HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 44020 užívateľov

Hry > Sins of a Solar Empire > hodnotenie


Sins of a Solar Empire
78%

Moje hodnotenie - Sins of a Solar Empire





Recenzie - Sins of a Solar Empire

Výborná, vyvážená a chytlavá strategie, která dokáže hráče pohltit. Bohužel ji uškodila nepřítomnost kampaně a také ji chybí něco, co by vás po čase nutilo hrát ji znovu a znovu. I přesto má ale určité, těžko specifikovatelné kouzlo a ví, jak oslovit. Přehlédneme-li drobné chybky, které by potřebovaly doladit, nedá se jinak co vytknout a zvláště fanoušci vesmírných strategií by neměli váhat s koupí.
Bez čoho sa pri tejto hre nezaobídete, je aj more času potrebné, aby ste do tejto hry prenikli. Nielen pre jej dokonalé zvládnutie, ale aj kvôli celkovému pochopeniu, ktoré zaberie mnoho hodín, dní až týždňov! Pre niekoho to môže byť veľké plus, pre niekoho mínus, ale pre ľudí so strategickým srdcom jasná voľba. Tí v tejto jedinečnej hre nájdu skĺbenie všetkých aspektov potrebných pre vesmírne dobrodružstvá, aké tu už dlho neboli. Vydarené grafické i zvukové spracovanie, prekrásna hudba, interface uľahčujúci neľahké rozhodnutia generálov a hlavne herné mechanizmy, ktoré vás budú držať pri monitore povestnú “ešte chvíľu a idem spať”.


Užívateľské hodnotenia - Sins of a Solar Empire

Po mnohych rokoch konecne poriadna sci-fi RTS, v ktorej mozete mat viac nez par lodi (moj osobny rekord je okolo 450 sa rasu Vasari), nie je zatazena zbytocnostami, graficky velmi pekne a nenarocne spracovana (na svojom booku bezim na plnych detajloch, a to nie je ziadny extra vykonny stroj), naucit ju hrat sa da za pol hodinu hrania. Jedine, co zamrzi, je absencia kampane, aj ked jedna mapa, pokial sa na nej nachadza aspon stovka planet, zabere par desiatok hodin hrania.

+3 Dobré Zlé
Necakal som ze vyde takato hra. Velmi kvalitna hra co sa tika hratelnosti aj grafickeho spracovania. Su tam mensie chyby v invertari a pod. ale aj tak som velmi spokojny.

+3 Dobré Zlé
dobra hra. plusom je dobra grafika vela tipov lodi planety.minusom je malo vyberu ras su tam iba Tec Vasari a na tych poslednich si neviem spomenut :D a najepsia rasa je asi Vasari proste super hraaa


+1 Dobré Zlé
Skvelá hra .....No faktická bomba.Hráte tu za tri rasy:TEC-ludská korporácia,ADVENT-bytosti podobné ľudom a VASARI. Graficky je to fak dobré efekty a to všetko.Jedine mi tam chýba kampň respektive hranie misií.Inak mozete si tu vytvorit vlastné mapy atd....V tejto hre je najsilnejšia rasa TEC potom ADVENT a VASARI.Ale každá rasa je dobrá na ničo iné.Za rasu TEC rýchle peniaze a velké životy lodí a tak.......A dalej vyskusajte sami ............Naucenie tejto hry ako ovladanie myslim je približne taká polhodinka možno hodinka.Mne to valí na plno len tie misie.Takže moje hodnotenie za poriadnu scifi stratégiu je 100%..:D

0 Dobré Zlé
Veľmi dobrá vesmírna stratégia. Ešte stále dokáže zaujať, či už grafikou alebo hratelnosťou. Perfektná možnosť na LANku a podobné akcie, aj keď je nutné počítať s dlhšou dobou hrania. Možné hrať aj sám proti AI, ktorá je podľa obtiažnosti aj naozaj ťažšia.
Inak hra z vesmírneho prostredia. Mnoho planét medzi ktorými sa presúvate a postupne obsadzujete ďalšie. Dobre prepracovaný systém vylepšovaní, či už armády alebo ekonomiky. Rôzne možnosti výhry. Tri základné rasy na výber a následne rôzne jednotky od malých scoutov cez veľké battleshipy až po titána.
Naozaj odporúčam ešte aj v roku 2014 pre každého, koho aspoň trochu berú vesmírne hry a stratégie.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |