HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 8910 užívateľov

Užívateľ > VENICE > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |





Dramatická, dejovo dobrá, má dobré zbrane, oblečenie, mestá, misie sú menej stereotypné, má zaujímavého hlavého hrdinu, kopec iných dobre vybraných postáv a momentov. Super boj, bojové pohyby, pohyby všeobecne, možnosti, fyzika, zaujímavosť a hlavne skvelú grafiku - to je AC2.
Ja som bol vždy na také akčné hry, pri ktorých si nevydýchnete a športové kde sa prebehnete. Táto hra je také akrobatické, má pútavý príbeh, obré zbrane, oblečenie, misie, veci...Proste skvelé pokračovanie série, ako ja dvojka má blbý koniec.
















































Mňa táto hra nikdy nebavila, to skôr brata...Nepáčili sa mi závody, autá, úprava aut, množstvo chýb, náročnosť voči hráčovi a tak.




















Skvelé pokračovanie...Má trocha slabšie ovládanie (hlavne na klávesnici), no keď ste šikovný, viete naladiť autá a stiahnuť si nejakú menšiu opravu z internetu, tak nemá problém. Veľa aut, možností, tratí, režimov, možnosti ladenia a upravovania...Trochu mi chýbal preklad, no potom som ho s bratom urobil. Určite kvalitný diel.
Zaujímavý dodatok resp. sada nových aut a pár vecí navyše. Staršie autá sa dajú dobre upravovať po stránke výkonu a tie novšie aj po stránke výkonu alebo môžete si z nich urobiť výstavné kusy, ktoré pod kapotou skrývajú ledva 150 koní, či už elegantné a rýchle fára...
Je to nádherný dodatok k hre, lepší než len predošlé autá...Nový režim v novom podaní je zaujímavý hlavne pre hráčov, ktorý sa chcú nádherne zabaviť na silných Amerických vozidlách a pre nadšencov výkonných aut, ktoré sa dajú stále ešte lepšie naladiť a upraviť z hľadiska vzhľadu aj sily.


Široko ďaleko v závodnom virtuálnom svete táto hra nemá konkurenciu. Skvelé exotické autá v kombinácii so zaujímavým prostredím v celku dobrou "kartónovou" grafikou. nemá dej, trochu vyššiu obtiažnosť na nervy aj PC a chýba mi tam úprava už dobrých aut. Tiež nejaké mesto, či už mestečko...nie len skupiny domov.
Výrobcovia poriadne zamiešali karty a vydali nám na stôl túto na 50% podarenú hru, ktorú zaraďujem práve do kategórie 2002 dobré hry.
Je to skvelé závodné potešenie, na pár týždňov. Dobré autá, priemerné vylepenia, zvuky, grafika...Všetko je výborné.




Kvalitná hra, určite množstvo aut a úprav, tiež tratí, režimov a samozrejme možností. Zaujímavý pohľad z kokpitu, čo sme ešte v sérii nezažili. Dosť nízka náročnosť, keďže som to potiahol aj starý PC, na ktorom ide na max. tak akurát TS2. Inač nemám oč dodať, pekné prostredie, zvuky, efekty...



















































© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |