HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21199
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 12244 užívateľov

Užívateľ > sixon86 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Musím veľmi pochváliť tvorcov hry Alan Wake.
Veľmi zaujímavý horror, ktorý vás vtiahne do deja Alana Wake.
Alan prežíva svoj bestseller na vlastnej koži, veľmi sa mi páči spôsob a štýl akým je hra spravená. Nepriatelia tí istý, žiadne zmeny a to s ami páči. Taktiež aj tá baterka sa mi veľmi páči. Príbeh stále naberá na obrátkach, takže sa pomaly dostávate k rozlúsknutiu celej hrôzy.

+Grafické spracovanie
+Atmosféra
+Dej
+Hratelnosť
+Hracia doba

-Nevydarené ovládanie auta
-Stereotypné potyčky s nepriateľom
-Znovuhratelnosť (pochybujem že by si to niekto zapol 2x)
No keď to všetko zhrnieme, tak sa dá povedať že hra od spol. SEGA nastavila latku pomerne dosť vysoko. Hra je dosť kvalitne spracovaná, veľmi sa mi páči hrateľnosť, grafické spracovanie, zvuk. efekty, dejová línia ktorá sa rozbieha dobre aj priebeh je dobrý len dosť ma sklamal koniec.
Náročnosť je v skutku dosť vysoká takže ozaj len a len pomaličky sa premiestňovať z miesta na miesto :)

+Grafika
+Hrateľnosť
+Zvuk
+Dej -koniec
+Hracia doba
+IN votrelca
+Za každým sa niečo zomlelo ako vo filme.

-Možno len ten koniec, nemám čo iné vytknúť
Z časti som sa na túto hru aj tešil, ale sklamala ma. Textúry na dnešnú dobu sú otrasné, zatial čo jeho predchodca AvP je natom omnoho lepšie. Ako nemám čo dodať hra ma vôbec nezaujala, ani dej ani nič, hra je zameraná iba na MP ale aj tak je to odpad.
AC je jedna z najlepších hier akú som kedy hral, v skutku rozmanitý dej, ktorý vám časom dá odpovede na všetky otázky..
+- Grafika
+Atmosféra
+-Hrateľnosť
+ Atmosféra
+ Grafické spracovanie
+ Hudobné spracovanie
+ Príbeh

- Mierne nedostatky v grafike
- Slabá UI Nepriateľa (v skrývaní)
Tomuto dielu môžem s čistým svedomím dať 10z10 pretože je to neskutočne prepracované či už graficky, hudbou alebo hlbokým a napínavým dejom v ktorom sa nestihnete nudiť...
Oproti predchádzajúcim dielom krajšia atmosféra, rozšírený druh boja a mnohé ďalšie veci, ktoré ma vedú čím ďalej tým viacej dopredu. AC ma skutočne začal baviť a je to jedna z naj hier akú som kedy hral.

+Grafika
+Atmosféra
+Zvuk
+Dej
+Hracia doba
+Vedľajšie úlohy

-žiadne
No takže AC Unity: Celkový dojem, je tak viac než priemerný, hra mala kvalitne spracovaný plnohodnotný dej, ktorý vás vtiahne do Francúzkej revolúcie a zažijete tak vojnový konflikt ako sa hovorí na "vlastnej koži" :)

+Grafika
+Hudba
+Dej
+Celkový dojem
+Dabing

-Slabšia hratelnosť
-Slabé textúry vo väčšej vzdialenosti
Akože sorry ale toto ani nepovažujem za hru nehral som to ani 2 minúty a hned som to vypol, úplná kravina total, atmosféra nulová a to že môžem prechádzať cez svoj tým ako je na DEATH RUN na cs 1.6 je kravina riadna posledne hraná hra u mňa je FEAR 3 a to stojí fakt zato... nie táto sračka čo jej nedávam ani štvrtinu hodnotenia
Hra je super. Príbeh je fantastický hratelnosť nemá chybu taktiež aj isté napätie že čo sa stane tak to proste nemá chybu hra s perfektým príbehom ktorá u mňa získala 100 % dokonalosti takto má hra vyzerať, dokonca som to hral s CZ titulkami takže zážitok je jednoznačne skvelý.
+Grafika
+Atmosféra
+Dramatické spracovanie
+Príbeh

-Optimalizácia
-Pár nedostatkov
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Tak čo sa týka Crysis 3, je to hra ktorá nie každého bude baviť avšak, 3 ponúka nové možnosti, vylepšený nano-oblek, nové a lepšie zbrane, omnoho lepší upgrade ako to bolo v 2.
Čo sa týka deja, tak je to také že tam postrielate pár nepriateľov a hra prejdená, tam naozaj nemáte očom rozmýšľať.
Čo sa týka grafiky, tak neni čo dodať, hra podporuje iba DX11 čo výrazne zvýšilo HW nároky a je problém držať hru nad 30 FPS na najvyšších detailoch aj na high-end zostavách. Ale prostredie, atmosféra a celková grafika je naozaj veľmi vydarená a realistická. Z môjho hľadiska hru odporúčam už len preto že má aj zaujimavý multiplayer.

+Grafika
+Nové možnosti
+Atmosféra

-Vysoké HW nároky
-Čiastočné bugy
-Nie práve najlepšia optimalizácia
-Hracia doba
Perfektná hra, nemá chyb kvalitné grafické spracovanie, výborná hratelnosť, inteligencia nepriateľa atď. Som s touto hrou veľmi spokojný odporúčam ju každému kto má rad RPG :)
Hru som prešiel a nemá chybu, na rok 2003 je to dobrá grafika aj čo sa týka pozadia dokonalých textúr, neviem prečo naňu väčšina nadáva, dej to má dobrý, hratelnosť taktiež a výhody nakupovania nábojov a zbraní je tiež dobrá myšlienka.
Zase hra ktorá výjde v stave 80%-tného dokončenia, optimalizácia 0 bodov katastrofa, také dropy FPS ste ešte nezažili
Naozaj perfektná hra so skvelím spracovaním, konečne sa vraciame ku 2.sv a nie k tým otrepaným novodobým somarinám ako je black ops, BF3,4 a pod...
Veĺmi kvalitný titul, hry s podobným žánrom ma veľmi nebavia, ale toto ma skutočne prekvapilo. Dokonalá hratelnosť a perfektne spracovaný dej je v hre asi najpodstatnejšia vlastnosť, ktorú táto hra jednoznačne spĺňa.

+Dej
+Hratelnosť
+Dabing
+Zopár vtipných momentov
+Hracia doba

+- Grafika

-Hre niet čo vytknúť, jedine zopár stereotypných úloh a prekážok
Hra sa mi velmi páčila síce ani 1,2 som neprešiel ale 3 sa mi predsa len podarilo čo sa týka grafiky je to podla mna dobre spracované aj čo sa týka hratelnosti je to dosť dobré ale tá alma sa tam naozaj len pár krát objavila... náročnosť neni až taká velká síce potreboval som trochu grafiku pretaktiť ale stálo to zato - na pretaktovanie grafickej karty ASUS odporúčam program ASUS doctor smart 557 je to úplne bežný taktovací program ktorí má dosť vela výhod... samozrejme neodporúčam taktovať grafiku na plné ja som to skúsil a vela krát sa PC resetol alebo modrá obrazovka alebo ešte aj zrnenie... no newa odpočujem ale tak F.E.A.R. 3 je BEST hra...
Takže čo sa týka Far Cry 4 celé by som to zhodnotil ako pomerne dosť slabý titul, síce námet je tam dobrý, ale to prostredie a celková atmosféra je strašne slabá a dosť nezáživná, v hre je viacero nedostatkov. Ale grafické spracovanie je na celkom dosť dobrej úrovni, ale oproti Far Cry 3 je to s atmosférov o krok späť, takže len toľko.

+Grafika
+Dej
+Možnosť rozhodnúť sa
+Hudba

-Atmosféra
-Pár chybných textúr
-Drobné bugy
Hrateľnostou neprekvapil, je rovnaký ako jeho predchodcovia ale po grafickej a vizuálnej stránke je na vyššej úrovni. Žial čo ma sklamalo je dej, ten je neskutočne slabý, čakal som oveľa viacej.
Zase kupovať ďalší komponent aby ste hru spustili ? DX9,DX10 nič zase iba myslia na vydegenerovaných zazobancov čo majú nato, tí čo si chcú hru kúpiť tak nemôžu lebo zase nemajú kartu s podporou DX11
Hra nic moc , grafika je tam strašná dej dokonalý hratelnosť tiež v pohode ale čo sa týka grafiky 0 bodov
No takže 5 diel tejto nestárnúcej a peckovej gangesterke je proste dokonalý, neni tam čo vytknúť, možno pár drobností čo sa týka hratelnosti ale inak nič, hra je dobrá či už po grafickej, dejovej alebo neviem ešte akej stránke.
Atmosféra velké plus, slnko a tieňovanie ma veľmi dostalo, neskutočne to oživilo hru, keď si to máte porovnať s GTA IV tak ako neni očom, len dúfam že aj VI bude tak dobrá ako 5

+Atmosféra
+Grafika
+Dabing
+Prostredie
+Zvuk
+Prepínanie medzi postavami
+Dejová línia
+Hratelnosť

-Pár nedostatkov ktoré by sa dali vytknúť pri hratelnosti, no nič vážne
Je to perfektná i keď to má pár bugov dej ma neodradil je to dosť dlhé nato aby sa vám potili zadky niekedy treba aj rozmýšlať, graficky sa mi to velmi páči hl. mimika tvári je to super hra ;-)
Čo sa vlastne od Mafie II očakávalo ? To všetci asi vieme, ale žiaľ nestalo sa tak.
Hra bola v pomerne dosť veľkej miere osekaná a nedoladená. Tvorcovia hry zaujali fantastickými trailermi a tiež zopár gameplay, ale to všetko bola len ilúzia. Na nete som objavil zoznam približne 35. vecí čo tvorcovia hre nedali. "4 konce, rozhodovanie, kupovanie áut, zapáliť si cigaretu, úprava interieru auta či domu... a kopu iných vecí" Ešte vznikli také primitívne DLC ako sú Jimmy Vendeta a podobné somariny, dával som malinkú nádej aj do Joeova dobrodružství, ako to opisovali že sa dozvieme ako to vlastne bolo keď Joe makal, kým Vito sedel v base. Stereotypné, opakovacie sa misie, ktoré nikam nevedú, a 3 úbohe kooperatívne misie, ktoré tiež za veľa nestáli. Proste mňa osobne Mafia 2 aj celkovo s DLC sklamala, očakával som od hry dosť veľa a tak to potom aj dopadlo no ale čo už, ako čo sa týka celkového deja tak to nieje na zahodenie.
Tato hra ma dosť zaujala páči sa mi tam prostredie aj atmosféra je vinikajúca, dosť čo ma štve že mám 1 náboj a milion päťsto priser namna viletí. Ale tak pribeh je GOOD ale zas prilis dlhý.. : D:D D
Takže Metro: Last Light hra ktorá priamo nadväzuje na dej z predošlej hry Metro 2033.
Last Light ponúka oproti predchodcovi omnoho širší vonkajší svet, lepšie grafické spracovanie, možnosť na výber zabiť alebo nechať žiť hlavných nepriateľov, upgrade zbraní ktorý mi prišiel viac menej zbytočný, keďže sa upgradnuté zbrane dali zobrať od nepriateľa. Viacej akcie čo ma aj mrzí, čakal som že to bude tajomnejšie a vzrušujúcejšie, no i napriek tomu dávam tejto hre plný počet, pretože fakt stojí zato.

+Grafické spracovanie
+Atmosféra
+Umelá inteligencia nepriateľa
+Optimalizovaný a upravený engine
+Hracia doba

-Umelo vyzerajúce tváre
-Pomalé rozbiehanie deja
Na túto hru som sa úprimne aj tešil, ale veľmi ma sklamala.
Žiadny detailný tunning, všetko prémiové autá, hneď zo začiatku porsche a aston martin V12.
Jediné čo je na hre dobré je grafika nič iné.

+Grafika
-Žiadny tunning
-Otrasná hudba
-Blbé ovládanie auta
Chujovina celá hra žiadny dej, žiadny tuning, ide len oto aby som sa dostal z bodu A do bodu B v živote som nehral horšiu hru ako je táto... tvorcovia nech sa nad sebou zamyslia !!
Perfektná hra, síce na horrorovky niesom ale na túto hru som sa namotal. Odporúčam hl. tým ktorí majú horrorovky v obľube.
OutLast je survival horror a ako všetci dobre vieme horror nikdy nemá šťastný koniec, v tomto prípade ani táto hra nemá šťastný koniec, prezrádzať samozrejme že viac nebudem, pretože ešte sa nájdu taký čo to hrajú ;)

+Grafika
+Atmosféra
+Efekty
+Hudba
+Hrateľnosť
+Cítenie s hrou (strach)

-Slabý koniec
-Po ruke len kamera
Ani pol minúty som nevydržal hrať tento odpad. Otrasná hratelnosť a vôbec celý systém toho štýlu hrania je otrasný, nechápem ako to vôbec mohli aj vydať. Hra si zaslúži jedine 5% za to úvodné menu inak nič...
Táto hra ma sklamala a to z dôvodu že nič iné v hre nerobím iba zabíjam príšeri a podobné v guerilla som mal volnosť... žiadne obmedzenia toto iba čistý príbeh
Nemám čo dodať jednoducho super hra :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Minulý rok Capcom uviedol na trh nie jednu, nie dve, ale rovno tri Resident Evil hry. Ten najlepší z nich zamieril rovno na 3DS. Dodnes budete hľadať márne krajšiu a lepšie ozvučenú hru. Navyše ide o starý dobrý Resident Evil a to sa ráta.
Hra ma velmi sklamala hlavne v tom že to srátili min o polovicu, kde je tá časť čo zastrelím Adolfa Hitlera ? kde sú tie miesta čo sú aj v traileroch a gameplay... škoda hrať ani to nehrajte...
Nechápem prečo sa Capcom zaoberá takými nezmyselnými titulmi ako je aj napr. Strider, úplne nepochopiteľná sekačka ktorá nemá žiadnu pointu ani zmysel, je to len výtvor toho ako to vyzerá keď Capcom popíja kávičku a sedí na záchode a číta noviny.
Mohli by sa vrátiť spät o pár rokov a venovať sa pokračovaniu úspešnej akčnej adventúry ako je Dino Crisis 2 ktorý ma priam nadchol tým dejom, viem že je spravená už aj 3 ale tak mohli by dať tomu nový podtitul a spraviť niečo nové na novom engine a samozrejme 3D person.
Jedna z najlepších hier akú poznám, The Saboteur: perfektná strielačka zasadená do rokov 40 kedy vládne 2.sv vojna a nemci okupujú celú európu vrátane Francúzka v ktorom sa dej odohráva.
+Grafické spracovanie (na rok 2009)
+Atmosféra
+Dej
+Hracia doba
+Hudba
+Pomerne rozsiahle okolie

-Drobné chybičky
Úplná trapošina, na sims 2 sa to ani z ďaleka nechytá, hra je tak prešpekulovaná že autori spravili X chýb, napr. simík nezapne telku či rádio manuálne, stačí kliknúť a samo sa zapne, to ako nechápem kde má logiku, ďalej prebalovanie nemluvňaťa iba ho zdvyhne a okolo neho iba biely efekt, ďalej čo ma zarazila taká chyba že to neni ani možné, keď chcete spraviť niekomu oslavu narodenín môžte ju aj 10x za sebou spraviť a tým pádom decko rodičov bude staršie ako oni. To už nechápem aký koko* robil, proste odpad celá hra nič tam nieje The Sims 2 je omnoho nehovoriac o datadiskoch
Zo začiatku som začal na tú hru frflať a aj dávať zapravdu recenziám ktoré nezneli bohvie ako dobre, ale predsa, hra ponúka naozaj široký výber nových možností, v skutku dobré grafické spracovanie, zvuky, vlastnosti simikov proste je to niečo nové čo sa mi páči ;)
Takže Tomb Raider, konečne po neúspešných dieloch vyšlo niečo čo stojí zato, hra má naozaj čo ponúknuť, nechce sa mi tu všetko vypisovať to by som tu bol asi do rána :D

+Grafické spracovanie
+Atmosféra
+Príbeh
+Hracia doba
+Dabing Lary
+Možnosť vylepšovať sa

-Som ani nenašiel :D

Takže hru vám skutočne odporúčam ;)
Neviete čo je dobré. Nato že hra je z roku 2008 je natom dobre, hlavná vec že také sračky ako je call of duty okomentujete na výbornú. dmncia
100%Turok
Je to skvelá hra dokonca ju mám aj v českom dabingu no proste super hra. Zo začiatku ma to hneď chitilo, príbeh je velmi dobrý grafika taktiež a aj hratelnosť je dobre prepracovaná. Je pravda že tých dinosaurov tam mohlo ybť viac ale, výrobcovia tomu chceli dať nádych 50na50 čo sa týka súbojov aj s elitnými jednotkami. A o príbehu ani nehovoriac, tam si naozaj dali záležať, proste ako film.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |