HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12925
1687

Online 38070 užívateľov

Užívateľ > pato96 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Určite najlepšie angry birds . Neskutočne zábavné , ten kdo povie že to neni najlepšie angry birds musí byť blázon . Tentoraz s vtákmi len tupo nenarážate ale sú aj vyzbrojený laserovkami , svetelnými mečmi a rôznymi schopnosťami . Nepriatelia tiež po vás strielajú . Predstavte si angry birds space ale s lepšou hudbou , krajšími efektami , krajším spracovaním , oveľa zábavnejšími misiami , a viecrými možnosťami . Klobúk dole , rovio robí čoraz lepšie a lepšie angry birds a toto je to najlepšie a najzábavnejšie . Neviem či to vôbec mohlo dopadnúť lepšie . Niekdo by si mohol povedať že to už neni ono . Áno presne tak neni to ono je to niečo oveľa lepšie .
+ perfektné parodovanie star wars
+ efekty
+ schopnosti vtákov
+ veľmi veľa zábavy
+ skvele spracovanie misie zo skvelým konceptom
+ niektoré skvelé nápady

- niektoré veľmi ťažké misie ktoré vyhráte len úplne náhodne

Jedna s najlepších hier aké som kedy hral . Vrelo odporúčam je to zábava :-)
80%Anna
+vizuál
+krásna hudba
+kvalitná grafika
+perfektné zvuky
+atmosféra
+dokonalé osvetlenia a tiene
+hĺbka príbehu (donúti vás premýšlať)
+zaberá málo miesta na disku

-dĺžka
-ovládanie mohlo byť lepšie
-občas nelogické hádanky
tuto hru som vyhral uz asi 3 krat a vobec ma to neomrzelo je to taka hra pre lovcov zahad . objavite sa na ostrove a vasou úlohou bude sa dostat k vysielacu ktorý vidite už od zaciatku . je to skvela adventura odporucam kupit alebo stiahnut .
+ grafika
+ hudba
+ zvuky
+ preskumavanie chatrci , jaskyne , havarovanej lode

- ziadne
+kvalitná grafika
+perfektný upgrade zbraní
+vizuál
+zvuky
+bossovia
+zábava
+znovuhrateľnosť :)

-neoriginalita
-občas stereotyp
-jednotvárne prostredia

Skvelá a zábavná hra . Pôvodne som chcel hodnotiť 70% ale nakoniec pôjdem vyššie - ľúbi sa mi totiž že aspoň táto hra už konečne neni americká ale je od naších severných susedov - poliakov :) A na to že je to úplne prvá poľská hra aká kedy vyšla tak je náhodou veľmi kvalitne spracovaná . Tak teda z úcty dávam 80% . A hard reset si to podľa mňa aj zaslúži . Ešte raz ďakujem výrobcom za túto skvelú hru . Pobavila :)
Keď robilo need for speed EA Games tak bolo všetko v pohode no odkedy sa k nim pridalo Criterion Games tak je to úplne nahovno . Parchnti by som ich sotil pod vlak úplne dosrali celé need for speed . Kde sú tie časy starých dobrých undeground 2 alebo crabon ? Tam som si mohol pekne vytunit auto a tu len jebnem 1 jeden spojler a hotovo ! EA Games ide dolu vodou keď tý debili ani nevedia urobiť nfs tak nech sa na to vyserú aspoň my ušetria čaš , peniaze a nervy !!
Aaach staré dobre need for speed pri ktorom som strávil hodiny keď som bol malý . Tie nové nfs (napr. the run , most wanted 2) sú už vážne blbosti nejlepšie sú tieto staré dobré . Electronic Arts ide dolu vodou úplne to posrali . Ludia zahrajte si toto need for speed a nie tie nové blbosti !!
Postal 2 som ešte nehral ale toto je hnusné . Tak strašne zabugovanú hru som ešte nevidel . Nedokážem vyhrať ani prvú misiu pretože nič nefunguje (napr. hrdina my vyskočí až na nejaký 10 pokus , nedokážem zo zeme zdvihúť granáty) . No už v tej prvej misii , ktorú neviem vyhrať som si vyšimol tú škaredú grafiku , otrasné animácie pohybu a bugy . Nikomu nedporúčam sťahovať prepadák a hnus toto je vhodné akurát tak na rozčúlenie . 5% dávam hre za to že ide spustiť .
+ veľmi pekná grafika
+ obrovské množstvo zbraní a útokov
+ nové zbrane a útoky
+ animácie
+ humor
+ fyzika
+ voda (ktorá robí hru zábavnejšiou)
+ veľa možností zo zbraňami a objektami
+ krajšie efekty a zvuky oproti predchodcom
+ veľmi zábavný multiplayer

- hrozná AI

Takže worms revolution je rozhodne najlepší zo všetkých wormsov . Rozhodne si to s kamarátmi cez net alebo lan zahrajte no singleplayer nehrajte ! Tá AI nepriteľov je jedným slovom hrozná - napr. nepriatelia použivajú len bazuku, granát a brokovnicu nič iné . Možete byť aj na druhom konci mapky no oni sa vždy presne trafia - kvoli tomu som ani tie počiatočné misie nevedel vyhrať . No multiplayer je geniálny . Keby hra nemala singleplayer ani kampane a bola by čisto len multiplayerová tak by som dal 100% . Škoda . Opakujem ako si túto hru stiahnete tak hrajte len multiplayer !




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |