HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12925
1687

Online 31010 užívateľov

Užívateľ > versace186 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Určite najlepší diel série zatial,lepší ako dvojka a tá bola nadupaná, jediné čo by som vytkol je že do hlavnej dejovej línie mali zakomponovat viac úloh,klidne sa mohlo stať že dosť questov si vôbec nepotreboval splniť,viac by som využil hrobky a asasínov tiež aj ked viackrát my pomohli,ked ma prenasledovali.Alebo ked som si nechcel špinit ruky,bolo to efektné,jazda na koni po meste super a proste o grafike sa nemusíme bavit, ďalšia velká zbraň je hratelnosť a misie.Bavil som sa až do konca aj ked sa priznám,že poslednú pasáž som skoro rozkopal počítač,ale trochu agresivity nám nezaškodí.
Perfektné po všetkych stránkach ako grafika,tak i pipky!Čo by som vytkol je slabšia AI. tekken je predsa lepší.
Hodnotím s čistým a hlavne vlastným rozumom,neviem kde sa vzala tá nevraživosť voči MW a to ešte v dobe ked ani nevyšlo!si hovorím to bude asi strašne zlé,ale 10 minút po zapnutí hry som dostal pocit že hrajem niečo iné,toto že je tá sra..?Pre istotu som nabehol do menu aby som videl logo ale bolo to ono!Bezpochyby moderná akčná fps s vysokou hratelnosťou a spádom,vela lepších klasických fps v súčastnosti nenjadete si myslím!Grafika je v pohode,možno nie absolútny vrchol súčasnosti ale na extraligu to ešte stačí povedané v hokejovej terminologii... Takže verdikt znie,čo sa týka žánru clasic fps jasná volba pre kúpu!
Priznám sa,ked som počul že vyjde nový driver bol som celý natešený a zaspomínal si na dlhé hodini hrania jednotky a dvojky...No prvé prewiev a gameplaye ma zneistili,"nemožem vystupovat a nejaký shift to bude blbost" ma napadlo.Ale skúsil som a musím povedat,že tá "vážnost" my tam síce chýba,no radosť z jazdy ako slubovali tam určite je,stále plníte nejaké misie a hlavná línia je čo sa týka úloh pestrá a pekne posúva dej dopredu!Grafika je výborná ako u gta 4 ibaže s ovela menšími nárokmi.Je to proste pohodová hra a má spád.Čiže odpurúčam kvôli skvelej hratelnosti,ale další diel by mali pojať na štýl mafie!
Skvelá hra na toto sa čakalo dlho,perfektná grafika a slušné hw nároky.Dala by sa ešte vylepšit kariéra a niektoré maličkosti,ale ináč jedna z najlepších závodných hier všetkých čias!
Takže máme tu nový ročník najlepších a najkvalitnejších závodov sveta,máme tu F1 2011 a nutno povedat,že svojej predlohe táto hra ostudu rozhodne nerobí!Začnem tým,že oproti minulému roku chlapci s codemasters zapracovali na niektorých veciach ako je ešte lepšia grafika,dokonalejšia kariéra,chodí vám viac správ a je to celé zaujimavšie,ako aj jazdný model.Ten je ešte realistickejší,ale zároveň ťažší na zvládnutie a ked k tomu pridáme drs a kers,môže sa stať,že to budete chceť zabaliť ešte v prvom volnom treningu...Avšak po správnom nastavení brzdenia,volantu a dalších "maličkostí" zistíte,že máte šancu sa do toho dostať a znechutenie vystrieda radosť z jazdy!Velkou novinkou je určite aj safety car!Hardwerove nároky nie sú velké,teda aspoň na tú kvalitu,čo je dalšie pozitívum.Detailnejšie to netreba rozoberať,proste máte pocit že ste jazdec f1 a o to tejto hre aj išlo!
Tak toto je pecka,obrovské zlepšenie oproti predošlému ročníku až ostanete prekvapený,už na začiatku vám určite neujde perfektne spracované menu,ktoré je skutočne vizuálne výborné,proste velké obrázky jazdcov a tratí,pôsobí to štýlovo... No podstatná je samotná hratelnosť a hra ako taká takže pár slov k nej.Pred tým než sa z vás stane nádejný závodník musíte splniť akísi test,ktorý má celkom zaujímavú štruktúru,ale nezabere vám vela času, pre skúsenejších jazdcov by nemal byt problémom... :) Po jeho absolvovaní sa môžete pustiť či už do klasických modov ako rýchly závod,time trial,alebo vyskúšat novinku a to CHAMPION MODE,tu musíte plniť rôzne úlohy,za ich splnenie sa vám postupne odomkne všetkých 6 šampionov až budete môcť zažiť velké finále... No a konečne to hlavné kariéra,ktorá je opäť prepracovaná,kam sa až dostanete záleží len na vašich schopnostiach,poprípade znížení obtiažnosti. :DČo sa týka jazdného modelu,musím uznať pokrok, hru si najlepšie vychutnáte s onboard pohladu,ktorý je skutočne vydarený a asfalt skutočne cítite,ale výber je samozrejme na vás :)Monoposty sa chovajú reálne a z jazdy máte ozajstný pôžitok!Graficky sa hra určite takisto nedala zahambyť,navyše pribudla aj jedna nová trať v texase,takže program budete mat zase nabitejší... :) F1 2012 sa proste pochlapila pre fanúšikov motošportu priam povinosť!
Perfektné a ešte raz perfektné,tento ročník je jednoznačne najlepší futbalový simulátor v dejinách počítačových hier!!Nádherná grafika,animácie,skvelá hratelnosť,vyvážená obtiažnosť.Každá liga má svoje vlastné ukazatele skore,štadiony majú rôzne velkosti,nádherné menu,pohyby sú skoro fotoreálne!Hrat fifu 2012 je radosť a velký zážitok,priznám sa,že teraz sa pristihnem ako pozerám zápas tímov z druhej polovice španileskej primera division,asi profesionálna deformácia,no proste futbal ma baví teraz ešte ovela viac!
Tu sú zbytočné reči treba zažit! Strhujúce,úchvatné majstrovské dielo! Najlepší pc futbal v historii ,klaňám sa majstrom z EA sports a ďakujem im,urobili nesmierne velkú prácu,príklad by si mali vzať aj ostatný... Ako hovorím nejaké rozpisovanie kladov a záporov nemá zmysel toto musí pocíť každý na vlastnej koži sám!Jediné čo by som vytkol,že takto strapniť konkurenciu (PES) môže pôsobyť trochu vulgárne a nevychovane... :D Takže každý do obchodu a kúpit! :D
Fakt slabé,velmi slabé!Toto može bavit iba ortodoxného fanúšika harryho potra.Priznám sa,že ked som vydol gamplaye ešte prvej časti hovorím si aaa tak nejaká prestrelka,ale tam neni nič iné,žiadne hlavolami,skákacie pasáže,nič.Najhoršia hra roku!
Im alive je určite kontroverzná hra jedny ju chvália druhý zatracujú,ja sa prikláňam k tomu že táto hra má svoje kvality!Do príbehu vstupujete ako odhodlaný muž ktorý chce nájsť svoju partnerku v zemetrasení zničenom meste celé vykreslenie lokality vyzerá velmi apokalopticky a temne ,tuto zároveň hladajme jeden z dôvod prečo hra niektorým nesadla,mesto je zahalené prachom a celá grafika je ladeňá do šeda,ale textúri sú na vysokej úrovni,čiže vizuálne je to aj tak stále atraktívné... Samotná hratelnosť je velmi vydarená striedajú sa skákacie pasáže,ktoré sú o to náročnejšie že máte istý stupeň vytrvalosti ked ho miniete boh s vami... :)Ďalšiu významnú pasáž hry tvoria súboje,máte k dispozícii mačetu a pištol,no nábojov je ako šafránu,naštastie môžete blafovať a nepriatela vystrašit aj bez nábojov ,časom získate aj luk,jednoducho povedané neni to o prestrelkách ale takticky premyslenom boji... Príbeh nie je nijako zložitý,ale vtiahne vás do hry núti vás po tejto strastiplnej ceste pokračovat... Ked to mám zhrnút jedná sa o podarený kúsok,ktorému možno vytknúť iba krátkosť no to kompenzuje cena,ak vás baví lezenie po rímsach a šplhanie po rozpadajúcich sa domoch,možem vrelo odporučit!
L.A. noire?Tak to ma napadne skvelá hra s holywoodskym príbehom!Začiatok hry vás zastihne počas jednej noci ako obyčajného cestného policajta,hned máte prípad a zo žiarovkou v ruke vítate svet velkého los angeles skorumpovaného,špinavého a drsného mesta kde veková hranica kolíše úmerne s počtom vrážd...No pravá zápletka sa za čína až s vašim prvým partnerom a potom už je to jedna velká jazda,nutno dodať že partnerov bude viac,každý má inú povahu a je na inom oddelení,čiže už asi tušíte že vás život pôjde od priestupkov,vraždy,drogové až po samotný vrchol podsvetia... Čo sa týka hratelnosti,tak tá je na velmi vysokej úrovňi a máte pocit že ste skutočný prácou otrávený policajt prehladávanie tiel,hladanie dôkazov,vypočúvanie svedkov a dávanie toho všetkého do súvislosti,no nieje to iba akási detktívka ale aj perfektná akčná hra,brilantné prestrelky,nahánačky,bitky,či skákacie pasáže a rôzne medzihry(pobavilo ma ako som ráno vliezol do bludiska a večer ked som vyšiel my partner hovorí "no vidíš ani to nebolo ťažké")... Táto pecka je jednoducho niečo medzi hrou a filmom a to rozhodne nie béčkovým!Odporúčam uplne každému a ked si hovoríte či to stačí na mafiu 2,tak odpoveď znie táto hra je založená na inom systéme,no v zhodných bodoch až na grafiku(nieže by bola slabá) sa jej smelo vyrovná,či niekde dokonca prevyšuje!
Takže to máme tu po velkom prepadáku sme "konečne" dostali pokračovanie! A bohužial musím dodat,že zázrak sa opäť nekonal. Od zastaralej grafiky,cez otrasnú chaotickú hratelnost a množstvo bugov až po nekonečnú nudu... Po pol hodine hrania som to proste znechutene vypnul,tak ako mnoho z nás a hovorím si,že toto je snád vtip! :) Hra sa snaží byť totiž niečim načo nemá a celé to vyznieva potom dost trapne a lacino... Zo súcitu som pri hodnotení prižmúril obe oči,no kedže som sa prichytil,že na velkej potrebe sa bavím ovela viac odporučit ju fakt nemôžem... :)
Nečakal som vela,povedal som si nejaký teleport,to má byt zábava ale po 20 minútach hrania som pochopil.Skvelé logické úlohy a volnosť výberu akým spôsobom daný problém prejdeš.Pohlad s prvej osoby je velmi vydarený,trochu to pripomína FPS ibaže namiesto samopalu máš teleport.Túto hru odporúčam každému,kto rád rozmýšla,no však to prepojenie s akciou robí tento titul vhodný pre každého!
Trojka je rozhodne dobrá ale záleží od vkusu(ocennenia žánru) niekto dá 95% iný iba 63.Zhrnem to asi tak ked ťa bavia adventúri posel 2 a 3 je najlepšia hra na trhu,ked si príležitostný hráč tohto žánru a nebaví ťa toto inú adventúru sa ti ani neoplatí inštalovat.Bodaj by toto štúdium spravilo aj pokračovanie tak vyspelá,zábavná krásne odsípajúca,hoci rozhodne nie lahká hra sa len tak nevidí.
Vyskušal som aby som konečne vyhodnotil suboj fifa vs pes a neni čo dodat!Rozdiel je priepastný a výber je jasný,fifa jednoznačne valcuje PES a to vo všetkom,podla mňa ak chcete ozajstnú simuláciu futbalu rozmýšlať netreba ani sekundu.Neni to uplne zlá hra,ked opomeniem obtiažnosť na úrovni materskej školky,čo je vec ktorá ma odradila najviac...Nebyť FIFI asi by som to hrával s radosťou,ale ona je!
Je ešte skoro hodnotiť celú hru,ale z toho čo som videl a zažil ma napadá iba..."no coment",alebo ďakujem bože"!!:DJednoznačne graficky aj hratelnostne najlepšie rpg všetkých čias,každú misiu je plniť radosť,dialogy sú vyspelé,súboje krásne a tvrdé,svet je ohromujúci a môžete v ňom robyť čo chcete,kálať drevo,loviť ryby,jelene dokonca aj sliepky,kuť meče,kopať zemiaky...Skyrim nastolil novú hranicu,alebo význam pojmu rpg,doteraz to všetko boli iba malé deti,no skyrim je už trikrát rozvedený z dvomi vysokými...Nutnosť pre každého fanúšika rpg a tý čo nimi niesú by to mali začat zvažovat,EPIC!!
No,dobré presne moja šialka kávy,uznávam že tý psiská a mačky oživili moju domácnosť!Je to určite vydarený datadisc a myslím že pre baby snád lepšia hra ani neni,ja sice nejsom baba ale ked mám slabšiu chvílku a som taký trochu teplejší rád si to zahrám!:DNe vtipkujem je to fakt dobré na zabytie času!PS.kikinka je zlatá!
No čo povedat,velmi dobrá hra,ktorá vám vezme pár hodín času.Po pohodovom úvode kde sa zoznámiš zo všetkými frakciami,spojencami a vlastne celou problematikou tropica,začne dej naberat obrátky až máte pocit,že už chcete ísť do dôchodu.To sa vám môže celkom rýchlo splniť nespokojný občania,spojenci,protesti,zase nespokojný občania potom pár ozbrojencov,protikandidát vo volbách a "počkat ešte tento obraz,dostal som ho od manželky"...No keď začnete hospadárit rozumne už od začiatku(odporúčam aspoň 5 dní pred volbami) odrazí sa to na prosperite a štatistikom začnú dochádzat perá zo zelenou náplňou... Graficky je to na slušnej úrovni a HW nároky ,pokial nemáte počítač iba na robenie tabuliek v exceli si ani nemusíte pozerat.Odporúčam ako kvalitné spríjemnenie čakania na áčkové tituly ktoré nás už onedlho zaplavia!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |