postavy
+ príbeh
+ emócie
+ komiksová grafika

- ovladateľnosť

Každému radím hrať:)
Druhá epizóda skvelej hernej série od Telltale. Čo dodať, príbeh je stále napínavy ako aj stále bude :) Veľmi sa teším na 3. Epizódu!:)
V 3. epizóde je naša skupinka v ohrození, a je len na nás, čo sa bude diať ďalej. Je to jedna z najlepších epizód od Telltale Games. Okrem povinností a práce od Carvera, budete musieť spraviť aj nejaké tajné misie aby ste sa od rúk Carvera dostali preč!
Epizóda ani s části nedodržala to, čo hovorí pozadie epizódy. Amid The Ruins sa mala zaoberať DLC prvej sérii 400 Days, postavami a Táviou, a nedodržali to. Napriek tomu je to najlepšia epizóda 2. sérii, ale krátkosť opäť tromfla. V epizóde Vás čaká bohatý príbeh, a tiež veľa komplikácii a konfliktov. Snáď to finále bude dlhšie!
Finále bolo každou sekundou strhujúce. Dej je úžasný, a dopadlo to tak ako dopadlo. Na tejto epizóde je najlepšie to, že keď si nepozriete žiadne videá, žiadne spoilere, a zahráte si ju len z konca 4 epizódy, tak Vám doslova už zo začiatku epizódy začne búchať srdce. Čo dodať, každú sekundu mi bilo srdce, pretože som nevedela čo čakať. Pár postáv, ktoré ste možno mali radi, už nebudú také aké boli, a postupne sa dozvieme každý charakter postavy, na niektorých je to ža neopísateľné. Pozor!: Každé rozhodnutie má svoj následok, a taktýto bude aj výsledok finále.. Neviem sa dočkať ďalšej série!
Túto hru som veľmi nemala rada, no po tejto epizóde ju milujem. Táto epizóda ma tak vzala do príbehu, že chcem okamžite celu sériu! Príbeh, postavy, a ten KONIEC. Nemám čo dodať! Každy kto miluje The Walking Dead od Telltale Games POVINNE zahrať! Kebyže sa dá dať viac ako 100% dám.
Záverečná epizóda bola veľmi podobná krátkosťou ako prechádzajúca epizóda. Príbeh je stále strhujúci. Epizóda sa začne tam, kde aj skončila, ako aj obvykle finále začínajú. Je to jedna s najlepších epizód.
Absolútne nemám tejto hre čo vyčítať. Dáva všetko, čo chceme! Táto videohra sa podarila na plnej čiare. Súboje, príbeh, a tá grafika. Jednoducho táto hra, je pre mňa najlepšiou z roku 2013. Nemám jej čo vyčítať. 100%



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |