HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 1165 užívateľov

Užívateľ > GTAEU > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hra je podarená, no mne sa nepáčil dej. Neviem, ale od dvojky išiel dolu. Zbrane podobné a misie tiež, hra je vlastne pokračovanie a to ma zaráža. Radšej mali vytvoriť pokračovanie, no v inom kabáte. Viac možností by tiež nebolo na škoda a grafika naozaj slušná. Od hry som viac neočakával, len trochu viac realizmu a menej boja.
Myslite si o mne čo chcete, ale ja si o niektorých ľuďoch, myslím tiež svoje. Čo nevidíte, že BF3 je graficky zlý. Porovnajte si to s MW3, tam je grafika rovnaká a požiadavky o dosť nižšie. FrostBite2 je podľa mnohých neviem čo, no ako sa líši od iných, pohyby sú tu naozaj trápne, skoky a takéto veci boli v GTA4 už oveľa vymakanejšie alebo napríklad LA Noire, tam je pohyby niečo úplne iné ako v Battlefielde. Strašne ma zarazila kampaň orientovaná do Iraku a samotný príbeh, čakal som ozaj viac. Zvuky sú oveľa hrošie ako v iných FPS. Jediné čo je vážne dobré, je MP no pre hráčov bez originalky to je prd platné.
Ja by som tejto hre dal väčšiu šancu, súhlasím zo strašiakom - hra je iného štýlu, komického, neviem či ma chápete takže takto. Hra ponúka netradičnú grafiku, ktorá nie je práve naj. Zvláštne ovládanie a málo zbraní, tiež je náročná (súdim podľa grafiky a engine). Fyzika hry je plus, síce nereálna, no na takúto hru dobrá.
V prvom rade ma sklamali vysoké nároky a nie až taká super grafika, je síce medzi TOP 10 vôbec, ale kopec chýb v grafickom spracovaní prostredia robia z peknej grafiky nekvalitnú. Hra má kopec chýb aj sama o sebe, dejovo lepší priemer, misie celkom fajn. Oblek, zbrane a autá tiež môžu byť. Misie vo vzduchu - na lietadle, zoskok... by nezaškodili no čo už.
Mne sa to vidí na vlas rovnaké, to bude asi tým engine. Electronic Arts predviedli peknú distribúciu a dobré "vlastné" prvky v hre, no a na druhej strane Crytek kvalitné spracovanie a engine z jednotky, ktorá bola super.
Od hry som očakával veľa, ale sklamala ma. Ovládanie hrozné, po vypnutí ABS ešte nerealistickejšie a grafika naozaj jediné plus. Doslova "DIRT" závody vymizli a autá prestávajú byť "dirty", terén proste zaostáva za jazdou na asfaltke. Nové autá sú prispôsobené pevnej zemi pod gumami a celkové prostredie, je graficky dobré, no vychodené - veľmi bežné.
Doteraz som len na novinkami krútil hlavou a kritizoval, no toto je už koniec roka 2011. Zachráni to už iba EA a UbiSoft, lebo tieto tituly od podradných výrobcov ma už serú. Grafika na hre ako pri Barbie Thumbelina, kečky z Sims a ovládanie, fyzika, prostredie, všetko ostatné hrôza. Nepochopil som ani základnú myšlienku. Tieto hry hrám, len aby som ich kritizoval a zároveň čakám zázrak.
Jednotka na konzoly, dvojka pre istotu len v neoficiálnej verzii na mobily a PS, no a toto je na všetko ,ale v konečnom dôsledku na nič...
Úplne hrozné. Keby to beriem ako farmársku hru, je to odporné, chyby, stroje, proste všetko a ako normálnu PC hru, neponúka nič.
Na rok 2005, keď som to hral prvý krát dávam 85%, no dnes 10%. Grafika vtedy slušná, teraz podradná. Fyzika a ovládanie aj vtedy mali či doháňať, veľa a veľa - strašne veľa vecí a z toho 50% zbytočných. Málo rozmanitosti prostredia a zbraní, autá sú rovnaké dnu, vzhľad iný, dokonca aj na kombajne sa dá ísť rýchlo ako na taxíku. Nereálnosť..


Priemerná hra na rok 2010 a najlepšia hra na roky 2002-2003. Pekné mesto a tiež grafika, fyzika a dabing sú super. Náročnosť hry na čas a na nervy mi strašne vadí, aj keď super zbrane a super autá = super zábava, ktorá všetko vykompenzuje. Množstvo budov a celé rozsiahle mesto. Dej je strašne náročný na mozog, tiež je dlhý a po čase nudný (keď to hráte 2-3×). Dabing ,len vylepšuje postavy, ktoré majú dobre vymyslený - mafiánsky charakter, vlastne celá hra je mafia. Problém na príbehu je nereálnosť a hlúpe misie s taxíkom, jazda (strašne ťažká), no a hlavne množstvo chýb.
Je to prvé NFS a tak aj vyzerá, no čo dodať :
1999-30%
2001-25%
2004-20%
2007-15%
2009-10%
No ešte na koniec chcem povedať ,že hra nejde na W7 bez EDAM a ten neprestajne sťahuje, mne za pol hodiny stiahol okolo 2GB, debil.
Príjemne prekvapili spracovaním, možnosťami, autami a grafikou, je to rozhodne lepšie než predošlé diely a rok 1997 je to parádičky. Tu sú moje hodnotenia na jednotlivé roky hrania :
1998-30%
2001-25%
2006-17%
2010-15%
Tak to je obrovský skok, od normálnej dvojky a keď si pomyslím ,že ako to deti mastili. Ja som to prvý krát hral ako 10-ročný a musím povedať, že to bolo super :
1998-50%
2003-35%
2008-27%
2011-20%
-ja to vždy dopĺňam...
Konečne normálny policajti ,to som si povedal po hodine hrania ,keď som mal 11 rokov v 1999, a teraz si poviem ,že je to na hovno. Ale keď si vezmem ,že sa grafika mierne pohoršila, no zlepšilo spracovanie, herné prvky a samozrejme aj viac aut...tak hej...
Je to Nemecká verzia, no ako vravím pri iných NFS do orku 2004, sú to proste staré hry a dnes sa ich už neoplatí inštalovať a mnoho z nich nejde na nových PC, keďže je už rok 2005
2000-49%
2005-37%
_____________________________________________________________________________
Dopĺňam :
2008-29%
Musím povedať, že hra má čo ponúknuť aj keď pochádza ešte z 20. storočia. To sú také zlaté časy NFS, ja mám jeden počítač s W2000 originál pre tieto hry a musím povedať, že túto hru hrajem tak každé tri roky a preto ju odporúčam každému, proste super hra :
1999-80%
2002-70%
2006-55%
2008-50%
2010-45%
Najlepšie NFS aké kedy vyšlo, sneh či nesneh, púšť či les, proste všetko, je mi jasné ,že sa to zmení a dáte mi prst dole, no nevadí. Túto hru hrám každý deň a za mesiac som mal všetko na zlato. Škoda mesta a aj dlhšej hry, ten patch na sneh a dážď je naj, veď hra stúpla o 10% po vydaní.
Hra nemá už takú dobrú grafiku a čakal som aspoň revolučný pokrok, no nič. Ovládanie je hrozné a fyzika je hrôza, náročnosť hry už ani nepripomínam a s tými hlúpymi policajtmi to fakt posrali. Jediné čo je dobré je : "Vôbec nejaký policajti a všeobecná rozmanitosť"
+Ako taká grafika a zvuky
-Ovládanie
-Fyzika aut
-Mesto
-Typ pretekov
-Vozový park
-Pre niekoho možno chýbajúci tunning a pod.
No, tento Nemecký diel sa im nevydaril, ale inač všetky sú fajn, tento diel je tieň zlatých časoch. Inač celkom dobrá hra s obstojnou grafikou a geniálnym spracovaním, tiež pekné herné prvky a dobrá hra ja pre D1 či staré PC.
Tak toto sa mi vôbec, no vôbec nepáčilo ,tu dávam plusy aj mínusy ,ktorých je bohužiaľ veľa a celkový dojem z hry nie je žiadny, poroste nič nové, len malé vecičky :
+Celkové spracovanie a všetko k tomu.
+Grafika ,ktorá má menší pokrok v kvalite cesty.
-Stále dokola to isté a žiadny pokrok v prvkoch hrania.
-Autá tiež nepokročili v rozmanitosti, ale skôr v trápnej realistickosti.
-Žiadna voľnosť ,nie sú tu ani normálny policajti.
-Taktiež hra je už stará a nemá dostatok vecí ,roky tak 2000-2002
!!POZOR NEJDE MI DAŤ VIAC PERCENT!!
Hra už nemá čo ponúknuť a je to perfektné, hra nejde na W7 a ani na Viste nejde úplne bez chýb, je už dokonalá a ponúka grafiku na úrovni. Fyzika a herné prvky sú už tradičné, no stále dobré a nezaostávajú dobu.
To je už trocha veľa, načo to robia keď to nie je ani NFS a ešte aj alternatívny názov "NFS". Určite neodporúčam a hral som to až v roku 2006 a z toho je aj moje hodnotenie : 24%.
Lepšie než jednotka ,ale len o malý kúsok grafiky a mám pocit aj ,že sa zlepšili v iných veciach. To ,že to obsahuje obsah na vyše (opravy,vylepšenia a nové autá) to je zbytočnosť ,lebo cez EDAM mi stiahne za minútu (1MB/s) okolo tridsať nových vecí ,do normálnej verzie.
No tak toto je už predposledný klinec do rakvy, v roku 2003 by som tomu dal 25% a to som prižmúril oči. Veď tá hra nemá ani hlavu ani pätu, nezobrali si ponaučenie z minulého dielu a teraz to posrali ešte viac...
Teraz sa ako tak zachránili pred úpadkom, no opäť si nezobrali ponaučenie. Grafika nejako upadla a fyzika aut..haha. Keď ich mám ešte viac dobiť tak tu sú mínusy :
-Žiadne nové autá ,len rozmanité úpravy
-Engine je zhodný s tým z UG1 a to je chyba "FATAL ERROR".
-Kopec iných...
Mňa tiež veľmi nebaví jebať sa cez steny, skákať niekam do piči a robiť diery do stien. Ako v pohode, keď tu máte všetci inteligenciu hlboko pod nulou, tak beriem na vedomie.
Oproti dvojke sa mi to zdá byť lepšie len dejovo, graficky a dabing, trocha. Ovládanie je naozaj trápne, úlohy a celé zisťovanie tiež. Ako tak je zvládnutý engine, čiže hnací motor hry ponúka kopec chýb a tomu zodpovedajú aj pomerne nízke nároky.
Čo dodať, opäť super prácička v podaní UbiSoft aj ostatných. Hra na CCA 25 hodín keď makáte a keď si ju užívate aj na pol roka.
Úplne dokonalá hra, má všetko čo mala mať a aj pár vecí navyše. Je vhodná hlavne do 12 rokov, no zahrajú si ju aj starší, ja som ju hral prvý krát v roku 2003 ako 13-ročný a aj v 2O10 ako 19-ročný, takže v pohode zábavka.
Hra má priemernú grafiku a zlý herný režim, jednoduchosť sa k novým hrám hodí a táto hra ju neponúka. Spektrum zbraní, možností a iných vecí, takmer ako pri stratégiách, no a posledný klinec do rakvy je prostredie. Nezaujímavé, nereálne, neprispôsobivé a nefyzické, to je proste somarina a neviem ako sa dá zaseknúť, na mŕtvole, takéto omyly sa stávali v minulom storočí - keď som si oidbyl z auta nárazník a pol hodiny som na ňom robil drifty. Takže hra je taká na prd.
Ja súhlasím ako z tými čo majú samé palce dole aj so strašiakom a JBanom, no nesúhlasím s tými čo dali 80% a vyššie...Nuda, stereotyp a pekná grafika, obsah...
Ako nápad veľmi podarený ,no stáva sa z toho nudná stratégia ktorú vymyslel hrozný historik. Celkové spracovanie a prezentácia hry vo svete bravúrna, no nehrajú to všetci. je to navštevovaná hra len preto ,lebo láka názvom a nádychom centrálneho zmýšľania tvorcov. Všetko je nepriehľadné v hre a toto nie je stratégia a ani manažment, a už vôbec simulátor, toto je napodobenina akčných hier, naťahovačiek a TS3/TS2*.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |