HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 12255 užívateľov

Užívateľ > tutanxamon > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

na tuto hru som sa velmi tesil ale s rezervou... a to preto, lebo na Colonial Marines som sa tesil snad este viac a bola pre mna sklamanie.. dohral som ju ale len preto ze som fanusik votrelca. No nastastie pri Alien Isolation to nemusim dohrat len koli tomu ze som fanusik votrelca, ale koli tomu ze ta hra ma snad vsetko co ma poriadna survival horrorova hra mat :) jednoducho povedane pre mna najlepsia hra s votrelcom aku som hral. urcite odporucam vsetkym fanusikom votrelca a horrorovych hier. Uz teraz mi je smutno ked to prejdem a budem len dufat ze pride pokracovanie :)
Davam 75% ale len preto, ze mam rad votrelcov, inak to je slabsie ako som cakal... grafika je fakt slabsia ako u stareho AvP a dejovost priamociara... hratelnost v poriadku. dufam ze sa im podari spravit do buducna cosi lepsie :)
Skvely napad, dobry pribeh, pekna grafika, fajnovy bubaci, genialna hra po vsetkych strankach :)
akurat trosicku kratke, ale aj tak si myslim ze to stoji za to si zahrat.






















jednoducho dokonalost sama :)
grafika, hratelnost, misie, pribeh, multiplayer, vsetko je perfektne...
hlavne multiplayer ze pridali do hry je asi najvacsie plus.. uz sa tesim na dalsie pokracovanie


Nerad to hovorim, ale Mafia 3 nema spolocne s prvymi dvomi dielmy absolutne nic...
Pre mna nezaujimave, nudne, a hlavne stereotypne!! Dookola plnite misie v podstate tie iste, meni sa akurat prostredie a aj to nie nejako moc extra... Dejovo tiez ma to nevtiahlo, nema to absolutne ziadnu energiu, chyba tomu stava.. ked sa odosobnim od povodnych dielov 1,2 a budem to brat ako uplne nieco nove, tak si to zasluzi akurat 11% za pokus spravit z toho GTA v mafia style... ale inak som naozaj sklamany :/




nesklamala a ani nemohla, ved je to uz davno jasna prejdena hra, kde je genialny dej, skvela hudba, zvuky, hratelnost, grafika, proste tesim sa na pokracovanie, verim ze metro 2035 na nas este len caka :)
je to presne tak, ako sa tu už písalo. ten čo ma rád strielačky, tak si nepríde v tejto hre na svoje, ale ten ćo ma rád skvelý dej, nápad, niečo nové, určite by si mal zahrať práve túto duchársku zaujímavosť :) je to adventura a to čo mala splniť, podľa mňa splnila. ja som spokojný, skvelá grafika, hrateľnosť, dej, nápad a prekvapivý koniec.






super, podla mna skvela hra s dobrou grafikou, hratelnostou, dejom a uzil som si vela zabavy :) urcite by som ocenil keby spravili aj pokracovanie.
super hra, genialne postavy, skvely pribeh a samozrejme nechybala horrorovst :)
ocenil by som pokracovanie v terajsej grafike, alebo remake
Pokracovanie nesklamalo a mozem povedat ze stoji za to zahrat si ho ;)
hratelnost, zvuky, dej, vsetko tak ako ma byt, stale dufam ze sa niekto chyti a spravi pokracovanie v novej grafike... len musi pokracovat v tom, co tato hra uz hracom dava :) co je hlavne horror a dej


vsetko na poriadku, nemam co vytknut ;)
hrdinka je riadna kocka a jej pixely veru stoja za to :D
momentalne hram pokracovanie Rise of Tomb Raider a to ide v dobre vyslapanych stopach z tohoto dielu a dobre spravili ;) urcite odporucam



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |