HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 26101 užívateľov

Užívateľ > saman1135 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hra, ktorá určite nesklamala. Grafika ušla, hrateľnosť je tiež na vysokej úrovni a nanooblek si zamilujete. Ak máte radi strieľački s trochou deja a nejakých tých schopnosti, nech sa páči, odporúčam.
Najlepší manažér aký som kedy hral a to mám za sebou Fifa a English manažérov veru dosť. Možnosť trénovať slovenské tými a kupovať tých najlepších hráčov, vyzdvihnúť tým z druhej ligy do logy majstrov a kopa iných vecí. Scenáre sú tiež paráda. Samozrejme, hra má svoje chyby, najme v logike výsledkov, keď doma porazíte kohokoľvek a vonku ani za Pána nedať gól, ale opakujem, naj manažér, aký si môžte zahrať.
Veľmi dobrá hra so skvelou grafikou, dobrým príbehom, ktorý je jej najväčšou zbraňou, skvelou hudbou. Má však aj mínusy, ktoré ju robia mierne nadpriemernou RPG zábavou. Veľmi malá mapa, ktorá sa vám zachvíľu zunuje. Chcelo by to viac ako len mlátiť do všetkého čo sa pohne. Mohli byť nejaké výzvy, alebo minihry. Ale ináč hra je to zaujímavá a dej vás určite zaujme. Ak áte výkonný počítač nech sa páči (mne to šlo bez problémov na naj detailoch).
Som fanúšikom F1 a toto je presne pre mňa. Hra má svoje muchy, ale možnosť zazávodiť si proti tým najlepším jazdcov na svete a na tých naj tratiach, to ma presvedčilo.
Konečne poriadny futbalový simulátor. hrateľnosť je skvelá a grafika tiež. Čo ale uberá na mojom hodnotení je menu hry. Malo možností menenia hráčov, žiadne skutočné portréty o všetko sa postarali počítače. Je to už až moc strojové.
Na svoju dobu skvelá hra. Dobrá grafika aj hrateľnosť, ale hlavne dobré hlavné menu a živé farby. Doteraz si pamätám na maskota majstrovstiev, ktorý pobehoval po obrazovke. Pre mňa najlepšia FIFA do vydanie 11
Slabota. Nič viac len slabota. Nenormálna grafika, nenormálny 3D zápas, nenormálne riadenie tímu a kopu iných vecí. Jednoducho úplne odfláknutá hra. Škoda že nie veľa futbalových manažérov, nemusel by som byť odkázaní na túto sorry za výraz "šunku".
Najlepší manager na svete, rozhodne. Neskutočné množstvo hratelných tímov a reprezentácii, celkom fajn grafika a veľ možností pre vás ako trénera. Ktomu čeština, no nehraj to
Dobrá hra, ale mohla byť aj lepšia. Grafika trocha sklamala a boli veci, pri ktorých sa mi zdvíhala hladina adrenalínu, napr. akonáhle sú na jednom území dve rôzne armády, okamžite je z toho bitka, pritom sú na opačných stranách. Bral by som trocha večie armády, ale ináč hra je dobrá a kto má rád tento žáner určite si príde na svoje
Pre mňa osobne naj stredoveká stratégia. Možnosť hrať za stredoveké mocnosti na území celej Európy, skvelá grafika, autentickosť, bitky,... Mohol by som pokračovať, ale nie je treba. proste si to treba zahrať a uvidíte sami. Vrelo odporúčam.
Myslím že hovoriť o tom, že je to len obyčajná NHL 06 s aktualizovanými súpiskami je zbytočné. Hrať Be a pro je tiež len strata času. Nič, skutočne nič, čo by sa dalo nazvať novinkou v hre nenajdete. Keby to nebol jediný hokejoví simulátor na PC ja by som nebol taký hokejoví fanúšik, tak tá hra je už dávno vymazaná a zabudnutá...Pokiaľ nie ste hokejoví fanatici, zabudnite že niečo také ako NHL existuje, nebojte o nič neprídete.
Keďže bojoviek na počítač je stále menej a menej, človek nemá moc na výber. bez gamepadu to nejde a o chvíľu Vás to možno omrzí, ale ináč na oddych je to ideál. Ak vás tento žáner baví a doma máte len komp, nech sa páči, poste sa do boja.
hra, ktorá ma osobne veľmi prekvapila. Grafika má svoje muchy a nie je ich málo (povedal by som že je ich viac než dosť). Ale ináč je to sranda. Film som nikdy nevidel a i tak ma to dokázalo baviť. Veľké množstvo kômb, zbraní a bojového priestoru. Chvíľami ma síce prestávalo byviť mlátiť stále tích istých agentov, ale dej a jeho nadväznosť vám nedovolí hru vypnúť. Je to celkom slušná odreagovačka, určite doporučujem.
Ako, nebudeme sa hádať, jedna z nej hier aké som hral, hra ktorá mi zmenila život. Dobrá grafika, veľa hrdinov a schopností, skvelá kampaň a takto môžem pokračovať. Skutočne jedna z naj hier aké si môžte zahrať.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |