HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12956
1687

Online 13719 užívateľov

Užívateľ > BeloHorizonte > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Je to hra štýlu pozitívneho, nie je to hra doslova pre pôžitok to smrti, ale len tak z dobrodružstva. Grafika, fyzika a podobné stránky hry zostali na tých 85 bodoch a zaslúžene. Z hľadiska konkrétneho obsahu zbraní a iných vecí v hre je to už slabšie, dej je super, misie stereotypné...
Určite je to najlepšie AC zatiaľ. Obsah hry z hľadiska možností prekvapil excelentne, z hľadiska vecí prekvapil tak isto veľmi dobré. Má to síce menšie obmedzenia, chyby, no úžasnú grafiku, dej a misie už nie sú také aké boli. Teraz od hry, trocha ma naštvalo, že tú hru na konzoly AC1 neviem čo, neurobili na PC.
Je to skvelá hra s pútavým dejom, misiami, zbraňami a celkovým dojmom. Prvý dojem u mňa vyvolal niečo neskutočné a odvtedy som sa do tej hry pustil. Skvelá kampaň nie len pre jedného hráča, ostatný z bratstva a iné postavy, Rím a podobné veci. Je to to čo som chcel...
Call of Duty je určite jedna z najlepších hier vôbec a asi najlepšia v roku 2003. Zaujímavý dej, misie, zbrane a prostredie, ktoré síce nemá nejakú super grafiku, no atmosféra druhej svetovej vojny pokryje všetko.
Z hľadiska obsahu veľmi podobné jednotkám, z hľadiska grafika excelentné aj keď na ten rok mohlo byť lepšie. Beriem na vedomie, že Activision robí pomerne stereotypné hry a toto nie je výnimka, takže ešte raz beriem na vedomie. Zbrane, vozidlá fajn, misie super, dej celkom ujde, budovy a okolie tvoria dokonalé prostredie so skvelou atmosférou.
Po opäť stereotypnej trojke je to určite pokrok k lepšiemu, taktické boje, rozmanitý príbeh a v ňom skvele vsunuté misie. Zbrane, vozidlá, prostredie a hlavne kopec efektov vytvorených v špičkovej technike - to svedčí o naozaj kvalitne hre na kvalitne a správne fungujúcom engine.
opäť ta pravá vojnová atmosféra a staré dobré klasické masívne stereotypné boje. Viesť vojnu za Američanov proti podareným Japoncom v Pacifiku je naozaj skvelý nápad, defenzíva Nemcov, ktorú tak všetci ospevujú ma až tak neprekvapila, aj keď dej za Rusko bol lepší. Zbrane a vozidlá sú klasika, grafika a svet okolo tiež fajn.
Pekná grafika, pekný dej a postavy, dobré misie, zbrane a okolitý svet ako obsah. To je doslova Black Ops v extrémnej podobe, nečakal som viac ani menej, zaslúžená osemdesiatka.
Priemerný balík piatich máp, ktoré zabavia na tri hodiny debilov a na dve hodiny normálny hráčov. Takže je to priemerný "dodatok"...
Ja balenia neznášam, urobia základnú hru, každý ju má nainštalovanú potom si nainštaluje aj dodatok a hneď už urobia balíček, kto im to kúpi keď každý hrá už hry osobitne ?
Toto šieste pokračovanie beriem ako extrémne zaujímavé a rozmanité FPS. Zbrane je obrovské plus, trocha slabší dej v strede a mierny stereotyp v porovnaní s MW1. Hodnotím to ako tretiu najlepšiu hru roka 2009.
Dĺžka hry mierne krátka, zaujímavé prostredie a momenty z vojny, ktoré sú vybraté tak na 80%. Funguje to na rovnakom engine takže základ hry nehodnotím, obsah je mierne lepší...
Apsolutne trapna napodobenian originalu tu uz vidnao co sa ctane ked o ruk zobere hru ulplyn iditiot ako ubi a zoberu jeu crytkeu
Staršia hra, no v roku 1998 nebola nejaká extra. Už tu bolo vystihnuté, na rok 98 2D grafika nie je primeraná a to je asi tak všetko.
Neviem síce čo na tom všetci vidia, ale mne sa to veľmi nepáčilo. Málo aut za prvé, za druhé je to stále otrasná grafika a množstvo chýbajúcich vecí...
Na svoju dobu dosť dobrá hra, je to taký veľmi dobrý priemer. Trocha horšia jazda na aute a podobné veci vrátane fyziky, policajti mierne na hlavu a veľmi dobré misie, dej...
Podľa mňa najlepšie GTA vôbec, jednak pre fyziku [síce mierne gumené pohyby no prežijeme]. Grafika je štandardná, náročnosť brutálne vysoká a na grafike ATI Radeon 5600 1GB to na maximum mierne spomaľuje. Zbrane, autá a hlavne NY sú super, keby tam nebol veľmi malý Central Park, tak by tam nebolo vôbec zelene.
-Keď chcú urobiť poriadny NY, nech ho dajú ešte raz taký a bude...20 GB na disku. :D
Sú to dve hry vylepšené o mierny kúsok, síce po Anglicky, no každý to iste prežije...Takže Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City sú v pohode hry.
Takže túto hru hodnotím ako lepšiu z dvojice, aj keď som ju hral o pár hodín kratšie. Nič nové akurát, misie, super dej ,tank, padák a pár vecí spojených s touto hrou.
Súhlasím s kolegom strašiakom, má to síce menej, no dnes už každý debil vie spojiť EFLC a pôvodnú hru jednoduchými krokmi kopírovať-zlúčiť položky-hrať...
Veľmi dobrá hra, život motorkára vo vtipnej podobe. Nové zbrane, hlášky, zaujímavý dej, misie a množstvo zabíjania by som na tvorcov ozaj nepovedal. Trocha zle spracovaná grafika, snažili sa byť zaujímavý, no len to dobabrali.
Staré dobré časy v Londýne, Londýn ponúka len lepší dej ako to bolo pri jednotke. Grafika nezmenená, trochu viac aut...
Grafika dobrá, mierne kreslená a pomaly sa zobrazujúca. Zbrane, autá a ostatný obsah hry je obrovské plus. Hra má slabší dej, no misie sú zaujímavé, rozmanité a tvorivé. Vadí mi nereálnosť, zlé spracovanie Kalifornie a množstvo chýb v "deravom " engine.
Pútavé misie, celkom dobrý dej, veľa zbraní a aut, mestá a kopec možností - to sú také najväčšie plus v tejto hre. Policajti, budovy, jazda na aute a moje domy sú také menšie plus, no a mínus je v prvom rade plávanie, možno aj to, že za hrou Mafia zaostáva...
Jedna z najlepších hier na svete v histórii, šancu prekonať ju nebude mať asi žiadna hra, lebo toto je zlatý rok 2002. Táto hra sa robila s porozumením a citom k ľuďom, vidno, že ju robili Česi a Slováci, keby to má urobiť povedzme U.S.A, určite to je trápna, strieľačka bez deja. Toto má ducha - dej, správne zbrane, super dabing, postavy a naozaj skvele spracovaný NY z tridsiatich rokoch. Tiež skvelá atmosféra.


Stará dobrá klasika, začal som to hrávať už keď som mal sedem rokov a mám z toho veľmi dobré spomienky. Klasický strategická grafika a zaujímavý obsah v hre nádherné dopĺňajú možnosti a aktivity v hre.
Veľmi podarená hra, no je taká holá. Má síce dosť dobrých predmetov, no veľmi málo možnosti. Je to úplne stereotypné a jednoduché, v jednoduchosti spočíva kvalita, to v tomto prípade naplatí.
Najlepší z TS2 série určite a oveľa lepší než celý TS1 dokopy. Má čo ponúknuť v oblasti zábavy, nových možností ako sú športy a iné aktivity a samozrejme množstvo predmetov, či už oblečenia alebo nábytku. Odporúčam skombinovať s Ročnými obdobiami.
Veľmi podarený diel, aj keď mierne pod moje očakávania, no má čo povedať v oblasti možností a spracovania, mesto fajn aj keď predmety sú na hranici.
Takže, aby sme si to zobrali za správny koniec. Je to doslova Americké, v štýle no v udalostiach nie. Stužková alebo oslava maturít a odovzdávanie cien nehrozí, len žúry a žúry. Od predmetov a oblečenia som čakal viac.
Už tu bolo spomínané, že je to taká holá hra. Má obrovský počet predmetov, možností, režimov, zamestnaní a vecí na stiahnutie z internetu. Autá sú naozaj super hlavne tie z internetu, má to rozmanitú tvorbu osobností a samotného výzoru Simov po stránke oblečenia aj tváre a podobne.
Dávam tomu obrovské šance, má to kopec zaujímavých vecí :
1.Práce, povolania, profesie sú naozaj rozmanité a ovplyvniteľné ako chcem.
2.Nové predmety v podobe primeraného nábytku a pár doplnkov.
3.Nové budovy, mesto, možnosti sú skvelé, trocha stereotypné, no nevadí.
Mohli síce vylepšiť grafiku a odobrať tu stereotypnosť, no je kopec ďalších dodatkov.
Nepodarok z dielne Maxis. Jedná sa o nereálnu hru v neprimeranom období. Keby mám ísť do detailov, tak si nezaslúži ani to jedno percento.
Veľmi odbré a pestré spríjemnenie hry, ale po vydarenom predošlom dodatku som očakával úprimne viac. Obsah je tu hrozný - myslím nábytok, oblečenie...ale možnosti ujdu, zišlo by sa aj vylepšenie grafiky.
Pokračovanie ako sa patrí, úžasný nový obsah pre Simov a veľmi veľa zábavy, určite odporúčam a dá sa hovoriť o najlepšom dodatku k TS1.
Zaslúži si to oveľa viac, no to by som bral takto, obsah hry je naozaj mizivý, možnosti pribúdajú rýchlo, no takto si ja túto hru nepredstavujem. Aj keď v hre je veľmi veľa predmetov, koho by to bavilo napr. karneval v hre nie je, tak nech nehovoria.
Opäť niečo bravúrne, nádherne spracované a všetky tie možnosti celebrity a tak, obsah hry po stránke oblečenie je naozaj super, po stránke ostatných vecí to už také nie je. Grafika stále taká istá.
Je to iste najlepší dodatok k hre TS1, keby to vylepšilo grafiku tak naozaj paráda. Potreby pre psov a mačky naozaj skvele spracované, iné zvieratá tiež. Je to proste dokonalé, tak som si to predstavoval.
No, tak toto prekonalo všetky moje očakávania ako po stránke nových vecí, škoda, že len na tú dovolenku a aj po stránke možnosti jednotlivých destinácii.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |