HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 774 užívateľov

Užívateľ > Ampo > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Grafika pekná, no už po krátkom čase je to príliš stereotypné a nudné. Ale to asi každý kamiónový simulátor. Páčili sa mi tu rôzne druhy nákladov, ktoré veziete.
Super hra na odreagovanie. Vyhodou je, ze je volne dostupna zadarmo, a tym padom mozete hrat na vsetkych oficialnych serveroch. Nizke naroky na PC, dobra hratelnost, velmi velka zabava je zarucena. Grafika je zaujimava, skor kreslena, a dodava hre velmi dynamicky a komicky dojem.

Slabsi je vyber vozidiel, najdete tu len 1 rychle vozitko, 1 tank a 1 lietadlo v kazdej frakcii, ktore su mimochodom 2. Paci sa mi system expenia, postavu si vyvijate, nuti vas to hrat, odmenou za vyssie lvly su nove ability, ktorymi hravo porazite svojich superov. Co ma vsak sklamalo najviac, je pocet map. V hre momentalne najdete len 4 mapy, ktore sa automaticky striedaju na kazdom serveri. Mozete si pridat svojich kamaratov, a hrat s nimi.

Z hladiska hratelnosti je BF Heroes velmi dobrou hrou, no po technickej stranke moze byt niekedy az prilis zdlhave dosiahnut to, aby ste sa so svojimi kamaratmi napojili na rovnaky server

Hra ma bavila zopar tyzdnov, dosiahol som dost vysoky level, no potom to uz zacalo byt nudne. Pekne je, ze si postavu mozete obliekat do najroznejsich oblekov, menit celkovy vyzor, detaily ako fuzy, uces a pod. Ako som spomenul na zaciatku, tato hra je zadarmo, no nie celkom. Pre odomknutie unikatnych obleceni (napr. plavky, irska sukna, hawaiska kosela atd), si musite zaplatit malu sumu penazi. Oplati sa to vsak, pretoze tym budete vynikat v kazdej mape, a ostatni hraci na vas budu pozerat v nemom uzase.
Skvelá hra, na ktorej oceňujem najmä fakt, že nepotrebujete originál, pretože je free. To znamená, že sa bez problémov napojíte na všetky oficiálne servere. Hráčov je vždy plno, takže sa nebojte, že by nebolo s kým hrať. Navyše vývojári do hry pravidelne pridávajú novinky v podobe zbraní, máp a pod. Expíte si levely a nemusíte sa báť, že o ne prídete, všetko je totiž uložené na nete.
Hra je vo svojom žánri v kategórii nadpriemerné. Uchvátila ma nádherná grafika s možnosťou detailného priblíženie obrazu až na úroveň zeme, kedy sa môžete po vašom meste pohybovať akoby ste boli obyčajný chodca alebo auto. Realistické tiene, možnosť striedania dňa a noci, kedy krásne vidno, ako Slnko a mesiac prechádzajú po oblohe. Pravdaže všetku túto krásu si naplno užijete len pokiaľ máte nastavenú grafiku na maximum. To sa prirodzene nedá dosiahnuť na slabších strojoch, ale pokiaľ máte doma mašinu, užijete si grafiku hry naplno.

Samotná hra vôbec nie je až tak náročná na hranie, ako sa mi zo začiatku zdalo. Hráč si základné princípy osvojí v niekoľkých tutorialoch, a potom už ide všetko samo. Je krásne pozerať sa, ako sa z jednej cesty postupne vyvíja rozľahlé veľkomesto plné mrakodrapov. Páči sa mi tu aj možnosť vytvorenia liniek hromadnej dopravy, množstvo svetoznámych stavieb (Eiffelovka atď.), infraštruktúra dopravy, môžete sledovať jednolivých chodcov, autá a ich príbehy.

Skúšal som len single player, a bol veľmi chytľavý. Táto hra má totiž aj online mód, ktorý určite stojí za vyskúšanie. Jediné negatívum, ktoré som našiel, je fakt, že ma hra po pár dňoch začala trochu nudiť, napriek tomu, že som mal otvorených asi len 40% budov a iných funkcií. Asi som si nezvolil zrovna najlepšiu lokalitu pre moje mesto :)
V porovnaní s Trojkou je to krok vpred. Viac modelov áut, lepšia grafika (realistickejšia), rozmanitejšie prostredie (nielen mesto, mesto a zase mesto) - nájdete tu aj obrovský lom s pieskom, sú tu väčšie detaily, napr. pri šmykovaní sa vám zašpiní auto, realistickejšie svetlá a záblesky výstražných policajných svetiel, hlavne ma uchvátilo prostredie a jeho detaily (nádherná katedrála, lunapark s pohybujúcimi sa kolotočmi atď.).

Čo sa týka hernej stránky, odstránili sa tie otravné replaye po každej zrážke vozidiel, autá už vybuchujú len pri fakt silnej zrážke, po meste už nejazdia len krabice, ale reálne modely, ktoré si môžete vybrať pri voľbe vozidla. Je tu iný systém hry, jazdíte si po meste, zrazu dostanete hlásenie o podozrivom, a môžete prijať alebo ignorovať. Hráte sa aj na ozajstných vyšetrovateľov, kedy hľadáte stopy, ktoré vám pomôžu vo vyšetrovaní.

K tomu všetkému je hra softwarovo veľmi nenáročná, rozbeháte ju na vysokých detailoch aj na slabších mašinách. Celkovo je to určite lepšie ako Trojka, odporúčam !
Sklamanie. Už to nie je také realistické, ako bývalo. Staviate policajné zátarasy, máte elektrickú zbraň, púšťate olej na cestu a pod. Graficky nádherné, no jednosmerný a monotónny príbeh.
Super hra! Konečne niečo aj pre milovníkov policajných simulátorov. Bláznivé nahánačky, skoky, havárie, adrenalín, detailné modely áut s detailamy poškodenia. Zabudované nitro v autách, krásne policajné majáky. Proste hra, na ktorú som čakal niekoľko mesiacov.

Navyše je to veľmi hardwarovo nenáročná hra, ide plynule aj na slabších mašinách. Nechýba tu ani multiplayer.
Celkovo ma to veľmi sklamalo. Hlavným dôvodom bola zblbnutá grafika, kedy neustále zmízajú v diaľke textúry aj celé domy. Je tam niekoľko scenáriov, ale všetko je na jedno kopyto - jazdíte po meste, ktoré je poloprázdne a nudné. Oceňujem nízke požiadavky na konfiguráciu, no pokiaľ to nehráte na plných nastaveniach, vyzerá to dosť slabo.
Vlastne ani neviem, aký je tu rozdiel od obyčajnej Emergency 4, možno v niektorých misiách, pretože hrám Deluxe, a niektoré misie boli úplne odlišné od pôvodnej Emergency 4. Inak skvelá hra.
Skvelá hra, simulátor záchranárskych akcií. Veľké množstvo možností, kopa druhov vozidiel, vrtulníky, lietadlo, pestrý výber personálu, množstvo funkcií jednotlivých druhov posádky. Navyše veľmi pekná grafika, realistické zvuky, prepracované misie. Proste jednotka vo svojom odbore. A ovládanie vôbec nie je zlé, ako to tvrdia ostatní.
Skvela detektivka, ktora vam ponuka prezit cele vysetrovanie aj z pohladu vraha, a aj z pohladu detektivov. Silny pribeh, tajomna atmosfera. Zasnezeny New York s teplotami -30`C dodava celej hre chladivy podton. Duchaplne rozhovory, moznost ovplyvnovat vyvoj hry, striedave pasaze, kde ovladate viacere postavy. System minihier je tiez velmi atraktivny, kedy musite prezit rozne akcne sceny pomocou stlacania konkretnych tlacitok.

Tuto hru som presiel uz 2 krat, a mam na nu krasne spomienky. Je to akcna adventura s mnozstvom dynamickych prvkov, ktorej nechyba humor, napätie, akcia, laska, sex a mnoho ineho. Najlepsia hra tohto typu, aku som kedy hral !
Far Cry 2 sa od "jednotky" výrazne odlišuje, a to najmä v systéme hrania. Už neprechádzate kolá, s vopred určeným poradím. Tentoraz máte v hre dokonalú voľnosť. Vyberáte si misie priamo od ľudí, ľubovoľné poradie, je tu množstvo postranných aktivít, vybíjate kempy, zbierate skryté diamanty. Oceňujem veľlký arzenál zbraní s možnosťou ich vylepšenia za diamanty. To všetko je oproti jednotke novinkou.

Jedna vec však ostala nezmenená, ba bola priam vylepšená - nádherná, úchvatná, pohlcujúca grafika s úžasnou atmosférou ďalekej Afriky. Túto hru musíte vyskúšať už len kvôli tomu, že pri prechádzaní džungle, púšte, jazera, hôr, máte proste pocit, akoby ste tam boli. Zvuky vtákov a zvierat, cvrčky, a veľká osamelosť vám dá nezabudnuteľný zážitok. Najlepšie na tom všetkom je, že čas a počasie sa reálne menia, môžete sa vyspať a nastaviť si budík na tmavú noc, alebo ranný východ slnka, alebo pálivé popoludnie. Tiene sú detailne prepracované, proste nádhera.

Far Cry je proste hra s dokonalou grafikou, a to ma dostalo najviac.
Jednoznačne leader v kategórii demolačných závodov. Krásna grafika, prepracované trate, fyzika, efekty, výbuchy, akrobacia, špeciálne módy, kopa áut, možnosť tuningu výkonu, skvelý multiplayer s možnosťou LAN hry. Táto hra si zaslúži 100%, oproti jednotke vidno pokrok.
Krasna hudba, zaujimava grafika, pozoruhodny system hry. Velmi nenarocna hra, ktora sluzi len na kratkodobe zabavenie. Osobne ma velmi neoslovila.
Na svoju dobu asi najlepsia hra svojho druhu! Jednoducho uzasna hra, super grafika, dej, hratelnost, a hlavne - vynikajuca atmosfera. Tuto hru som presiel niekolko krat, kiez by dnesne hry boli aspon tak dobre, ako bolo Freedom Fighters !
Stare (resp. nove) dobre Grand Theft Auto. Po grafickej stranke jedna z najrealnejsich a najkrajsich hier, ake nam herny trh v sucastnosti ponuka. Pokial sa vam pacili predchadzajuce diely GTA, hlavne San Andreas, potom GTA 4 bude pre vas ceresnickou na torte. Bezesporna fyzika aut, postav, predmetov, realne modely aut so vsetkymi detailami poskodenia, vynikajuce vizualne efekty, az strasidelne realisticky vyzerajuce tiene, ktore vas doslovo prenesu do samotnej hry. Kto ma rad New York, a nikdy tam nebol, dostal pomocou tejto hry moznost detailne ho preskumat, pretoze tvorcovia do herneho prostredia zahrnuli mnozstvo realnych budov a oblasti.

V porovnani so San Andreas je GTA 4 niekolko nasobne vyspelejsou hrou, aspon co sa tyka grafiky a hratelnosti. Pribeh je opat detailne prepracovany, naskytnu sa vam nove moznosti, ako napr. neustale pouzivanie mobilu, vztahy s viacerymi zenami, internetova zoznamka, samotny internet v hre, obchody, oblecenie atd. Co mi chyba, su mini-misie, ktore boli v SA na kazdom kroku. Za policajtov mozete robit policajne nahanacky, zabijat gangy atd.

Opat je v ponuke moznost modovania, v sucastnosti uz najdete nesmierne mnozstvo modov. Multiplayer je jednoducho dokonaly, osobne si neviem predstavit viac zabavy z multiplayera, ako v GTA 4.

Co sa tyka prostredia, oproti SA budu niektori mozno sklamani. Ziadny venkov, len same domy, panelaky, mrakodrapy, obchody, dialnice, pristavy - proste New York. V hre je niekolko druhov vrtulnikov, s ktorymi mozete z vysky objavovat NY, chybaju mi tu lietadla a tanky.

Teraz vsak ta horsia stranka - techicka stranka. GTA 4 je zname najma zlou kompatibilitou s pocitacmi (kedze povodne bolo vytvorene pre XBox). Prve mesiace po vydani PC verzie boli sprevadzane vydavanim niekolkych patchov, ktore mali hracom coraz viac vylepsit zazitok z hry. Avsak este aj dnes, po takmer roku od vydania PC verzie, ma nesmierne mnozstvo ludi problem so sekanim a grafickymi bugmi. Jednoducho povedane, GTA 4 nie je
Pokial mate PC verziu, a nemate k hre specialny ovladac (simuluje gitaru), tak si hru moc neuzijete. Je tu dokopy asi 5 obtiaznosti, a bez ovladaca mate sancu prejst na maximelne prvych 3 obtiaznostiach. Inac som od tejto hry cakal viac, vyber songov nie je tiez najlepsi. Ale fanusikovia Guitar Hero si tuto hru urcite uziju.
Bezpochyby najlepší Hitman, aký kedy vyšiel. Nádherná grafika, prepracované prostredie, dobrý dej. Záver veľmi emotívny. Veľké spektrum zbraní, upgradov, prevlekov. I keď hra je dosť náročná na prejdenie, ja som to hral na najľahšej obtiažnosti, kde je nekonečný počet savov. Odporúčam zahrať !
Chvíľu vám bude trvať, kým pochopíte systém tejto hry. Pevnosť, ktorú v prvej misii ukrutne dobíjate, je ,zdá sa, vašou hlavnou základňou, v ktorej pravdepodobne strávite väčšinu času mimo misií. Omyl ! Táto pevnosť totiž bola len jednou zo stoviek ďalších, ktoré sa na neskutočne veľkej mape hry vyskytujú. Následne začnete chápať systém - popri hlavných misiách hry, ktoré si môžete ľubovoľne vyberať, môžete obsadzovať stovky kempov a opevnených základní nepriateľskej strany, ktoré vám dávajú peniaze, body a rozširujú vaše obsadené územie.

Hra má neskutočne krásnu grafiku, pestré prostredie, striedanie počasia a rovnako aj dňa a noci. Tiene sa pohybujú podľa reálneho času, ktorý v hre plynie, takže zažijete nielen prekrásne západy a východy slnka, ale aj tajomné noci v lese osvetlené žiarou Mesiaca. Hra má celkom nízke nároky na HW, je stabilná, nájdete tu desiatky druhov automobilov, lietadiel, vrtuľníkov, lodí. Zbierate skryté debničky, ktoré môžete následne využiť na upgradovanie svojich zbraní a vozidiel.

Myslel som si, že táto hra sa s GTA porovnávať nedá, no mením svoj názor. Ak vezmeme do úvahy úplne odlišné prostredie hier a prižmúrime oči nad občasnou monotónnosťou misií v JC 2, táto hra je akoby iná odroda hier typu GTA. Odporúčam ju a upozorňujem vás, že kým ju prejdete na 100%, strávite pri nej možno aj pár týždňov.
Sector.sk ohodnotil tuto hru, ako nie najlepsie dielo zo serie LEGO. S tymto rozhodne nesuhlasim ! LEGO Harry Potter jednoznacne prekonal vsetky doterajsie tituly, nielen svojou vylepsenou grafikou, ale aj rozsiahlostou, humorom, hernym systemom, zvukom a pod. Skvela zabava, najma ked to hrate s partakom. Desiatky postav, kuziel, nadherne prostredie, drzanie sa dejovej linie s kuskom tradicnej Legovskej parodie. Vrelo odporucam !
Hra podľa filmu. Aj takýto prívlastok by sa dal dať tejto skvelej hre. Lego Indy Jones 2 som vyskúšal len tak z recesie. Lenže po 5 minútach hrania ma to proste chytilo! Hra je určená pre 2 ľudí (hrajúcich na 1 PC), je to o spolupráci, rýchlosti, a čo je hlavné, o LOGIKE a rozume.

Prechádzate nádherné kolá, plné tajných, skrytých bonusových levelov, zbraní, dopravných prostriedkov (ťavy, autá, lietadlá, ufo, kone, snežný skúter, bycikel, trojkolka, motorka atď.), nádherných efektov a mnoho ďalšie.

Určite si poviete, že Lego, to bude nejaká blbosť, no táto hra vysoko prekonala moje očakávania. S parťákom si užijete desiatky hodín plných zábavy, lámania rozumu a množstva iného. Hra je robená zaujímavou formou, kde sa môžete vracať do všetkých kôl a splniť veci, na ktoré ste zabudli. Čo ma prekvapilo najviac, je to nesmierne dlhá hra, odhadujem to tak na 30 hodín čistého času, a ani vtedy ju neprejdete na 100%.

Odporúčam všetkým priaznivcom zábavy, nehovoriac o fanúšikoch Lega. Ak máte brata/sestru alebo parťáka, určite to vyskúšajte (keď nie, môže to hrať aj 1 hráč).
Ako vždy kopa zábavy, prepracovaná grafika, zábavné animácie, množstvo prekvapení, dlhá hrateľnosť, možnosť hrať 2 hráčov. Novinkou sú interaktívne prvky, ako napr. strieľanie z dela, hľadanie pokladov podľa kompasu atď. Podľa mňa jedno z najlepších LEGO hier zatiaľ, výber motívu Pirátov Karibiku bol určite veľmi dobrý ťah. Už teraz sa teším, aké LEGO výjde najbližšie.
Veľmi originálna hra, ktorá vás pohltí svojou smutnou a melancholickou atmosférou plnou temnoty a strašidelných zvukov. Navyše vám aj potrápi mozog. Dlhá je podľa mňa celkom dosť, pokiaľ to samozrejme nehráte vkuse pol dňa.
Velmi stara hra, ktoru som hraval, ked som mal asi 8 rokov. Verte ci nie, tato hra vo mne zanechala strasne vela nadhernych spomienok, bola to prva hra svojho druhu, podciarknuta silnym fantasy pribehom. Nadherna hudba mi ostala v hlave aj po vyse 10 rokoch.

Na svoju dobu to bola proste dokonala hra, ktoru by som si pri velkej nude zahral mozno aj dnes znovu.
Mafia je velkym konkurentom GTA, ktory je vsak od GTA totalne odlisny. I ked hra bola vydana v roku 2002, na tu dobu znamenala Mafia velke nóvum. Milovnikov historie aut urcite zamrazili dokonale modely aut, ktore sa v hre vyskytuju.

Hru vyvinuli Cesi, a prave to znamenalo velky prinos do Ceskej hernej sceny. Mafia si nasla svojich fanusikov po celom svete, a o kratky cas ma vyjst Mafia 2, ktora bude vyvrcholenim.

System Mafie je podobny GTA, chodite po meste, kradnete auta, robite misie. S ceskym dabingom sa mi Mafia hrala vynikajuco, nechyba jej humor ani akcia. Na rok 2002 to bola vynikajuca hra, a priznam sa, ze pred par mesiacmi som si ju presiel znovu.

Mafia je akcna pecka, ktoru milovnici GTA nemozu prehliadnut. Tesim sa na pokracovanie tejto hry !
Zaujimava adventura, dost narocna na logiku. Vacsinou sa cely "hlavolam" odohrava v jednej miestnosti, z ktorej po vyrieseni postupite dalej. Hlavna postava je robot, ktory sa moze natahovat hore a dolu. Hra ma tajomnu atmosferu s este tajomnejsou hudbou. Pripominalo mi to stareho dobreho Neverhooda :)
Mini ninjas je jedna z mala hier, ktore zdaleka prekonali moje ocakavania. Prekvapil ma dost dlhy herny cas, a najme prepracovanost samotnej hry. Kreslena grafika, ocarujuce prostredia, tajomna atmosfera, 7 unikatnych postav, velke mnozstvo spellov, zbieranie kvetov, alchymia, skryte cesty a predmety - to vsetko a mnoho dalsieho dava tejto hre vyznamne body. Ak mate dojem, ze hra je urcena hlavne pre deti, ste na omyle. Je to prijemne odreagovanie, RPG, ktore mi pripominalo WoW. Odporucam zahrat!
Grafika celkom obstojná, no celkovo je hra veľmi nudná, chodíte len dopredu a zastavujete na staniciach. Slabota, ale nápad originálny. Možnosť vytvoriť si vlastnú trasu.
Neviem, čo všetci majú proti tejto sérii NFS. Podľa mňa je veľmi vydarená, od samotného deja (nelegálne preteky zo San Francisca až po New York) až po hrateľnosť a najmä grafické spracovanie. Počas hry sa stretnete s obrovským množstvom pestrých scenérií od hôr, cez mestá, púšte, tornádové plošiny, zasnežené kopce a pod. Všetky tieto prostredia sú nádherne a do detailov spracované. Trasenie kamery pri vysokých otáčkach vám dodá pocit, akoby ste v aute priamo sedeli, stúpa vám adrenalín v krvi. Osobitne ma dostali najmä snežné kolá, hlavne preteky downhillom počas padajúcej lavíny. Podľa mňa jedna z najlepších závodných hier.

+ hrateľnosť
+ detailne spracovaná krajina
+ pestrosť v prostredí
+ možnosť získavať XP
+ grafika

- občas haprujúci zvuk
- menší výber áut
Hra, na ktorú som sa tešil dlhé roky, konečne vyšla. Dojmy? Slabota. Po grafickej stránke je tu samozrejme nejaký pokrok (i keď ani ten nie je nič extra), no hra nejako veľmi nudí. Na úplnom začiatku hrania, keď máte za úlohu prejsť cez most, ktorý je spojený s tutoriálom, som mal super pocity. Vtipne spracovanie spojené s uspávankovou hudbou a krvavými zombíkmi dodali tejto úvodnej časti hry osobitnú atmosféru. Podobne aj tlačítko DO NOT PUSH, ktoré aj tak stlačíte, prinieslo hráčovi pocit humornej paródie na ostatné hry. Následne však toto nadšenie akosi vyprchalo a hra začala byť trochu nudná. Priznám sa, že som ju po necelej hodine vypol. Kto vie, možno by sa to ešte trochu rozbehlo, no sklamal ma technický chod hry, pretože som začal mať občasné sekanie hry (hlavne pri otáčaní kamery), ktoré nevyriešilo ani zníženie detailov a nastavení. Verným fanúšikom série Postal sa aj tretie pokračovanie bude asi páčiť, no nie je to žiadna výhra (pri pomyslení, koľko sme na to čakali).
PES 2010 je proste elita. Všetko je tak reálne, dynamické. Prekvapila ma plynulosť hry na maximálnych detailoch, ato to hrávam na notebooku. FIFA 10 sa môže ísť do kúta hanbiť.
Vynikajúca odreagovačka, ktorá navyše potrápi vašu hlavu. Svojím dizajnom síce nápadne pripomína Portal, no podstatne sa od neho lýši. Pri prechádzaní jednotlivých kôl sa vždy sám seba pýtam, ktorý génius to vymýšľa. Odporúčam !
Skvelý simulátor. Nádherná grafika, realistické zvuky, kopa modelov, možnosť pridávať nové modely, vytvárať vlastné cesty. Hardwarovo nie veľmi náročné. Odporúčam!
Vkustku originálna hra. Pokiaľ ste si doteraz mysleli, že tvorcovia hier už nemôžu prísť s niečim novým, mýlili ste sa.
Kto pred dávnymi časmi hrával Starcraft 1, vie, že túto stratégiu zatiaľ nič neprekonalo. A trvá to už takmer 10 rokov. Pred 2 dňami, kedy oficiálne vyšiel Starcraft 2, sa mohol tento stav zmeniť. Nestalo sa tak! Viete prečo? Lebo Starcraft 1 nikdy nič neprekoná. Môžem len skonštatovať, že po hernej stránke je SC 2 na rovnakej úrovni. Ostal rovnaký systém hrania, rasy, jednoduchosť. Pravdaže je tu niekoľko vylepšení (možnosť označiť niekoľko desiatok jednotiek naraz, grafika, striedanie dňa a noci atď.), ktoré Dvojku robia lepšou, ako bola Jednotka. LENŽE je tu problém! Zásadný!

STARCRAFT 2 NEMÁ MOŽNOSŤ LAN HRY !!! A to už nehovorím o skirmishi, ktorý sa v týchto dňoch snaží nejako "vykoumať". Môj verdikt je, že SC 2 je rozhodne jedna z najlepších súčasných stratégií, Blizzard je proste pán. Ale to, že stavili na systém Battlenet, a nie LAN, ma totálne sklamalo ! Hodnotím však samotnú hru, takže 96%
Ako uz bolo spomenute, grafika je vynikajuca. Lenze ta spolu s multiplayerom su asi jedine 2 vynikajuce veci na celej hre. Je pravda, ze uz dlhu dobu sa na trhu neobjavila podobna hra, a prave tento fakt dodava hre HAWX prehnane hodnotenia.

Co sa tyka hratelnosti, celkom ujde. Ovladanie na klavesnici vam vsak znemozni presne triafat s gulometom, cim sa gulomet prakticky vyradi z vasho pouzivaneho arzenalu zbrani. Inou moznostou ostava mys, s ktorou vsak budete vo vzduchu obratni asi ako autobus v garazi...

Paci sa mi velky vyber stihaciek s detailnou grafikou, ale pocas hrania velmi nevnimate, ci sedite v MIG-29 alebo v nejakej uplne inej stihacke... Najsmutnejsou castou hry su prave misie. Tie su totiz vsetky na jedno kopyto, bud chranite ciel, alebo nicite ciel. Zopar prvych misii vas bude bavit, ale potom je to uz strasna nuda, a hlavne stupa narocnost misii v podobe prehnaneho poctu utociacich stihaciek...

Aby som to zhrnul, HAWX je jedina hra svojho druhu, a pokial ste milovnikmi leteckych simulatorov, v tejto hre svoju tuzbu velmi neschladite, pretoze tato hra je o rychlosti, dezorientacii, a bezhlaveho nahanania nepriatelskych stihaciek. Ocenujem vacsi pocet zbrani a typov rakiet, stihaciek, krasnu grafiku a multiplayer. Ale po par hodinach hrania vas to najskor omrzi...
Áno, je to klon Diabla 2, a navyše veľmi podarený. Mne osobne sa aj kreslená grafika veľmi páčila, i keď asi viete, že prichádzajúce Diablo 3 bude mať grafiku neporovnateľne lepšiu.

Torchlight je chytľavá RPG hra, s množstvom zaujímavých noviniek, počas hry vás bude sprevádzať váš pet (mačka alebo pes), ktorý tiež získava schopnosti, vyvýja sa. Každý fanúšik Diabla, ktorý skúsi Torchlight, sa už od neho len tak ľahko neodtrhne.

Dávam hodnotenie zaslúžených 93% (stratené percentá sú za neoriginálnosť hry).
Na svoju dobu originálna a extrémne zábavná hra. Onedlho má výjsť pokračovanie, ktoré bude mať nadupanú grafiku.
90%UGH!
Super hra, spomienka na stare casy :) Dobra zabava pre hranie vo dvojici s partakom. Na svoju dobu davam 90%.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |