HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21211
5455
5063
1438
1600
7336
6058
12961
1687

Online 24120 užívateľov

Hry > Death Stranding > hodnotenie


Death Stranding
85%

Moje hodnotenie - Death Stranding





Recenzie - Death Stranding

Death Stranding je i na počítači jedinečný, neobvyklý zážitek, okouzlující a podmanivý ve své unikátní poetice. Převod mezi platformami se navíc povedl na jedničku, není tudíž důvod měnit hodnocení původní verze.
Mám pocit, že zážitok z hry je taký, aký sme mali už predtým od oznámenia Death Stranding. Pri písaní som sa snažil dej hry ignorovať čo najviac, udržať text bez spoilerov. Každopádne Death Stranding je po tejto stránke skutočne prepracovaný. Ponúka kvalitne spracovaný príbeh, ktorý má všetko to, čo sme od hry, pod ktorou je podpísaný Hideo Kojima, mohli očakávať. Dlhé, no kvalitné prestrihové scény a filmový nádych. Hra je jedinečná v mnohých aspektoch, či už v spomínanom príbehu, pri ktorom budete veľakrát nechápavo krútiť hlavou, no taktiež v hrateľnosti. Možno je to pre niekoho len simulátor chodenia, no keby aj, je rozhodne najprepracovanejší, s akým sme sa stretli. Zdolávanie veľkých vzdialeností si skutočne vyžaduje taktizovanie a zvažovanie rôznych vplyvov, či už ide o typ krajiny, stavbu prostredia, alebo aj počasie. Rozhodne to ale nie je titul pre každého, tak ako všetky hry od Kojimu.


Užívateľské hodnotenia - Death Stranding

vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Tak jak jsem se na tohle těšil o to víc jsem byl zklamán, hře jsem dával několikrát šanci, ale krom grafiky a příběhu ve mě tahle píčovina v podobě chodícího simulátoru prostě nedokázala upoutat.

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé


42%Lyra









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |