HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 2218 užívateľov

Hry > Inquisitor > hodnotenie


Inquisitor
57%

Moje hodnotenie - Inquisitor





Recenzie - Inquisitor

Pro hardcore hráče odpudivý a nekoukatelný titul. Pro příznivce chytrých RPG ze staré školy až překvapivě bohaté pátrání v temném středověku říznutém kouzly.
Inquisitor nie je zlá hra. Solídnu hrateľnosť vlastne stačí len vyladiť napríklad patchom, ktorý upraví a hlavne opraví niektoré veci. Pre nostalgikov, ktorí majú všetky predchádzajúce podobné hry zvládnuté za všetky postavy so všetkými možnosťami vedenia dialógov s rôznymi skillmi to bude celkom slušná reminiscencia. A veru, že má aj čo ponúknuť mladšiemu hráčovi, len ten sa bude hrou ťažšie prehrýzať.


Užívateľské hodnotenia - Inquisitor

Vy dvaja ste asi tuto hru ani nehrali....Pretoze by ste tu nepisali take kktiny... Ako RPG je to neskutocna hra, ktora keby vysla pred 10 rokmi, tak by bola velkym konkurentom Baldurs Gate. Takto je to len mierne nadpriemerne RPG od Ceskych vyvojarov. Ano grafika je na dnesne pomery nekutocne slaba ale ako klady su tu...RPG prvky, perfektny dej a hutna atmosfera, ktora vas nuti dohrat tuto hru az do konca. Ja som to dohral a nelutujeme toho, pretoze ma ta hra pohltila na niekolki dni. Tak vam dvom radim...skuste si to aj zahrat a nehodnotit hru iba z obrazkov a gameplay videi z youtube.
Verdikt:
Slusna porcia RPG zabavy.... Ale tuto hru odporucam len cistokrvnym hracom RPG hier, ktorym nezalezi na grafike ale na zazitku z hrania.
65%

+4 Dobré Zlé
Inquisitor je veľmi vydarená hra. Autorom sa veľmi podarilo hru zasadiť do fantasy sveta plného herézí, kacírou a pekelných bytostí. Chrbtovou kosťou je veľmi dobrý unikátny dej. Keď som hral Baldurs gate, myslel som si, že lepšie RPG už nikdy nikto nevytvorí. Mýlil som sa, Inquisitor predčil u mňa Baldurs gate, a nielen u mňa ale aj viacerí moji zmámi a kamaráti túto hru hodnotia tiež veľmi pozitívne. Nemožno podľa grafiky hru hneď odsúdiť, lebo Inquisitor má svoje prednosti inde, kde so svojimi prednosťami prekonáva všetky dosiaľ známe RPG.

+2 Dobré Zlé
No musim povedat, ze hru tohoto formatu som uz davno hladal...a konecne nasiel. Vyborne :-) Vyborny dej, grafika v pohode, vyborna hratelnost, co viac si clovek moze priat...

+1 Dobré Zlé
co sa oplati napisat ? hra vynika neuveritelnym dejom a nadpriemernou dlzkou. dokazala ma prekvapit aj po druhom dohrati. sila hry netkvie v grafike ale aj napriek tomu ma tato hra zaujala svojim vzhladom a dojmom ..
co by som hre vytkol su neuveritelne dlhe nudne nezazivne a nedolezite dungeony ktore som prechadzal so slzami v ociach kedy bude koniec (stacilo urobit 2 levely a prepracovat ich v dizajne co autorom velmi ide vid kostoly a katedraly). Obcasne zasekavanie postavy som dokazal prepacit. automaticke delenie bodov vlastnosti druziny bola velka chyba ako aj nemoznost manipulovat s ich zbrojov.
v kazdom pripade ta hra ma pohltila tak ze sa k nej budem rad vracat a preto som si hru kupil aj napriek tomu ze som ju mal predtym napalenu. mala podpora autorom a moj optimizmus ze by som sa niekedy v hoc aj dalekej buducnosti dockal dvojky alebo nejakeho pokracovania len dufam ze hra si zachova atmosferu a taktiez ten old school kabatik ktory je uzasny .

+1 Dobré Zlé
Grafiku bych této hře nevyčítal, protože co se týče herní stránky, prvních pár hodin je to opravdová pecka, ale později, když začnete zjišťovat, že za svoje vynaložené úsilí nedostanete skoro nic, vás hra začne pomalu štvát a je jen otázkou času, kdy hru vypnete. Ale jistě se k ní budete zase vracet, pořád a pořád dokola, protože vylepšování postavy je zde opravdu zajímavé. K tomu všemu skvělý soundtrack, který opravdu stojí za to. Jinak, hru bych ani tak nepřirovnával k Diablu, ale spíše k tahovému GoldenLand.

+1 Dobré Zlé
Inquisitor je rozhodne hra, ktorá je pre RPG "amatérov" až príliš tuhým sústom a aj "profíkovi" dá slušne zabrať. Určite ale je pre kalených old-school izomertických nadšencov. Mechanika hry, rozsiahlosť dialógov, úloh, aj hry celkovo a celková originalita konceptu sú porovnateľné s legendami ako Fallout 1 a 2, BG, či IWD. V každom prípade ale hra ponúka veľmi originálny koncept a skutočne detailne prepracovaný systém levelovania, mnoho artefaktov, kúzla a mnoho ďalšieho na pozadí hutného temného stredovekého príbehu s mnohými komplexnými úlohami. Obtiažnosť hry je od začiatku na vysokej úrovni. To, na čom táto inak vynikajúca hra stráca najviac, je audiovizuálna stránka. Aj keď celkový grafický design je v pohode, animácie už tak fajn nie su. Zvuk, hlavne ambient je slabý, hudobný doprovod priemerný. Celkovo zhrnuté teda asi tak, že CINEMAX mohli ďaleko viac zapracovať na audiovizuálnej stránke tohoto inak veľmi nadpriemerného titulu.

+1 Dobré Zlé
Výborné RPG, které toho má spoustu co nabídnout. Bohužel většinu lidí odradí zbytečně těžká obtížnost a kostrbaté ovládání, avšak ten, který se přes tohle dostane bude odměněn bohatým příběhem a výbornou zápletkou. Rada nad zlato: když na tuhle hru nemáte nervy, tak ji nehrajte, ale pak neplivejte kvůli vlastní hlouposti, že hra stojí za nic, protože to tak není !

+1 Dobré Zlé
-: grafika, hudba, UI, cena, zbytočné haldy textu, pohyb postavy, mapa, žiaden dabing, lokácie, boj, efekty, stereotyp, nuda, menu, atmosféra
+: množstvo zbraní a zboje, druhy nepriateľov, vylepšenia, detailne popísané charakteristiky jednotlivých tried postáv
Verdikt: Inquisitor je jedným slovom katastrofa roka 2009. Je to hra, ktorá zmeškala svoj vlak pretože zaspala, respektíve prespala dobu pre svoj naozaj zdĺhavý vývoj. Čo sa týka technickej stránky hry, je to sklamanie. Audiovizuálna stránka hry je zastaraná. Na hru sa jednoducho nedá pozerať a počúvať hnusne spracovaní hudobný sprievod. O umelej inteligencii nemá zmysel sa baviť, keďže v hre žiadna nie je. Boj je nudný a rýchlo sa dostaví aj stereotyp. Autori zbytočne zamerali svoje úsilie na textovú stránku hry. Haldy väčšinou nezáživného textu nebaví nikoho čítať, ale to sa netýka popisu jednotlivých charakteristík herných postáv. Čo by som vyzdvihol je množstvo predmetov v hre. To sa týka hlavne zbraní a zbroje. Inquisitor pre svoje negatíva by nemal šancu konkurovať hre Kult: Heretic Kingdoms z roku 2004 a ani Icewind Dale z roku 2000. Čo s takou hrou urobiť? Na hranicu a upáliť!

-2 Dobré Zlé
Toto je fakt HAMBA!!! Neskutocne trapna drzost, ktora nema konca kraja. Ani v roku 1994 by som si tuto hru nekupil. Predpokladam, ze tato hre je vysledkom 15 rocneho programovania, lebo vizera asi ako z pred 15tich rokov. Ale ja som velkorisi a zahral by som si aj staru hru, ALE keby sa to aspon dalo hrat!!! Toto nie je hra ale pracna nuda a nehral by som ju ani keby mi za o platili. Fakt hamba, to uz volili nic nevidat a nerobit si aspon hambu.

-6 Dobré Zlé
toto je hra z novembra roku 2009?? ved lepsiu grafiku maju hry z roku 2000 podla mna je to odpad vsetkych RPG. akoze o nicom hra keby tu bolo -100% tak tolko tomu dam, no ale nie je tak davam 1%

-8 Dobré Zlé
100%Kratos


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |