HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 34027 užívateľov

Užívateľ > kejo > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |







Nehorázna sračka... úbohý koridor, stupidná umelá (ne)inteligencia, príbeh jedno obrovské klišé za druhým a ten humusný koniec (ten za prvou časťou tituliek) to totálne zaklincoval absolútnou nelogickosťou, ktorá týmto v rámci série dosiahla naozaj nevídaných rozmerov.
Nekupovať! Najprv stiahnuť, vyskúšať, vyvracať sa, odinštalovať, a kúpiť si za tu cenu hocičo iné.

p.s. to že sa hra oficiálne odmietne spustiť na PC s RAM menšou ako 6Gb ani nespomínam. Stiahol som fix, a prešiel to v pohode na vysokých nastaveniach s 4Gb RAMkou.
Nehorazna nuda od zaciatku az do konca. priam hnusna AI, (respawn nepriatelov za chrbtom, superpresnost nepriatelov aj ked to do nich sijete gulometom). Z tych "WOW!" momentov mi bolo miestami az na vracanie (krutiaci sa padajuci vrtulnik v ktorom sedite). Pribeh totalny gyc, a nakoniec uboha grafika. Takto by sa ta hra dala vystihnut. Som rad ze som kupil BF3 miesto tejto sracky, peniaze ktore za to pytaju by boli na mieste, ak by uz 4. rok nepredavali tu istu hru. Ak ste si to kupili, este 10% dole z hodnotenia. som velmi sklamany, aj ked je pravda ze som vedel ze to takto dopadne.
Jedna parádna hra :) Hrateľnosťou veľmi pripomína Limbo, líši sa od neho ale svižnejším tempom, krajším prostredím (úžasná atmosféra!) a menšou obtiažnosťou hádaniek. Veľmi pekne je spracovaný boj, ktorému sa budete za každú cenu vyhýbať, lebo zombíkov je veľa, a pustiť sa do nich bez strelnej zbrane (nábojov je málo, a nabíjanie trvá nejaký čas) sa rovná samovražde. Hre môžem vytknúť len krátku dĺžku. Aj tak je to ale poriadny zážitok. Vrelo odporúčam všetkým milovníkom zombie hier a plošinoviek, ako aj ich príležitostným hráčom!










Aj ked v poslednej casti hry som uz stracal nervy a myslel som ze rozmlatim klavesnicu, v konecnom dosledku ma hra velmi bavila. Trochu by som jej vytkol dlzku, ale naopak vyzdvihnem uzasne graficke spracovanie a atmosferu (hlavne v prvej casti hry v lese). No a tie obrovske pavuky, krasa :)
Veľmi podarená skákačka od tvorcov Shank a Shank 2. Osobne mi tento stealth štýl sadol viac ako zbesilé strieľanie v Shankovi. Grafika je úžasna, príbeh celkom zaujímavý, systém vraždenia veľmi šikovne vymyslený a ovládanie na joysticku je veľmi pohodlné a hneď prejde do krvi. Je to taký 2D Splinter Cell. Jednoznačne odporúčam všetkým!
Príbehovo dosť nuda, ale hrateľnost je perfektná. Batmanovský súbojový systém funguje perfektne, a baví viac ako v Batmanovi. Skvelý pocit loviť kapitánov a všemožnými spôsobmi mordovať každého uruka na ktorého narazíte. :D






Poriadna rubačka s nádhernou grafikou. Je to síce len koridor s množstvom bugov a nedotiahnutých vecí, ale slušne zabaví od začiatku až do konca.


Pre fanúšikov Southparku splnený sen! Akoby ste boli súčasťou jednej skvelej epizódy :) Hra je prešpikovaná ohromným množstvom narážok na jednotlivé epizódy, ktoré bohužiaľ neznalcom seriálu ľahko uniknú, čo je škoda.






Krásny príbeh, pri ktorom vám ale budú naskakovať zimomriavky. Parádny vizuál a hudobný podmaz! Hrateľnosť a hádanky nie sú žiadna veľká výzva, ale hra obsahuje obrovské množstvo zaujímavostí o WWI. Preto sa oplatí vedieť anglicky, ináč to asi nemá zmysel hrať. Je to v podstate taký súhrn priebehu WWI, doplnený o dojemný príbeh. Pekný príklad toho, ako hry môžu vzdelávať. Jednoznačne odporúčam každému, a hlavne školou povinným, ktorým sa nechce učiť dejepis klasickou formou.





© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |