HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21193
5455
5063
1438
1600
7336
6051
12939
1687

Online 6981 užívateľov

Užívateľ > wolf17 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Úžasná hra, ktorá ma pohltila už od prvých zhliadnutých videí. Síce som bol troška opatrný v tom, aké to bude, a čo očakávať, lebo to vždy je také, že hra v traileroch vyzerá skvelo, ale výsledok stoji za... Ale táto hra nie je našťastie ten prípad. Neľutujem kúpu. Je to hra s rozmanitým príbehom, kde vidíme vzťah medzi staršou sestrou a mladším bratom, ktorí sa vlastne ani zo začiatku takmer nevídali, ale už od prvého dňa, kedy to vlastne celé započne, si začali navzájom dôverovať a akoby sa poznali už od začiatku. Systém sestra a brat tu funguje na výbornú. Malý Hugo je typické dieťa, ktoré má svoje nálady, a možno pôjde v niektorých prípadoch aj na nervy, ale to k tomu patrí a dodáva to na zážitku. Grafická stránka hry je na jednotku. Doslova detailné vyobrazenie stredovekého života je tu až brutálne a slabšie povahy by to nemuseli zvládať. Potkany sú tu ďalším tým hlavným a bez svetla si ani neškrtnete.
Hru môžem určite odporučiť. I keď v čase písania tohto hodnotenia (16.5.2019) som len v IV. kapitole.
Zaujímavá hra... pekná grafika, pekné prostredie, a pekný "ako taký" príbeh... Proste taková fajná oddychovka. ODPORÚČAM!!
No úžasné niečo,... nádherné,... v niektorých pasážach fakt strašidelné ;-)... Od tejto hry som dostal presne to, čo som očakával:
- pekný premyslený príbeh
- lakačky
- niečo nové, doposiaľ ne vymyslené (hororová hra, kde hl. postavou je malé dieťa)
- pekná grafika
- zvuky, ktoré držia napätie

ODPORÚČAM všetkým, ktorí chcú vyskúšať niečo nové, z inej perspektívy... ;-)
Úžasná hra, ktorá vás chytí a nepustí, až pokiaľ ju nedohráte. Perfektné vyobrazenie gréckych mýtov a legiend v nádhernej 2D grafike a s pekným hudobným doprovodom. Hra ukáže ako vtedy ľudia vnímali moc bohov a ako pred nimi mali rešpekt.
Hru môžem všetkými desiatimi odporučiť a to hlavne kvôli IMPOZANTNÉMU ZÁVEREČNÉMU FIGHTU. (PS: Len ten koniec som nejako nepochopil, ale to už je iná) ;-)
TAK POZDVIHNITE SVOJ MEČ!! OSUD ĽUDSTVA JE VO VAŠICH RUKÁCH.
Úžasná online strielačka... Pekná grafika, možnosti, akčnosť... NÁDHERNÝ Soundtrack :)... Doporučujem. A je ZDARMA!!
- ÚŽASNÉ
- "konečne" niečo HRATELNÉ v poly MMO
- ZÁBAVNÉ
- SK a CZ HRÁČI
- ...HLAVNE ZDARMA...!!
... atď.

Mohol by som pokračovať. Na túto hru som prišiel len náhodne na jednem webu, a aj na mojom doslova "shi...om" notebooku to rozbeham.
Môžem fakticky len odporučiť. Na HDD zaberie len 1.28GB (aspoň mne).
100%Limbo
Skvelá oddychovka, v "temnom" čiernobielom 2D provedení, ktorá určite zabaví, aspoň na tých pár hodín. Žiadne mačkanie "tisícky" tlačítok, ako v iných hrách, postačia len šipky a klávesa CTRL (PC verzia). Doporučujem si túto hru vyskúšať. A keby ste nevedeli ako na hádanky, stači zajsť na youtube, tam je celá hra. Musím dať 100%, pretože som sa skvele zabavil.
Hra je jedným slovom NÁDHERNÁ... Zobrazenie post-apo sveta je tak skvelé, až je to neuveriteľné. Otvorený svet, kde buď plníte príbehové misie alebo si jazdíte po krajine a obsádzate nepriateľské základne, hľadáte vodu, jedlo, benzín,... napádate nepriateľské konvoje, vylepšujete si svoju "mašinu", vylepšujete samých seba atď., atď., atď. ...
Hru odporúčam všetkým možným aj nemožným spôsobom ( je to môj názor, možno niekomu takáto hra nesadne, čo by bolo si myslím dosť zaujímavé/zvláštne :-) ). Kto NEVYSKÚŠA, NEZAŽIJE!!...
Úžasná MMORPG, moja prvá ktorú som skúsil a hrám doteraz. Odporúčam pre tých, ktorí chcú skúsit MMORPGéčka, možno to nieje lepšie ako WoW (neviem, nehrál/neskúšal som),... pekná grafika, rasy postáv, pekné prostredie, "docela ľahké" (ako ktoré) questy, len aspoň trocha vedieť anglicky :). Odporúčam hlavne tým, ktorí sú trpezlivý,... kvôli dlhému sťahovaniu updatu/patchu. A (sú tam niekde) troška tam chýbajú SK/CZ hráči, len musíte hľadať a pýtať sa :D. Niekde tam sú, len sa asi nechcú ozvať :D. Alebo hlaďať na googly (ako som ja našiel niektorých) diskuzie o tejto hre.

+ pekná grafika
+ pekné prostredie
+ rasy
+ questy
+ kúzla
+ nízke HW nároky
... a mnoho ďalšieho

- dlhý update (cca 4 hod.)
Hra vizuálom pôsobivá, temná, krvavá ;-) (dávam na dojem prvých cca 60 min hrania), ale vôbec vám nedá nápovedu a vraví vám "Na!... veď pobehuj ako šalený po celom okolí a hľadaj si cestu sám..." ... toto mi teraz najviac kazí dojem, že absolútne nemám potuchy, čo tá hra po mne vlastne chce... Viem, že to je tak dané, ale i tak...
Paráádna hra,... natrafil som na ňu náhodou, keď som brázdil Steamom,... a mna osobne baví žáner Vesmíru,... tak som vyskúšal, a nemôžem sa odpútať,... len a len doporučujem :) :)
Po prvotnom zapnutí som tomu nedával veľmi šance, ale ako náhle vyšiel ten opravný patch (3.12.2022) a keď mi GeForce Experience konečne ponúklo optimalizáciu, tak hra je konečne hrateľná a mám pri nej vážne zatiahnuté polky...!! To beznádejné/frustrujúce prostredie mi robí fakt psycho v hlave, ale ja si to užívam...
No neviem čo s tým, ale nejako som očakával niečo oveľa lepšie. Strašne málo vecí na výber tam je na môj vkus, poriadne žiadne oblečenie atď., a v niečom nieje vôbec nič, napr. keď mu chcem dať prstienok alebo náhrdelník, tak tam nič nieje... Ale za to sa im vytváranie Simíkov dosť podarilo. A ďalšia chyba, ktorá sa mi naskytla bolo, že keď som niekoho poslal na WC, tak mi ostala cenzúra, a neskôr sa mi nejako všetci zakryli cenzúrou. Pri nakupovaní vecí mi nejako nefunguje pôvodnú vec vymazať (ako v 3-ojke, že dám DEL), tu to funguje tak max. raz a potom buď musím kliknúť na niečo iné, alebo vypnúť a znovu zapnúť "Staviteľský mód" (to isté aj s presúvaním nábytku). A tých chýb tam bude určite viacej. Nejako sa stým babrali, za tých asi 5 rokov vývoja. Ja len dúfam, že to budú opravovať, lebo inak to bude asi propadák.
Tých 60% dávam za tú snahu nás aspoň nadchnúť a udržať v napätí a nedočkavosti, kým sme na túto hru čakali a za to, že to je "THE SIMS" (aj keď v niektorých ohĺadoch to má od toho zatiaľ bohužiaľ ďaleko :-(). :-/
najlepšia epizóda z tejto série... toľko možných rozhodnutí, až som mal "nervy", že "bože, čo teraz? ako sa rozhodnúť?"... hlavne posledné minúty, kedy sa rozhodnúť preto alebo preto,... no to bolo fakt... musel som sa pozrie´t na youtu´ aby som videl aj ostatné možnosti, pretože fakt, no úplne mi doslova tĺklo srdce... fakt, už úplne s nadšením očakávam ďalšiu sériu, a bude to fakt čakanie o nervy... :)
Nehral som ani jednotku a ani dvojku,... ale do tejto trojky ma čosi tiahlo, a neľutujem toho, že som do toho šiel. Tak ako som začal hrať, tak nemôžem skončiť. ...Nemôžem sa odpútať, resp. sa mi ťažko vstáva od noťasu a než to dohrám, tak ešte dlho bude... :D :D
+ nádherná grafika
+ nádherná hudba
+ nádherné scenérie
+ úžasný pohlcujúci príbeh
+ proste všetko NA PARÁDU

- trocha drobností typu napr., keď sa s postavou rozbehnem a nemôžem sa trafiť do schodiska :D alebo drobné zasekávanie sa na miestach (trošička nemotorné ovládanie), ale inak nič ;-).



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |