HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21180
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 5779 užívateľov

Užívateľ > Euphoory > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Skvelý príbeh, skvelá grafika, skvelé mapy, skvelá hra! Toto je stručné ohodnotenie AoE. Na začiatku vám hra ponúkne na výber z 8 národov, každý má vlastné domovské mesto a vlastného hrdinu. Hra ponúka tiež vylepšenia v podobe balíčkov, ktoré si môžete počas hrania posielať za nazbierané XP. Ako sa postupne predierate hrou, zbierate XP a za každý ďalší level dostanete na výber jeden balíček vylepšenia. Dokonca si môžte skrášliť aj domáce mesto ale žiadny praktický význam to nemá. Hra má krásnu grafiku čo zaručuje naozaj nádherné bitky, len je škoda že populácia je obmedzená na 200 obyvateľov a jeden výber dokáže naraz ovládať iba 50 obyvateľov. Po prejdení hlavného príbehu sa môžete vrhnúť na datadisky, môžte hrať proti PC alebo s kamarátmi cez internet. Hra ponúka hodiny zábavy tak nestrácajte čas a rýchlo si ju bežte kúpiť :)

+Príbeh
+Hratelnosť
+Grafika

-Vojaci dokážu strieľať cez múr
-Miestami príliš nereálne
Táto hra priniesla do hráčskeho priemyslu nový rozmer. Spracovanie a technológie, o ktorých môžu ostatné hry iba snívať, nádherná grafika a všetko to dopĺňa nádherný príbeh ku ktorému doplnili aj český dabing ktorý určite stojí zato. Hrateľnost je fantastická, obsahuje síce pár bugov ale tie príliš celkový pôžitok nenarúšajú. Najväčší problém je v stereotype. Ten prichádza asi v polovici hry a trvá do konca. Kôli tomu dávam 7,5, čo je ale veľmi dobré hodnotenie a hru môžem len odporúčať.
Tejto hre v podstate nemám čo vytknúť. Hrateľnosť je vysoko, hudba a zvuky tiež, grafika je krásna. Ovládať sa dá prakticky na hocičom, či už klávesnica, joypad alebo volant. HW nároky tiež niesú strašné. Je tu mnoho krajím a v nich veľa závodov, pre niekoho možno až príliš ;) Delia sa do troch kategórií takisto ako autá. Tých je tiež veľmi veľa takže sa nemusíte báť, že si nevyberiete. V hre postupujete lvlovaním, čo vám odomyká nové závody a krajiny. Je to trochu nevyvážené a rýchle. Ešte ma zarazilo že keď prejdete hru na 100%, nič sa nestane. Ale to sú maličké chyby ktoré môžme tejto hre odpustiť. Ak sa nebojíte zašpiniť a máte radi vzrušenie a radosť s takejto jazdy tak toto je hra pre vás :)
Crysis 2 je vo všetkých ohľadoch lepšia ako jej predchodcovia. Či už graficky alebo príbehovo. Zo začiatku mi trochu chýbal pekný zelený ostrov plný mimozemšťanov no rýchlo si v mojom srdci našiel miesto pekný New York taktiež plný mimozemšťanov :) Stereotyp je takmer preč čo je naozaj skvelé. Sú tu krajšie zbrane, krajší mimozemšťania, vylepšenia obleku a úžasné ovládanie. A tým myslím automatizáciu nanoobleku, takže teraz už nemusíte prepínať jeho režim keď chcete bežať alebo vysoko vyskočiť. Misie už tiež nie sú v štýle príď, vybi, pozri do počítača a odíď. Teraz je to príď, vybi a choď ďalej :D čo je u mňa veľké plus. Aby som hru len nevychvaľoval tak ma trocha mrzí deštrukcia prostredia, pretože som od nej čakal omnoho viac. Inak nemám hre čo vytknúť. Som naozaj rád, že môžem dať tejto hre zaslúžených 8.5, čo je naozaj skvelé.

+Grafika
+Príbeh

-Ak má byť Crysis 3 lepší ako dvojka, tak EA má čo robiť :)
Hra mi miestami dáva pocit odfláknutia, je v nej veľa chýb a mnohé sa od predchádzajúceho dielu zmenilo k horšiemu. Osobnosť Dirtu 2 je preč, všetko čím bol výnimočný a tak skvelý. Hra sa chce podobať na iné terajšie závodné hry a obsahuje ich prvky. Tie sa sem však nehodia. Menu vás ničím neočarí, priam naopak sa zhrozíte až uvidíte tie trojuholníky ktoré vás budú sprevádzať celou hrou... Čo sa týka hudby, tak tá je hrozná. Veľa štýlov a len pár pesničiek, ktoré sa k rally naozaj hodia. Grafika je o niečo krajšia ale čakal som oveľa viac, toto je len slabé vylepšenie od jeho predchodcu. Najlepšia vec na celej hre je počasie. V noci na snehu a k tomu ešte sneží, len si to predstavte aká je to nádhera. Bohužiaľ sneh nieje natoľko prepracovaný aby ste si ho naplno užili. Hra je celkovo tmavá a pôsobí nudným dojmom. Celé to mohli zachrániť závody a trate, no výrobcovia sa rozhodli že tu nebude len rally alebo landrush ale dajú sem aj asfaltové okruhy, drifty a niečo zvané Gymkhana. Výsledok si domyslite... Čakal som aspoň tak dobrú hru ako bol Dirt 2, no začína sa to približovať k Need for Speed. Teraz nemyslím ich hry ale ich politiku.
Hra Dragon Age sa preslávila vďaka svojmu príbehu. V dvojke sa tiež výrobcovia zamerali na príbeh no rozhodli sa pre jednu veľkú zmenu. Nedali do nej českú lokalizáciu. Schválne, koľko ju asi vydrží hrať niekto kto nevie anglicky ? Z hry nebude mať absolútne nič. Ďalej ma zarazila úbohá grafika, slabé textúry (na ktoré bol vydaný patch ale ja si nekupujem hry preto, aby som do nich musel sťahovať obrovské patche), slabý príbeh (tvorcovia sami priznali ze stojí za h..., no tak prečo ho vydali ?). Jediná vec čo sa mi páči je vylepšenie postavy. Konečne je to prehľadné a pekne spracované. Dokonca viete aj podrobnejšie informácie o vašej postave, napr. koľko máte critical power alebo critical šancu. Aby som to zhrnul, DA2 nieje nič iné ako jednotka so slabým príbehom ktorému aj tak nikto nerozumie keďže nieje v češtine. Hra o viac prišla ako priniesla a keď vám poviem že prvé DLC bolo vydané v deň vydania hry, pochopíte o čo tu vlastne ide...$$
Nikdy som si nemyslel že by sa mohlo stať aby som dal hre 10-tku. Ale je to tu a som pevne presvedčený že táto hra si ju zaslúži. Je to proste niečo dokonalé, kde za svoje peniaze dostanete poriadnu nádielku na niekoľko mesiacov zábavy, čo sa často nevidí. Takú snahu spraviť dobrú hru som ešte nevidel. Príbeh je vypracovaný do najmenších detailov a úprimne nechcem ani pomyslieť koľko asi tvorcom trvalo ho dať dokopy. Hrou vás bude prevádzať pekná grafika, ktorá sa do prostredia celkom hodí. Hra je v češtine, takže sa nemusíte báť, že niečomu nepochopíte. Hra vás prevedie rôznymi lokáciami, budovami a jaskyňami takže sa nudiť určite nebudete. Bude vás nútiť robiť si zachádzky a objavovať rôzne bočné uličky, čím sa hracia doba podstatne predĺži. Pokiaľ budete tiež čítať všetky zvitky a knihy plné zaujímavých legiend, hracia doba sa predĺži snáď na nekonečnú hru :) A ak by sa vám náhodou podarilo skončiť, máte na výber plno DLC ktoré sú rovnako kvalitné. Samozrejme je tu aj pár mínusov ale koho to zaujíma ? Malé chybičky sa v takejto hre stratia. Hra je stará už skoro 2 roky a zatiaľ vydali iba 4 patche s opravou pár chýb. Z toho je jasné, ako hra skvele šlape a je takmer bezchybná už v prvej verzii. Nakoniec si dovolím tvrdiť že táto hra prináša do herného priemyslu nové systémy a dúfam že ostatný výrobcovia sa zobudia tiež.
Priznám sa, neviem čo by som mal k hre povedať. Je taká nerozhodná, tvári sa ako horor, no pritom je to iba tupá FPS. Je zameraná na príbeh ? Hrateľnosť ? Je to hra, ktorá absolútne nevie čo chce a kam by mala smerovať. Drží sa nového trendu, čím tmavšie, tým lepšie. A ja môžem len nešťastne ísť rovno a dúfať že je to správna cesta pretože nič nevidím. Nemám sa ani čoho báť. Snáď tmy ? Mám sa báť aj keď zavriem oči ? Od začiatku mám pocit že hrám Call of Duty, stále len samý nepriatelia a ja strieľam a strieľam a som nesmrteľný a stále strieľam. najviac som očakával po grafickej stránke. Hneď na začiatku je vidno, že tá grafika za veľa nestojí. Úbohé tiene, slabé nasvietenie, stereotypné prostredie. Ale najviac som bol zarazený, keď som vyšiel na "ulicu". Áno, čítate správne, FEAR na ulici ?! To mi k hre vôbec nesedí. Tiež sa tu ukázala pravá tvár grafiky. Ak som sa mal niekedy zľaknúť, tak vtedy. Takú zastaralú grafiku som vôbec nečakal. Ďalej sú v hre pridané niektoré tie novodobé sr*čky čo len kazia hrateľnosť a nebudem ich ani spomínať. Celkovo F.E.A.R a jeho význam úplne zaniká a uberá sa neznámym smerom. Za chvíľu si už nikto nebude ani pamätať, čo to F.E.A.R. vlastne znamená. Mnohý píšu aké sú dnešné hry skvelé, ale výrobcom ide iba o zisk a hráči sú natoľko zblbnutý marketingom, že pomaly nechápu význ
Kúpu som neprestal ľutovať do teraz a to už je nejaký ten piatok čo som túto pecku hral. Už predavač v obchode chválil môj výber, doma hru chválil aj môj otec čo je už čo povedať :) Tak pekne postupne, prvé čo zaujme je obal, naozaj krásny a pestrý, ako druhé vás zaujme pekná inštalácia, ako ďalšie grafika a vlastne všetko čo hra ponúka. Je to jednoducho krásna hra ktorú odporúčam každému kto sa zaujíma o tento žáner. Hru hodnotím medzi 9 a 9,5.
Táto hra je pomerne divná aj na moje pomery. Zo začiatku hra baví asi 10 minút, potom niekoľko hodín nudy, zase začne zábava a keď príde koniec tak iba sklamane pozeráte na záverečné titulky. Práve som vám stručne opísal celú hru. Áno, grafika je síce nádherná a oheň priam berie dych ale to je asi tak všetko na čo sa tvorcovia zamerali. Za všetko môže preslávená nelinearita. Načo je komu možnosť voľne behať po savane ? Väčšina hry je o tom ako sa dostanete z bodu A do bodu B a potom tam niekoho samozrejme aj zastrelíte, ale to už bude rýchlo. Zbraní je žalostne málo a AI nestojí za nič. Nakoniec sa mi podarilo hru dohrať do konca a to, čo vždy rozhoduje o poslednom a najdôležitejšom dojme je koniec. Vo Far Cry 2 priam úbohý. Teraz vás nebudem obťažovať s tým čo je na hre dobré a čo nie. Poviem vám čo som od hry čakal. Čakal som prepracovaný príbeh, kvalitnú hrateľnosť, nelineánosť ktorá mi dá možnosť voľby a nie zbytočne zabitý čas, veľa kvalitne spracovaných zbraní, niekoľko vozidiel, nejaké to lietadlo alebo vznášadlo, výbuchy, výbuchy a znova výbuchy :) A toto všetko tejto hre chýba.
Napriek tomu že má táto hra v názve "simulátor" sa naň vôbec nepodobá. Lacné spracovanie, stále tie isté cesty, nikto sa neobťažoval spraviť ani odlišné modely krajiny, kamióny sú kópiami tých v reáli no licenciu na ne nemajú, príbeh je nudný a zdĺhavý, otravné pokuty za rýchlosť, na ktorých prerobíte to čo ste predtým zarobili. Ďalej chýba spojka, poriadne rádio a kompatibilita s hracími ovládačmi. Tejto hre by som zakázal volať sa simulátor pretože má od neho na míle ďaleko a to že stojí nehorázne veľa už ani nespomínam.

+Nápad, Originalita

-Spojka
-Licencie na kamióny
-Fyzika
-Podobné zvuky motorov
-Kompatibilita
-Rádio
Čo to má ako byť ? Skúšate čo všetko sú hráči ochotný kúpiť len kôli menu ? Niečo tak suché, krátke a slabo optimalizované si môžte akurát niekam strčiť ! My chceme Mafiu 2 na úrovni a s všetkými vecami ktoré ste nám nasľubovali, nie hru čo je hotová iba na polovicu. Chudák pán Vávra, toto si nezaslúžil...

+Grafika
+Physix

-Ovládanie áut
-Príbeh
-Spracovanie
-Bezodný inventár
Konečne niečo originálne, niečo nové. Hrá sa to vynikajúco, neruší vás žiadny zbytočný HUD, iba ten s nábojmi, všetko má blízko k realite a tým myslím skutočne blízko. Grafika je úchvatná a spolu s Physx je to niečo nádherné. Stanice metra sú skvelo stvárnené a nemyslite si že v nich nájdete pár postáv a tým to hasne. Postáv je tu mnoho, niekde až príliš a často máte pocit že toto virtuálne metro si žije svojím životom už dlho. Atmosféra je báječná, mutantov veľa a nábojov tak akurát :) Síce je tu menej zbraní ale majú pár vylepšení ktoré určite niesú na zahodenie. Čo sa týka vyššie spomínanej reálnosti patrí k nej napríklad baterka s akumulátorom kvalitnej ruskej výroby s páčkou na nabíjanie alebo plynová maska, ktorá sa vám môže počas súboja rozbiť, munícia čo po zabití nepriateľa nepadá na zem ale beriete si ju priamo z neho, plne funkčné vesty, brnenia a helmy nepriateľov ktoré naozaj odrazia guľky a je ťažie takýchto nepriateľov zabiť. Jediné čo ma na tejto hre sklamalo je príbeh. Nakoľko je táto hra robená podľa knihy tak nerozumiem prečo sa nezachoval pôvodný príbeh, vďaka ktorému by bola táto hra omnoho napínavejšia a dlhšia. Dávam 8,5 a to len kôli tomu, ako pokazili príbeh.

+Grafika
+Vysoká reálnosť
+Physx
+Originalita
+Metro

-Obrezaný a skomolený príbeh
-Krátke
Jedinou výhodou tejto hry sú autá, ktoré sú naozaj krásne a rýchle, či už moderné, muscle alebo staršie veterány. Fyzika je dobrá, jazdné vlastnosti tiež, autá sa správajú podobne ako tie reálne. Zo začiatku poteší tiež upgrade vozidiel, no časom si kupujete iba to najdrahšie a vôbec nemusíte rozmýšľať, čo ste tam vlastne dali, dôležité je len to že to stálo najviac. Môžte si tiež zmeniť farbu alebo kolesá, no to je všetko, fakt úbohé... Ďalej je tu AI, vypracovaná tak aby vás neuveriteľne nasrala. Ostatný pretekári do vás vrážajú či už zozadu alebo si vás nabehnú zboku a to presne vo chvíli keď ste sa dostali do problémov a máte čo robiť aby ste udržali auto na trati. V takej chvíli do vás takto hlúpo vrazia a vy sa môžte len prizerať ako letíte tesne pred cieľom mimo trať a vaše auto je na kúsky. Nie sú tu ani Flashbacky takže si závody užijete aj viac krát, možno viac ako by ste chceli. Samotné pretekanie je fajn ale radšej bez tej tupej AI. Hudba je skvelá no s tým problémom že je jej v hre strašne málo. Oproti jednotke je hra lepšie optimalizovaná, padla mi iba raz čo je naozaj pokrok ;), občas nejde force feedback alebo sa stratí ideálna stopa. Dávam tejto hre 50% za skvelé spracovanie áut a okruhov, ale to je všetko čo táto hra ponúka a čím môže zaujať. Na záver by som chcel dodať, že pokiaľ nemáte volant ani na Shift 2 nemyslite.
Zaklínač ma nadchol a sklamal zároveň. Nadchla ma jeho úžasná grafika a spracovanie hry, na ktorom je vidieť že autori sa (konečne) na nejakej hre naozaj snažili a vypracovali do najmenších detailov. Prostredie vytvára pocit reálnosti a mohutnosti. Príšery sú pekne spravené, či už po vizuálnej alebo grafickej časti. Ku grafike ešte malá rada, pokiaľ vám hra príliš seká, stačí vypnúť UberSampling a malo by vám to ísť. Ďalšou výhodou je že k hre dostanete viac ako len DVD s hrou a to už za tú cenu stojí. K tomu sklamaniu patrí hlavne príbeh. Ten ma vôbec nezaujal a celkovo mi pripadal nezáživný. V rozhovoroch sú na výber rôzne možnosti ako to poznáme z Dragon Age, ale tu nemajú žiadny význam, príbeh je maximálne lineárny a pokiaľ som aj mal možnosť výberu a vybral som si tú druhú možnosť (ktorá tam bola len pre pocit nelineárnosti), nasledovala ukážka ako ma zabili a mohol som opakovať od posledného savu. Nakoniec chcem ešte spomenúť boj. Systém boja je na zaplakanie. Je nevyvážený a nerobíte nič iné len akrobatické kotrmelce okolo nepriateľov. Táto hra ma nezaujala hlavne kôli lineárnemu príbehu, pretože sem jednoducho nepatrí.
Zase ma raz táto séria sklamala. Nieje jediný rozumný dôvod prečo si kúpiť túto hru a nepočkať si radšej na ETS 2, ktorého táto hra je akési "demo". Bol by som oveľa radšej keby sa tvorcovia zamerali na ETS 2 a prepracovali ho do detailov, nech je na svete konečne poriadny simulátor. Táto hra je pre mňa len strata času, ktorý mohli využiť inde. Čo sa týka hrateľnosti a spracovania, to je slabé a mnoho nových funkcií bud nefunguje ako by ste si priali alebo ich v hre ani neuvidíte.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |