HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 23719 užívateľov

Užívateľ > Toomy12 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



Toto je klenot medzi RPG RTS a nebojim sa povedat ze aj medzi vsetkymi hrami.Priemernu grafiku kompenzuje najme vysoka hratelnost struktura deja a system kuziel a zbrani.Tato hra zostane este dlho netromfnuta.
Je to naozaj veľmi pokročilá hra.Misie sú celkom pestré ale povedal by som že niekedy v nich chýba hlavná pointa hry.Napríklad misie pre Love Fist alebo pre Big Mitch Bakera sú zábavné, ale pointa príbehu uniká.GTA Vice City je ale jedna z najlepších hier aké som kedy hral.Odporúčam každému priaznivcovi série GTA! MOJE HODNOTENIE 100%
Tento HP ma podla mna viacej minusov ako plusov tu je prehlad ako si to myslim ja..
-Grafika
-sposob postupu hrou
-ovladanie
-chyba vela postav aj scen
-dlzka

+vela kuziel
+vedlajsie ulohy
Tento Harry Potter prekonal vsetky moje ocakavania aj z hladiska hw narokov aj hratelnosti.Narozdiel od Harry Potter 5 je tu niekolko vedlajsich uloh aj inych lokacii ako je jaskyna alebo brloh.Rokfort je este vacsi ako vo vsetkych predoslych dieloch.A je zdokonalene aj navigovanie po hrade je to prehladnejsie ked sledujete pohybujucu sa postavu ako len nejake stopy na zemi v HP 5.Avsak nedavam 100% z dovodu kratkosti pribehu.
Tato hra sa mi velmi paci ale ma aj par dost vyznamnych chyb tu je prehlad:
+Skoro cely Rokfort
+Dabing
+Interaktivita z postavami aj prostredim
+Vela uloh
+Vela kuziel
+Dlzka hry
+Grafika

-Niektore ulohy su velmi nudne
-Neustale behanie sem a tam
-Ulohy su jednotvarne
-Ziadna vyrazna gradacia
-Uplne zbytocne ulohy ktore neboli ani vo filme ani v knihe(cital som niekolkokrat) a vynechanie podstatnych casti.
Tak na tuto hru som sa velmi nacakal a nebolo to marne cakanie.Uplne to prekonalo moje ocakavania. Prvky rpg a system ekonomiky je dokonaly.Kampane su zabavne a bol som sklamany len vtedy ked som hru musel vypinat aspon na par hodin.Prepracovany system kuziel dava hracovi moznost zosobnit sa s postavou, jednotky uz nemaju viacej urovni co sprehladnuje kategorie bojovnikov.Jednoducho uzasna hra a mozel len doporucit.
Nemam co dodat k mojmu hodnoteniu zakldanej hry snad len to ze kampane su napinave a zaujimave. Pribeh je naozaj dobre vymisleny a ten kto tuto hru neodceni nieje hrac strategickych hier.
Ako zacat?Nie je to ani zle ale ani dobre.Mam obrovske vyhrady kvoli ovladaniu a narocnosti.Policajne auta nie su zly napad ale kazi to atmosferu zbesilich pretekov.Ked uz chceli spravit realisticku hru mali tam dat aj to nech sa auta rozbijaju alebo ze vam dochadza palivo.Hral som aj ine starsie hry a boli urcite lepsie ako toto esteze to ma dobru grafiku a auta inak by nebolo ani 20%.Ked vas bavi ako vam fizli kazia pozitok z hry tak hrajte ale u mna pohorela na celej ciare.
Tato hra ma az tak velmi nenadchla ale je velmi chytlava a je tu i mnozstvo vedlajsich uloh a minihier takze to nie je suche ako napriklad HP 4 kde robite len misie a nic ine. Grafika nieje az tak na zahodenie a paci sa mi aj styl boja.
Rozmanite postavy,mece,utoky,lokacie a sposob akym robite misie vzdy je to necakane ako s filmu a je tu i mnoho pridanych veci takze davam 75% za bohato nabite misie.
Plusy:
Pribeh
Postavy
Nepredvidatelnost reakcii a zvratov v deji
Grafika (nech si hovoori kto chce co chce)
Originalita
Zabavne

Minusy: nejake drobnosti

Zniceny titul znicena dobra hra a zniceny su aj fanuskovia spider mana.
Ani pohybovat sa neda dobre ani siete vrrhat kam chcem ani bojovanie nie je nic moc takze preto len 20% za solidne spracovany New York







© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |