HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 6989 užívateľov

Užívateľ > Adka > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

no, veľmi vydarená hra oproti svojich kolegýň dosť inovačná, vyriabilná s celkom slušnou grafikou, ktorú som už ale pocítila na svojom pc. Až na pár, pre mňa nepodstatných detailíkov vydarené dielo. Odporúčam.
Slušné dielko porovnateľné so svojou sokyňou Empire earth. Neviem sa rozhodnúť medzi kladmi a mínusmi týchto dvoch, nakoľko by to vyšlo asi narovnako. Podľa mňa patria medzi klasiky, ktoré by nemal vynechať žiadny stratég...
Nuž, tak po dohraní som na pochybách čo vytknúť tomuto dielku. Jedno vyvracia druhé. To, že grafici sa asi veľmi nepohrali zase vyvažuje zopár zaujímavých hádaniek a občas moje zježené chĺpky na rukách ako odraz scénok z hororu. Nieje to však skvost, ktorý by som mohla náročnejším adventuristom doporučiť.
Veľmi zaujímavá adventúra s nádhernou grafikou. Odporúčam každému milovníkovi adventúr, historických adventúr, tajomna a vťahujúceho deja. Nemôžem dať menej ako 100 %
Stratégia na ktorej sa môžete vyšantiť od pravekých dôb a vojačikov s bedrovým pásom, ktorí na obranu háďžu prakmi a kameňi so svojimi zariekavačmi, či mágmi, ktorí dokážu na nepriateľa privolať mor, či zemetrasenie, výbuch sopky či výr, ktorý dokáže príjemne oslabiť vášho protivníka...až po obranu nanotechnológiami, laserovými ľúčmi, ponorkami, robotmi, lietadlami. Nuž príjemná hra nenáročná na Vaše pc, len na Váš čas. Odporúčam ako hru do kancelárie napr. počas obedňajšej pauzičky....
Nuž, tak FC mi zobrala asi najviac času, ktorú venujem hrám, pretože mi zobrala aj ten čo venujem rodine. Stala sa našou rodinnou hrou. Na množstvo variácií, slušnej dobe hrateľnosti, zaujímavom prostredí, neočakávanom deji a zvratoch, variabilnom množstve zbraní a nepriateľov od bežných vojakov až po obludy a mutanty, ktoré Vás napádajú zo zadu, z boku a Vy neviete ktorú zbraň si v tej rýchlosti od radosti vybrať...no proste to dá zabrať. Napriek náročnosti (možnosť voľby na začiatku vzhľadom na to či chcete stretať sem tam nejakého mutantíka, alebo ste action type a radi si dáte prácu s poriadnou hordou nepriateľov.. Pre mňa osobne jedna z najzdarilejších first peson kúskov, ktoré som kedysi hrala. Navyše je len na Vás ktorú cestu si vyberiete, akú obtiažnosť...v každom prípade táto hra odskúša Vaše nervy, pohotovosť, vyburcuje všetky nároky, ktoré na hry podobného typu máte. Hra splnila všetky moje očakávania (aj neočakávané...), jediná nevýhoda bola, že sa nemôžete nahrať kdekoľvek, ale až po prekonaní akéhosi check poitu, nuž a obludky veru nečakajú, len sa množia a množia a nároky s počtom levelov len stúpajú a stúpajú....
Tak na svoju dobu veľmi vydarená hra, niektoré lokácie doslova ťažko "prelúskateľné", ale práve preto veľmi pohlcujúce. Celkový dojem z hry bol naozaj výborný a dôkazom je aj to, že mi dodnes znie v pamäti. Musím teda zložiť poklonu českému tímu, ktorý šlapol na plyn a doslova sa vybúril...našťastie v tom najpriaznivejšom slova zmysle.
Tak na rok výroby veľmi slušná akčná nádielka, zaujímavý dej, dokonca aj muzička a dialógy sa vydarili. Odporúčam.
Tak toto bola naozaj pecka! Našťastie som mala z roboty dovolenku keď som sa dostala k tejto hre, pretože moje vytreštené, krvavé oči na nej zostali nalepené celé 2 dni s menšími prestávkami. Hudba, príbeh, jednotlivé ponuré sekvencie...proste skvost medzi hororovými adventúrami, ktorú by bolo hriechom obísť. Grafické spracovanie, ktoré trošku pokrivkáva Vám už od začiatku hry bude pripadať ako bezcenný, nedôležitý detail, ktorý bez problémov vyvážil celkový scenár tejto vskutku zaujímavej hry.
Takže, PM som si zahrala až po jej pokračovaní = Still life a jednoznačne musím povedať, že SL je graficky aj dejovo oveľa lepšie zvládnutá.
Hra nápadne podobná hrám ako Empire Earth alebo AoE. Myslím, že táto hra je vymakanejšia v pozdejších dobách, čiže nie pravek, ani stredovek, ale nanotechnológie a.p. Tam som sa naozaj vybláznila. Na to všetko som ju zlúskla dosť rýchlo. Zaujímavosťou sú kartičky do nasledujúcej hry a prechod z kontitentu na kontinet kde každá civilizácia má v niečom navrch...V podstate skvelá hra. Môžem odporúčať.
Opäť jedna z detektívnych adventúr, vydarené dielko na spôsob Sherlocka Holmesa s hľadaním vraha. Dej sa odohráva na potápajúcom sa ostrove a jeho okolí. Dá sa hrať 2 spôsobmi a to s rýchlym a s pomalým resp. postupným potápaním - voľba na začiatku hry. Napriek tomu, že som sa na začiatku obávala, že hra bude sústredená na jeden ostrov jej grafika, dej aj tajomnosť do posledného rozuzlenia ma do tohto detektívneho príbehu vtiahli a už nepustili.
Opäť jedna z detektívok, ktorá ma zaujala. Vytkla by som len divný koniec...dúfam, že bude mať pokračovanie.
Jáj, tak toto dielko si môžem zahrať kedykoľvek. Dokáže si na nej zmlsnúť aj môj 7-ročný syn. Príjemná realtimeová stratégia ku ktorej sa vraciam. Odporúčam práve aj preto, že je nadčasová a vôbec nie nudná, s nesčetnými možnosťami a variáciami + nenáročná, aj na slabšie PC. Odporúčam.
Po The longest journey hra, ktorú si bez problémov zahrám aj viackrát a neprestane ma baviť. To tajomno, ktoré v sebe má, tú príťažlivosť, nádhernú nevšednú grafiku rukou Ben.Sokala...proste rukopis veľkého fantastu. Podľa mňa jedna s najoslnivejších skvostov, čo sa týka lokácií, grafického prevedenia a hrateľnosti..Táto hra vtiahne každého zarytého adventuristu. Proste nemám čo vytknúť. Určite odporúčam všetkými desiatimi.
Moja prvá adventúra z ktorej som bola vskutku uchvátená. Grafika je naozaj na túto dobu zaujímavá, príbeh plynie a vťahuje do deja. Striedanie prítomnosti a minulosti......lokácie naozaj zaujímavé. Odporúčam.
Jedna z point - click adventúriek, ktorú nemôžem ohodnotiť viac ako na 55% a to len vďaka grafike. Niečo, čo Vám naozaj nezostane natrvalo v pamäti ako Syberia. Niečo čo sa zahrá a vzápätí vyšumí........škoda.
Zaujímavá hra svojho druhu, ktorá ma dosť vtiahla, ale po čase začala nudiť. Mínusom je podľa mňa grafika a ostatné percentá patria nápadu...
Nuž, čo dodať, čakala som viac, aspoň zlepšenia v grafike. Nič prevratného, ani nápaditého. Možno tak hra pre dievčatká s bezduchou fantáziou...



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |